2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
P _pdr canim benim hamilelgmin basndan beri var tsh 6.0 cikti 2.0 indrdk ama surekli cikio tabi dr surekli kendi yapmio her gttgmde hatrlatiorm suan 2.98 yine yuksek 2. Ve 2 bucuk normalmis

Selam anneler, bebek ilk doğdu an emzirmeden önce bir iki damla nar veriliyomus gaz sorunu olmuyomus deneyenler olumlu sonuç almis siz ne diyorsunuz bu duruma?
Narı hiç duymamıştım ama ben bebeğime süt vermeden önce azıcık hurma tattırıcam ve bir iki damla zemzem suyu vericem.

Aksine çok hızlı geçiyor ve ben çok çok korkuyorum
Sezeryandan zor uyanmaktan vs ne bileyim iyice moralim bozuluyor, ağla zirla gireceğim sanırım.
Ben bazen cok pozitf dusunuorm baznde nasl dogurcam diorum bende cok korkuorum. Tek hayalm gozumu kapatsam dogurmus ve ewde olsam bebsmle

Benim de önceki doğumda suni sancı verilmeden önce yapılmıştı yanımda kimse yoktu bir de ben tuvalete gitmiştim öyle kase mase yoktu Hatta ben doğumdan sonra da eve geldiğimde çok rahatsızlanınca evde de yapmıştık.

Canim bana da doktor gösterdi işte bunlarda saçları dedi uzun baya dedi
Bende nasıl biliyorsunuz dedim suyun içinde dalgalaniyor dedi.hatta foto verdi. Ultrason iyi ama onemli olan doktorun ayrıntılı bilgi vermesi
Ultrasonda bebeğin saçlarının görüldüğünü ilk defa duyuyorum hatta ayrıntılı ultrasonumu yapan peritanoloji uzmanı bu gördüklerinizin saç olduğunu düşünmeyin bazıları saçları zannediyor ama saçı görünmez demişti

İki günde geldi canım

tsh problemi yasayan varmi kizlar
Bende endokrinolojide takip altindayim canim her ay tahlil yaptirip doktorla gorusuyorum tsh dusuk serbest t4 normal aralikta artik bebegi etkilemez dedi bana doktor dogumdan sonra gidicem tekrar.

Kızlar A101 indirimini haber verdiğiniz için çok teşekkürler. indirimlerden böyle haberdar edin lütfen cok ıyı oluyor
kova, maşrapa ve 2 paket bebek askısı aldırdım baya uyguna geldi

Ya kizlar bu ekiM annelerini okuyorum cogunun gunu gelmesine ragmen bebisler gelmemis ve cogu sezeryan oluyor korktum wala cok normal dogum olsun istiyorum ama artik sezeryani dusunmeye basladim

bebek asagi inmezse sezeryan mi oluyor cnm .Allah yardimcin olsun

Bende endokrinolojide takip altindayim canim her ay tahlil yaptirip doktorla gorusuyorum tsh dusuk serbest t4 normal aralikta artik bebegi etkilemez dedi bana doktor dogumdan sonra gidicem tekrar.
Benimde her ay takip ediliyor hamileligimin basinda 4 ay felan ilac kullandim sonra normale dondu suan takip altinda

Evdeki temizlikçi raporum :)
İki kişi geldiler , saat 8,5 da başladılar.Birisi 12,5 gibi çıktı.Diğeri de 2,5 da çıktı.Genel olarak dip köşe temizliği yaptılar ; ama eksik kalan yerler çok oldu. Örneğin yıkanan tülleri ve perdeleri aşamadılar makine yavaş çalıştığı için onları asmak eşime kaldı.Ev büyük ve uzun süredir detaylı temizlik görmediği için hepsinin yetişmesinin mümkün olmadığını söylediler.2 hafta sonra yeniden yarım gün olarak alıp deneyeceğim.Eksik kalan aklımdaki detayları not ettim,bir dahaki gelişte önce onlardan başlatacağım bakalım.
Kadınla uğraşmak da zor...

A101 e ben de gittim. Nevresime baktim baktim karar veremedim almaya ??? benim 2. Oldugundan cogu sey var ablamizdan.

A101 e ben de gittim. Nevresime baktim baktim karar veremedim almaya ??? benim 2. Oldugundan cogu sey var ablamizdan.
Bende gittim bisey kalmamis biberon ve fircasindan aldim patik aldim bide alez aldim yastik ve kuvet almayi planliyordum bitmis yahu magaza acilir acilmaz bitirmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…