- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.261
bendede var ilaç kullanıyorum her ay kan tahlili yapılıyor dozu arttırılıyortsh problemi yasayan varmi kizlar
Narı hiç duymamıştım ama ben bebeğime süt vermeden önce azıcık hurma tattırıcam ve bir iki damla zemzem suyu vericem.Selam anneler, bebek ilk doğdu an emzirmeden önce bir iki damla nar veriliyomus gaz sorunu olmuyomus deneyenler olumlu sonuç almis siz ne diyorsunuz bu duruma?
Ben bazen cok pozitf dusunuorm baznde nasl dogurcam diorum bende cok korkuorum. Tek hayalm gozumu kapatsam dogurmus ve ewde olsam bebsmleAksine çok hızlı geçiyor ve ben çok çok korkuyorum
Sezeryandan zor uyanmaktan vs ne bileyim iyice moralim bozuluyor, ağla zirla gireceğim sanırım.
Benim de önceki doğumda suni sancı verilmeden önce yapılmıştı yanımda kimse yoktu bir de ben tuvalete gitmiştim öyle kase mase yoktuBenimki dogumhaneye goturulmeden hemen once yapildi, odadan herkesi cikariyorlar annemler falan cikmisti ama ben esimin elini birakmadim o anki sancidan esim kalsin dedim adamin yaninda mictim resmen oyle boyle degil hemdepopona kase gibi bisey tutuyorlar onun icine yapiyosun
Ultrasonda bebeğin saçlarının görüldüğünü ilk defa duyuyorumCanim bana da doktor gösterdi işte bunlarda saçları dedi uzun baya dedi
Bende nasıl biliyorsunuz dedim suyun içinde dalgalaniyor dedi.hatta foto verdi. Ultrason iyi ama onemli olan doktorun ayrıntılı bilgi vermesi
İki günde geldi canımHayırlısı olsun canım..sağ salim bebişini kucağına al insgüzel haberlerini bekliycez..
Canım hayırlı olsunsipariş verdikten ne kadar zamn sonra eline ulaştı acaba?ben de doğumdan sonra mevlidde dağıtmak için sipariş vermeyi düşünüyorum
Canım moralini bozma hiç..haziranda normal çıktıysa demekki daha yeni yeni artmaya başlamış tsh ın..doktorun gerekli açıklamayı yapacaktır ilaçlarını verecektir canını hiç sıkma bebisine bisey olmamıştır
Bende endokrinolojide takip altindayim canim her ay tahlil yaptirip doktorla gorusuyorum tsh dusuk serbest t4 normal aralikta artik bebegi etkilemez dedi bana doktor dogumdan sonra gidicem tekrar.tsh problemi yasayan varmi kizlar
Canim ne kadarmış sütyen acaba ?
Bence oyle dusunme hep olumlu dusun ki olumlu olsun.evrene sezeryan mesaji gondermeYa kizlar bu ekiM annelerini okuyorum cogunun gunu gelmesine ragmen bebisler gelmemis ve cogu sezeryan oluyor korktum wala cok normal dogum olsun istiyorum ama artik sezeryani dusunmeye basladim
bebek asagi inmezse sezeryan mi oluyor cnm .Allah yardimcin olsunMerhaba herkese uykusuz bir gece ya ben sizlere birşey danışıcam ilk hamileliğim dün saat 14:00 gibi sümüksü beyaz bir akıntıyla birlikte kan geldi doktorumu aradım nst yle baktılar çok ufak sancılar çıktı 3 cm açılma ama bebek daha aşağı inmemiş çatıya dayanmış orada kalmış dedi ebe eve geldim ama bendeki o kanlı akıntı devam ediyor
Benimde her ay takip ediliyor hamileligimin basinda 4 ay felan ilac kullandim sonra normale dondu suan takip altindaBende endokrinolojide takip altindayim canim her ay tahlil yaptirip doktorla gorusuyorum tsh dusuk serbest t4 normal aralikta artik bebegi etkilemez dedi bana doktor dogumdan sonra gidicem tekrar.
Bende gittim bisey kalmamis biberon ve fircasindan aldim patik aldim bide alez aldim yastik ve kuvet almayi planliyordum bitmis yahu magaza acilir acilmaz bitirmislerA101 e ben de gittim. Nevresime baktim baktim karar veremedim almaya ??? benim 2. Oldugundan cogu sey var ablamizdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?