2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

aa bak o mm yaziyodu ama aklima gelmedi hic.
o kadarda kisa degilmis ne diye korkuttu bizi boyle
sagol.buarada canim, iyi oldu ogrendigim.

sende doktor degistirmissin,gercekten cok zor. Benimde buyuk.ihtimal degisecek,en azindan baska doktora daha cikarim.kontrole.

evet kuzum 1,5 hafta falan onde ama boyu azcik kisa o yuzden iri duruyor bence.
ay sanada var desene muayene, aslinda hersey normalse yapmasalar keske cati muayenesini,zaten dogum aninda yeterince bakiliyor.
hayirlisi kuzum

Oyle canim,ama keske doktorlar taktirtmasa.
senin is kotu olmus.biraz :/
son anda niye ter dondun miniik kuzu :)
evet canim yurtdisinda oyle, en iyisini yapiyolar zaten.
Allahtan umud kesilmez son hafrada donenler var

Bence oyle dusunme hep olumlu dusun ki olumlu olsun.evrene sezeryan mesaji gonderme
Ay napim dusunmemeye calisiyorum tabi herkezde ayni olcak diilde surekli sezeryan haberleri alinca ve okuyunca etkilendim.ozman napiyorum ewrene normal doģuuuuuuum normal doğummmmmmmm msji yollayalim ☺☺☺

Banyoda su tutarken suyun gelse farki hissedebilirmisin bende ondannkorkuyorum. Suyum geliyormus ben banyo suyu saniyormusum filan. Ve suyunun gelmesi sure olarak be kadar suruyor. 2 dk 5dk yoksa sadece saniyeler mi???

aynn canim.oyle dedi.
kendisi dogumhanenin basinda duruyor,onun disinda 2 doktor daha var ama ona bagli hersey dogumhanede.
ve biz gelmeyecegini yeni ogrendik.
keske bastan soyleseydi bari

Ayy canim ya ne kadar az kalmış cok heycanli.. Rabbim kolaylik versin saglikla kucagina al ins bebisini :)

İlk kez duyuyorum suyu bile 6 aydan sonra verin diyorlar, pek bana gore bisey degil
Syhncigdem21 ben de dediğinizi ilk defa duyuyorum. Yenidoğanlarda 6.aya kadar zaten mide anne sütünden başka bir şeyi sindiremiyor, su bile verilmiyor. Çünkü anne sütünün içinde bebeğe gerekli her şey var. Bilmiyorum duyduysanız vardır memnun olanlar belki ama ben doğar doğmaz nar yedirmem diye düşünüyorum. Bebek gazlı olmasın diye anneler gaz yapıcı yiyecek yemesin diyorlar, örneğin bakliyat, lahana vs. Bunu doktorların büyük kısmı da söylüyor. Fakat bize eğitimde doktor siz her şeyden yiyeceksiniz, bebek de gazını çıkarmayı yavaş yavaş öğrenecek demişti. Açıkçası ben bu gaz olayında bebek gazlı olacaksa zaten olacak, anneyle de pek bir alakası yok diye düşünüyorum. Ne kadar dikkat eden anneler var. Bebekleri yine de gazlı. Nihayetinde sakınan göze her zaman çöp batıyor.

Bak aklinda tutmus hatirlamis. Onemsemiz.. gozlerim doldu resmen. Allsh huzurunuzu bozmasin. Illa milyarlik hediyr gerekmiyor ama her erkek anlamiyor yada anlayamiyor bunu.

aslinda ultrasonlar tam dogru olcumu vermiyor canim.
birine 3,600 demisler,cocuk 3,200 dogmus.
fark aatiyor yani.
eger catin dar degilse 3,500 degil 4 bile cikarabilirsin.
kesinlikle doktorlarin kolayina geliyor ve onlar yuzunden yine onlara inanamiyoruz gercekten sezeryanmi olmaliyiz yoksa korkutma amaclimi ssoyleniyor hersey

alera sagol canim,dogru hesaplamisim boyunu :)
3,500 civari canim,haftasina gore evet fazla ama 4tkilodan fazla olup,normal doguran o kadar cokki cevremde
Hele baska doktorun ustune basa basa israrla normal demesi kafami karistiriyor.
biz doktorlar icin n kolayi sezo, ne ddiye 8 saat yaniniza gidip gelelim, 20dakikada hallederiz dedi. Ama sonuna kadar normal dene demisti gecenlerde.
buyuk.ihimal o doktora birkez daha gidicem.kontrole

Temizligi kafana takma canim.dip kose mis gibi yaptigimiz zamanlari hatirla.ertesi gun banyo mutfak mobilyalar tozlu yerlerde de hic olmasa iki uc kirinti olmuyomu.bosver sen sag saglim kuzuna kavus gerisi onemli degil

Selam anneler, bebek ilk doğdu an emzirmeden önce bir iki damla nar veriliyomus gaz sorunu olmuyomus deneyenler olumlu sonuç almis siz ne diyorsunuz bu duruma?
Ben oglumun gazindan cokkk cektim. Sonucta 1 2 DAMLA yalansa yeter. Faydasi olmasa da (cok )zarari olacagini sanmiyorum

Sabunlu su sikiyorlar ve kalin bagirsaklarini bosaltiyorlar. İkinirken doktorun ustune micmayasin diye
çok güldürdün beni micmayiz kız korkma
Kizlar gobek deligi cevrem de bazen agri oluyor acaba sanvi midir cumartesi kontrolumvar
Valla canım bende de bazı günler çok oluyor dayiyordur bir tarafını geriyordur kendini yaramaz

Kızlar bugün çatı muayenem vardı kesinlikle abartıldığı gibi korkulacak bişi değil neredeyse hiç hissetmedim diyebilirim.Yazılan korkulu hikayelere bakmayın herkeste farklı bi tecrübe ama rahat olmak kendini kasmamak en güzeli.İnşallah doğumda aynı şekilde rahat olup biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…