- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.281
Canım şöyle hesaplayacaksın boyunu. Verdiğin değer mm, cm çevirdiğimizde 6,76 oluyor. 7 ile çarptığımızda 47,32 cm boyu.
Doktor konusunda da haklısın. Dün ben doğuma iki hafta kala doktorumu değiştirdim. Hiç kolay olmadı ama mecbur kaldık. Bu doktorlara ikili ilişkiler ve hasta psikolojisi hakkında seminerler verilmeli. Hatta bazılarının temel insanlık dersine ihtiyaçları var.
Oy kuzum. Nasıl iri haftasına göre önde mi? Banada tarih vermedii. En son herşey normal dedi. Senide muayene ettikten sonra karar vercez dedi. Her an sancılana bilirsin demeyide ihmal etmedi. Sağlıcakla alalım da kucağımıza herşeyin hayırlısı..
Canim aglama hic bebeginide uzme hakkimizda ne hayirliysa onu yasayacagiz, benim 34.haftaya kadar dogum pozisyonunda olan bebegim simdi ters donmus, sezeryan yolu gorunuyor bana da, ki ben yurtdisindayim burada illada normal dogum taraftaridir ebeler, hersey allahtan uzme kendini
İlk kez duyuyorum suyu bile 6 aydan sonra verin diyorlar, pek bana gore bisey degilSelam anneler, bebek ilk doğdu an emzirmeden önce bir iki damla nar veriliyomus gaz sorunu olmuyomus deneyenler olumlu sonuç almis siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bana da popodan ilac verdile 15 dk hol de yuru dediler sonra wc git. Ben 2 dk anca dayandim sanirim ve wc kostum. Sonra bir gok gurultusu :))))Sen ciddi misin???? Yalnız olmuyo muyuz o esnada ay hiç iyi gelmedi bu haber
Ay napim dusunmemeye calisiyorum tabi herkezde ayni olcak diilde surekli sezeryan haberleri alinca ve okuyunca etkilendim.ozman napiyorum ewrene normal doģuuuuuuum normal doğummmmmmmm msji yollayalim ☺☺☺Bence oyle dusunme hep olumlu dusun ki olumlu olsun.evrene sezeryan mesaji gonderme
Banyoda su tutarken suyun gelse farki hissedebilirmisin bende ondannkorkuyorum. Suyum geliyormus ben banyo suyu saniyormusum filan. Ve suyunun gelmesi sure olarak be kadar suruyor. 2 dk 5dk yoksa sadece saniyeler mi???Hastaneye yetisememe gibi durum olamaz helede ilk dogumsa o kadar kolay bir anda gelmiyor.benim sancim sabah basladi aksama kadar sanci cektim ama korkunc birsey degildi sadece adet sancisindan biraz daha fazla yalniz sanci gelip gittigi icin tolere edebiliyorsun.Dusa girdim 1 saat cikmadim belime karnima tuttum sicak suyu cok rahatlatiyordu, sonra bir kahve icmek icin oturdum tak diye bir tekme hissettim sanirim o an bebegin kafasi asagi indi ve suyum o an patladi bacaklarimdan asagi akiyordu iste gercek sancim o zaman basladi gittigimde 5 cm di acilmam ustune 2 bucuk saat dogum sancisi cektim yine odanin dusunda gecirdim ve doguma aldilar 2 ikindim dogdu.mutlaka bir surec ve zaman gerekiyor su gelincede hemen dogurmuyorsun zaten sancisizda dogurman mumkun degil ..
Sizinti olabilir o konuda bilmiyorum ama tahminim yine hissedersin birde son haftalar sik sik gidiliyor suyu azalsa doktor farkeder sezeryana alir
"Gelirim ama ödenmesi gerek" mi dedi?? Ay inanmıyorum nasıl gıcık, nasıl egolu bi tavır. Nerde destek nerde sana vereceği güven. Ayrıca her türlü gelmesi gerekmiyo mu doğuma ya? Yoksa başka bi doktor daha mı var, bi ayrıntı mı kaçırdım ben ?Yani böyle bi cevap vermesi çok enteresan geldi de...
Ay bugun geceden beri gobegm agrdi daha yeni gecti bn dr. Sordugumda poposunu dayiyo gergiye gelio o yuzdn gbi bsey dediKizlar gobek deligi cevrem de bazen agri oluyor acaba sanvi midir cumartesi kontrolumvar
Ayy canim ya ne kadar az kalmış cok heycanli.. Rabbim kolaylik versin saglikla kucagina al ins bebisini :)Canım sıkılıyor.
Evi süpürüp sildik halılar yıkamadan geldi serdik, beşiği odamıza taşıdık.
Hemen her şey hazır gibi.
Ev super super temiz değil belki ama görünürde çok bir sorun yok, tek başımıza bu kadar oldu.
Doğuma son 2 gün, sarıyor korkular...
Of of
Tesekkur ederim canim.carsaf degilde 70×130 olculerinde alez vardiGüle güle kullan canım bir ara lastikli çarşaf gelecek diyorlardı demekki önceden gelmis
İlk kez duyuyorum suyu bile 6 aydan sonra verin diyorlar, pek bana gore bisey degil
Bak aklinda tutmus hatirlamis. Onemsemiz.. gozlerim doldu resmen. Allsh huzurunuzu bozmasin. Illa milyarlik hediyr gerekmiyor ama her erkek anlamiyor yada anlayamiyor bunu.Akşam kocişimle dogum hediyesi konusunda Anlaştık :)) Ama öyle herkesin içinde hediye falan alıp vermem dedi bende tamam dedim öyle pahalı bişey alma sakın dedim oda bütçem yok zaten pahalı bişeye ama senin istediğin bişey alcam dedi süpriz dedi tabi üsten girdim alttan çıktım aklındakini ögrendim tavşanlı pofidik terlik alacakmış çok hoşuma gitti tee nezaman söylemiştim istiyorum diye aklında kalmışkocişimi çoook seviyorum
Ya bunların hepsi kolaya kaçıyor.Doğum tarihini kendilerine göre ayarlıyorlar.Benim bebeğe de tombul dedi biz baktık haftasına göre çook uygun kilosu.DOKTORA GÖRE 3.500 falan olursa sezeryan yapacak.Şimdiden strese girmeye başladım
Temizligi kafana takma canim.dip kose mis gibi yaptigimiz zamanlari hatirla.ertesi gun banyo mutfak mobilyalar tozlu yerlerde de hic olmasa iki uc kirinti olmuyomu.bosver sen sag saglim kuzuna kavus gerisi onemli degilCanım sıkılıyor.
Evi süpürüp sildik halılar yıkamadan geldi serdik, beşiği odamıza taşıdık.
Hemen her şey hazır gibi.
Ev super super temiz değil belki ama görünürde çok bir sorun yok, tek başımıza bu kadar oldu.
Doğuma son 2 gün, sarıyor korkular...
Of of
Ben oglumun gazindan cokkk cektim. Sonucta 1 2 DAMLA yalansa yeter. Faydasi olmasa da (cok )zarari olacagini sanmiyorumSelam anneler, bebek ilk doğdu an emzirmeden önce bir iki damla nar veriliyomus gaz sorunu olmuyomus deneyenler olumlu sonuç almis siz ne diyorsunuz bu duruma?
aa bak o mm yaziyodu ama aklima gelmedi hic.
o kadarda kisa degilmis ne diye korkuttu bizi boyle
sagol.buarada canim, iyi oldu ogrendigim.
sende doktor degistirmissin,gercekten cok zor. Benimde buyuk.ihtimal degisecek,en azindan baska doktora daha cikarim.k
Nerde yazio o mm hesabi hangi ad altinda bende dun ultrasondaydim kagida bakim bari
Sabunlu su sikiyorlar ve kalin bagirsaklarini bosaltiyorlar. İkinirken doktorun ustune micmayasin diye
Valla canım bende de bazı günler çok oluyor dayiyordur bir tarafını geriyordur kendini yaramazKizlar gobek deligi cevrem de bazen agri oluyor acaba sanvi midir cumartesi kontrolumvar
Fotosundan benim de hosuma gitmisti ama gelmemis malesefBen aldım nevresim açıp bakmadım ama %100 pamuk yazıyo desenler de güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?