- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.481
Demleme nasil oluyor. Poset sallama caydan farkli mi?Kıza uzun bir süredir uyku uyumuyordum uykularım hep sıkıntılıydı bugün 1 bardak papatya çayı içtim demleme olandan 1 saat geçmeden ben bir uyumusum deliksiz 5saat uyudum çok güzel dinlenmiş olarak kalktım
Sallama dan farklı aktardan papatya aldım çay demlerinde gibi demledimDemleme nasil oluyor. Poset sallama caydan farkli mi?
Rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin inşallahYarin dr gunum heyecndan uyuyamiorum.
Amin insallah :)Rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah
Bende tekrar gidicem yarin çok heyecanliyimYarin dr gunum heyecndan uyuyamiorum.
Papatya çayı doğumu tetikliyor diye biliyorum hatta hamileliğin ilk dönemlerinde içmek düşük yapmaya bile sebep oluyormuşKıza uzun bir süredir uyku uyumuyordum uykularım hep sıkıntılıydı bugün 1 bardak papatya çayı içtim demleme olandan 1 saat geçmeden ben bir uyumusum deliksiz 5saat uyudum çok güzel dinlenmiş olarak kalktım
Onca hurafe okudum ama bunu ilk defa duyuyorum.Kızlar size birsey danisayim geçen benim sağlık ocağının ebesi aradınasıl bir cümle olduysa bu neyse işte bana dedi ki bebek doğunca iki üç gün gece ışığı hiç kapatmayın floresan ışık açık kalsın sarılık olmaması için doğru mudur bu size böyle birşey söylendi mi
Tatlım benim tecrubem yok ama ben sezaryen istiyorum laf aramızda. Ama doktor hiç oralı değil normal yaparsın diyo. Sezaryen planlı sonuçta. Yok bu nişan mı, acaba suyum mu geldi derdi yok. Sakin sakin ameliyat ve sonra merhaba bebek. Çok huzurlu gözüküyor gözüme tam bana göre. Ama işte hayırlısı tabiki. Sen boşuna üzülme tatlım. Ben sezeryan ile doğmuşum zaten :) Hiç bileycik olmaz korkma sen.Ben çok korkuyorum sezeryan dan tecrübeli arkadaşlar bi teselli verin hergün Ağlıyorum
İlk defa duydum enteresanKızlar size birsey danisayim geçen benim sağlık ocağının ebesi aradınasıl bir cümle olduysa bu neyse işte bana dedi ki bebek doğunca iki üç gün gece ışığı hiç kapatmayın floresan ışık açık kalsın sarılık olmaması için doğru mudur bu size böyle birşey söylendi mi
Sanırım bize cevap verecek kimse yokİyi geceler arkadaşlar, 35. Haftamız bizim ve ben size birkaç şey danışmak istiyorum, evham yaptım çünkübir hafta önce kontrolüm vardı kan değerim düşük olduğu için (8.5) Ferrum hausmann iğne verdi günlük yapılmak üzere on tane, ona devam ediyorum bitince tahlil alacağım bakalım yükselme olacak mı, kansızlık yaşayıp çözüm bulan oldumu birinci sorum bu? Erken doğuma sebebiyet veriyor diye korkuyorum çünkü.
İkinci ve beni aslında daha çok rahatsız eden idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle Aksef antibiyotik verdi onu kullanıyorum ama o da sanırım vajinal mantarı tetikledi, bölgede akıntı (süt kesiği gibi) ve kaşıntı oluyor. Bu durum da yine erken doğum sebebi diye biliyorum, aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan var mıbir sene önce enfeksiyon durumundan 16. Haftada suyum geldiği için düşük yapmıştım belki de bu yüzden bu kadar tedirgin oldum ama en azından 37 haftayı doldursun bebeğim
Gecmis olsun, aksam da okudum ama 2 durumu da yasamadim bilgim yok malesef.Sanırım bize cevap verecek kimse yok
Bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yoktu aktardan az birşey aldım ilk defa duydum.adaçayı sıkıntı diye biliyordumPapatya çayı doğumu tetikliyor diye biliyorum hatta hamileliğin ilk dönemlerinde içmek düşük yapmaya bile sebep oluyormuş
Bende sürekli normal normal diyordum dünden beri şu alttan muane olayı beni fena kastı doktoruma sezeryan istiyorum dedim ama benim ki de hiç oralı olmadı bir.aksilik olmazsa sezeryana gerek yok dediOnca hurafe okudum ama bunu ilk defa duyuyorum.
Tatlım benim tecrubem yok ama ben sezaryen istiyorum laf aramızda. Ama doktor hiç oralı değil normal yaparsın diyo. Sezaryen planlı sonuçta. Yok bu nişan mı, acaba suyum mu geldi derdi yok. Sakin sakin ameliyat ve sonra merhaba bebek. Çok huzurlu gözüküyor gözüme tam bana göre. Ama işte hayırlısı tabiki. Sen boşuna üzülme tatlım. Ben sezeryan ile doğmuşum zaten :) Hiç bileycik olmaz korkma sen.
Benim en son 1.93 tü değerim ; ama doktor dozu arttırdı. 0.5-2.5 arası olmalı dedi :/Ben yaşamıştım 5haftalıkken tahlil sonuçlarım 4.6 mı neydi, burdaki bir arkadaşın uyarısıyla farkına vardık ve 10.haftadan beri hergün ilaç kullanıyorum her ay da düzenli ölçümlerim yapılıyor. Gebelikte 2-2.5 idealmiş
Benim önceki hamileliğimde öyle demişlerdi o yüzden içmemiştim hiç. Ama bir bardaktan birşey olmaz diye düşünüyorumBu konuyla ilgili hiç bir bilgim yoktu aktardan az birşey aldım ilk defa duydum.adaçayı sıkıntı diye biliyordum
İnşallah yaşamadan bebişi kucağınıza alırsınızGecmis olsun, aksam da okudum ama 2 durumu da yasamadim bilgim yok malesef.
Benim çarşamba gününden beri kanlı bir akıntım var 3cm acıklıgim var sancim yok bebek aşağıd a inmemiş ama ben çayı dün içtim ilk defa yani papatya çayıyla alakası yokBenim önceki hamileliğimde öyle demişlerdi o yüzden içmemiştim hiç. Ama bir bardaktan birşey olmaz diye düşünüyorum
Adaş bebeklerimizİbit ibit, fragmanı çok korkutucuydu ama dizi sürekleyici gidiyor.
İnşallah 2. Bölümü oglanla izleriz :)
Bu arada bugün ilkokul arkadaşım supriz yapmış ve bebeğe kurabiye yapmış, çok sevindim ve mahcup oldum. Ne güzel insanlar var :)
Eki Görüntüle 1665731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?