2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Demleme nasil oluyor. Poset sallama caydan farkli mi?

Papatya çayı doğumu tetikliyor diye biliyorum hatta hamileliğin ilk dönemlerinde içmek düşük yapmaya bile sebep oluyormuş

Onca hurafe okudum ama bunu ilk defa duyuyorum.

Ben çok korkuyorum sezeryan dan tecrübeli arkadaşlar bi teselli verin hergün Ağlıyorum
Tatlım benim tecrubem yok ama ben sezaryen istiyorum laf aramızda. Ama doktor hiç oralı değil normal yaparsın diyo. Sezaryen planlı sonuçta. Yok bu nişan mı, acaba suyum mu geldi derdi yok. Sakin sakin ameliyat ve sonra merhaba bebek. Çok huzurlu gözüküyor gözüme tam bana göre. Ama işte hayırlısı tabiki. Sen boşuna üzülme tatlım. Ben sezeryan ile doğmuşum zaten :) Hiç bileycik olmaz korkma sen.

İlk defa duydum enteresan

Sanırım bize cevap verecek kimse yok

Bende sürekli normal normal diyordum dünden beri şu alttan muane olayı beni fena kastı doktoruma sezeryan istiyorum dedim ama benim ki de hiç oralı olmadı bir.aksilik olmazsa sezeryana gerek yok dedi

Papatya çayı içtim kesintisiz rahat uyku çektim dedim kızlar ama inanın zararlı mı bilmiyorum sizler bir araştırın bende araştırıcam ...

Benim en son 1.93 tü değerim ; ama doktor dozu arttırdı. 0.5-2.5 arası olmalı dedi :/
Ben 3.aydan sonra kullanmaya başladım. 3.27 ile başladım.Kadın doğum doktorumsa bu değer ne sana ne de bebeğe zarar vermez demişti.

Benim önceki hamileliğimde öyle demişlerdi o yüzden içmemiştim hiç. Ama bir bardaktan birşey olmaz diye düşünüyorum
Benim çarşamba gününden beri kanlı bir akıntım var 3cm acıklıgim var sancim yok bebek aşağıd a inmemiş ama ben çayı dün içtim ilk defa yani papatya çayıyla alakası yok

Adaş bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…