2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben lazere gıttımde noldu. Genital bölge nemli ortam oldugu için bitmiyor. Dun beni teyzem yakaladı ağda için. Ust tarafları yaptık ama ömrümden ömür gitti. Tabi ben uzun zamandır epilasyona gidiyorum agdaya alışık diil tuyler. Alt taraflara giremedim korkudan. Onlar jilete tabi artık.

Sanırım bize cevap verecek kimse yok
Kansizlik sorununu yasadim 8.3 e dustunve serum verildi demir serumu 5 kere 2 gun arqyla 10 gun surdu tedavim sonra gunde 1 kere kann surubuna devam ettim.1 ayda 10.7 ye yukseldi yarinn tekrar baktircam bakalim kac olmus...2 ayi gecti serum verileli serum igneden daha etkili

Asıl problem alt kısım bazen öyle acıyor ki etim bezde kaldı sanıyorum karınca yumurtası surulunce kiz bebislere çıkmıyormus diyorlar tüy ama cesaret edememki hassas tenine onu surmeyi

günaydın kızlar.

Benim dünden beri kasık ve bel ağrım var adet sancısına benzer. bu sabahda pelvik bölgem ağrımaya başladı..
tırsmaya başladım valla..

sanırım kızım doğum kanalına yerleşmeye başlıyor..

desene haftaya gelir benim bebek zaten ben kasım 14 diye gün verildi ama kasım başı gibi bekliyorum....yavaştan yavaştan kasık ağrım falan olmaya başladı zaten karnımda aşağı indi birz

çok güzeller afiyet olsun

Bazen korku geliyor da normal doğum yapmak istiyorum bakalım . esimde sagolsun her fırsatta destekçi oluyo
bizimkide aynı bak normal doğurunca o bi doğum şekli sezeryan ameliyat şekli oluyor sakın öyle düşünme normal doğurunca kuş gibi olucakksın bıdı bıdı bıdı sanki kaynanam

bende tutmasından falan korkmuyorumda yetememekten acaba gerçekten insan gibi yetiştebilirmiyim diye korkuyorum

Papatya, ihlamurun zarari yok.Adacayi gibi uyarici metobolizmayi hizlandirici etkisi olanlari icmek cakincali.

canım stres yapma stres zaten başlı başına bebeği etkiliyor korkma illada bebekte zeka geriliği olucak diye bişey yok
ben ilk hamile kaldığım zamanlar kadın doğumcunun istediği tahlillerde tsh yüksek çıktı sonra dahiliye doç.ine yönlendirdi beni ultrasan çekildi(troid için) sonra aslında değerlerimin normal olduğunu ama şu an bebek olduğu için bebekte zeka geriği yaratabileceğini böyle bir risk faktörü oluşturduğunu ilaç kullanmam gerektiğini söyledi yani 2 aylık ham,leyken o zamnadan ,itibaren ilaç kullandım her ay tsh ,t4 baktırdık dozu artırdı değiştirdi en sonra geçen hafta gittim doğumdan sonra mutlaka göreyim dedi bende bu şekilde canım sıkma canını Allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…