- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.501
Benimki daha başlamadı bileUykum bitti
Haciseriften mi yaptirdin cnm? Ben de yaptiricam da nereden yaptirayim bilemedim.Çikolatamız da geldi
Cnm benımde goguslerim normal boyuttadır ama ben 95 aldım. Ablam sut gelince cok buyuyo dedi. Keske alsaydın.9.90 falandi canım ama hep 90 di bedenleri buyuk olur diye almadim
Ben lazere gıttımde noldu. Genital bölge nemli ortam oldugu için bitmiyor. Dun beni teyzem yakaladı ağda için. Ust tarafları yaptık ama ömrümden ömür gitti. Tabi ben uzun zamandır epilasyona gidiyorum agdaya alışık diil tuyler. Alt taraflara giremedim korkudan. Onlar jilete tabi artık.Bende çok korkuyorum hemde pubik ağrım var yoğun bir şekilde birde ağda düşünemiyorumBu haftadan sonra muayenelerde 2 haftada 1 olacakmış kurtulamadım şu kıl tüy işlerinden keşke annemi dinleyip lazere gitseydim
Kansizlik sorununu yasadim 8.3 e dustunve serum verildi demir serumu 5 kere 2 gun arqyla 10 gun surdu tedavim sonra gunde 1 kere kann surubuna devam ettim.1 ayda 10.7 ye yukseldi yarinn tekrar baktircam bakalim kac olmus...2 ayi gecti serum verileli serum igneden daha etkiliSanırım bize cevap verecek kimse yok
Ben zararsiz diye biliyorum.papatya ve ihlamuruPapatya çayı içtim kesintisiz rahat uyku çektim dedim kızlar ama inanın zararlı mı bilmiyorum sizler bir araştırın bende araştırıcam ...
Asıl problem alt kısım bazen öyle acıyor ki etim bezde kaldı sanıyorumBen lazere gıttımde noldu. Genital bölge nemli ortam oldugu için bitmiyor. Dun beni teyzem yakaladı ağda için. Ust tarafları yaptık ama ömrümden ömür gitti. Tabi ben uzun zamandır epilasyona gidiyorum agdaya alışık diil tuyler. Alt taraflara giremedim korkudan. Onlar jilete tabi artık.
desene haftaya gelir benim bebekKiz korkmayin herkesi cikariyorlar odadan ben esim cikmasin diye eline yapistim. Tuvalete de yapabilirdim ama o sanciyla tuvalete gitmek istemedim son dakikalariydi cunku dk da bir sanci vuruyordu.
Hepsi ayni degil ama 38-39 hafta arasi geliyorlar genelde :)
hiç sorma hadi atın şu bebek fotolarınıO degilde kizlar bi suru bebisimiz oldu ama hala hic fotomuz yokbi bebis sevemedik gitti
çok güzeller afiyet olsunİbit ibit, fragmanı çok korkutucuydu ama dizi sürekleyici gidiyor.
İnşallah 2. Bölümü oglanla izleriz :)
Bu arada bugün ilkokul arkadaşım supriz yapmış ve bebeğe kurabiye yapmış, çok sevindim ve mahcup oldum. Ne güzel insanlar var :)
Eki Görüntüle 1665731
bizimkide aynı bak normal doğurunca o bi doğum şekli sezeryan ameliyat şekli oluyor sakın öyle düşünme normal doğurunca kuş gibi olucakksın bıdı bıdı bıdı sanki kaynanamBazen korku geliyor da normal doğum yapmak istiyorum bakalım . esimde sagolsun her fırsatta destekçi oluyo
kız güldürmeyin ya kasıklarım acıyo
Yalnız yazar burada diyor ki; ben dönyanın en hamarat garısıyam; karanlıkta 20 gunluk bebenin altını değiştirebiliyorum.
Hey maşallah
Ben aydınlıkta çorba içerken iki mememin arasına çorba döküyorum
bende tutmasından falan korkmuyorumda yetememekten acaba gerçekten insan gibi yetiştebilirmiyim diye korkuyorumben uykusuzluktan yorgunluktan değil de bebeğe bakamamaktan korkuyorum sanırım en çoktutmayı bile bilmiyorum.. neyseki annem yanımda kv de gelicek onlara güveniyorum. gece de bakarlar sağolsunlar o yüzden şimdilik rahatım bakalım. sen de en kısa zamanda bu ilk zor yorucu günleri atlatırsın inş canım...
canım stres yapma stres zaten başlı başına bebeği etkiliyor korkma illada bebekte zeka geriliği olucak diye bişey yok@geem @derya2 @efira arkadaslar sagolun. Doktoruma gittim tshim icin evet yuksek ama ilk baslardaki degerler daha onemli dedi. Bende baslarda iyiydi felan deyince dahiliyeye ginderdi. O da ayni seyleri soyledi ilac verdi. Ama ben ya cocugu etkilemisse diye cok huzursuzum. Acaba ne zamandir yuksek( neden bu doktorlar tahlil felan cok istemiyo yaa sinir oldum. Prof dr a gidiyorum adam tahlil istemiyo ki. Baslarda bi bakti degerlerim iyi. Sonra hep ultrason. Sizin doktorlarinizda mi ole. Moralim bozuldu. Stresten esime patladim. (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?