2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
normalde kansızlığı olan bi insanım ama ne hikmetse ilaç kullanmıyorum şu an hemoglobinim 11 küsürlerde çok kusmam olduğu için ilacı kullanamadım süt ve süt ürünleri ile birlikte kan yapıcı şeyler tüketme aradan en az 2 saat geçsin dut pekmezi keçi boynuzu pekmezi siyah üzüm kırmızı et kan yapar

Gunaydiiiiiiin kizlaaaaar bugün çok keyfim yerinde sabah agrisiz uyandım çok şükür az önce de nst den geldim sancim çıkmadı doktoruma sordum hala yatacak mıyım ben diye hayır dedi oleeey dedim artık yürüyüşlerini yapabilirsin artık ne zaman olursa doğumu bekliyorum dedi eşimde diyor ki bende bekliyorum komik kocam yaa MONNA canım sen ne yaptın nasılsın göründün mu doktora

ne kadar saygısızca hareketler ya sankı 5 lırasız kalmış kadın...
temızlıge gelenlerın bu denlı yakınması cok yanlış, cok cam varmış bılmemneymıs, yetıstırebıldıgını yetıstır kardesım yetıstıremedıgını bırak, kimse senin boğazına yapısmıcak neden bunu da yapmadın dıye...açıklamanı yaparsın olur biter...işte dediğim gibi bunlar işi bilmeyen ama eline 3 kuruş geçsin diye ev temizliğine giden ihtiyaç sahibi insanlar...tamam paranı kazan ama bunu insanları sömürerek yapma yani...
sen de çok çekmişsin @kukla_ipi 22:00'a kadar evde kalmak ne demek yahu...
şaka gibi

kolay gelsin canım. o zaman sen ev çok kirlenmeden ara ara yardımcı al temizlik için, hem bebiş olacağı için mutlaka ihtiyacın olacak...
yine de ne kadar kirli olursa olsun söylenmek çok yanlış...durumu izah ederler, yetiştiremeyeceklerini anlatırlar. neden sorun olsun ki...
deneye deneye kendine iyi birini bulursun inşallah

doktorun doğum şeklini annenin tercihi ile beraber şekillendirmesi gerekli bence...
tabii ki dediğiniz gibi öncelikle muayene gerekli, dışarıdan bakılarak ne kadar anlaşılır bilemiyorum...
eğer tercihin normal doğumsa başka bir doktora git canım, o şekilde doğum şekline karar verirsiniz...

geçmiş olsun canım...

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Muharrem ayimiz da mübarek olsun
Bu gece rüyamda @Berenimbo doğum yaptığını gördüm gunlerimiz aynı ya ben niye dogurmuyorum diye strese girdim.ay artik rüyalar bile doğum üzerine.
Birde bu gece su dizi yüzünden hic rahat uyuyamadim psikolojimi bozdu analar anneler o tecavüz olayi falan sinirimi bozdu

Günaydın sipsecim bndr bugün nst gitcem buarada sen Çerkez misin

Cnm benımde goguslerim normal boyuttadır ama ben 95 aldım. Ablam sut gelince cok buyuyo dedi. Keske alsaydın.
Canim ben bi magazada denemistim 90 ama cok buyuk geldi sırt bölümü falan yani daha buyuse bile olacak gibi degildi tabi bu desteksiz ve kapsiz olanlar icin gecerli.. Ama yine de nolur nolmaz bi tane büyük bulundurmakta fayda var sanırım

Gunaydin arkadaslar..
Dun a101 den bebek nevresimi alanlar vardi sanirim acip baktiniz mi guzel mi yeri
memnun kaldiniz mi yani ben de alicam da

Gunaydin arkadaslar..
Dun a101 den bebek nevresimi alanlar vardi sanirim acip baktiniz mi guzel mi yeri
memnun kaldiniz mi yani ben de alicam da
Ben aldım canm açıp baktım ama yıkamadm yikayin ca belli olur ama parasına göre güzel bence %100 pamuk yazıyo

Doktor bir igne vuruyor o bolgeye uyusturuyor ve oyle dikis atiyor.benim doktorum epiyoztami yapmadi cok az bi yirtik oldu onun icinde uyusturdu bilmiyorum ben onunla ilgili pek sikinti cekmedim.

Benim çarşamba gününden beri kanlı bir akıntım var 3cm acıklıgim var sancim yok bebek aşağıd a inmemiş ama ben çayı dün içtim ilk defa yani papatya çayıyla alakası yok
Aslında gününüz gelmiş, nişan da gelmiş, ee açıklık da var hala beklenillmesi ilginç geldi, ilk defa böyle bişey duydum da şaşırdım yanlış anlamayın lütfen.

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar annisler cumaniz asure gününüz mübarek olsun. . Ben güne sut ve cici bebeyle basladim bu cici beye fena sardim tavsiye ederim size de

Doktor bir igne vuruyor o bolgeye uyusturuyor ve oyle dikis atiyor.benim doktorum epiyoztami yapmadi cok az bi yirtik oldu onun icinde uyusturdu bilmiyorum ben onunla ilgili pek sikinti cekmedim.
Epiduralsiz dayanılabilecek gibi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…