2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Epiduralsiz dayanılabilecek gibi mi.
Tabiki dayaniyorsun yani oyle boyle sure geciyor,tabi ki cok kolayda birsey degil epidural yapilabilecekse kesinlikle epidural ol niye bunun rahatligi varken tercih etmeyesin.Ben gittigimde hastaneye 5 cm acilmam vardi epidural yapin diye bagiriyordum ebeye, o da beni kandirmaya calisiyordu en sonunda bakti ikna olmuyorum canim 5 cm acilman var artik yapam eger yaparsak dogumu bloke edebiliriz dedi.
E dedim zaten 10 cm de dogum olmuyor mu yapilabilir.senin rahim yumusaman % 70 seni suan bile doguma alabilirim Onemli olan rahim esnekligi dedi.Ben yaptiramadim hatta diyordum epidural normal olursa dogururum yoksa doguramam ama hic oyle olmuyor pasa pasa doguruyorsun :) yani sanciyada dayaniyormussun.Ama eger sartlarin epidural icin elverisliyse kesinlikle kabul et.

Hayırlı sabahlar annisler cumaniz asure gününüz mübarek olsun. . Ben güne sut ve cici bebeyle basladim bu cici beye fena sardim tavsiye ederim size de
Sagol sizinde mubarek olsun.kilo problemin yoksa devam et guzeldir bana dr um hamurisi tatli vs yeme dedi bebek bi anda cok kilo almis cunku.ama insanin cani istiyo yaa

Kizlar drdan geldim bebegimin kilosu az 2539 gram cikti 36 hafta 4 gunluguz uzulmedim dedim esime ama uzuldum ha bu arada bn 2 kilo almsim bebsm az

Ha bide korktugum basima geldi hafta cati muaynem var bide adalat ve progestni braktirdi artik dogurablin dedi stres sardi

Bulunduğum yerdeki devlet hastanesi yeni,konforlu vs vs ama devlette epidural yok. Ben sırf epidural olayım diye anestezi ekibi doğum kadrosu meşhur diye 1saat uzaklıktaki izmirde özel bi hastanede doğum yapıcam ve sırf bu yüzden extra ödeme yapıcam. Ayrıca o an nasıl gelişirbilmiyorum ama sancılarım düzenli 5dk ya düşene kadar evde çekeyim diyorum, bu sefer izmirde yok şuan epidural yapamayız vs derlerse boşuna para vermiş olucam çünkü burdaki ücretsiz devlet hastanesi izmirdeki özelden daha yeni, ebeler de tecrübeli.. Sizinkide özel miydi

Vay zorla normal yaptıran doktoru bulmuşsun sakin bırakma :)
İnşallah güzel bi doğum olur allah kurtarsin hepimizi.

Kizlar drdan geldim bebegimin kilosu az 2539 gram cikti 36 hafta 4 gunluguz uzulmedim dedim esime ama uzuldum ha bu arada bn 2 kilo almsim bebsm az
Kilosu cok dusuk degil ki normal sartlarda bebek 39. Hafta ile 40. Hafatada doguyor yani ve en az 2 haftadan fazla var haftada 250 aliyor diyelim ki 200 gram alsa en az 3 kiloyu gorecek ki zaten 3 kiloda normal

Vala bn kac 101e gttim insafsz anneler birakmamslardi
Canım ihtiyacın olan ürünleri a101deki elemana söyle bulunduğun yerdeki diğer a101lere tlf açıp stok kontrolü yapıyor, yaşadığım ilçede en az 10 a101 var ve ben hepsini arattırıp hangi a101de varsa gidip alıyorum, merkezde hızlı biter de kıyı köşe a101lerde kalabiliyor​

Canim o olcumler kesin degil, su an bebekler buyudugu icin daha da zor ölçmek.
Ben ayin 14unde gittim, doktor bana 21inde de ayni kiloyu soyledi.
Bu hafta hic almadi demek ki dedim, kafasini zaten tam olcemiyorum su an com asagida dedi.
Yani canini sikma, 4 kilo der 3.500 dogar, 3 der 3.500 dogat hic belli olmaz.

slm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....

Allahım yardımcın olsun canım .

geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Şu günler zordur ama tez zamanda toparlar Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…