2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cok cok gecms olsn allah yardmcn olsn.

E="pink penguin, post: 43180337, member: 392306"]geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Şu günler zordur ama tez zamanda toparlar Allahın izniyle.[/QUOTE]
Sagol canim saglikli olsun da kuvezde kalsin 5 yil bekledim azcik daha beklerim tansiyona dikkat edin....

E="melekece78, post: 43180449, member: 671040"]Cok cok gecms olsn allah yardmcn olsn.[/QUOTE]
Sagol canim inş sizler sorunsuz alirsiniz miniklerinizi....ebru55 nasil umarim iyidir...

Gunaydin kizlar benim bir sorum olacak ozellikle geceleri 2 haftadir bebek 7-8 defa tekme degilde cirpiniyo gibi oluyo korkuyorum sizdede oluyomu oyle normalmi acaba

Allah yardımcısı olsun canim.geçmiş olsun.üzülme caniniz sağ kurtuldu ya çok şükür.

Cnm cidden mi istemedi senden. ben nerdeyse her ay yaptırdım kan tahlili. idrar da öyle hatta 2 seferi kültür olarak verdim. mesela trombositim düşük çıktı aradı haber verdi dahiliyeye görün fln dedi. bizde eşimle oh ne güzel her ay tahlil istedi dedik

İlk aylarda yaptı sonra hiç yapmadı hatta geçen cuma gittim de akintim arttı enfeksiyon mu oldum acaba dedim test yapsın die yok bebek kafası aşağı indiği için dir dedi

Herkese merhabalar güzel anneler. Dr.dan çıktık şimdi. Kuzum 2800 olmuş. Dr iki gün çok dogumum var 2 gün daha iç ilaçları. Sonra bırak dedi. İlaçları bırakınca heran gelebilirmis. Bakarsınız haftaya kuzuma kavuşurum dr 37 ye girdin artık sıkıntı olmaz dedi. Bakalım hayırlısı

Günaydın sipsecim bndr bugün nst gitcem buarada sen Çerkez misin
Günaydın canim evet Çerkes im sende mi Çerkes sin yoksa bu arada nst nasildi

Ha bide korktugum basima geldi hafta cati muaynem var bide adalat ve progestni braktirdi artik dogurablin dedi stres sardi
hiç korkma canım çok basit bir şey ağrı olmaz sikmazsan bende bıraktım ilaçları ne güzel iste sorunumuz kalmadı

Offf kilo demeyin ya kaçar kilo aldınız kızlar?
Ben 12 kg de sabitledim almıyorum iki aydir
ayy canım seni merak ediyordum çok sevindim bende ilaçları bıraktım artık yürüyüş yap dedi ne güzel rahatladik vallahi aksam gidecem avm gezecem sahilde yuruyecem yeter ulen dedim yat yat nereye kadar

Gunaydin kizlar benim bir sorum olacak ozellikle geceleri 2 haftadir bebek 7-8 defa tekme degilde cirpiniyo gibi oluyo korkuyorum sizdede oluyomu oyle normalmi acaba
Tatlım cırpınıyo demek ne demek? Çok hareketli mi demek istiyorsun? Belki çok tatlı yemişsindir. Ama içinde kalmasın bi sağlık ocağına falan görün istersen.

sipse86 yok ben Çerkez değilim ama samimi arkadaşım var bnde bikaç kelime öğrenmiştim ondan sipse canım demek ti sanki tanıdığım bütün çerezlere çok iyi insanları di o yüzden çok severim çerezleri

Haklısın canım ultrason ölçümleri çokta net olmuyo kızımda doğumdan 15gün önce 3800 kilo dediler 42.haftada doğum yaptım 3200 oldu..arkadaşıma 3800 dediler 4200 kilo doğdu

Tatlım cırpınıyo demek ne demek? Çok hareketli mi demek istiyorsun? Belki çok tatlı yemişsindir. Ama içinde kalmasın bi sağlık ocağına falan görün istersen.

Gun icinde degil sadece bir an boyle cok hizli hareket ediyo cirpiniyo gibi kimsede olmuyomu boyle bisey ben normal herhalde diyodum ama bunun icin doktora gitmelimiyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…