- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.561
Cok cok gecms olsn allah yardmcn olsn.slm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
Dun ebru55 dogurdu .Buarada doğum yapan var mi?
Allah yardımcısı olsun canim.geçmiş olsun.üzülme caniniz sağ kurtuldu ya çok şükür.slm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
İçini ferah tut canım tevekkül de fayda var benim dr ole en son ne zam kan testi yaptığını hatırlamıyorum bile hatta ilk ayda yapılan tarama testinde ben guatir sordum nasıl çıktı değer benim ki sinirdaydi dedim aaa onu yapmayı unutmusuz dedi oda bebeğin beyin gelişimi etkileyen bisey sırf bu yüzde dr değiştirmeyi bile düşündüm ama eşim istemedi basladiginla devam et die
Sagol canim inş sizler sorunsuz alirsiniz miniklerinizi....ebru55 nasil umarim iyidir...[/QUOTE]E="melekece78, post: 43180449, member: 671040"]Cok cok gecms olsn allah yardmcn olsn.
Bi Fehmi de biz de var Fehmi yiğitEvveet Fehmi Can degil mi :)
Cok sirin bi ikili olmus bence.
Bizim soyadimiz uzun oldugu icin Can bir basina.
İlk aylarda yaptı sonra hiç yapmadı hatta geçen cuma gittim de akintim arttı enfeksiyon mu oldum acaba dedim test yapsın die yok bebek kafası aşağı indiği için dir dediCnm cidden mi istemedi senden. ben nerdeyse her ay yaptırdım kan tahlili. idrar da öyle hatta 2 seferi kültür olarak verdim. mesela trombositim düşük çıktı aradı haber verdi dahiliyeye görün fln dedi. bizde eşimle oh ne güzel her ay tahlil istedi dedik
Sağol canim evet kurtulduk çok şükür hala rüyada gibiyim....darisida sizlere insAllah yardımcısı olsun canim.geçmiş olsun.üzülme caniniz sağ kurtuldu ya çok şükür.
Günaydın canim evet Çerkes im sende mi Çerkes sin yoksa bu arada nst nasildiGünaydın sipsecim bndr bugün nst gitcem buarada sen Çerkez misin
hiç korkma canım çok basit bir şey ağrı olmaz sikmazsan bende bıraktım ilaçları ne güzel iste sorunumuz kalmadıHa bide korktugum basima geldi hafta cati muaynem varbide adalat ve progestni braktirdi artik dogurablin dedi stres sardi
Ben 12 kg de sabitledim almıyorum iki aydirOfff kilo demeyin ya kaçar kilo aldınız kızlar?
ayy canım seni merak ediyordum çok sevindim bende ilaçları bıraktım artık yürüyüş yap dedi ne güzel rahatladik vallahiHerkese merhabalar güzel anneler. Dr.dan çıktık şimdi. Kuzum 2800 olmuş. Dr iki gün çok dogumum var 2 gün daha iç ilaçları. Sonra bırak dedi. İlaçları bırakınca heran gelebilirmis. Bakarsınız haftaya kuzuma kavuşurumdr 37 ye girdin artık sıkıntı olmaz dedi. Bakalım hayırlısı
Tatlım cırpınıyo demek ne demek? Çok hareketli mi demek istiyorsun? Belki çok tatlı yemişsindir. Ama içinde kalmasın bi sağlık ocağına falan görün istersen.Gunaydin kizlar benim bir sorum olacak ozellikle geceleri 2 haftadir bebek 7-8 defa tekme degilde cirpiniyo gibi oluyo korkuyorum sizdede oluyomu oyle normalmi acaba
Benim 2. Hamileligim 9 kilo aldim ilkinde 14 kilo almistimOfff kilo demeyin ya kaçar kilo aldınız kızlar?
Haklısın canım ultrason ölçümleri çokta net olmuyo kızımda doğumdan 15gün önce 3800 kilo dediler 42.haftada doğum yaptım 3200 oldu..arkadaşıma 3800 dediler 4200 kilo doğduCanim o olcumler kesin degil, su an bebekler buyudugu icin daha da zor ölçmek.
Ben ayin 14unde gittim, doktor bana 21inde de ayni kiloyu soyledi.
Bu hafta hic almadi demek ki dedim, kafasini zaten tam olcemiyorum su an com asagida dedi.
Yani canini sikma, 4 kilo der 3.500 dogar, 3 der 3.500 dogat hic belli olmaz.
Tatlım cırpınıyo demek ne demek? Çok hareketli mi demek istiyorsun? Belki çok tatlı yemişsindir. Ama içinde kalmasın bi sağlık ocağına falan görün istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?