2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım benim,bebişin inşallah çabucak toparlanır kavuşursunuz

Gunaydin kizlar benim bir sorum olacak ozellikle geceleri 2 haftadir bebek 7-8 defa tekme degilde cirpiniyo gibi oluyo korkuyorum sizdede oluyomu oyle normalmi acaba
Evet ben de de oluyo bazen el ve ayaklariyla tirmaliyo gibi cirpiniyo gibi pir pir adiyo
oyle olunca sanki donuyo gibime geliyor

Cok gecmis olsun Allah sifa versin.
Oncesinde idrarinda protein cikmismiydi

evet tatlım anlamı canım valla helal sana unutmamissin da kayseri de misin yoksa oralarda çok cerkes var cünkü

Gun icinde degil sadece bir an boyle cok hizli hareket ediyo cirpiniyo gibi kimsede olmuyomu boyle bisey ben normal herhalde diyodum ama bunun icin doktora gitmelimiyim yani
Canim hiç kafana takma böyle şeyleri normal diye biliyorum benim ki de yapıyor kendi kendine oyun oynuyordur

Sende ufak bi magaza acacak kadar besik yatak anakucagi filan var galiba cok guzel iyi gunlerde kullann.
Sağol canım , bence tek ekstra hamak var şu an . Onun da taşıma kapasitesi 20 kg , uzun süre kullanılır umarım.
Artık rahat rahat oturabilirim. Bu sefer gerçekten de alacak hiçbir şey kalmadı şükür

Evde iş bitmiyor.
Sabah eşim tülleri , perdeleri astı.Salonun koltuklarının minderleri yıkanmıştı , hafif nemlilerdi ama yine de kılıflarına geçirdik.Balkonda çiçekler vardı , kadın temizlik yapabilmek için hepsini balkondaki masanın üzerine yığmış , onları yerleştirdim. Yerleştirirken yaprak vs döküldü , onları süpürdüm.Eşim bir ara masayı kızın odasına taşıyıp çalışma masası yapacak , bakalım ne zaman. Benim içim tezdir , hemen her şey yerleşecek öyle rahat ediyorum. Eşiminse keyfi gelince , canı isteyince :) Daha da enerjim kalmadı. Dinlenme zamanı.

evet canim.haklisin.
hayirlisi artik,sag saglim gelsin hele artik nasil olursa

Geçmiş olsun canım , en kıza zamanda evine getirirsin inşallah mis kokulu bebeğini.
Küvezde kısa sürede toparlanır.

Her doktor oyle ozenli degil canim, benimki de 20 haftada 1 kere istedi, simdi sezeryandan once istedi bir de. Kanim dusuk cikti, zaten kendimi bildim bileli demir eksikliginden dolayi kansizlik var, onlem olarak bir unite kan ayirttik hastanede.

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…