- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.581
canım benim,bebişin inşallah çabucak toparlanır kavuşursunuzslm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
Günaydın Kızlar ,
Ben beşik aldım. Kullanılmayacağı zaman katlayıp kaldırması da daha kolay bir model seçtim ,görüntüsü de modern geldi , içimde de kalmasın dedim.
Funnababy diye bir yerden aldım.
Eki Görüntüle 1666142 Eki Görüntüle 1666143
Evet ben de de oluyo bazen el ve ayaklariyla tirmaliyo gibi cirpiniyo gibi pir pir adiyoGunaydin kizlar benim bir sorum olacak ozellikle geceleri 2 haftadir bebek 7-8 defa tekme degilde cirpiniyo gibi oluyo korkuyorum sizdede oluyomu oyle normalmi acaba
Cok gecmis olsun Allah sifa versin.slm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
Peki siz doktorunuza hic danistinizmj bisey soyledimi bu konu hakkinda ?Evet ben de de oluyo bazen el ve ayaklariyla tirmaliyo gibi cirpiniyo gibi pir pir adiyo
oyle olunca sanki donuyo gibime geliyor
En son 32 de gittim sormadim amaPeki siz doktorunuza hic danistinizmj bisey soyledimi bu konu hakkinda ?
Ben 15 oldum wala her hafta 1 kilo almaya basladim doktorum kilo alomina bi dur desek iyi olur dediOfff kilo demeyin ya kaçar kilo aldınız kızlar?
evet tatlım anlamı canım valla helal sana unutmamissin dasipse86 yok ben Çerkez değilim ama samimi arkadaşım var bnde bikaç kelime öğrenmiştim ondan sipse canım demek ti sanki tanıdığım bütün çerezlere çok iyi insanları di o yüzden çok severim çerezleri
Canim hiç kafana takma böyle şeyleri normal diye biliyorum benim ki de yapıyor kendi kendine oyun oynuyordurGun icinde degil sadece bir an boyle cok hizli hareket ediyo cirpiniyo gibi kimsede olmuyomu boyle bisey ben normal herhalde diyodum ama bunun icin doktora gitmelimiyim yani
Prima premium care canım kullananlar çok Memnun bir kaç arkadaşım tavsiye etmiştiKizlar bebek bezi hangisini kullanacaksiniz?
Ben yurt disindayim artik kontrolum yok sancim gelicek ve doguma gidicem insallah eger doktora giderseniz sorarmisiniz bana mesaj atarsaniz sevinirimEn son 32 de gittim sormadim ama
Ben hapşırıyo sanıyorum öyle yapıncaGun icinde degil sadece bir an boyle cok hizli hareket ediyo cirpiniyo gibi kimsede olmuyomu boyle bisey ben normal herhalde diyodum ama bunun icin doktora gitmelimiyim yani
Canim hiç kafana takma böyle şeyleri normal diye biliyorum benim ki de yapıyor kendi kendine oyun oynuyordur
Sağol canım , bence tek ekstra hamak var şu an .Sende ufak bi magaza acacak kadar besik yatak anakucagi filan var galibacok guzel iyi gunlerde kullann.
doktorun doğum şeklini annenin tercihi ile beraber şekillendirmesi gerekli bence...
tabii ki dediğiniz gibi öncelikle muayene gerekli, dışarıdan bakılarak ne kadar anlaşılır bilemiyorum...
eğer tercihin normal doğumsa başka bir doktora git canım, o şekilde doğum şekline karar verirsiniz...
Bi Fehmi de biz de var Fehmi yiğit
Geçmiş olsun canım , en kıza zamanda evine getirirsin inşallah mis kokulu bebeğini.slm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
Cnm cidden mi istemedi senden. ben nerdeyse her ay yaptırdım kan tahlili. idrar da öyle hatta 2 seferi kültür olarak verdim. mesela trombositim düşük çıktı aradı haber verdi dahiliyeye görün fln dedi. bizde eşimle oh ne güzel her ay tahlil istedi dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?