- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.601
evet canim.haklisin.
hayirlisi artik,sag saglim gelsin hele artik nasil olursa
Gun icinde degil sadece bir an boyle cok hizli hareket ediyo cirpiniyo gibi kimsede olmuyomu boyle bisey ben normal herhalde diyodum ama bunun icin doktora gitmelimiyim yani
Sağol canım , bence tek ekstra hamak var şu an .Onun da taşıma kapasitesi 20 kg , uzun süre kullanılır umarım.
Artık rahat rahat oturabilirim.Bu sefer gerçekten de alacak hiçbir şey kalmadı şükür
Evde iş bitmiyor.
Sabah eşim tülleri , perdeleri astı.Salonun koltuklarının minderleri yıkanmıştı , hafif nemlilerdi ama yine de kılıflarına geçirdik.Balkonda çiçekler vardı , kadın temizlik yapabilmek için hepsini balkondaki masanın üzerine yığmış , onları yerleştirdim. Yerleştirirken yaprak vs döküldü , onları süpürdüm.Eşim bir ara masayı kızın odasına taşıyıp çalışma masası yapacak , bakalım ne zaman. Benim içim tezdir , hemen her şey yerleşecek öyle rahat ediyorum. Eşiminse keyfi gelince , canı isteyince :) Daha da enerjim kalmadı.Dinlenme zamanı.
Bende de oluo canim arada enerjisni atio oyle die biliomGun icinde degil sadece bir an boyle cok hizli hareket ediyo cirpiniyo gibi kimsede olmuyomu boyle bisey ben normal herhalde diyodum ama bunun icin doktora gitmelimiyim yani
Kizlar bebek bezi hangisini kullanacaksiniz?
Her doktor oyle ozenli degil canim, benimki de 20 haftada 1 kere istedi, simdi sezeryandan once istedi bir de. Kanim dusuk cikti, zaten kendimi bildim bileli demir eksikliginden dolayi kansizlik var, onlem olarak bir unite kan ayirttik hastanede.
Kisa surede bebegine kavusmani dilerim.Pes etmeden sutunu sag mutlaka gelir ve doktorla konussan aradabir bebekle ten temasi kurmana izin verir mi?Hem sut icin hem bebek icin faydali olurslm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
Ya bnde bugün gittimde solim gerçi haftaya kesin yapar herlde doğum geldi bi zahmet yapsınBizimEfira38 ile doktorlarımız aynı da ondan şaşırdım cnm. dediğin gibi her doktor istemiyor. inan 9 ay hiç yaptırmayanlar duyuyorum. bazı kişilerde tahlil isteyen doktora kızıyo para tuzağı fln die. ben öyle düşünmüyorum açıkçası ya yapılması gerekir can taşıyoruz
İbit ibit, fragmanı çok korkutucuydu ama dizi sürekleyici gidiyor.
İnşallah 2. Bölümü oglanla izleriz :)
Bu arada bugün ilkokul arkadaşım supriz yapmış ve bebeğe kurabiye yapmış, çok sevindim ve mahcup oldum. Ne güzel insanlar var :)
Eki Görüntüle 1665731
Gunaydiiiiiiin kizlaaaaarbugün çok keyfim yerinde sabah agrisiz uyandım çok şükür az önce de nst den geldim sancim çıkmadı doktoruma sordum hala yatacak mıyım ben diye hayır dedi oleeey dedim artık yürüyüşlerini yapabilirsin artık ne zaman olursa doğumu bekliyorum dedi eşimde diyor ki bende bekliyorum komik kocam yaa MONNA canım sen ne yaptın nasılsın göründün mu doktora
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Muharrem ayimiz da mübarek olsun
Bu gece rüyamdaTwoPrincess doğum yaptığını gördüm gunlerimiz aynı ya ben niye dogurmuyorum diye strese girdim.ay artik rüyalar bile doğum üzerine.
Birde bu gece su dizi yüzünden hic rahat uyuyamadim psikolojimi bozdu analar anneler o tecavüz olayi falan sinirimi bozdu
slm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
Herkese merhabalar güzel anneler. Dr.dan çıktık şimdi. Kuzum 2800 olmuş. Dr iki gün çok dogumum var 2 gün daha iç ilaçları. Sonra bırak dedi. İlaçları bırakınca heran gelebilirmis. Bakarsınız haftaya kuzuma kavuşurumdr 37 ye girdin artık sıkıntı olmaz dedi. Bakalım hayırlısı
Beyaz patik huylarimiz acayip benziyor, koc burcu olabilir misin :)
Cnm cidden mi istemedi senden. ben nerdeyse her ay yaptırdım kan tahlili. idrar da öyle hatta 2 seferi kültür olarak verdim. mesela trombositim düşük çıktı aradı haber verdi dahiliyeye görün fln dedi. bizde eşimle oh ne güzel her ay tahlil istedi dedik
Gunaydiiiiiiin kizlaaaaarbugün çok keyfim yerinde sabah agrisiz uyandım çok şükür az önce de nst den geldim sancim çıkmadı doktoruma sordum hala yatacak mıyım ben diye hayır dedi oleeey dedim artık yürüyüşlerini yapabilirsin artık ne zaman olursa doğumu bekliyorum dedi eşimde diyor ki bende bekliyorum komik kocam yaa MONNA canım sen ne yaptın nasılsın göründün mu doktora
BilmemHapsirirlarmiymis ki
Ay ırkçılık yapmak istemem ama benim de iş yerindeki en yakın arkadaşım Çerkez di. Halk oyunlarını, bazı geleneklerini anlatırdı bana. Bayılıyordum öğle arasında onu dinlemeye:)sipse86 yok ben Çerkez değilim ama samimi arkadaşım var bnde bikaç kelime öğrenmiştim ondan sipse canım demek ti sanki tanıdığım bütün çerezlere çok iyi insanları di o yüzden çok severim çerezleri
geem @derya2 @efira arkadaslar sagolun. Doktoruma gittim tshim icin evet yuksek ama ilk baslardaki degerler daha onemli dedi. Bende baslarda iyiydi felan deyince dahiliyeye ginderdi. O da ayni seyleri soyledi ilac verdi. Ama ben ya cocugu etkilemisse diye cok huzursuzum. Acaba ne zamandir yuksek ( neden bu doktorlar tahlil felan cok istemiyo yaa sinir oldum. Prof dr a gidiyorum adam tahlil istemiyo ki. Baslarda bi bakti degerlerim iyi. Sonra hep ultrason. Sizin doktorlarinizda mi ole. Moralim bozuldu. Stresten esime patladim. (
Canım benim arkadaşimin çocuğu da sarılık olmuştu evde hergun yarım saat isigin altinda tutmuş ve sarılığı geçmiş tabii bol bol emzirerekte...sonra doktora ben böyle yaptım demiş doktorda cok iyi yapmissin biz iceriye aldigimizda da ayni seyi yapiyoruz demiş yani bende duydum inşallah böyle sıkıntılar yaşamayız..Kızlar size birsey danisayim geçen benim sağlık ocağının ebesi aradınasıl bir cümle olduysa bu neyse işte bana dedi ki bebek doğunca iki üç gün gece ışığı hiç kapatmayın floresan ışık açık kalsın sarılık olmaması için doğru mudur bu size böyle birşey söylendi mi
Allah anali babali buyutsun canim,tez zaman da bebeginde cikar insallah hastandden.slm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?