2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Beyaz patik huylarimiz acayip benziyor, koc burcu olabilir misin :)

Merhaba kizlar bugun de dogurmadim .. bu da gol degil
Nts tertemiz cikti gece yalanci sanci ceken kim saka mi bu dedim
Kuyruk sokumum agriyi deyince cati muayenesi yapti normal doguma gayet uygun dedi hatta 1 cm acilma varmis.
Sivisi da iyi
Keyfi de tam akrep cikti bizim oglan yeminle
Keyfi ne zaman isterse gelcek demek.. inatcihalbuki sabirsizlikla bekliyoruz onu..
Haftaya cumaya gene nts var o zamana gelse bari

Bu arada hyirli cumalar bugun.asure gunu eve taneli bakliyat alin bereketli olsun.hanelerimizz

Her doktor oyle ozenli degil canim, benimki de 20 haftada 1 kere istedi, simdi sezeryandan once istedi bir de. Kanim dusuk cikti, zaten kendimi bildim bileli demir eksikliginden dolayi kansizlik var, onlem olarak bir unite kan ayirttik hastanede.

Bizim Efira38 ile doktorlarımız aynı da ondan şaşırdım cnm. dediğin gibi her doktor istemiyor. inan 9 ay hiç yaptırmayanlar duyuyorum. bazı kişilerde tahlil isteyen doktora kızıyo para tuzağı fln die. ben öyle düşünmüyorum açıkçası ya yapılması gerekir can taşıyoruz

Kisa surede bebegine kavusmani dilerim.Pes etmeden sutunu sag mutlaka gelir ve doktorla konussan aradabir bebekle ten temasi kurmana izin verir mi?Hem sut icin hem bebek icin faydali olur
Benimde tansiyonum dusuk hep dermanim yok ve surekli carpintim oluyor az once olctum 9-6 cikti bebek icin sikinti yok ama senin icin sikintili istiraatden baska bir sey oneremiyorum dedi.Ben de az kaldi diye kendimi telkin ediyorum gercekten dedigin gibi nefesim yetmiyor sanki

Ya bnde bugün gittimde solim gerçi haftaya kesin yapar herlde doğum geldi bi zahmet yapsın

Reactions: GCA

Ayyy senin oğlunun adıda can mı olacak ne güzel topiğimizin iki tane canı olacak

Hadi gozun aydin sipsecigim artik rahat rahat bekleyebilirsin bebisini.

Hayir olsun canim :) ben 29 ekimde dogurucam buyuk ihtimal sen benden once dogurma sakin bak kiskanirim

Canim oncelikle gecmis olsun ve gozun aydin kurtulmussunuz. Merak etme bebeginde bir an once toparlanip yanina gelir onlar bizden daha guclu inan. Allah hayirli saglikli uzun omurler versin size.

Masallah bebisine hadi bakalim kim once pirtlaticak hizli olan kazansin :) sen mi sipse mi?

Beyaz patik huylarimiz acayip benziyor, koc burcu olabilir misin :)

Bende koc burcuyum tez canli aceleci ve sabirsizimdir

Canim noldu trambosit degerin bu ay kontrol edildi mi?Ne diyor doktorun?

Reactions: GCA

Çok sevindim cnm. Tehlikeli zamanları atlattik artık çok şükür. Ben de 3 gün daha kullancam ilaçları. Ondan sonra birakcam her an gelebilir ondan sonra dedi. Seninki ne kadar olmuş büyümüş mü
Bu arada hala okuyamadim yazılanları. Geriden gelmeyi sevmiyorum

Ay ırkçılık yapmak istemem ama benim de iş yerindeki en yakın arkadaşım Çerkez di. Halk oyunlarını, bazı geleneklerini anlatırdı bana. Bayılıyordum öğle arasında onu dinlemeye:)

İçini ferah tut bence benimki de Prof ilk başlarda yaptı üstelik benim annem guatr ameliyatı oldu eğer gerek görseydi yapardı

Canım benim arkadaşimin çocuğu da sarılık olmuştu evde hergun yarım saat isigin altinda tutmuş ve sarılığı geçmiş tabii bol bol emzirerekte...sonra doktora ben böyle yaptım demiş doktorda cok iyi yapmissin biz iceriye aldigimizda da ayni seyi yapiyoruz demiş yani bende duydum inşallah böyle sıkıntılar yaşamayız..

Allah anali babali buyutsun canim,tez zaman da bebeginde cikar insallah hastandden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…