- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.381
Kızlar çok erken ama kafama takılıyor. Bebişler malum kışa denk geliyor. Dışarı nasıl çıkaracağız, daha doğrusu çıkarken ne giydireceğiz? Sanırım kozmonot mont aldığım ilk cici olacak. Başka bir fikri olan var mı?
benim oldu erkek dedi erkek olucak ALLAH izin verirsearkadaşlar batıl ama insna merak ediyor çin takvimi tutanlar oldumu
Günaydın hamişler,
sendemi kütüphanede çalışıyorsun, bende kütüphanede çalışıyorum.Ne iş yapıyorsun orda, sende benim gibi kitap kaldırıp indiriyoırmusun
Ne güzelmiş canım ,ben devlet hastanesine gidiyorum , bir kez özele gitmiştim oradan dediğin gibiydi karşıda ekran vardı ,keseyi de orada görmüştüm nedense güvenemedim özele ve devletten devam ediyorum şu an
slm hanımlar bir sorum olacak 15 mayısta dr kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce ilk bebegim cok meraklı ve heycanlıyım:) Teşekkürler. .:)
arkadaşlar batıl ama insna merak ediyor çin takvimi tutanlar oldumu
slm hanımlar bir sorum olacak 15 mayısta dr kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce ilk bebegim cok meraklı ve heycanlıyım:) Teşekkürler. .:)
sevindim senin adına canımmbenim oldu erkek dedi erkek olucak ALLAH izin verirse
Kizlar bugun adet donemimin 3.gunu sabah peceteye acik pembe kan geldi, bu saate kadar baska bisey gelmedi. Gecen ayki adet donemimde de kahverengi gelmisti. Dr aradik agri ve yoksa bide parcali kirmizi degilse bisey olmaz dedi. Yurtdisindayim hemen hastaneye gidip ultrasona giremiyorumda, daha once bahsetmistim. Sizde de adet donemlerinizde oldumu boyle seyler cok tedirginim oyle pespembe gorunce
Teşekkür ederim canım. Peki ikoli tarama hak. Bilgin var mi ne zaman yapiliyor cuna gittigimde yapilacak diye tahmin ediyorum kan alinarak dimi?Kimi doktorlar tahminen söyleyebiliyormuş ama 16. haftada net oluyor. Arkadaş anlattı bir arkadaşının 2 kızı varmış 10 yıl sonra tekrar hamile kalmış erkek diye beklemişler doktoru erkek demiş sonrada 2 hafta sonra kızmış ben yanlış gördüm demiş..
gözünaydın canım darısı başımızaÇok şükür ikili testim cıkmış herşey normal diyor doktor telefonla görüştüm
Rabbim bekleyen herkese temiz sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
süper süper çok eğlenceliKese konumu ve bioritm kız
Çin ve rus takvimi, hücre yenilenme teorisi, yüzük erkek çıktı.
Dr erkek dedi. Bir sonraki kontrolde kesinleşecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?