2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
slm hanımlar bir sorum olacak 15 mayısta dr kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce ilk bebegim cok meraklı ve heycanlıyım:) Teşekkürler. .:)

Benim ilk bebegim mayista dogmustu cok rahat gecirmistik ilk zamanlari.

Bunda evde giydirmek icin pamuklu disarisi icin polar tarzda kiyafetler almayi dusunuyorum. Disari cikarkende astronot mantikli olabilir ama cogu bebek onda durmuyor. Benim kiz icine soktugumda agliyordu hic giydiremedim. Bunda ustunu siki giydirip battaniyeye sararim zaten gidecegimiz yerlere arabayla gidecegimizden cok sorun olmaz.

kızlar ya bu doğum izni parasını neye göre hesaplıyorlar bişey dikkatimi çekti bi sayfa var son 3 ayki prim gün sayısını 90 girince eksik 75-80 girince ücret tutarı fazla çıkıyo kafam karıştı

Kan hapı almaya başladım cuma gününden beri. Ama bugün burnuma demir kokuyor,sanki burnumun ucunda demir boru var...
Islak mendil sürsem geçer mi acaba. Böyle olupta çare bulan varmı tiksinecem ya pöff

Günaydın hamişler,
sendemi kütüphanede çalışıyorsun, bende kütüphanede çalışıyorum.Ne iş yapıyorsun orda, sende benim gibi kitap kaldırıp indiriyoırmusun

Görevli olarak değil ders çalışıyorum, kpss ye hazırlanıyorum. Allah kolaylık versin dikkat et :)

Canım hangi hastane? sen acıbadem de mi oturuyordun? yanlış mı hatırlıyorum.

slm hanımlar bir sorum olacak 15 mayısta dr kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce ilk bebegim cok meraklı ve heycanlıyım:) Teşekkürler. .:)

Çok zor. Belki bişey söyler ama değişme ihtimali yüksek. Burdaki çoğu kişinin değişme ihtimali var zaten şu an.

Kimi doktorlar tahminen söyleyebiliyormuş ama 16. haftada net oluyor. Arkadaş anlattı bir arkadaşının 2 kızı varmış 10 yıl sonra tekrar hamile kalmış erkek diye beklemişler doktoru erkek demiş sonrada 2 hafta sonra kızmış ben yanlış gördüm demiş..

Kizlar bugun adet donemimin 3.gunu sabah peceteye acik pembe kan geldi, bu saate kadar baska bisey gelmedi. Gecen ayki adet donemimde de kahverengi gelmisti. Dr aradik agri ve yoksa bide parcali kirmizi degilse bisey olmaz dedi. Yurtdisindayim hemen hastaneye gidip ultrasona giremiyorumda, daha once bahsetmistim. Sizde de adet donemlerinizde oldumu boyle seyler cok tedirginim oyle pespembe gorunce

benimde hala bitmedi lekelenmelerim ara ara oluyor önemli deil sanırım ama tabi görünce tedirgin oluyor insan

Teşekkür ederim canım. Peki ikoli tarama hak. Bilgin var mi ne zaman yapiliyor cuna gittigimde yapilacak diye tahmin ediyorum kan alinarak dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…