- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.401
benim kızımda tuttu çin takvimide rus takvimide kız çıkmıştı bunda çin takvimine göre kız rus takvimine göre erkek çıktı bakalım hayırlısı..arkadaşlar batıl ama insna merak ediyor çin takvimi tutanlar oldumu
kızlar ya bu doğum izni parasını neye göre hesaplıyorlar bişey dikkatimi çekti bi sayfa var son 3 ayki prim gün sayısını 90 girince eksik 75-80 girince ücret tutarı fazla çıkıyo kafam karıştı
Geçmiş olsun canımKizlar bugun adet donemimin 3.gunu sabah peceteye acik pembe kan geldi, bu saate kadar baska bisey gelmedi. Gecen ayki adet donemimde de kahverengi gelmisti. Dr aradik agri ve yoksa bide parcali kirmizi degilse bisey olmaz dedi. Yurtdisindayim hemen hastaneye gidip ultrasona giremiyorumda, daha once bahsetmistim. Sizde de adet donemlerinizde oldumu boyle seyler cok tedirginim oyle pespembe gorunce
aa hadi bakalım iki ayrı tahminbenim kızımda tuttu çin takvimide rus takvimide kız çıkmıştı bunda çin takvimine göre kız rus takvimine göre erkek çıktı bakalım hayırlısı..
Amin canım. ikili testi ne zamn yaptirdin sonucunu kac gunde Aldin bilgilerini paylasir misin teşekkürlerÇok şükür ikili testim cıkmış herşey normal diyor doktor telefonla görüştüm
Rabbim bekleyen herkese temiz sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Sağol canımgözünaydın canım darısı başımıza
12+6 yaptırdım gecen hafta pazartesiamin
Amin canım. ikili testi ne zamn yaptirdin sonucunu kac gunde Aldin bilgilerini paylasir misin teşekkürler
saol canım darısı başına İNŞALLAHsevindim senin adına canımmbakalım bende tutacakmı
Teşekkür ediyorum Tekrar gozunaydin12+6 yaptırdım gecen hafta pazartesi
Bugünde aldım canm
Sağol canımTeşekkür ediyorum Tekrar gozunaydin
Canim seninki de pembemi oluyor, bid adet doneminemi denk geliyorbenimde hala bitmedi lekelenmelerim ara ara oluyor önemli deil sanırım ama tabi görünce tedirgin oluyor insan
sanıyorum şu şekilde örneğin normalde yatan primin 1200 tl üzerinden olsun aylık 30 gün yatırınca günlüğün 40 tl olarak geliyor ama yine 1200 tl üzerinden aylık 10 gün primin yatarsa günlüğün 120 tl oluyor burda ki hesaptada sana günlük ücretinin 2/3 ünü verdiği için o hesapta yüksek çıkar
benim kahverengi gibi bulanık nasıl tarif edeyim adet sonu gelen gibi geliyor ne zaman geldiği hiç belli olmuyor adet günlerimide takip etmiyorum gerçi farketmedim doğrusuCanim seninki de pembemi oluyor, bid adet doneminemi denk geliyor
Yasinda sıkıntı yok ama kalitsal bir yatkinlik olabiljr insallah uzun surmez.kac cikiyor simdi tansiyonun takipte..ben az once olcturdum 9-6 cikti benimde hep dusuk.27 yaşındayım canım inş annem 32 Yaşında tansiyon hastası oldu çok yakından bîliyorum yüksek tansiyonlar yaşamanın ne demek olduğunu umarım tek seferlik bir şeydir çünkü hamilelik tansiyonu da çok sıkıntılı bîr şey
Sagol tatlim, burda maalesef progestan vermiyorlar, kendi haline birakiyorlar. Bir yandan da iyi dusunmeye calisiyorum 2 aydir adet donemime denk geliyor ya ne bilim isteGeçmiş olsun canım
Benim hala azda olsa leke geliyor progestan kullanıyorum
Benimde gecen ayki oyle kahve bulanik gibiydi, bugunku pembe allahim korusun yavrularimizibenim kahverengi gibi bulanık nasıl tarif edeyim adet sonu gelen gibi geliyor ne zaman geldiği hiç belli olmuyor adet günlerimide takip etmiyorum gerçi farketmedim doğrusu
İnşallah iyi olsun canım elinde değil biliyorum her gördüğümde fena oluyorum alısamıyor insanSagol tatlim, burda maalesef progestan vermiyorlar, kendi haline birakiyorlar. Bir yandan da iyi dusunmeye calisiyorum 2 aydir adet donemime denk geliyor ya ne bilim iste
12.haftada 7.04 cm cikti.13+1 yaziyor yan tarafta sizin kac cikti
slm kizlar bende cok akinti oluyor bir arkadasim cok fazlaysa erken dogun riski vardir diyoendiselendim kontrolum pazartesi yurtdisinda sadece 4 defa kontrole cagiriyorlar bi hafta sorucam ama burdaki doktor sinir ediyo beni
anladım canım ben yaklaşık 2,5 aydır progestan kullanıyorum mesela dün akşam kullanmadım bugün yine leke vardı biraz hemen içtim sonra sanırım progestan baya işe yarıyor seninki umarım önemli bişey deildir benim düşük tehlikem vardı şimdi azaldı sanırım bakalım kontrolde ne diyecek dr.umSagol tatlim, burda maalesef progestan vermiyorlar, kendi haline birakiyorlar. Bir yandan da iyi dusunmeye calisiyorum 2 aydir adet donemime denk geliyor ya ne bilim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?