- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.421
Ben 9.hftada basladim hamileler icin vitamin ve omega3Kizlar 12 haftaliktan sonra vitamin yada ilacina baslayan var mi ?
Bana da herkes unutursun diyor su iki ayda yasadigimi su yasima kadar yasamadim insallah unutulur yoksa bir daha bebek yapmam ben ☺olmazmi canim bel agrisi bazen cooo iyiyim rahat oh derken bulanti halsizlik yorgunlul basliuor :) kucagina alinca unutursun diuorlar unutulurmu bilmem ya :)
Tatlım ben de ortalama 2 kez kalkıyorum.Ama yatmadan once içtiğim sütten dolayı olduğunu düşünüyorum.Bence Cok sivi aldığımız içindirkatılıyorum. eşim dün akşam diyo ''aaaa baya belli oluyo artık!''bi bakıyoruz sabaha geçiyor.
bir de daha az büyük tualete çıkıyorum. normalde hergündü.şimdi anca 3 güne bir.
ama geceleri en az 4 kez kalkıyorum küçük için. bilmiyorum sizin nasıl? acaba sık idrar geceleri şimdiden şekerle yada idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili olabilir mi? yanma vs yok ama çok uyanıyorum ben geceleri.
Demekki ise yariyor doktorun birak diyene kadar icmeyi ihmal etme sen. Burdakiler gamsiz vermiyorlar oyle seyler yat dinlen diyorlaranladım canım ben yaklaşık 2,5 aydır progestan kullanıyorum mesela dün akşam kullanmadım bugün yine leke vardı biraz hemen içtim sonra sanırım progestan baya işe yarıyor seninki umarım önemli bişey deildir benim düşük tehlikem vardı şimdi azaldı sanırım bakalım kontrolde ne diyecek dr.um
Aa bayagi erken baslamissin.vitaminin ismi ne.bana doktorum daha vermedi midemde ulser cikti ilac kullaniyorum troid ilacimda var ama saglik ocagindan kan surubu verdiler .vitamini 16 haftalik olunca verelim midene agir gelir dedilerBen 9.hftada basladim hamileler icin vitamin ve omega3
Kızlar kilo alma durumlarınız nedir?
ilk 3 ay 2 kilo verdim bu ay 1 kilosunu aldım bakalım bihaki ay ne olacak :)Kızlar kilo alma durumlarınız nedir?
benim dr. daha vermedi 4. ayda vericem dediBen 9.hftada basladim hamileler icin vitamin ve omega3
Gecmis olsun canim ben yurtdisindayim burada olan bir marka ama icerigi elevitle ayniydi, benimde tirod var yillardir. Bu hafta troid ilacinida yukselttik birazAa bayagi erken baslamissin.vitaminin ismi ne.bana doktorum daha vermedi midemde ulser cikti ilac kullaniyorum troid ilacimda var ama saglik ocagindan kan surubu verdiler .vitamini 16 haftalik olunca verelim midene agir gelir dediler
Ben 53.5 dum hamile kalmadan once Simdi 60kg olmuşum.Ama hic bir seyden tiksinmedim,kusmadım,iştahım da deli gibi açıldı.Doyduktan kısa bir süre sonra yine acıkıyorum.Ne olacak boyle bilmiyorum.Doktorum da gecen haftaki kontrolümde bana biraz yavaş dediKızlar kilo alma durumlarınız nedir?
Kızlar kilo alma durumlarınız nedir?
Benim ultrasona gore buyuk senin de kucuk cikmis demekki ama daha zamanla cok degisir o ileri yada geri hafta gostermeleriBenim 14+0 da 8 cm çıktı...ama ultrasona göre 13+6 çıkmıştı bebiş..
Benim ebe baslayabilirsin demisti bende basladim, ama halsizligime falan iyi geldi. Demirde var icinde zaten kansizligimda sinirdaydi iyi oldu yani. Zaten sende 4.aya girdin demi baslar artik sanadabenim dr. daha vermedi 4. ayda vericem dedi
evet 4. aya girdim canım haftaya pazartesi kontrolüm var o zaman başlatır herhaldeBenim ebe baslayabilirsin demisti bende basladim, ama halsizligime falan iyi geldi. Demirde var icinde zaten kansizligimda sinirdaydi iyi oldu yani. Zaten sende 4.aya girdin demi baslar artik sanada
Ben ilac yutamiyorum vitamin hapi bas parmagimin tirnak kismindan da buyuktu icwmem dedim.troid bende cocuklukta vardi ama 20 yildir felan ilac kullanmiyordum hamilelikle hipertroidi basladi senin ki ne pekiGecmis olsun canim ben yurtdisindayim burada olan bir marka ama icerigi elevitle ayniydi, benimde tirod var yillardir. Bu hafta troid ilacinida yukselttik biraz
Benim doktorumda 4.ayda vercek demekkibenim dr. daha vermedi 4. ayda vericem dedi
Insallah hayirli haberler alirsin, bebisin guzel guzel pozlar verir sanaevet 4. aya girdim canım haftaya pazartesi kontrolüm var o zaman başlatır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?