2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
56 kg ilk hamile oldugumu ogrendigimde sonra istahsizlik kusma 49 dustum bulanti gecince 54 oldm simdi bulanti yinr bir haftadir hortladi bulanti kusma olmasinda valla kilo almak hic umrumda degil bos bos ogurmektentse :)

69 la tontik bir hamileliğe merhaba dedim, 7 kilo verdim kabus gibi bulantılar sonunda, bulantılar devam, kusma bir nebze azaldığı için 1 kilo aldım. 63le devam.
Bulantida insan hicbir sey yiyemiyor .bende yiyememekten ve mide sorunundan 10 kg verdim simdi 1 kg kadar aldim.oysa hamile kalmadan esim sakalasirdi benle sen bu istahla 80 kg olursun diye simdi 56 yim bende

Ben ilac yutamiyorum vitamin hapi bas parmagimin tirnak kismindan da buyuktu icwmem dedim.troid bende cocuklukta vardi ama 20 yildir felan ilac kullanmiyordum hamilelikle hipertroidi basladi senin ki ne peki
O zaman kucuk boylu olanlari eczaciya sor ona gore al istersen. Benimki hipotiroidi, burdaki dr normal deger dedi, bende turkiyedeki dr sordum 25mcg arttirdi hapimi. Ahhh kizlar ne varsa turk doktorlarinda var, Ataturk bosuna dememis beni turk hekimlerine emanet edin diye

güvensizliğim tavan yapmış durumda
özgüven eksikliğim mi var?
karşı tarafı üzmek yerine ayrılsam mı daha iyi

Kabız olma yolundasın bağırsakların tembelleşmiş kan ilacı kullanıyormusun ondan olabilir ?

56 kg ilk hamile oldugumu ogrendigimde sonra istahsizlik kusma 49 dustum bulanti gecince 54 oldm simdi bulanti yinr bir haftadir hortladi bulanti kusma olmasinda valla kilo almak hic umrumda degil bos bos ogurmektentse :)
Her sabah o ogurmeler var bukanti hapi icmezsem dayanamiyorum.artik lavaboya gitmemle ogurme basliyor ne pis bir duygu ya.ama kilo kontrolune bire bir asiri kilo almakta cok zararli

Ye canim ye yarasin bebegine. Hamur isi, ekmegi az yemeye calis

Benim de vardı halsizligim,özellikle öğleden sonra okulda basımı zor topluyordum,uyku halleri...Simdi daha iyiyim şükür.Bol su ic,havalar isindikca daha da artacak çünkü

Canım korkma Allah'ın ıznıyle bısey olmaz ben 11. Haftamda kanama yaşadım Aklımı kaçırıyordum fena bıseydı bak çok şükür bısey olmadı hemen Dr gıttık zaten serum ıgne fıtıl ve kalkmayarak yoluna koyduk gıbı çok yorma Sakın kendını bol bol dınlen ve cooooook su ıc

Sagol canim genelde yatiyorum da insallah bidaha gelmez oyle pembeler. Yalnizimda burada, bi yemek icin kalkiyorum ama benim ev 3 katli dun cok merdiven indim ciktim kalkmicam bidaha Allahim hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…