- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.441
Kızlar kilo alma durumlarınız nedir?
Kilo verme durumu desek daha iyi olur☺ben 65 le hamile kaldim 55 e dustum simdi 56 -55,5degisiyorKızlar kilo alma durumlarınız nedir?
Bulantida insan hicbir sey yiyemiyor .bende yiyememekten ve mide sorunundan 10 kg verdim simdi 1 kg kadar aldim.oysa hamile kalmadan esim sakalasirdi benle sen bu istahla 80 kg olursun diye simdi 56 yim bende69 la tontik bir hamileliğe merhaba dedim, 7 kilo verdim kabus gibi bulantılar sonunda, bulantılar devam, kusma bir nebze azaldığı için 1 kilo aldım. 63le devam.
O zaman kucuk boylu olanlari eczaciya sor ona gore al istersen. Benimki hipotiroidi, burdaki dr normal deger dedi, bende turkiyedeki dr sordum 25mcg arttirdi hapimi. Ahhh kizlar ne varsa turk doktorlarinda var, Ataturk bosuna dememis beni turk hekimlerine emanet edin diyeBen ilac yutamiyorum vitamin hapi bas parmagimin tirnak kismindan da buyuktu icwmem dedim.troid bende cocuklukta vardi ama 20 yildir felan ilac kullanmiyordum hamilelikle hipertroidi basladi senin ki ne peki
katılıyorum. eşim dün akşam diyo ''aaaa baya belli oluyo artık!''bi bakıyoruz sabaha geçiyor.
bir de daha az büyük tualete çıkıyorum. normalde hergündü.şimdi anca 3 güne bir.
ama geceleri en az 4 kez kalkıyorum küçük için. bilmiyorum sizin nasıl? acaba sık idrar geceleri şimdiden şekerle yada idrar yolu enfeksiyonuyla ilgili olabilir mi? yanma vs yok ama çok uyanıyorum ben geceleri.
Sen yine de kontrole gidince doktoruna anlat. Saglicakla gelsin minnosolmazmi canim bel agrisi bazen cooo iyiyim rahat oh derken bulanti halsizlik yorgunlul basliuor :) kucagina alinca unutursun diuorlar unutulurmu bilmem ya :)
Her sabah o ogurmeler var bukanti hapi icmezsem dayanamiyorum.artik lavaboya gitmemle ogurme basliyor ne pis bir duygu ya.ama kilo kontrolune bire bir asiri kilo almakta cok zararli56 kg ilk hamile oldugumu ogrendigimde sonra istahsizlik kusma 49 dustum bulanti gecince 54 oldm simdi bulanti yinr bir haftadir hortladibulanti kusma olmasinda valla kilo almak hic umrumda degil bos bos ogurmektentse :)
inş. canım amin benimde ikili testi yapacak sanırım cinsiyetide söylermiki :)Insallah hayirli haberler alirsin, bebisin guzel guzel pozlar verir sanaBenim de sali ikili testi yapacaklar.
Ye canim ye yarasin bebegine. Hamur isi, ekmegi az yemeye calisBen 53.5 dum hamile kalmadan once Simdi 60kg olmuşum.Ama hic bir seyden tiksinmedim,kusmadım,iştahım da deli gibi açıldı.Doyduktan kısa bir süre sonra yine acıkıyorum.Ne olacak boyle bilmiyorum.Doktorum da gecen haftaki kontrolümde bana biraz yavaş dediAma su var,ben zayiftim gebe kaldığımda.Tabii bu bir bahane degil,ama napayim yani canm istiyorsa yemeyim mi
:))) kitabi gorunce birden ilk hamileligimi hatirladim. Okuyun okuyun sonra siz de yeni bir kitap yazacaksiniz ne de olsa :)))Ben de aldım hafta hafta okuyorum çok aydınlatıyor insanı gerçekten
Detayli ultrason olacak ya gorurse soyler benceinş. canım amin benimde ikili testi yapacak sanırım cinsiyetide söylermiki :)
Detayli ultrason olacak ya gorurse soyler bence
Benim de vardı halsizligim,özellikle öğleden sonra okulda basımı zor topluyordum,uyku halleri...Simdi daha iyiyim şükür.Bol su ic,havalar isindikca daha da artacak çünküBugün tam 14.haftama girdim fakat ben hala yorgun, bitkin, uyuşuk yataktayım yapmam gereken işler var fakat enerjim yok. Kahvaltımı yaptım ama çay kahve içmediğim için mi böyle ayılamıyorum bilmemO eski halimden eser yok şimdi nerde eski enerjik, hiperaktif, yerinde duramayan ben, bebek ana rahmine düştüğünden beri, hamileliğimden haberim olmadan önce 3. 4.haftalarda da aynen böyleydim, psikolojik değil yani, var mı benim gibi olan
Kizlar bugun adet donemimin 3.gunu sabah peceteye acik pembe kan geldi, bu saate kadar baska bisey gelmedi. Gecen ayki adet donemimde de kahverengi gelmisti. Dr aradik agri ve yoksa bide parcali kirmizi degilse bisey olmaz dedi. Yurtdisindayim hemen hastaneye gidip ultrasona giremiyorumda, daha once bahsetmistim. Sizde de adet donemlerinizde oldumu boyle seyler cok tedirginim oyle pespembe gorunce
güvensizliğim tavan yapmış durumda
özgüven eksikliğim mi var?
karşı tarafı üzmek yerine ayrılsam mı daha iyi
Sagol canim genelde yatiyorum da insallah bidaha gelmez oyle pembeler. Yalnizimda burada, bi yemek icin kalkiyorum ama benim ev 3 katli dun cok merdiven indim ciktim kalkmicam bidahaCanım korkma Allah'ın ıznıyle bısey olmaz ben 11. Haftamda kanama yaşadım Aklımı kaçırıyordum fena bıseydı bak çok şükür bısey olmadı hemen Dr gıttık zaten serum ıgne fıtıl ve kalkmayarak yoluna koyduk gıbı çok yorma Sakın kendını bol bol dınlen ve cooooook su ıc
bakalım inşaallah canım hakkımızda en hayırlısısaol canım darısı başına İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?