2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Teşekkür ederim canım. Peki ikoli tarama hak. Bilgin var mi ne zaman yapiliyor cuna gittigimde yapilacak diye tahmin ediyorum kan alinarak dimi?

İkili taraman yapılmadı mı ? Benim doktorum 12 . haftaya girdiğimde yapmıştı kan alıp ultrasonda ölçüm yapıyor inşallah bişey çıkmaz.

selamın aleyküm kızlarr 15- 1 olduk ama hala deli gibi devam ediyor ağız sulanmam çıldırıcam. biraz araştırma yaptı ve maalesef çoğunluk doğuma kadar devam ediyor yada yedi aydan sonra azalıyormuş

Cumartesi kadin dogumda kontrolum var doktora sorarim artik .Ah su troid Birde o cikmasaydi hamilelikte.Bencede Turk doktorlari baska tabi alaninda uzman olanlar

Amin canım amin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah

Ben boyattım cumartesi günü..ama diplerine değdirmeden kendi rengime boyatıp balyaj attırdım uçlarına...
benimde yaptırmam lazım ama dr.uma sormadan yaptırmam 6 ay olana kadarda bekleyebilirim kardeşimin düğününe olsunda öncesi çok önemli deil

12 haftalik olunca benim doktorum da kiz dedi ama degisir diye yorum yapanda var.senin ki ne zaman belli oldu
Gecen hafta belli oldu canim.Sata gore 11+0'dim.Ama 1 hafta onden gidiyormuş.Kesin degil,herkese söylemeyin dedi Dr ama esim alıştı bile prensesim diye seviyor bebisimizi Değişirse de üzülmem.saglikli olması herseyden daha önemli

Progesteran kullanan anneler günde kaç kere ne kadar doz içtiniz ?
Ben gittiğim doktorlara dozunu hiç söylemedim , günde 3 tane içtiğimi söyledim,benim kullandığım 200 lük,ilk yazan öyle yazmış,hep o dozdan devam ettim , bir de 100 lük olan da varmış.
Hamileliğin başından beri miyom büyümemişti ,son iki haftada 1 cm büyümüş, bazı yerlerde progestanın miyomları büyüttüğü yazılmış,gerçi doktorlar bana hiç böyle bir şey demediler , son gittiğimden önceki kullanmaya devam et demişti,dozunu sormadı,benim de aklıma gelmedi hiç , son gittiğim de kullanıp kullanmamak sana kalmış bence faydasız bu ilaçlar,dedi,neyse evhamlandım .
Pazartesi test sonucunu almaya gittiğimde ilk bunu soracağım .
Şimdi kafama göre de kesemem ki...o zaman da riskliymiş galiba

Canim diplere değmese de onu solumak da iyi değilmiş.Ama bitkiselse belki olabilir.

Evet canım doğru diyorsun ama kapı kenarında oturdum püfür püfür esiyordu kokusu çok gelmedi..ne yazık ki bitkisel değildi..bitkisel denilenlerin çoğu yalan zaten..bitkisel renkler çok kısıtlıymış 3-5 tane max. benim saçımın rengini tutturması için normal kullandı..ama benim arkadaşlarım her ay dip boyasına gittiler..maşallah çocukları da gayet sağlıklı..ben azından bir kere yaptırdım..daha da sürmem başıma..

Sagol canim genelde yatiyorum da insallah bidaha gelmez oyle pembeler. Yalnizimda burada, bi yemek icin kalkiyorum ama benim ev 3 katli dun cok merdiven indim ciktim kalkmicam bidaha Allahim hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik yavrularimizi
Simdi yat bol bol tatlim,nasil olsa doğduktan sonra pek yatıp uyuyamaycagiz Gelmiş gecmis olsun.

slm beyaz patik, ben 14. haftaya kadar progestron kullandım sabah akşam 200 lük düşük tehlikesi için vermişti doktorum.
diğer arkadaşlar, 2 li tarama testim çok düşük çıktı. 3 lü yaptırmaya gerek yok diyor bazı sitelerde yaptıran var mı aranızda.

Bende ombre var,o da uçlarda oluyor zaten,dipler benimdi :) ama Cok uzarsa belki sonlara dogru boyatirim,şimdilik istemiyorum ama.Fakat okulda 6 aylık hamile bir öğretmen arkadasım sacını kestirmiyor da neymiş,cocuğun ömrü kısa olurmuş,benim de sac kesim vaktim geldi(gecti bile) ama kestiremiyorum simdi,batıl da olsa duydum ya bir kere tirstim

Geçmiş olsun canım , adet dönemiyse sorun yoktur bence ,dinlet ,yat ,iş yapma , bol su iç ,kesilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…