- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.461
Teşekkür ederim canım. Peki ikoli tarama hak. Bilgin var mi ne zaman yapiliyor cuna gittigimde yapilacak diye tahmin ediyorum kan alinarak dimi?
Benimki Kiz olacak teyzesiteşekkür ederimm:) şimdiye kadar çevremde kız bebek bekleyen duymadım ilginç .. nasıl kurulacak bu denge:))
Cumartesi kadin dogumda kontrolum var doktora sorarim artik .Ah su troid Birde o cikmasaydi hamilelikte.Bencede Turk doktorlari baska tabi alaninda uzman olanlarO zaman kucukam ylu olanlari eczaciya sor ona gore al istersen. Benimki hipotiroidi, burdaki dr normal deger dedi, bende turkiyedeki dr sordum 25mcg arttirdi hapimi. Ahhh kizlar ne varsa turk doktorlarinda var, Ataturk bosuna dememis beni turk hekimlerine emanet edin diye
12 haftalik olunca benim doktorum da kiz dedi ama degisir diye yorum yapanda var.senin ki ne zaman belli olduBenimki Kiz olacak teyzesi
Amin canım amin. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahBenimde aynı şekilde oldu..karar verince kadın doğum kontrolüne gittim öncesinde, tahlillerim iyi deyince denedik o ay..ama hiç beklemiyordum çünkü mühim günleri kaçırdık..çok kötü grip oldum,gözüm hiçbir şey görmedi :) Ama tutmuş nasıl tuttuysa..Allah'ın işi..çok şükrediyorum çünkü yapı olarak hassas olduğum için uzun süre denemek zorunda kalsam eminim yıpranırdım çok ..Allah isteyen herkese nasip etsin..Kucakları boş bırakmasın
ben saçlarımı ne zaman boyatacağım ya bembeyaz oldu önlerim
benimde yaptırmam lazım ama dr.uma sormadan yaptırmam 6 ay olana kadarda bekleyebilirim kardeşimin düğününe olsunda öncesi çok önemli deilBen boyattım cumartesi günü..ama diplerine değdirmeden kendi rengime boyatıp balyaj attırdım uçlarına...
Gecen hafta belli oldu canim.Sata gore 11+0'dim.Ama 1 hafta onden gidiyormuş.Kesin degil,herkese söylemeyin dedi Dr ama esim alıştı bile prensesim diye seviyor bebisimizi12 haftalik olunca benim doktorum da kiz dedi ama degisir diye yorum yapanda var.senin ki ne zaman belli oldu
Canim diplere değmese de onu solumak da iyi değilmiş.Ama bitkiselse belki olabilir.Ben boyattım cumartesi günü..ama diplerine değdirmeden kendi rengime boyatıp balyaj attırdım uçlarına...
Kizlar 12 haftaliktan sonra vitamin yada ilacina baslayan var mi ?
Canim diplere değmese de onu solumak da iyi değilmiş.Ama bitkiselse belki olabilir.
Simdi yat bol bol tatlim,nasil olsa doğduktan sonra pek yatıp uyuyamaycagizSagol canim genelde yatiyorum da insallah bidaha gelmez oyle pembeler. Yalnizimda burada, bi yemek icin kalkiyorum ama benim ev 3 katli dun cok merdiven indim ciktim kalkmicam bidahaAllahim hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik yavrularimizi
Kızlar kilo alma durumlarınız nedir?
Progesteran kullanan anneler günde kaç kere ne kadar doz içtiniz ?
Ben gittiğim doktorlara dozunu hiç söylemedim , günde 3 tane içtiğimi söyledim,benim kullandığım 200 lük,ilk yazan öyle yazmış,hep o dozdan devam ettim , bir de 100 lük olan da varmış.
Hamileliğin başından beri miyom büyümemişti ,son iki haftada 1 cm büyümüş, bazı yerlerde progestanın miyomlarımdan büyüttüğü yazılmış,gerçi doktorlar bana hiç böyle bir şey demediler , son gittiğimden önceki kullanmaya devam et demişti,dozunu sormadı,benim de aklıma gelmedi hiç , son gittiğim de kullanıp kullanmamak sana kalmış bence faydasız bu ilaçlar,dedi,neyse evhamlandım .
Pazartesi test sonucunu almaya gittiğimde ilk bunu soracağım .
Bende ombre var,o da uçlarda oluyor zaten,dipler benimdi :) ama Cok uzarsa belki sonlara dogru boyatirim,şimdilik istemiyorum ama.Fakat okulda 6 aylık hamile bir öğretmen arkadasım sacını kestirmiyor da neymiş,cocuğun ömrü kısa olurmuş,benim de sac kesim vaktim geldi(gecti bile) ama kestiremiyorum simdi,batıl da olsa duydum ya bir kere tirstimEvet canım doğru diyorsun ama kapı kenarında oturdum püfür püfür esiyordu kokusu çok gelmedi..ne yazık ki bitkisel değildi..bitkisel denilenlerin çoğu yalan zaten..bitkisel renkler çok kısıtlıymış 3-5 tane max. benim saçımın rengini tutturması için normal kullandı..ama benim arkadaşlarım her ay dip boyasına gittiler..maşallah çocukları da gayet sağlıklı..ben azından bir kere yaptırdım..daha da sürmem başıma..
Geçmiş olsun canım , adet dönemiyse sorun yoktur bence ,dinlet ,yat ,iş yapma , bol su iç ,kesilirKizlar bugun adet donemimin 3.gunu sabah peceteye acik pembe kan geldi, bu saate kadar baska bisey gelmedi. Gecen ayki adet donemimde de kahverengi gelmisti. Dr aradik agri ve yoksa bide parcali kirmizi degilse bisey olmaz dedi. Yurtdisindayim hemen hastaneye gidip ultrasona giremiyorumda, daha once bahsetmistim. Sizde de adet donemlerinizde oldumu boyle seyler cok tedirginim oyle pespembe gorunce
Ben de kilo almadım, ama midem felaket şişiyor o yüzden kocaman bir karnım var. Zaten çok kilolu başladım hamileliğe, bakalım ne olacak sonumBen henüz almadım 1 kilo az ya da çok çıkıyor o da kıyafetten herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?