- 10 Mart 2015
- 307
- 288
- 38
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.481
Canım, doğru hatırlıyorsun , Koşuyolu Medipol ' de karşıda ekrandan izliyorsun ; ama ben şimdi Zeynep Kamil'e gidiyorum ,orayı daha güvenilir buldum nedenseCanım hangi hastane? sen acıbadem de mi oturuyordun? yanlış mı hatırlıyorum.
Çok zor. Belki bişey söyler ama değişme ihtimali yüksek. Burdaki çoğu kişinin değişme ihtimali var zaten şu an.
Canım ben önce sabah,öğlen,akşam ikiser tane vajinal alıyordumProgesteran kullanan anneler günde kaç kere ne kadar doz içtiniz ?
Ben gittiğim doktorlara dozunu hiç söylemedim , günde 3 tane içtiğimi söyledim,benim kullandığım 200 lük,ilk yazan öyle yazmış,hep o dozdan devam ettim , bir de 100 lük olan da varmış.
Hamileliğin başından beri miyom büyümemişti ,son iki haftada 1 cm büyümüş, bazı yerlerde progestanın miyomları büyüttüğü yazılmış,gerçi doktorlar bana hiç böyle bir şey demediler , son gittiğimden önceki kullanmaya devam et demişti,dozunu sormadı,benim de aklıma gelmedi hiç , son gittiğim de kullanıp kullanmamak sana kalmış bence faydasız bu ilaçlar,dedi,neyse evhamlandım .
Pazartesi test sonucunu almaya gittiğimde ilk bunu soracağım .
Şimdi kafama göre de kesemem ki...o zaman da riskliymiş galiba
tahminde bulunuyorum erkekKızlar doktor bize erkeği andırıyor demişti, fakat az önce eşimin çektiği ultrason videosunu izleyince bizim oğlanın düldülünü gözümle gördüm :)) zaten doktor da o görüntüden sonra diyor,erkek olabilir ama kimselere söylemeyin diye..hatta internette araştırdım 15 haftalık bir erkek bebeğin aynı pozisyonda ultrason görüntüsü var sizinle de paylaşmak isterim
artık gönül rahatlığıyla oğluş diye sevebilirim gobişi..1 haftadır hep ikilemdeydim :)Eki Görüntüle 1525212 Eki Görüntüle 1525213
Gidince ilk bunu soracağımCanım ben önce sabah,öğlen,akşam ikiser tane vajinal alıyordum
Şimdi birer tane
misstiran hayirdir?
Bende ombre var,o da uçlarda oluyor zaten,dipler benimdi :) ama Cok uzarsa belki sonlara dogru boyatirim,şimdilik istemiyorum ama.Fakat okulda 6 aylık hamile bir öğretmen arkadasım sacını kestirmiyor da neymiş,cocuğun ömrü kısa olurmuş,benim de sac kesim vaktim geldi(gecti bile) ama kestiremiyorum simdi,batıl da olsa duydum ya bir kere tirstim
Bende ombre var,o da uçlarda oluyor zaten,dipler benimdi :) ama Cok uzarsa belki sonlara dogru boyatirim,şimdilik istemiyorum ama.Fakat okulda 6 aylık hamile bir öğretmen arkadasım sacını kestirmiyor da neymiş,cocuğun ömrü kısa olurmuş,benim de sac kesim vaktim geldi(gecti bile) ama kestiremiyorum simdi,batıl da olsa duydum ya bir kere tirstim
Ben niye birşey anlamıyorum bu karartılardan, kafa kısmını bile zor ayırt ediyorum, şeyini görenlere maşallah diyorumtahminde bulunuyorum erkekçok net ya ne güzel hayırlı olsun :)
Ben niye birşey anlamıyorum bu karartılardan, kafa kısmını bile zor ayırt ediyorum, şeyini görenlere maşallah diyorum
Ben niye birşey anlamıyorum bu karartılardan, kafa kısmını bile zor ayırt ediyorum, şeyini görenlere maşallah diyorum
İkinci fotoğraftaki yuvarlak içinde olanlar mıııPoposunu ultrasona doğru çevirdiği düşün o iki çubuk bacakları arasındaki fazlalık da düldülü :)
Sagol canim 1 damla geldi bidaha gelmedi sukur. Kizlar ya cok sagolun iyiki varsiniz destek oldunuz bana seviyorum sizi yaGeçmiş olsun canım , adet dönemiyse sorun yoktur bence ,dinlet ,yat ,iş yapma , bol su iç ,kesilir
İkinci fotoğraftaki yuvarlak içinde olanlar mıııYanlardaki iki beyaz da bacak mı oluyor
Tatlim ya hamilelikten oncede boylemiydi. Kac yillik evlisiniz?sürekli kavga ediyoruz bebek çok mutsuz doğacak
tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
kadın olmak çok zor keşke ben de erkek olsaydım
geçen hafta kanamam bile oldu ağlamaktan
Bende birşey anlamıyorumBen niye birşey anlamıyorum bu karartılardan, kafa kısmını bile zor ayırt ediyorum, şeyini görenlere maşallah diyorum
canım benimde çinde erkek rusta kız hücre yenilenmesinde kız dr umda kız diye bir tahminde bulundu bakalım tutacak mısüper süper çok eğlencelibende çinde erkek rusta kız hücre yenilemede kız dedi bende merak içindeyim hangisi tutacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?