2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar doktor bize erkeği andırıyor demişti, fakat az önce eşimin çektiği ultrason videosunu izleyince bizim oğlanın düldülünü gözümle gördüm :)) zaten doktor da o görüntüden sonra diyor,erkek olabilir ama kimselere söylemeyin diye..hatta internette araştırdım 15 haftalık bir erkek bebeğin aynı pozisyonda ultrason görüntüsü var sizinle de paylaşmak isterim
artık gönül rahatlığıyla oğluş diye sevebilirim gobişi..1 haftadır hep ikilemdeydim :)

Canım hangi hastane? sen acıbadem de mi oturuyordun? yanlış mı hatırlıyorum.

Çok zor. Belki bişey söyler ama değişme ihtimali yüksek. Burdaki çoğu kişinin değişme ihtimali var zaten şu an.
Canım, doğru hatırlıyorsun , Koşuyolu Medipol ' de karşıda ekrandan izliyorsun ; ama ben şimdi Zeynep Kamil'e gidiyorum ,orayı daha güvenilir buldum nedense

Canım ben önce sabah,öğlen,akşam ikiser tane vajinal alıyordum
Şimdi birer tane

tahminde bulunuyorum erkek çok net ya ne güzel hayırlı olsun :)

Bende aynı durumdayım baya uzun saçlarım kestirmek istiyorum ama bende duymuştum bebeğin ömrü kısalır diye kestiremiyorum eşimde kızıyor saçmalama gir kestir diyo şaştım kaldım napsam

Hurafelere inanma canım benim, ben çok karşıyım..çocukluğumuz hurafelerden korka korka geçti zaten şunu yaparsan böyle olur bunu yaparsan öyle olur :) ben saçımı da kestirdim çok da sağlıklı oldu, hatta haftasonundan beri kendimi yeniden güzel hissediyorum aylardan sonra..bildiğin iyi geldi kuaför :) bebiş de mutlu oluyordur anneciği keyiflenince..

süper süper çok eğlenceli bende çinde erkek rusta kız hücre yenilemede kız dedi bende merak içindeyim hangisi tutacak bakalım
canım benimde çinde erkek rusta kız hücre yenilenmesinde kız dr umda kız diye bir tahminde bulundu bakalım tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…