- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.501
Canım sıkma canını , sen ve bebek çok önemlisiniz,bunu unutma ,hep aklında olsunsürekli kavga ediyoruz bebek çok mutsuz doğacak
tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
kadın olmak çok zor keşke ben de erkek olsaydım
geçen hafta kanamam bile oldu ağlamaktan
Hücre yenilemesi nasıl oluyor yavv ben anlayamadım
canım benimde çinde erkek rusta kız hücre yenilenmesinde kız dr umda kız diye bir tahminde bulundu bakalım tutacak mı
sürekli kavga ediyoruz bebek çok mutsuz doğacak
tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
Canım ınsallah geçer bu huzursuzluğunuz 16 dan sonra artık seslerı de duyabılıyor daha hassas olmak Lazım bol bol okusan rabbim içime ferahlık ver dıye dua etsensürekli kavga ediyoruz bebek çok mutsuz doğacak
tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
Hamilelikte insan iyice nazlı oluyor , üstelik ben çalışırken bir anda eve kapandım iyice garip bir psikolojiye büründüm .Bende eşimin her dediğini yanlış anlıyorum ve alınıyorum ağlamaya başlıyorum zaten sulu gözdüm hamilelikte çekilmez bir hal aldım kendim de kendimin farkındayım geçici bir süreç biraz alttan almaya çalış bebeğini düşün hayal kur derim rahatlatıyor insanı hem
İlkinde kestirmiştim şimdi bunda da kestiricem. Normalde çok uzar saçım hamilelikte iki katı uzuyor maşallah anlamadın gitti.Bende aynı durumdayım baya uzun saçlarım kestirmek istiyorum ama bende duymuştum bebeğin ömrü kısalır diye kestiremiyorum eşimde kızıyor saçmalama gir kestir diyo şaştım kaldım napsam
İlkinde kestirmiştim şimdi bunda da kestiricem. Normalde çok uzar saçım hamilelikte iki katı uzuyor maşallah anlamadın gitti.
Canımmm bende yarın öğrenicem bebikin cinsiyetini :) bana ve eşime kız gibi geliyo ama bilemiycim :) bu arada hakkaten bitti bulantım kızlar,geçen haftadan bu yana oldukça iyiyim o anlamdateşekkür ederim canım :) :) :)
Tatlım benim dr ikili iyiyse üçlü ve dörtlüye gerek yok dediKızlar şimdi 2li testler iyi çıktı ya 3 lüye filan ne gerek var yani benim birdahakinde o yapılcak heralde doktorum bir şey dememişti ama internetten baktığım kadarı ile 16-20 hafta arası yapılıyor.
hadi ya benimki belirtmedi gidince öğreniceğiz artık :)Tatlım benim dr ikili iyiyse üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi
Evet canım doğru diyorsun ama kapı kenarında oturdum püfür püfür esiyordu kokusu çok gelmedi..ne yazık ki bitkisel değildi..bitkisel denilenlerin çoğu yalan zaten..bitkisel renkler çok kısıtlıymış 3-5 tane max. benim saçımın rengini tutturması için normal kullandı..ama benim arkadaşlarım her ay dip boyasına gittiler..maşallah çocukları da gayet sağlıklı..ben azından bir kere yaptırdım..daha da sürmem başıma..
Bende ombre var,o da uçlarda oluyor zaten,dipler benimdi :) ama Cok uzarsa belki sonlara dogru boyatirim,şimdilik istemiyorum ama.Fakat okulda 6 aylık hamile bir öğretmen arkadasım sacını kestirmiyor da neymiş,cocuğun ömrü kısa olurmuş,benim de sac kesim vaktim geldi(gecti bile) ama kestiremiyorum simdi,batıl da olsa duydum ya bir kere tirstim
Çok düşünceli annesi filozof olcak bu bebe :)Sizinle renkli ultrasonumuzu da paylaşayım tiyzeleri :)Eki Görüntüle 1525214
Hormonlarimiz bize oyu oynuyor sanırım canım fazla hassas alınan kiskanciz :) Tabi eşler anlayışlı olmalı bize karşı. Önceden de kavga edermiydiniz. Takmamaya çalış mümkünse. Önce bebisini ve kendini düşün. Sakince konussan çok uzuldugunu anlatsan. Kavga edip bagirinca karşı taraf savunmaya geçtiği için anlaşmak derdini anlatmak zor oluyor çünkü. Ama sakince konuşunca daha iyi anlatirsin belki derdinisürekli kavga ediyoruz bebek çok mutsuz doğacak
tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
Kocaman olmuş sıpaSizinle renkli ultrasonumuzu da paylaşayım tiyzeleri :)Eki Görüntüle 1525214
Henuz 11 hafta 1 günüm cuma gunu doktora gitcem o gün yapar heraldeİkili taraman yapılmadı mı ? Benim doktorum 12 . haftaya girdiğimde yapmıştı kan alıp ultrasonda ölçüm yapıyor inşallah bişey çıkmaz.
Hayırdır canımmmgüvensizliğim tavan yapmış durumda
özgüven eksikliğim mi var?
karşı tarafı üzmek yerine ayrılsam mı daha iyi
Benim 14+ larda bitti canım. Birden kesildi bulantım. Darısı başınaMerabaa kasim anneleri bende nasip olursa aralik annesi olucam size bir kac sorum var bu mide bulantisindan olucem galiba cok feci sizlerin gecti mi ne zman gecti birde ankarada olan annisler kesin doktorlariniza karar verdiniz mi nereye gidiyorsunuz acaba yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?