2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
sürekli kavga ediyoruz bebek çok mutsuz doğacak
tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
kadın olmak çok zor keşke ben de erkek olsaydım
geçen hafta kanamam bile oldu ağlamaktan
Canım sıkma canını , sen ve bebek çok önemlisiniz,bunu unutma ,hep aklında olsun
Sorun ne bilmiyorum ama zamanla düzelir umarım , sakin olmaya çalış ve cevap verme bence

tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum

Bende eşimin her dediğini yanlış anlıyorum ve alınıyorum ağlamaya başlıyorum zaten sulu gözdüm hamilelikte çekilmez bir hal aldım kendim de kendimin farkındayım geçici bir süreç biraz alttan almaya çalış bebeğini düşün hayal kur derim rahatlatıyor insanı hem

tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
Canım ınsallah geçer bu huzursuzluğunuz 16 dan sonra artık seslerı de duyabılıyor daha hassas olmak Lazım bol bol okusan rabbim içime ferahlık ver dıye dua etsen
Bende kayınvalıdemlere çok kırgınım bızım sıkıntılarımızda o Yüzden oluyor
Daha hassasız daha alıngan daha kırılgan çok farklı bısey hamılelık hormonlar tavan
Bende bebegım asık yüzlü olursa dıye korkuyorum bu Yüzden

Hamilelikte insan iyice nazlı oluyor , üstelik ben çalışırken bir anda eve kapandım iyice garip bir psikolojiye büründüm .
Normalde bakımlı,makyajlı ,sık sık deniz kenarına inen,dışarıda vakit geçiren biriydim , şimdi genelde hep aynı odada karşımda tv dizi izliyorum .Normalde çok kitap okuyan biri olmama rağmen kitaba da konsantre olamıyorum ş aklıma bir şey geliyor , hemen onu araştırıyorum , konsantrasyon minimum düzeyde :) Kendimi tanıyamıyorum, iyice bıraktım her şeyi :) İnceydim , bir anda şiştim :)))
Hepsine çok şükür , kesinlIzle şikayet etmiyorum

Son düzenleme:
Bende aynı durumdayım baya uzun saçlarım kestirmek istiyorum ama bende duymuştum bebeğin ömrü kısalır diye kestiremiyorum eşimde kızıyor saçmalama gir kestir diyo şaştım kaldım napsam
İlkinde kestirmiştim şimdi bunda da kestiricem. Normalde çok uzar saçım hamilelikte iki katı uzuyor maşallah anlamadın gitti.

İlkinde kestirmiştim şimdi bunda da kestiricem. Normalde çok uzar saçım hamilelikte iki katı uzuyor maşallah anlamadın gitti.

Bende kestirdim saçımı. Hatta annem yapma kızım kestirme dese de aaa saçma şeyler dedim estirdim. Saç boyam da gerek.Kuaför 3 aydan sonra yapılıyor dedi ama ona güvenip boyatmadım tabiki. İlk hamileliğimde doğumdan tam bir gün önce boyatıp fönlenip hazırlanmıştım :) Tabi o zaman daha gençtim. şimdi de öyle beyazım yok arada beş on tel var Yada ben yakını görmüyorum:)) Zaten çikolata kahveye boyatıyordum dipler öyle çok sırıtmıyor o yüzden. Ama dr'a sorup boyatabilirim belki. Amonyaksız boyalar var, bitkisel falan..Ne yapak yanii!!! Çirkin gebe mi olalım :)

Merabaa kasim anneleri bende nasip olursa aralik annesi olucam size bir kac sorum var bu mide bulantisindan olucem galiba cok feci sizlerin gecti mi ne zman gecti birde ankarada olan annisler kesin doktorlariniza karar verdiniz mi nereye gidiyorsunuz acaba yardimci olur musunuz

Canim boya 4 aydan sonra sorun degil bende ilk gebeligimde 9 ay boyunca boyattim cok sukur sapasaglam cikti bebisim :)) haftaya sac rengimi degistiricem yine.

Hay yarabbim ne sacma inanislara sahip insanlar. Git kestir canim omru veren Allah senin sacinla hicbir ilgisi yok.

tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
Hormonlarimiz bize oyu oynuyor sanırım canım fazla hassas alınan kiskanciz :) Tabi eşler anlayışlı olmalı bize karşı. Önceden de kavga edermiydiniz. Takmamaya çalış mümkünse. Önce bebisini ve kendini düşün. Sakince konussan çok uzuldugunu anlatsan. Kavga edip bagirinca karşı taraf savunmaya geçtiği için anlaşmak derdini anlatmak zor oluyor çünkü. Ama sakince konuşunca daha iyi anlatirsin belki derdini

Benim 14+ larda bitti canım. Birden kesildi bulantım. Darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…