2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
L
12. haftadan sonra vitamin, osteocare 14. haftadan sonra ek olarak ferro sanol içiyorum..günde 3 ilaç zor geliyor vallahi normalde olsa kesin unuturum ama bebiş için aklım hep onlarda :)
Ben de gunluk 3 ilac kullaniyorum ama icinde ne vitamin var ne demir ilaci.birde onlar eklenirse nasil gecer bu hamilelik bilmiyorum.ilacta yutamiyorum cok zor

Kizlar aranizda komfer diye kan ilaci kullanan var mi ? Birde folik asidi ne zamana kadar kullandiniz ?

Benimde uktrason da buyuk cikmisti doktor %90 kiz dedi bizde alistik kiz diye ama degisir mi bilmiyorun.4 boyutlu ultrasonla bakti sizin ultrason iyimiydi

Benim hamileligim cok zor geciyor 5 haftaliktan sonra fenalastim senin ki nasil kizlarda hamilelik zor geciyor diyorlar

sürekli kavga ediyoruz bebek çok mutsuz doğacak
tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
kadın olmak çok zor keşke ben de erkek olsaydım
geçen hafta kanamam bile oldu ağlamaktan
Ben hamilelik oncesi esime cok duskundum televizyonda ki kizlara bile bakmasini istemezdim hamileligimle esim bana asiri duskunlesti bende esimi eskisi kadar kiskanmadigimi fatk ettim .esin ilgisiz mi bu kiskancliklar hep varmiydi ? Bazen hormonlar bizi cok etkiliyor Umarim duzelir hersey

Benim daha gecmedi hatta agirlasti ilacin daha agirina gextim.ilac icmeden dayanamiyorum ama 12.haftayi gecince rahatlarsin benim tam gecmedi ama eskisinden daha az

benimde cmv igm şüpheli çıkmıştı 1 in altındaydı ama igg aynı şekilde 85 çıktığı için ve igm de sınırda çıktığı için 3 4 günüm zehir oldu.çünkü internetten sonuçlarını okudum ve çok üzülmüştüm.tabi sonra avidite testi yapıldı bu test bu enfeksiyonu şimdimi geçiriyorsun yoksa geçmişte mi geçirdin onu gösteriyor.benim yüksek avidite yani geçmişte geçirdiğim ortaya çıktı.daha önce geçirildiyse bebeğe hiç bir zararı yok.
sizden avidite istenmedi mi?

Benimde uktrason da buyuk cikmisti doktor %90 kiz dedi bizde alistik kiz diye ama degisir mi bilmiyorun.4 boyutlu ultrasonla bakti sizin ultrason iyimiydi
Valla aslında iyi bir ultrasonu var doktorumun ama benim gittiğim hafta bozulmuş,görüntüler de biraz acaipti.Talihsizlik iste :) 4 boyutlu degil ultrasonu bu arada.Bana oran vermedi.Ama esim de doktor benim,o da Kiz diyor ve Cok mutluDr söylemeyin henüz dedi ama ben ilk burda sonra da heryerden söyledim valla Allah evladın hayırlısını versin.Bu,sagligi kadar Cok önemli.Kiz cocuklarını büyütmek de ayrı keyifli yakın çevremden hep Oyle gördüm.Erkek de guzel olur tabii Ay bana hepsi guzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…