- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.521
Ben de gunluk 3 ilac kullaniyorum ama icinde ne vitamin var ne demir ilaci.birde onlar eklenirse nasil gecer bu hamilelik bilmiyorum.ilacta yutamiyorum cok zor12. haftadan sonra vitamin, osteocare 14. haftadan sonra ek olarak ferro sanol içiyorum..günde 3 ilaç zor geliyor vallahi normalde olsa kesin unuturum ama bebiş için aklım hep onlarda :)
duyduğum ilk kız bebek valla :) sağlıkla al kucağına inşallah:)Benimki Kiz olacak teyzesi
Benimde uktrason da buyuk cikmisti doktor %90 kiz dedi bizde alistik kiz diye ama degisir mi bilmiyorun.4 boyutlu ultrasonla bakti sizin ultrason iyimiydiGecen hafta belli oldu canim.Sata gore 11+0'dim.Ama 1 hafta onden gidiyormuş.Kesin degil,herkese söylemeyin dedi Dr ama esim alıştı bile prensesim diye seviyor bebisimiziDeğişirse de üzülmem.saglikli olması herseyden daha önemli
Benim de kiz simdilik yani cinsiyeti degismezse☺benim cevremdeki hamilelerde de hic kiz yok hepsi erkekduyduğum ilk kız bebek valla :) sağlıkla al kucağına inşallah:)
Benim hamileligim cok zor geciyor 5 haftaliktan sonra fenalastim senin ki nasil kizlarda hamilelik zor geciyor diyorlarGecen hafta belli oldu canim.Sata gore 11+0'dim.Ama 1 hafta onden gidiyormuş.Kesin degil,herkese söylemeyin dedi Dr ama esim alıştı bile prensesim diye seviyor bebisimiziDeğişirse de üzülmem.saglikli olması herseyden daha önemli
sağlıkla kucağına al inşallah .. nadir bulunuyor bu aralar kıymetini bilin annesi:))Benim de kiz simdilik yani cinsiyeti degismezse☺benim cevremdeki hamilelerde de hic kiz yok hepsi erkek
Ben hamilelik oncesi esime cok duskundum televizyonda ki kizlara bile bakmasini istemezdim hamileligimle esim bana asiri duskunlesti bende esimi eskisi kadar kiskanmadigimi fatk ettim .esin ilgisiz mi bu kiskancliklar hep varmiydi ? Bazen hormonlar bizi cok etkiliyor Umarim duzelir herseysürekli kavga ediyoruz bebek çok mutsuz doğacak
tabi ki düşük yapmazsam
ne yapsa kıskanıyorum
kadın olmak çok zor keşke ben de erkek olsaydım
geçen hafta kanamam bile oldu ağlamaktan
Amin insallah.tum anneler bebeklerine saglicakla kavussunlar☺esime diyorum ya degismesin cinsiyeti ben cok alistim diye.hamileligim oyle zor geciyor ki asiri degerli bebisimkavussunlarcağına al inşallah .. nadir bulunuyor bu aralar kıymetini bilin annesi:))
Benim daha gecmedi hatta agirlasti ilacin daha agirina gextim.ilac icmeden dayanamiyorum ama 12.haftayi gecince rahatlarsin benim tam gecmedi ama eskisinden daha azMerabaa kasim anneleri bende nasip olursa aralik annesi olucam size bir kac sorum var bu mide bulantisindan olucem galiba cok feci sizlerin gecti mi ne zman gecti birde ankarada olan annisler kesin doktorlariniza karar verdiniz mi nereye gidiyorsunuz acaba yardimci olur musunuz
Ya ben goremedimmmm....Sizinle renkli ultrasonumuzu da paylaşayım tiyzeleri :)Eki Görüntüle 1525214
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır yoğunluktan foruma giremiyorum, 300 sayfadan fazla ilerlemiş o yüzden okuma fırsatı bulamadım
Dün nihayet ikili testim yapıldı, ancak saatler sürdü. Sıpa bir türlü doğru pozisyona gelemedi, 3 kere ultrasona girmek zorunda kaldım ama en sonunda ölçebildik. Ense kalınlığı, burun kemiği vs. normal, kan değerlerim için bir hafta kadar beklemem gerekecek.
Benim CMV testi bir türlü yapılamamıştı, dün sonuçları çıktı. CMV Igg çok yüksek çıktı (85,3), CMV Igm 1'in altında yani normal. Bu benim enfeksiyonu tekrar geçirdiğim anlamına geliyor hamileyken...Aranızda bu durumda olan var mı? Doktorunuz ne söyledi, doktora mail attım ama sanırım izine çıkmış şans işte...
Valla aslında iyi bir ultrasonu var doktorumun ama benim gittiğim hafta bozulmuş,görüntüler de biraz acaipti.Talihsizlik iste :) 4 boyutlu degil ultrasonu bu arada.Bana oran vermedi.Ama esim de doktor benim,o da Kiz diyorBenimde uktrason da buyuk cikmisti doktor %90 kiz dedi bizde alistik kiz diye ama degisir mi bilmiyorun.4 boyutlu ultrasonla bakti sizin ultrason iyimiydi
Kan hapı almaya başladım cuma gününden beri. Ama bugün burnuma demir kokuyor,sanki burnumun ucunda demir boru var...
Islak mendil sürsem geçer mi acaba. Böyle olupta çare bulan varmı tiksinecem ya pöff
Kizlar sanirim ayin 20 sinden sonra olan bebekler kiz
evet 3 ay bitmiş,4.ayın içindesin demek canımKızlar hamilelik takvimlerinde neden 12+1 , 4. Ayın başlangıcı olarak kabul ediliyor , bilen var mı , 12+1 de 85 günlük oluyor , normalde 90'günü 3 ay olarak kabul ediyoruz
olabilir olmayabilir de.muhtemelen doktorunuz fikir yürütür ama emin olmak için söylemeyebilirslm hanımlar bir sorum olacak 15 mayısta dr kontrolüm var cinsiyet belli olur mu sizce ilk bebegim cok meraklı ve heycanlıyım:) Teşekkürler. .:)
heheheh bana 1 ay sonra dedi.ben napayımBu arada kontrole taaa 4 haziranda gel dedi olurmu yapılırmı bu bana
İki haftadır ne güzel görüyordum bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?