- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.541
Hormonlarimiz bize oyu oynuyor sanırım canım fazla hassas alınan kiskanciz :) Tabi eşler anlayışlı olmalı bize karşı. Önceden de kavga edermiydiniz. Takmamaya çalış mümkünse. Önce bebisini ve kendini düşün. Sakince konussan çok uzuldugunu anlatsan. Kavga edip bagirinca karşı taraf savunmaya geçtiği için anlaşmak derdini anlatmak zor oluyor çünkü. Ama sakince konuşunca daha iyi anlatirsin belki derdini
Benim miniş de aynı bu pozisyonu aldı ve gösterdi bizeKızlar doktor bize erkeği andırıyor demişti, fakat az önce eşimin çektiği ultrason videosunu izleyince bizim oğlanın düldülünü gözümle gördüm :)) zaten doktor da o görüntüden sonra diyor,erkek olabilir ama kimselere söylemeyin diye..hatta internette araştırdım 15 haftalık bir erkek bebeğin aynı pozisyonda ultrason görüntüsü var sizinle de paylaşmak isterim
artık gönül rahatlığıyla oğluş diye sevebilirim gobişi..1 haftadır hep ikilemdeydim :)Eki Görüntüle 1525212 Eki Görüntüle 1525213
Benim folik asit folio'du.Gecen haftaki kontrolde Dr,folik kullanma artık dedi.Kan şurubu iciyorum ben 8.haftamdan beri o da maltofer .Kizlar aranizda komfer diye kan ilaci kullanan var mi ? Birde folik asidi ne zamana kadar kullandiniz ?
ayyy ben de sendenim.nerde kuku pipi ayırt edememBen niye birşey anlamıyorum bu karartılardan, kafa kısmını bile zor ayırt ediyorum, şeyini görenlere maşallah diyorum
Bebeklerimiz saglikli olsun da geçecek bugunler prensesin annesiAmin insallah.tum anneler bebeklerine saglicakla kavussunlar☺esime diyorum ya degismesin cinsiyeti ben cok alistim diye.hamileligim oyle zor geciyor ki asiri degerli bebisim
Ben kendime daha hic bisey almadim, taytla, gomlekle idare ediyorum. Zaten calismadigim icin idare ediyorum simdilik.canlar ben hamile kıyafetlerine baktım netten.solopet falan almak istiyorum.yaa 190 fin.hani sınırlı gün olunca veresim gelmiyor oparayı.bi taraftan da alasım varkızımdakiler biraz demode olmus 4 yılda çıkarıp baktım da.siz naptınız alışveriş yaptınız mı
dilimi ısırarak söylüyorum :)Benim hamileligim cok zor geciyor 5 haftaliktan sonra fenalastim senin ki nasil kizlarda hamilelik zor geciyor diyorlar
ben kilo aldığım icin aldım,İse de gidiyorum çünkü.2 pantolon bir de salopet elbise.Salopetim pek guzel,ama hic giyemedim daha havalar tam düzelmedigi icin.Ama bebeğe henüz hic bir sey almadık.Cok acele etmek istemedim,iyi degil dediler arkadaslarim,biraz daha bekle dediler :)Ben kendime daha hic bisey almadim, taytla, gomlekle idare ediyorum. Zaten calismadigim icin idare ediyorum simdilik.
Netleşmesi için erken daha bu haftalarda söylenen cinsiyet tahminlerinde yanılma payı çok yüksek.Merhaba ben yeni üye oldum. 13+6 haftalığım
Geçen gün kan geldi kırmızı cok az iki gün sonra tekrar kırmızı leke şeklinde geldi doktor dinlen falan dedi progestan verdi ama inanın moralim sıfır.
Bir de size bsy sormak istiyorum ultrasonda bebeğin cinsiyetini büyük ihtimal kız dedi doktorum hatta bacaklarını ayırmıştı cinsel organının dudakları bile görünüyordu gösterdi. Ama kanama için gittiğim acil doktoru bence erkek diye tutturmasın mı. Zaten suan psikolojim sallantıda adapte olmakta çok güçlük çektim. Resmen kafama taktım neden erkek dedi diye. Tamam sağlıklı olsun herseyden önemlisi erkek olursa atacak halim yok bebeğim sonucta ama yine de ben alısabilmek için net olsun isterdim goruntu cok cok netti cunku.
Benim folik asit hamilelikten once ve hamileligimin ilk ayi folic plus di mide agrim yuzunden folbiola gectim ama son 1 ay kullanmadim kanbtahlilimde folik asit degerim olmasi gerekenden yuksekti umarim bebegim faydalanmistir.ben malfoteri hamileligimden once 3,5 ay kansizlik tedavisinde kullandim.bugun saglik ocagindaki doktor komfer diye badka bir kan srubu verdi.malfoter midene agir gelir dediBenim folik asit folio'du.Gecen haftaki kontrolde Dr,folik kullanma artık dedi.Kan şurubu iciyorum ben 8.haftamdan beri o da maltofer .
:) bende kilo yok 42 kiloyum şuan sanırım zayıflıktan çok çıkıyo benim ki ama yemeklerden sonra özellikle patlayacak gibi hissediyorum sabahları hiçbişey yok dümdüz kahvaltıdan sonra belirgin akşam bildiğin 5-6 aylık gibi
Canim cooook gecmis olsun.Aman yat dinlen annesi.Sagliniz hepsinden önemlisi.Canim bizimkiler de daha net degil,pek cogumuzun doktoru bir tahminde bulundu,ama son hali degil tabii bu.Bana da Kiz dedi,biz de Cok alıştık ama erkek derse de sonra üzülmem.Hatta ay bunlar 2 taneymiş ya derse bile Cok sevinirimMerhaba ben yeni üye oldum. 13+6 haftalığım
Geçen gün kan geldi kırmızı cok az iki gün sonra tekrar kırmızı leke şeklinde geldi doktor dinlen falan dedi progestan verdi ama inanın moralim sıfır.
Bir de size bsy sormak istiyorum ultrasonda bebeğin cinsiyetini büyük ihtimal kız dedi doktorum hatta bacaklarını ayırmıştı cinsel organının dudakları bile görünüyordu gösterdi. Ama kanama için gittiğim acil doktoru bence erkek diye tutturmasın mı. Zaten suan psikolojim sallantıda adapte olmakta çok güçlük çektim. Resmen kafama taktım neden erkek dedi diye. Tamam sağlıklı olsun herseyden önemlisi erkek olursa atacak halim yok bebeğim sonucta ama yine de ben alısabilmek için net olsun isterdim goruntu cok cok netti cunku.
Ayy ne kadar pozitifsiniz Allah bozmasın maşallah.Canim cooook gecmis olsun.Aman yat dinlen annesi.Sagliniz hepsinden önemlisi.Canim bizimkiler de daha net degil,pek cogumuzun doktoru bir tahminde bulundu,ama son hali degil tabii bu.Bana da Kiz dedi,biz de Cok alıştık ama erkek derse de sonra üzülmem.Hatta ay bunlar 2 taneymiş ya derse bile Cok sevinirimN'olcak Canim ya bu erkekse de kardesi Kiz olur belki
Canim saglikla giy insallah, ikili test sonucuna cok sevindim darisi sonuc bekleyenlerin basina insallah. Bebege bende hic birsey almadim soyle bir kac ay gecsin o zaman almaya baslicam. Üstler iyide SIKINTI pantolonda oluyor. Slopete yillardir cok ozenmisimdir alicam bende insallah kismet olur giymekben kilo aldığım icin aldım,İse de gidiyorum çünkü.2 pantolon bir de salopet elbise.Salopetim pek guzel,ama hic giyemedim daha havalar tam düzelmedigi icin.Ama bebeğe henüz hic bir sey almadık.Cok acele etmek istemedim,iyi degil dediler arkadaslarim,biraz daha bekle dediler :)
Stres yapma tatlim bende 33 yasindayim haftaya yaptiricam. Bildigim kadariyla burda kimsede kotu sonuc cikmadi allahin izniyle bizlerinkide temiz cikar insallahkızlar selam. cuma günü ikili test yaptıracağım ve çok gerginim ya sonuç kötü çıkarsa diye. 32 yaşındayım ilk gebeliğim ve şu ana kadar çok şükür bir sorun olmadı. sonuç riskli çıkan var mı aranızda?
Stres yapma tatlim bende 33 yasindayim haftaya yaptiricam. Bildigim kadariyla burda kimsede kotu sonuc cikmadi allahin izniyle bizlerinkide temiz cikar insallah
Canim benim de 2 dir adet donemimde kahve ve pembe geldi insallah sagliklidir bebislerimiz. Olsun tatlim ha kiz, ha erkek saglikli olsunlarda. Benim daha hic tahminde bulunulmadi cokta takilmiyorum ben cinsiyete rahatim o konuda. Herhalde uzun sure sonunda hamile kaldigim icin kaldigima sukretmekten cinsiyet aklima gelmiyor hicMerhaba ben yeni üye oldum. 13+6 haftalığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?