2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
misstiran ben de kendimi suçluyordum.bende de aynı şeyler var.noluyor yahuuuuuuu

Benim miniş de aynı bu pozisyonu aldı ve gösterdi bize

canlar ben hamile kıyafetlerine baktım netten.solopet falan almak istiyorum.yaa 190 fin.hani sınırlı gün olunca veresim gelmiyor oparayı.bi taraftan da alasım varkızımdakiler biraz demode olmus 4 yılda çıkarıp baktım da.siz naptınız alışveriş yaptınız mı

Merhaba ben yeni üye oldum. 13+6 haftalığım
Geçen gün kan geldi kırmızı cok az iki gün sonra tekrar kırmızı leke şeklinde geldi doktor dinlen falan dedi progestan verdi ama inanın moralim sıfır.
Bir de size bsy sormak istiyorum ultrasonda bebeğin cinsiyetini büyük ihtimal kız dedi doktorum hatta bacaklarını ayırmıştı cinsel organının dudakları bile görünüyordu gösterdi. Ama kanama için gittiğim acil doktoru bence erkek diye tutturmasın mı. Zaten suan psikolojim sallantıda adapte olmakta çok güçlük çektim. Resmen kafama taktım neden erkek dedi diye. Tamam sağlıklı olsun herseyden önemlisi erkek olursa atacak halim yok bebeğim sonucta ama yine de ben alısabilmek için net olsun isterdim goruntu cok cok netti cunku.

Ben kendime daha hic bisey almadim, taytla, gomlekle idare ediyorum. Zaten calismadigim icin idare ediyorum simdilik.

Benim hamileligim cok zor geciyor 5 haftaliktan sonra fenalastim senin ki nasil kizlarda hamilelik zor geciyor diyorlar
dilimi ısırarak söylüyorum :) masallah 41kere sorunsuzgeciyor.Bana etrafimdakiler bu iştahli hallerimden,bulantı kusmalarimin olmamasından hep erkek herhalde dediler.Bicak-makasta da erkek cikmisti :)) Cin takvimine de bakmıştım laf olsun diye :) onda da erkek çıkıyorduNeysee Bugun 2'li testimin kan sonucunu da aldık,Allahım o kadar sevindim ki sonuc iyimis Cok şükür.Bundan buyuk mutluluk olur mu ya Hepimizin bebekleri Cok saglikli Cok hayırlı olsun inşallahhhh

Ben kendime daha hic bisey almadim, taytla, gomlekle idare ediyorum. Zaten calismadigim icin idare ediyorum simdilik.
ben kilo aldığım icin aldım,İse de gidiyorum çünkü.2 pantolon bir de salopet elbise.Salopetim pek guzel,ama hic giyemedim daha havalar tam düzelmedigi icin.Ama bebeğe henüz hic bir sey almadık.Cok acele etmek istemedim,iyi degil dediler arkadaslarim,biraz daha bekle dediler :)

Netleşmesi için erken daha bu haftalarda söylenen cinsiyet tahminlerinde yanılma payı çok yüksek.
Yurt dışında 24.haftaya kadar cinsiyet söylemiyorlarmış biz çok acele ediyoruz.
Takmayın bu kadar evlat sonuçta kız da olsa erkek de olsa kanınız canınız.

Nette şu yazıyı buldum.

Bebeğin cinsiyeti erkek olarak tespit edilmişse yanılma pek olmaz çünkü penis izlenmiştir. Ancak kız denilen bebeklerde yanılma daha sıktır çünkü penisin görülememesi kız olduğu yanılgısını yaratabilir.

Benim folik asit folio'du.Gecen haftaki kontrolde Dr,folik kullanma artık dedi.Kan şurubu iciyorum ben 8.haftamdan beri o da maltofer .
Benim folik asit hamilelikten once ve hamileligimin ilk ayi folic plus di mide agrim yuzunden folbiola gectim ama son 1 ay kullanmadim kanbtahlilimde folik asit degerim olmasi gerekenden yuksekti umarim bebegim faydalanmistir.ben malfoteri hamileligimden once 3,5 ay kansizlik tedavisinde kullandim.bugun saglik ocagindaki doktor komfer diye badka bir kan srubu verdi.malfoter midene agir gelir dedi

Canim cooook gecmis olsun.Aman yat dinlen annesi.Sagliniz hepsinden önemlisi.Canim bizimkiler de daha net degil,pek cogumuzun doktoru bir tahminde bulundu,ama son hali degil tabii bu.Bana da Kiz dedi,biz de Cok alıştık ama erkek derse de sonra üzülmem.Hatta ay bunlar 2 taneymiş ya derse bile Cok sevinirimN'olcak Canim ya bu erkekse de kardesi Kiz olur belki

Ayy ne kadar pozitifsiniz Allah bozmasın maşallah.

kızlar selam. cuma günü ikili test yaptıracağım ve çok gerginim ya sonuç kötü çıkarsa diye. 32 yaşındayım ilk gebeliğim ve şu ana kadar çok şükür bir sorun olmadı. sonuç riskli çıkan var mı aranızda?

Canim saglikla giy insallah, ikili test sonucuna cok sevindim darisi sonuc bekleyenlerin basina insallah. Bebege bende hic birsey almadim soyle bir kac ay gecsin o zaman almaya baslicam. Üstler iyide SIKINTI pantolonda oluyor. Slopete yillardir cok ozenmisimdir alicam bende insallah kismet olur giymek

Stres yapma tatlim bende 33 yasindayim haftaya yaptiricam. Bildigim kadariyla burda kimsede kotu sonuc cikmadi allahin izniyle bizlerinkide temiz cikar insallah

Stres yapma tatlim bende 33 yasindayim haftaya yaptiricam. Bildigim kadariyla burda kimsede kotu sonuc cikmadi allahin izniyle bizlerinkide temiz cikar insallah

inşallah ya. aslında çok rahattım bugüne kadar ama bugün saçma sapan şeyler okudum sinirlerim bozuldu. yok 30 yaş üstü riskliymiş de amniyosentez şartmış falan diye

Canim benim de 2 dir adet donemimde kahve ve pembe geldi insallah sagliklidir bebislerimiz. Olsun tatlim ha kiz, ha erkek saglikli olsunlarda. Benim daha hic tahminde bulunulmadi cokta takilmiyorum ben cinsiyete rahatim o konuda. Herhalde uzun sure sonunda hamile kaldigim icin kaldigima sukretmekten cinsiyet aklima gelmiyor hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…