2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim ikili test sonucuna cok sevindim darisi sonuc bekleyenlerin basina insallah. Bebege bende hic birsey almadim soyle bir kac ay gecsin o zaman almaya baslicam. Üstler iyide SIKINTI pantolonda oluyor. Slopete yillardir cok ozenmisimdir

Canim benimmm Cook teşekkür ederim Cok rahatladım yaa,inşallah hepimiz basından sonuna kadar hep iyi haberler alalım İzmirlimm Ben gecen hafta teste de korkarak gitmiştim,ense,burun kemiği falan iyi demişti ama bu kan sonucundan da endişe ediyordum,yasım 34 çünkü.Neyse Cok şükür,aman dilimizi ısıralım,miniklerimiz Allah'a emanet.Salopet benim de hep hamislerde görüp ozendigim bir şeydi.Ozellikle elbisesi.Aldim valla.Ay Cok guzel ya sen de al hemen

inşallah ya. aslında çok rahattım bugüne kadar ama bugün saçma sapan şeyler okudum sinirlerim bozuldu. yok 30 yaş üstü riskliymiş de amniyosentez şartmış falan diye
Yok tatlim niye sart olsun burada 32-33 yasindaki arkadaslardan hic amniyosentez falan istemediler. Ayrica 2li de sorun cikarsa 3lu, 4lu var son care amniyosentez isteniyor takma sen kafana

Yok tatlim niye sart olsun burada 32-33 yasindaki arkadaslardan hic amniyosentez falan istemediler. Ayrica 2li de sorun cikarsa 3lu, 4lu var son care amniyosentez isteniyor takma sen kafana

valla içimi rahatlattınız. zaten bu devirde 30 yaşından önce çocuk yapan insan baya azaldı. herkese yaparlardı amniyo di mi :) neyse rahatladım saolun.

Insallah canim ya. Alicam buranin havasi bi garip dogru duzgun yaz olmuyor temmuzda izmire gelicem orda giyerim insallah. Karsiyakada buyudum ben ailemde hala ordalar sen neresindesin? Yani bir mahsuru yoksa!

Canim aynen yaa :) ben annislerin,bebislerinin cinsiyetini tahmin etmesini Cok görmüyorum,hakları tabii.Ama ben 4.ayimda gebe kalmıştım,o gecen 4 ayda(sanki 4 yıl) "hamiş kalamicam ben herhalde"duygusunu o kadar yogun yasadım ki,hamiş kaldığimdan beri hic cinsiyetini umursamadim.Arkadaslarim geyiğine bıçak- makas yaptılar,cin takvimine baktılar okulda ama İnan hic umrumda bile degildi,hatta bunu düşünürsem Allah'ın gücüne gider diye bile düşündüm.Hep sadece ve sadece Cok şükrettim,olmayan ve isteyen herkes icin ve bizler icin saglikli hayırlı evlat icin dua ettim Rabbim Hakkimizda en doğrusunu bilendir.

Insallah canim ya. Alicam buranin havasi bi garip dogru duzgun yaz olmuyor temmuzda izmire gelicem orda giyerim insallah. Karsiyakada buyudum ben ailemde hala ordalar sen neresindesin? Yani bir mahsuru yoksa!
Yok tabii.İzmir'de Buca'da doğdum büyüdüm ben tatlım.Hatay Basin sitesinde de gençliğim gecti.Ailem Buca'da Görüşürüz belki yazın

Canim ben 34 yaşındayım.Aynen ben de Cok tedirgindim,gecen hafta ultrason bu hafta da kan sonucu iyi çıktı masallah.Oyle de olur inşallah.İcini ferah tut,anlıyorum seni ama hayatta hersey bizim kontrolümüzde degil,bunu duşun,dua et guzel sonuçlarla gel :)

aslında zaten bebekte bir sorun varsa erken dönemde çok büyük ihtimalle düşüyor. olumlu şeyleri düşüneceğimize maalesef hep en kötüleri düşünüyoruz insan doğası. bi de bu hamilelik hormonları çoğu kişiyi paranoyak yapıyo elimizde olan bişey değil. allah herkese hayırlısını versin kaldıramayacağı yük vermesin inşallah.

Hamileligi sorunsuz gecenkere cok imreniyorum ama vardir bunda da bir hayir.en onemli sey bebeklerimizin saglikli olmasi ve hayirli olmasi kiz erkek fark etmez bizimkisi merak iste..ben ikili test yaptirmadim ense kalinligi iyi cikti.senin sonucuna da sevindim insallah hamileligin boyle devam eder darisi basima ☺

kızlar ben folik asit haricinde hiçbir ilaç almıyorum vitamin vs. bunları doktor gerekli görürse veriyor değil mi ?

Amin.Aynen hormonlardan.Hamile kalmak istediğim donemde baslayan kaygılarım şekil değiştirdi sadece :) hala varlar, gitmiyorlar:) ama ben bugünlerimi guzel geçirmek,iyi hatırlamak istiyorum.Bir de asiri kaygi,stres hormonu salgilamak demek,bundan da bebek direk etkileniyormus.Bu kaygi isini de abartmadan yasasak fena olmaz hani Elimizde olan seylere odaklanalım.Guzel beslenebilmek,bol dinlenebilmek,guzel vakit geçirmek gibi...

Kızlar moralim çok bozuk. Kayınvalide eşinden ayrılıp bizimle yaşiycakmış. Zaten evlendiğimizden beri söyleyp duruyor. Ben hiç istemiyorum. Eşime de bişey diyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kv mutfaktayken oğlu varken iş yapar görünür, eşim gidince bırakır elindekini oturur beni izler gülerek. Ben de ters bişey demedim şu ana kadar. Bi de ameliyat olacakmış yazın bizde kalacak. Yazın ağırlaşırım kendime zor bakıcam ameliyatlı kadına nasıl bakayım. Bana akıl verin ne yapayım çok moralim bozuk

bence eşine kesin bir dille bu durumu istemediğini söyle. hamileyken böyle bir sorumluluk alamayacağını özellikle belirt başka bir çözüm bulsunlar kayınvalidene.

Ayyy yok artik ya o hamile halinle bide hastami bakacaksin, offf nediycemi bilemedim kabul etme size yerlesmesini sadece oglunun evi degil ki orasi

Benim daha gecmedi hatta agirlasti ilacin daha agirina gextim.ilac icmeden dayanamiyorum ama 12.haftayi gecince rahatlarsin benim tam gecmedi ama eskisinden daha az
Ins cabucak gecer cok sürerse yandim valla allah sifa versin sanada tamamen gecer ins en yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…