- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.581
Canim sen de sonradan rahat edeceksindir belkiHamileligi sorunsuz gecenkere cok imreniyorum ama vardir bunda da bir hayir.en onemli sey bebeklerimizin saglikli olmasi ve hayirli olmasi kiz erkek fark etmez bizimkisi merak iste..ben ikili test yaptirmadim ense kalinligi iyi cikti.senin sonucuna da sevindim insallah hamileligin boyle devam eder darisi basima ☺
bence eşine kesin bir dille bu durumu istemediğini söyle. hamileyken böyle bir sorumluluk alamayacağını özellikle belirt başka bir çözüm bulsunlar kayınvalidene.
Evlendiğimden beri söyler durur takmış kafasınaAyyy yok artik ya o hamile halinle bide hastami bakacaksin, offf nediycemi bilemedim kabul etme size yerlesmesini sadece oglunun evi degil ki orasi
Canım, doğru hatırlıyorsun , Koşuyolu Medipol ' de karşıda ekrandan izliyorsun ; ama ben şimdi Zeynep Kamil'e gidiyorum ,orayı daha güvenilir buldum nedense
Zamanlama şahane yani.Zor durumda olan kisi herhangi biri degil yalnız,eşinin annesi.Biraz empati yap,baktın bu sana yük gelecek kesin Esinle tatlı tatlı konus,olamayacagini,baska bir cozum dusunmeniz gerektigini anlat canm yaa...Kızlar moralim çok bozuk. Kayınvalide eşinden ayrılıp bizimle yaşiycakmış. Zaten evlendiğimizden beri söyleyp duruyor. Ben hiç istemiyorum. Eşime de bişey diyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kv mutfaktayken oğlu varken iş yapar görünür, eşim gidince bırakır elindekini oturur beni izler gülerek. Ben de ters bişey demedim şu ana kadar. Bi de ameliyat olacakmış yazın bizde kalacak. Yazın ağırlaşırım kendime zor bakıcam ameliyatlı kadına nasıl bakayım. Bana akıl verin ne yapayım çok moralim bozuk
Zamanlama şahane yani.Zor durumda olan kisi herhangi biri degil yalnız,eşinin annesi.Biraz empati yap,baktın bu sana yük gelecek kesin Esinle tatlı tatlı konus,olamayacagini,baska bir cozum dusunmeniz gerektigini anlat canm yaa...
Ayy cidden çok haklısın ya ama sana tavsiyem eşine asla kötü şekilde belli etme istemediğini. İlk basta karsı cıkma ama somradan sıkıntılarını falan belli et bir de olabildiğince iyi dille sanki sen de aslında istiyormusssun gibi komus aksi taktirde çoğu erkekte ters tepiyor. Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum inan bana cok da haklısınBiliyorum eşimin annesi. Ama bu durımda kızı ve eltim dururken neden ben. Hamile olmasam gelsin haatayken. Beraber yaşamak asla istemiyorum ama benim durum da belli. Belim ağrıyor şimdiden, yazın nasıl olacağım Allah bilir. Pişkin pişkin oğlum bakar bana diyor birde
Ayy cidden çok haklısın ya ama sana tavsiyem eşine asla kötü şekilde belli etme istemediğini. İlk basta karsı cıkma ama somradan sıkıntılarını falan belli et bir de olabildiğince iyi dille sanki sen de aslında istiyormusssun gibi komus aksi taktirde çoğu erkekte ters tepiyor. Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum inan bana cok da haklısın
Ivetttt benim zaten icime hep kiz doguyorduHakikatten yaaa o zaman seninki de Kiz
Tatlım benim,boyle bir durumu muhtesem birseymis gibi karşılayacak kisi olamaz herhalde :) Ama simdi seni burda gaza getirmem sana birsey kazandırmaz ki.Once sakinleş,kafanda tasarla nasil konuşacağını,seçeceğin kelimeler Cok önemli olacak.Dogru zamani kolla sonra da olamayacağını tatlı tatlı anlat.Mesela kendi annen bile olsa su durumda bunu kabul edemeyeceğini filan söyleBiliyorum eşimin annesi. Ama bu durımda kızı ve eltim dururken neden ben. Hamile olmasam gelsin haatayken. Beraber yaşamak asla istemiyorum ama benim durum da belli. Belim ağrıyor şimdiden, yazın nasıl olacağım Allah bilir. Pişkin pişkin oğlum bakar bana diyor birde
cnm zor bir durum her açıdan...kv eşiyle neler yaşadı kim bilir ayrılsın iyi güzelde birinin evinde nereye kadar....başka çocukları yok mu madem varsa birkaç ay paylaşırsınız ama yoksa senelerce aynı evde zor olur...kv dende istemez heralde öbür turlu maaşı falan varsa ev tutun bence en güzeli o...Kızlar moralim çok bozuk. Kayınvalide eşinden ayrılıp bizimle yaşiycakmış. Zaten evlendiğimizden beri söyleyp duruyor. Ben hiç istemiyorum. Eşime de bişey diyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kv mutfaktayken oğlu varken iş yapar görünür, eşim gidince bırakır elindekini oturur beni izler gülerek. Ben de ters bişey demedim şu ana kadar. Bi de ameliyat olacakmış yazın bizde kalacak. Yazın ağırlaşırım kendime zor bakıcam ameliyatlı kadına nasıl bakayım. Bana akıl verin ne yapayım çok moralim bozuk
Tatlım benim,boyle bir durumu muhtesem birseymis gibi karşılayacak kisi olamaz herhalde :) Ama simdi seni burda gaza getirmem sana birsey kazandırmaz ki.Once sakinleş,kafanda tasarla nasil konuşacağını,seçeceğin kelimeler Cok önemli olacak.Dogru zamani kolla sonra da olamayacağını tatlı tatlı anlat.Mesela kendi annen bile olsa su durumda bunu kabul edemeyeceğini filan söyle
Canım ya hiç moralini bozma eşin ne diyo bu duruma.tabikide yazın sıcaklarda zor geçicek ağırlaşıcaz.bide arsız biraz heralde.ne demek oğlu varken iş yaparda gidince bırakır tövbe tövbe.sana güvenipdemi ayrılıyomuş.eşinle bi konuş bakalım o ne diyo.yada bi yolunu bulup aynı binada olur yada mahallede ev tutmak daha mantıklı.anlayışlı olsa amenna.oturulurKızlar moralim çok bozuk. Kayınvalide eşinden ayrılıp bizimle yaşiycakmış. Zaten evlendiğimizden beri söyleyp duruyor. Ben hiç istemiyorum. Eşime de bişey diyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Tesekkurler insallah senin bulantinda uzun surmez.cunku hayatin tadi tuzu kalmiyorIns cabucak gecer cok sürerse yandim valla allah sifa versin sanada tamamen gecer ins en yakin zamanda
Benim mide sorunum oldugu icin sonradan daha kotu olcam diye korkiyorum.zor ismis hamilelik .bebegim cok saglikliymis sukur insallah boyle devam eder tek tesellim iyi olmasi cunku.benim annemde bulantidan cok cekmis ama benden daha iyiymis ben asiri kilo verdim ama bulantim hafif oldugunda istahim iyi oliyor.sen sansli hamilelerdensin bence ☺Canim sen de sonradan rahat edeceksindir belkihic uzulme,geçip gidecek Bugunler bebisler iyi olsun da.Ayrica ben bulantı,kusma,bas donmesi yasamadım diye de endiselenmistim.Hamilelik deyince aklıma bunlar gelirdi.Bir sorun mü var,yasım da 34 filan diye korkmuştum.Amaan hersekilde buluyoz birsey iste :) fakat benim annem,teyzem ve kuzenlerim de benim gibi gecirmisler.Belki genetiktir.Ama bebek icin endişe etme,o senden alması gerekeni alıyormuş hersekilde depolarından.Sen kendi saldığına odaklan canimm :)
Yaniii:))) benim beyazlarımda çok ırsi malesef. Niyetim senin gibi boyayıp doğuma gitmekti ama muayene diye gittiğimde acil sezaryene alınca beyaz beyaz foto bile çekinmek istemedim vallaBende kestirdim saçımı. Hatta annem yapma kızım kestirme dese de aaa saçma şeyler dedim estirdim. Saç boyam da gerek.Kuaför 3 aydan sonra yapılıyor dedi ama ona güvenip boyatmadım tabiki. İlk hamileliğimde doğumdan tam bir gün önce boyatıp fönlenip hazırlanmıştım :) Tabi o zaman daha gençtim. şimdi de öyle beyazım yok arada beş on tel var Yada ben yakını görmüyorum:)) Zaten çikolata kahveye boyatıyordum dipler öyle çok sırıtmıyor o yüzden. Ama dr'a sorup boyatabilirim belki. Amonyaksız boyalar var, bitkisel falan..Ne yapak yanii!!! Çirkin gebe mi olalım :)
Canım ya hiç moralini bozma eşin ne diyo bu duruma.tabikide yazın sıcaklarda zor geçicek ağırlaşıcaz.bide arsız biraz heralde.ne demek oğlu varken iş yaparda gidince bırakır tövbe tövbe.sana güvenipdemi ayrılıyomuş.eşinle bi konuş bakalım o ne diyo.yada bi yolunu bulup aynı binada olur yada mahallede ev tutmak daha mantıklı.anlayışlı olsa amenna.oturulur
Mide sorunun hep var miydi yani? Hamilelikte olan şikayetler doğumdan sonra yokoluormus diye duyuyorum ben ama.Cok yakın bir arkadasım ilk 4 ay sürekli kustu,yemek yiyemiyordu.o bitti derken 6.ayinda kemik erimesi tanısı kondu,hamileliğinin kalanini bastonla geçirdi.Kemik erimesi nadir de olsa gorulebiliyormus gebelikte,ve tamamen geciciymis o da. Doğumunu yaptı ve hersey normale dondü.Seninki de bence geçecek doğumdan sonra,hic endiselenme tatlım.İnsallah butun ağrıların en kısa zamanda biter.Benim mide sorunum oldugu icin sonradan daha kotu olcam diye korkiyorum.zor ismis hamilelik .bebegim cok saglikliymis sukur insallah boyle devam eder tek tesellim iyi olmasi cunku.benim annemde bulantidan cok cekmis ama benden daha iyiymis ben asiri kilo verdim ama bulantim hafif oldugunda istahim iyi oliyor.sen sansli hamilelerdensin bence ☺
Eşim dedi zaten ameliyatı gel burda ol diye. Hiç ban danışmak sormak yok. Bende ters teptirmeden sakince yarın konuşmak istedim. Tayinciyiz sürekli il il gezicez elim asker lojmanda kalıyoruz. Kiraya çıkartmak istemeyecektir.
İşin zor sakin bi dille konuşda eşine kızdım yaa..insan bi sorar fikir alır çağırıyımmı napalım diye.şöylede diyebilirsin tek çocuk eşin değil 3 ay sende 3 ay onlarda sırayla gezsin demi.öylesi mantıklı.hiç istemiyorum değilde sırayla gezsin demekde mantıklı.offf içim sıkılıyo bugun benim kaynanada beni deli etti.anlayışsızlıkları,laflarının nereye gittiğini bilmeden konuşmaları helede dedikodularını duyunca saçımı başımı yolasım geliyo.ya sabır Allahtan eşim annesini iyi tanıyo huyunuda biliyo boşver he de geç diyoEşim dedi zaten ameliyatı gel burda ol diye. Hiç ban danışmak sormak yok. Bende ters teptirmeden sakince yarın konuşmak istedim. Tayinciyiz sürekli il il gezicez elim asker lojmanda kalıyoruz. Kiraya çıkartmak istemeyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?