- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.601
Anaaaaaaaammmmmm kaynanamı dedin aynısı bendede var allah düşmanıma vermesin görünürde o kadar sessizki kafasına vur ekmeğini al cinsinden amaaa gel gör ki okadar patavatsız konuşmaları varki birlikte yaşıyoruz ama ona bana söylediği laflardan sonra anne bile demiyorum artık çünkü içimden gelmiyoriki eltim var kapıdan içeri almıyorlar ilk başlarda suçu onlarda buluyordum ama benle yaşadıkça ne kadar haklı olduklarını anladım aklı olan kaynana ile yaşamaz boşuna dememişler ne varsa sessizlerde var diye aman aman aman illalllaahhhhhhİşin zor sakin bi dille konuşda eşine kızdım yaa..insan bi sorar fikir alır çağırıyımmı napalım diye.şöylede diyebilirsin tek çocuk eşin değil 3 ay sende 3 ay onlarda sırayla gezsin demi.öylesi mantıklı.hiç istemiyorum değilde sırayla gezsin demekde mantıklı.offf içim sıkılıyo bugun benim kaynanada beni deli etti.anlayışsızlıkları,laflarının nereye gittiğini bilmeden konuşmaları helede dedikodularını duyunca saçımı başımı yolasım geliyo.ya sabır Allahtan eşim annesini iyi tanıyo huyunuda biliyo boşver he de geç diyo
Kızlar moralim çok bozuk. Kayınvalide eşinden ayrılıp bizimle yaşiycakmış. Zaten evlendiğimizden beri söyleyp duruyor. Ben hiç istemiyorum. Eşime de bişey diyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kv mutfaktayken oğlu varken iş yapar görünür, eşim gidince bırakır elindekini oturur beni izler gülerek. Ben de ters bişey demedim şu ana kadar. Bi de ameliyat olacakmış yazın bizde kalacak. Yazın ağırlaşırım kendime zor bakıcam ameliyatlı kadına nasıl bakayım. Bana akıl verin ne yapayım çok moralim bozuk
hey Allah'ım ya.Ne kadar düşüncesizler@adanam hiçbir geliri yok. Biz tayinciyiz sürekli il il gezicez. Çocuğa ben bakarım diyor planını yapmış bizimle yaşamak istiyormuş. Görümcem yazın evleniyor eltimle arası iyi değil. Bilmiyorum napıcam. Eşim inş anlayışla karşılar beni...
Konusmalra göz attim cnm sakin ol esinle güzel anlayışlı konus sakin dik söyleme hakliyim diye yeni evliyken benim kaynana da bir durak demiş hamileyim hastanede yatıyorum bulantidan haberim yok eşimi ikna etmişler cikinca duydum bigun eşimi aldım ciktik dışarı ististemediğimi nazikçe anlattım 4 aylık evliyim daha dedim bebegimiz olacak sonra bitane daha belki bizde bi aile olacagiz olmaz beni ezdirme bebekletimizle bizbize olalım onlar gelirse beni kaybedersin ben mshfolurum filan dedim onada mantıklı geldi benimkiler üstelik kaynana kayinbaba ikide yetişkin kayindi dusun bunlar hepsi bize yetlesecekti çokça dua ettim şükür olmadı rahatimEvlendiğimden beri söyler durur takmış kafasınasöyleyeceğim de eşime ters teperse diye de korkuyorum. Oğlum bakar bana diyor kayınpeder e. İçim içimi yiyor. 1hafta kaldı o zman bile evimde sığıntı gibi hissettim. Offffff
Bence haklısın canım , sizden önce kız kardeşine düşer ,bir de hamilesin , eşinin aslında durumu fark edip müdahale etmesi gerek ; ama onlar da anneleri söz konusu olunca müdahale etmeye çekiniyorlar ama artık ayrı yaşamlar kurulmuş , geçici bir süreliğine olsa idare edersin biraz ama sürekli zor ,çocuk olunca ona bakarım diye mi düşünüyor acaba ama ne olursa olsun çok zorKızlar moralim çok bozuk. Kayınvalide eşinden ayrılıp bizimle yaşiycakmış. Zaten evlendiğimizden beri söyleyp duruyor. Ben hiç istemiyorum. Eşime de bişey diyemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kv mutfaktayken oğlu varken iş yapar görünür, eşim gidince bırakır elindekini oturur beni izler gülerek. Ben de ters bişey demedim şu ana kadar. Bi de ameliyat olacakmış yazın bizde kalacak. Yazın ağırlaşırım kendime zor bakıcam ameliyatlı kadına nasıl bakayım. Bana akıl verin ne yapayım çok moralim bozuk
Bence haklısın canım , sizden önce kız kardeşine düşer ,bir de hamilesin , eşinin aslında durumu fark edip müdahale etmesi gerek ; ama onlar da anneleri söz konusu olunca müdahale etmeye çekiniyorlar ama artık ayrı yaşamlar kurulmuş , geçici bir süreliğine olsa idare edersin biraz ama sürekli zor ,çocuk olunca ona bakarım diye mi düşünüyor acaba ama ne olursa olsun çok zor
Eşinle sakin bir zamanda tatlı tatlı konulabilirsin , onun da fikrini alabilirsin ne düşünüyor,belki o da istemiyordur da söyleyemiyordur , gerekirse kız kardeşi ile konuşur, belki ona gider ya da dönüşümlü olur ya da ev tutulur siz de ziyarete gidersiniz bence şimdi değilde zamanla daha makul bir çözüm bulunur
Ben bir de oğullarına bu kadar düşkün annelere kızıyorum,belki ben de erkek annesi olacağım , burada da birçok erkek annesi var , kimse alınmasın ama evlendikten sonra vs kimseyi rahatsız edemem gibime geliyor
kolayı var o vakit sende eşin yokken kaynanana onun sana davrandığı gibi davran uzat ayaklarını şu yemekler yapılacak şu temizlik yapılacak de akşam eşin geldiğinde of çok yoruluyorum bebeğimize bir şey olacak diye korkuyorum dePek istekli değil açıkçası ama ağlıyor ne yapıp edip tamam dedirtiyor huyu hep böyle. Sessiz sakin duruyor ama gerçekten istediğini alıyor. Demiyor ki kız o haliyle nasıl bana bakacak. Hemen tamam dedi bekliyor gibi zaten. İnş bi sebep çıkar da gelemez. Ameliyatı burda olursa temelli kalır
Bence haklısın canım , sizden önce kız kardeşine düşer ,bir de hamilesin , eşinin aslında durumu fark edip müdahale etmesi gerek ; ama onlar da anneleri söz konusu olunca müdahale etmeye çekiniyorlar ama artık ayrı yaşamlar kurulmuş , geçici bir süreliğine olsa idare edersin biraz ama sürekli zor ,çocuk olunca ona bakarım diye mi düşünüyor acaba ama ne olursa olsun çok zor
Eşinle sakin bir zamanda tatlı tatlı konulabilirsin , onun da fikrini alabilirsin ne düşünüyor,belki o da istemiyordur da söyleyemiyordur , gerekirse kız kardeşi ile konuşur, belki ona gider ya da dönüşümlü olur ya da ev tutulur siz de ziyarete gidersiniz bence şimdi değilde zamanla daha makul bir çözüm bulunur
Ben bir de oğullarına bu kadar düşkün annelere kızıyorum,belki ben de erkek annesi olacağım , burada da birçok erkek annesi var , kimse alınmasın ama evlendikten sonra vs kimseyi rahatsız edemem gibime geliyor
Pek istekli değil açıkçası ama ağlıyor ne yapıp edip tamam dedirtiyor huyu hep böyle. Sessiz sakin duruyor ama gerçekten istediğini alıyor. Demiyor ki kız o haliyle nasıl bana bakacak. Hemen tamam dedi bekliyor gibi zaten. İnş bi sebep çıkar da gelemez. Ameliyatı burda olursa temelli kalır
eltinle neden kötü senle neden iyiGörümcem ağustosta evlenecek. İzmirde okuyor yeni evli olacak diye kv gitmek istemiyor. Eltimle arası hiç iyi değil. Eşimle en azından ameliyat mevzusunu konuştum. Benim faydam olmaz daha kötü olur. Ayağı rahatsızken lavaboya kalkacak ben tutamiycam ilgilenemem dedim. Dediği şey sadece haklısın
Bumu kendi düşünemiyor. Danışmadan bu tür şeylere tek balına karar verme dedim. Bilmiyorum ne yapacak
kolayı var o vakit sende eşin yokken kaynanana onun sana davrandığı gibi davran uzat ayaklarını şu yemekler yapılacak şu temizlik yapılacak de akşam eşin geldiğinde of çok yoruluyorum bebeğimize bir şey olacak diye korkuyorum de
peki kocasından neden ayrılma peşinde sıkıntısı ne kayınpederden.Dediğini yaparsam aynen şu olacak;
'Oğluum gibi lşn şu yemeği istediydi de ayağım kötü ypamadım annem, ameliyat yerlerim malum' aynen bunu der bi ton gözyaşı duygu sömürüsü sonra hoop zeynep suçlugelip de kötü olmaktansa gelmeden kötü olayım
peki kocasından neden ayrılma peşinde sıkıntısı ne kayınpederden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?