2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bence gereksiz 9 ay boyunca kullannanlardada çatlak oluşuyor genetik beyz tenli olmaz ve hızlı kilo almak etkiliyor diye düşünüyorum bebek yağları vazelin yeterli bence
Evet gereksiz pahalı geliyor bana. nemli tutsak yeter heralde vazelin ve yağlar iyi gelecektir

rica ederim kendi adıma, umarım yardımcı olabilmişizdir herhangi bir konuda herkes destek olurken ben biraz acımasız davranmış olabilirim ama şunu unutma ki doğmamış bir çocuğun üzerine hayat kurulmaz kendini zoraki hissetmemen için söyledim bunları olur da anlaşamaz boşanırsan ve o bebeği dünyaya getirirsen hayatın boyunca eşinle görüşmek zorunda kalırsın bunları düşün başkasıyla evlenecek başka evlatları olacak gibi sen kendini üzme annene açıkla mevzuyu anneler her şeyin en doğrusunu bilir eminim sana akıl verecektir

kızlar bebek doğduğunda hastaneye gelenlere neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Çikolata ya ek bi sürü seçenek var.. kolonya lavanta magnet vs

Bende yavaş yavaş bakıyorum. Ben Yurtdışında doğum yapıcam ve Hastanede veremicem. Eve gelenlere Çikolata ve Kokulu çerçeve düşünüyorum. Aşağıda beğendiklerimi ekledim

kızlar bebek doğduğunda hastaneye gelenlere neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Çikolata ya ek bi sürü seçenek var.. kolonya lavanta magnet vs

bende bakıyordum internetten. Minik hatıra hazırlatacağım ama nasıl bir figür olacak bilmiyorum tabiki. Ya magnet, ya da minik bir figür.
Ufak kanepeler alacağım, çikolata ve tatlı bir şeyler...onları da süslü püslü bir şekilde servise hazıralayacağım. Lohusa şerbetini hayatta sevmem içemem de ..Onun yerine ya limonata yada meyve suyu ikram ederim.Minik plastik kadehler oluyor onlarla :)

Tabii bunları ben düşünürüm...Tabağı , peçeteyi kadehi , süsü püsü ben alırım..Yiyecekler ve odanın hazırlanması artık anneme kalır. Etrafıma hazırlatırım diye planlıyorum :)

Anayim ben,benden iyi mi bilcen deseydin belkide öyledir gerçekten. Neyse en fazla 1 aya hissederiz zaten

Hahaaa inan ki öyle dedim.. Aramızda tüpbebek tedavimden kalan bir samimiyet var artık. Ayy sen benden iyi mi bilicen..Erkek dr. olduğu için hem sen kaç kere hamile kaldın da biliyosun dedim. Eişm 16+2'de hissetti ondan önce hisseden olmadı diyor.. Söyle eşine ben daha erken hissettim dedim

Dün bende elim karnımda konuşuyordum birden pıt pıt pıt gibi oldu hareketmiydi acaba ben yine nabız dedim geçtim ama konuşunca oldu sonra durdu :)

Selammm yetişmek zor uçuyoruz biz sürekli :)

Bağırsak hareketleri gazdan oluyor. Şuan temesını hissedebileceğimiz güçte değillermiş ama bende sabırsızlanıyorum hissetmek için

ilk bebeklerde daha geç hissedilirmiş ama ikinci ve daha sonrakilerde daha çabuk hissedilebilirmiş

Dün bende elim karnımda konuşuyordum birden pıt pıt pıt gibi oldu hareketmiydi acaba ben yine nabız dedim geçtim ama konuşunca oldu sonra durdu :)
bebişin tepki vermiiş sana :) :) :) ben 16+1olduğum için daha belirgin ve sürekli hissediyorum :) 1.2 haftaya daha da anlarsın hareketlerini :)

benimde böyle işte.
ama herkes erken diyor. bi anneannem hissedilir tabi diyor.
bir de bişi sürtünüp geçer ya hızlı öyle oluyor bende. acayip gıdıklanıyorum
babalı- bebeli gıdıklıyorlar beni aynı babası diyorum hatta

:) :) :) :)bende gıdıklanıorum arada sonrada kendime gülüyorum bence erken değil ben geçen hafta hissediyodum minik kıpırdanmalar bu hafta daha güçlü ve sürekli oluyor geçen hafta hissettiğim kıpırtılarla aynısı bidahaki haftaya sende daha belirgin hissedersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…