- 15 Nisan 2015
- 102
- 96
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.821
Evet gereksiz pahalı geliyor bana. nemli tutsak yeter heralde vazelin ve yağlar iyi gelecektirbence gereksiz 9 ay boyunca kullannanlardada çatlak oluşuyor genetik beyz tenli olmaz ve hızlı kilo almak etkiliyor diye düşünüyorum bebek yağları vazelin yeterli bence
teşekkür ederim bu kadar zahmet ettiniz hepiniz
bebek benim dünyam sakat olsa bile onun canına kimse kıyamaz
evet erkekler öyle şeyler izlemek zorunda anladığım kadarıyla..günahları kendilerine (bu benim fikrim)
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah bizlere sabır versin..
iyiki varsınız
Evet gereksiz pahalı geliyor bana. nemli tutsak yeter heralde vazelin ve yağlar iyi gelecektir
Kolonya cikolata yeter..kızlar bebek doğduğunda hastaneye gelenlere neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Çikolata ya ek bi sürü seçenek var.. kolonya lavanta magnet vs
Ben bilmiyordum.Kullanmiyorum ama neden tavsiye edilmiyormuş?kızlar vazelin gebelere tavsiye edilmiyor bilginize..
Anayim ben,benden iyi mi bilcen deseydinbende hissediyorum minik kımıltılar dedm. Yok dedi dr. Onlar rahimdeki damarların genişlemeye bağlı seyrimesi dedi..
kızlar bebek doğduğunda hastaneye gelenlere neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
kızlar bebek doğduğunda hastaneye gelenlere neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Nedenkızlar vazelin gebelere tavsiye edilmiyor bilginize..
Bağırsak hareketleri gazdan oluyor. Şuan temesını hissedebileceğimiz güçte değillermiş ama bende sabırsızlanıyorum hissetmek içinNe damarmis arkadas benim karnima bisi surtunup geciyo o da mi damar
Damarlar tek sira halaya gecmis o.zaman bende
Anayim ben,benden iyi mi bilcen deseydinbelkide öyledir gerçekten. Neyse en fazla 1 aya hissederiz zaten
bazen ittiriyor bazen kelebek kanat çırpar gibi böyle nası diyim koluna 2 parmağınla hafif hafif hızlı hızlı dokundur öyle işi işte :) :) göbeğimi dün açıp uzandım teldende müzik açtım eşim bile minik tekmeleri gördü çok bellii olmuyor ama dışardan çok tatlı yaaa :) :)
Selamlar olsun Güzeller güzeli anneler ve minikleri ooo bir hafta memlekete gittim geldim topik uçmuş resmen azıcık okudum aralardan Allaha şükür herşey olmasada çogu şeyler yolunda topikte :)) özledim valla kime doktoru ne demiş Aaa onun erkekmiymiş birazcık ayrı kaldım neler olmuş neler :))))
Bağırsak hareketleri gazdan oluyor. Şuan temesını hissedebileceğimiz güçte değillermiş ama bende sabırsızlanıyorum hissetmek için
bebişin tepki vermiiş sana :) :) :) ben 16+1olduğum için daha belirgin ve sürekli hissediyorum :) 1.2 haftaya daha da anlarsın hareketlerini :)Dün bende elim karnımda konuşuyordum birden pıt pıt pıt gibi oldu hareketmiydi acaba ben yine nabız dedim geçtim ama konuşunca oldu sonra durdu :)
benimde böyle işte.bazen ittiriyor bazen kelebek kanat çırpar gibi böyle nası diyim koluna 2 parmağınla hafif hafif hızlı hızlı dokundur öyle işi işte :) :) göbeğimi dün açıp uzandım teldende müzik açtım eşim bile minik tekmeleri gördü çok bellii olmuyor ama dışardan çok tatlı yaaa :) :)
Ne damarmis arkadas benim karnima bisi surtunup geciyo o da mi damar
Damarlar tek sira halaya gecmis o.zaman bende
bebişin tepki vermiiş sana :) :) :) ben 16+1olduğum için daha belirgin ve sürekli hissediyorum :) 1.2 haftaya daha da anlarsın hareketlerini :)
:) :) :) :)bende gıdıklanıorum arada sonrada kendime gülüyorum bence erken değil ben geçen hafta hissediyodum minik kıpırdanmalar bu hafta daha güçlü ve sürekli oluyor geçen hafta hissettiğim kıpırtılarla aynısı bidahaki haftaya sende daha belirgin hissedersin canımbenimde böyle işte.
ama herkes erken diyor. bi anneannem hissedilir tabi diyor.
bir de bişi sürtünüp geçer ya hızlı öyle oluyor bende. acayip gıdıklanıyorum
babalı- bebeli gıdıklıyorlar beni aynı babası diyorum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?