- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.841
ewet yaa nasıl bir mucize bu :) :) :) hamile olduğumu yeni yeni hissediyorum wala :)ay inşallah düşüncesi bile güzel :)
Bende yavaş yavaş bakıyorum. Ben Yurtdışında doğum yapıcam ve Hastanede veremicem. Eve gelenlere Çikolata ve Kokulu çerçeve düşünüyorum. Aşağıda beğendiklerimi ekledim
Bn gecen ssefer cikolta yaptrmstm kiz bebek icin olan sirinceee pembis seyler bu sefer naparm bilmiormkızlar bebek doğduğunda hastaneye gelenlere neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Çikolata ya ek bi sürü seçenek var.. kolonya lavanta magnet vs
Ben bilmiyordum.Kullanmiyorum ama neden tavsiye edilmiyormuş?
Nedenwczaneye söyledim vazelin diye hamileyim diyince katkısız vazelin vereyim dedi. Ne zararı olabilirki
Bende yavaş yavaş bakıyorum. Ben Yurtdışında doğum yapıcam ve Hastanede veremicem. Eve gelenlere Çikolata ve Kokulu çerçeve düşünüyorum. Aşağıda beğendiklerimi ekledim
Allah korusun ne guzel moral verms doktor oyle :/ normalde kac olmasi gerekio bu degerlerntsh:0,05
serbest t4:1,33
anti tsh 0,3
tsh değerlerim çok düşük napıcam ben böyle bilmiyorum yaa labarotuardaki doktorda düşük yaparsın diyor.
Ben ne baby shower ne hastane suslemesı ısıtıyorum aslında o begendıklerımı ne zaman yaparım onu da bilmiyorumHastane icin cok ayrinti bana gereksz gelio eve geldgndee tekrar yapiosn cunku o zaman ayrintili herseyini yaptrrm
Ne dusugu ya ne sacmalamis o.benim degerimde 0,05 ti 12 gun ilac kullandim 0,17 olmus.hemen endekronolojiye gidip ilaca baslaman lazim.benim hamilelikle dustu degerimtsh:0,05
anti tsh 0,3
tsh değerlerim çok düşük napıcam ben böyle bilmiyorum yaa labarotuardaki doktorda düşük yaparsın diyor.
Aaaaa ne saçma benimde hep düşük değerlerim kadın dogum doktorum korkulacak bir durum yok ama dahiliye kontrolünde ol dedi 1,5 aydır hep gidiyorum sadece takipte olucaz dedi ilaç bile vermedi Latince isimlerini bile yazdı netten araştır diye baktım araştırdım öle düşük olur yazısı görmedim 13+2 yim şuan Allaha bin şükür bi sıkıntı da olmadıtsh:0,05
anti tsh 0,3
Haha evet hamileylen oyle oluo insan benim kutuk esim de cocugu biz yaptik sen doguruosn hastaneye gelenleri niye odullendirioruz bu kadar anlamiorm diodu kizimda haha bu kez kendisi dogum parasyla birlikte cikolata parasnida ayirio kenaraBen ne baby shower ne hastane suslemesı ısıtıyorum aslında o begendıklerımı ne zaman yaparım onu da bilmiyorum
Çok kararsızım zaten su an bunlara ayıracak enerjım bıle yok bakalım zaman ne gösterecek
bende sendenimilk bebeğim
boş odası var . almışken dolap yatak almak istiyorum ama hem benim yanıma beşik hem odasına yatak gereksiz geliyor.
park yatak alıp sonra odasına mı taşısam diyorum.
ama küçük de olsa gündüzleri odasında uyusun istiyorum kafam bir dünya
bende çok sade mobilya istiyorum, oymalı ya da bebekli ayıcıklı bir mobilya istemiyorum..eğer bir yerlerde görürsek haberleşelim :))Bence o bebekten bebeğe değişicek birşey canım. Bazı bebekler çok uyuyor bazıları annesini istiyor ne biliyim. Küçük bir beşik ilk aylar için bizim yatağımızın yanında. Daha sonra gitsinler odalarına aaa
Benimde sorunum güzel mobilya bulamamak! Hepsi karışık kuruşuk, ben düze birşey istiyorum. Çok beğendiğim (Saloni gibi) markalar bebek odası yapmıyorİkea'dan alıp güzel bir odamı tasarlasam acepp. Bilemiyorumm bilemiyorumm.
14.hafta cok da erken deil aslnda canm 14+ misin yoksa 13+ olduugu icinmi 14 diosnKızlar merhaba.14. Haftadayım.bugün doktor bebeğimin cinsiyetinin kız oldugunu söyledi.ama erken olduğu için doğruluğu konusunda endişeliyim.sizce erken mi? Aranızda erken ogrenen var mi acaba?
bende çok sade mobilya istiyorum, oymalı ya da bebekli ayıcıklı bir mobilya istemiyorum..eğer bir yerlerde görürsek haberleşelim :))[/QUOTE
benim sadece ugur bocegi var ortasnda beyaz besigim anne mantigi iste bundan sonra erkek olursa oda kullanablsn diye oyle almstm tabi dolabida oyle sadee ama bn ustune isim ve ugur bocekleri yapstrdm isterse ilerde soker kendsi:))
Benimde ilk bebekte boyle olmustu canim. 10 haftalikken erkege benziyo demisti sonra kiz oldugu cikti ortaya.
Ben kendi zevkine gore yapmasindan yanaydim odasini nitekimde oyle oldu. Prensesli bir oda istedi kendine magazada modelini kendi begendi onu aldik.
Ben ilk gebeligimde lierac kullandim 4 aydan dogurana kadar. Bunda da lierac kullanmaya basladim. Yinede catlagim oldu ama cok fazla degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?