2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende yavaş yavaş bakıyorum. Ben Yurtdışında doğum yapıcam ve Hastanede veremicem. Eve gelenlere Çikolata ve Kokulu çerçeve düşünüyorum. Aşağıda beğendiklerimi ekledim

Ay bayıldım bunlara çok cıcıler bende ekiliyorum hemen neler düşündüğümü

kızlar bebek doğduğunda hastaneye gelenlere neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz?
Çikolata ya ek bi sürü seçenek var.. kolonya lavanta magnet vs
Bn gecen ssefer cikolta yaptrmstm kiz bebek icin olan sirinceee pembis seyler bu sefer naparm bilmiorm

Ben bilmiyordum.Kullanmiyorum ama neden tavsiye edilmiyormuş?

Neden wczaneye söyledim vazelin diye hamileyim diyince katkısız vazelin vereyim dedi. Ne zararı olabilirki

vazeln sandığımız gibi doğal değilmiş çünkü.
petrol türeviymiş.
bende dudak kremi yerine kullanıyordum okuyunca attım hemen

tsh:0,05
serbest t4:1,33
anti tsh 0,3

tsh değerlerim çok düşük napıcam ben böyle bilmiyorum yaa labarotuardaki doktorda düşük yaparsın diyor.

Hastane icin cok ayrinti bana gereksz gelio eve geldgndee tekrar yapiosn cunku o zaman ayrintili herseyini yaptrrm

anti tsh 0,3

tsh değerlerim çok düşük napıcam ben böyle bilmiyorum yaa labarotuardaki doktorda düşük yaparsın diyor.
Allah korusun ne guzel moral verms doktor oyle :/ normalde kac olmasi gerekio bu degerlern

Hastane icin cok ayrinti bana gereksz gelio eve geldgndee tekrar yapiosn cunku o zaman ayrintili herseyini yaptrrm
Ben ne baby shower ne hastane suslemesı ısıtıyorum aslında o begendıklerımı ne zaman yaparım onu da bilmiyorum
Çok kararsızım zaten su an bunlara ayıracak enerjım bıle yok bakalım zaman ne gösterecek

anti tsh 0,3

Ne dusugu ya ne sacmalamis o.benim degerimde 0,05 ti 12 gun ilac kullandim 0,17 olmus.hemen endekronolojiye gidip ilaca baslaman lazim.benim hamilelikle dustu degerim

anti tsh 0,3

Aaaaa ne saçma benimde hep düşük değerlerim kadın dogum doktorum korkulacak bir durum yok ama dahiliye kontrolünde ol dedi 1,5 aydır hep gidiyorum sadece takipte olucaz dedi ilaç bile vermedi Latince isimlerini bile yazdı netten araştır diye baktım araştırdım öle düşük olur yazısı görmedim 13+2 yim şuan Allaha bin şükür bi sıkıntı da olmadı

Haha evet hamileylen oyle oluo insan benim kutuk esim de cocugu biz yaptik sen doguruosn hastaneye gelenleri niye odullendirioruz bu kadar anlamiorm diodu kizimda haha bu kez kendisi dogum parasyla birlikte cikolata parasnida ayirio kenarao yaptrdigim cikolatalarida zaten seyidoğlunda yaptrmstk cikolatasi guzel olsn diye oyle ugrastirmio beklemiosn gunlerce

park yataklar beni hiç çekmiyor nedense..çok hantal geliyor, bende uzun yıllar kullanabileceği bir yatak ve yanıma koymak için chico next to me beşik düşünüyorum..

Kızlar merhaba.14. Haftadayım.bugün doktor bebeğimin cinsiyetinin kız oldugunu söyledi.ama erken olduğu için doğruluğu konusunda endişeliyim.sizce erken mi? Aranızda erken ogrenen var mi acaba?

bende çok sade mobilya istiyorum, oymalı ya da bebekli ayıcıklı bir mobilya istemiyorum..eğer bir yerlerde görürsek haberleşelim :))

Kızlar merhaba.14. Haftadayım.bugün doktor bebeğimin cinsiyetinin kız oldugunu söyledi.ama erken olduğu için doğruluğu konusunda endişeliyim.sizce erken mi? Aranızda erken ogrenen var mi acaba?
14.hafta cok da erken deil aslnda canm 14+ misin yoksa 13+ olduugu icinmi 14 diosn

Bana da doktorum lierac yazdı..başladım kullanmaya...badem yağı zeytinyağı isterseniz kullanın dedi fakat bu olmadan onlar da etki etmez dedi..ne kadar doğru bilmiyorum fiyatı da tuzlu ama sonuna kadar kullanacağım..çünkü ben en fazla 3-4 kilo verip almışımdır hayatım boyunca bir farkettim ki bacağımın üst kısmında minik çizgiler var..doğumdan sonrasını garantiye almam lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…