2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
10 gün önce NIFTY testi yaptırmıştım ve sonuçları dün aldık... :) Kızımız sağlıklıymış... :)

Buradan paylaşmak istedim... :) Gelsin pembişler...

Hayırlı uğurlu olsun canım..yaptırdığın test en güvenli test diye duymuştum..kendi isteğinle mi yaptırdın doktor mu önerdi? Bir de sorması ayıp ne kadar mal oldu? İkili testim iyi çıktı çok şükür ama yine de bilmek lazım..ileride lazım olabilir..

o ne zaman yapılıyor ? herkese yapılıyor mu ?
Ya doktorların önceden söylemesi gerekmiyormu şimdi gittiğimde yapcak olsa ben yanımda 350 tl taşımak zorundamıyım nasıl hesabımı yapıcam :)

ayrıntılı ultrason 22. 23. haftalarda yapılıyor diye biliyorum..merak etme doktor önceden söyler herhalde :)

Kızlar merhaba.14. Haftadayım.bugün doktor bebeğimin cinsiyetinin kız oldugunu söyledi.ama erken olduğu için doğruluğu konusunda endişeliyim.sizce erken mi? Aranızda erken ogrenen var mi acaba?
Benimde bugün son adet tarihine göre 13+6 ultrason 14+5 diyor banada kız dedi. Erken dönemde değişen olabiliyor ama az bi ihtimal sanirim

arkadaşlar bebeişimin hareketlerini hissediyorum artık :)

Nasıl bir his?? 4 keredir üst üste sanki kasıklarımda bir şey hissediyorum..ama o kadar aşağıdan hissetmem normal değil sanırım? Kas seğirmesi mi anlamadım açıkcası biraz da tedirgin oldum...
Bu arada hayırlı olsun :)

evet canım benim dr da öyle dedi doğumu etkilemiyormuş.2 hafta önde gidiyor bebeğim erken gelecek sanmıştım ama değilmiş...gerçi zaten artık tam 40 haftayı dolduran pek bebek yok aceleciler erken geliyolar

hayırlı olsun canım benim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşşşş
Âmin hayatım...Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin...ama iki kızdan sonra pipiyi görmek pek sevindirdi beni :)
Inanmadım gecen hafta...bu hafta başka hastaneye başka doktora gittim :))

tsh:0,05
serbest t4:1,33
anti tsh 0,3

tsh değerlerim çok düşük napıcam ben böyle bilmiyorum yaa labarotuardaki doktorda düşük yaparsın diyor.

düşük yapmazsın tatlım korkma ben ilk 3 ayı böyle geçirdim ilaçla düzeltene kadar uğraştı emin ol tsh değerinin düşük olması yüksek olmasından çok daha iyi bebeğe çok bir zararı yok bnim 7,67 çıktı bugün asıl korkması gerekn benim ama en yakın zamanda bi endokrin yoksa dahiliye doktoruna görünmelisin ilaca başlatıp değerleini yükseltecek korkulacak bişey yok panik yapma yani

Neden wczaneye söyledim vazelin diye hamileyim diyince katkısız vazelin vereyim dedi. Ne zararı olabilirki
Çünkü vazelinin ham maddesi petrol tatlım...hamile Kadınlara o yüzden tavsiye edilmez...hiç krem yoksa da zeytin yağı kullan...
Birde dün bişey öğrendim doğruluk payını söyleyemem,ama dikkat edilmesi gerek birşey bence bu Ramazan döneminde...Hurma hamile Kadınlara asla tavsiye edilmez,çünkü doğum başlatabilirmiş...erken zamanlarında da fazla tüketilen hurma düşüklere sebep oluyormuş...bilgi aldığım kadın eskiden ebe idi...

Kızlar dr dan geldim,hemen çıkmam gerekiyo mesajdan sonra dışarı çıkıcam. Bizim içimize kız doğuyodu ama pipikli gördük her açıdan pipi gösterdi dr bize :) 15+3 te... Sağlıklı olsunda pipikli olsun napalım foto atayım size,bacak arasına dikkat gelicem yine öpüyorum hepinizi...

Eklentiler

• DSC_1118.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 184
sağlıklı olsun da
hayırlı olsun oğluşun

bende çok sade mobilya istiyorum, oymalı ya da bebekli ayıcıklı bir mobilya istemiyorum..eğer bir yerlerde görürsek haberleşelim :))

Canım ben 2 aya yaparım odayı inşallah, paylaşırım. Çok güzel bir şey bulmadığım tattirde İkea'dan düşünüyorum. Parça parça çok güzel odalar yapmışlar. Aksesuar falanda baktım:

Hahaha ay bune pozdur yarabbimm. Yerim ben bunu. Hayırlı olsun canım. Darısı bana inşallahh bende yakın zamanda öğrenirimm.

Ayyy ne kadarda belli masaallah findiga bizim ne cikicak haftaya bakalim son 6 gun

Hahah bildiğin pipi yapmış adam maşallah canım oglusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…