- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.861
Mesajm cikmadimi bana gorunmuodabende çok sade mobilya istiyorum, oymalı ya da bebekli ayıcıklı bir mobilya istemiyorum..eğer bir yerlerde görürsek haberleşelim :))
10 gün önce NIFTY testi yaptırmıştım ve sonuçları dün aldık... :) Kızımız sağlıklıymış... :)
Buradan paylaşmak istedim... :) Gelsin pembişler...
Çıktı canım :) uğur böcekli yazdığın değil mi?Mesajm cikmadimi bana gorunmuoda
o ne zaman yapılıyor ? herkese yapılıyor mu ?
Ya doktorların önceden söylemesi gerekmiyormu şimdi gittiğimde yapcak olsa ben yanımda 350 tl taşımak zorundamıyım nasıl hesabımı yapıcam :)
Benimde bugün son adet tarihine göre 13+6 ultrason 14+5 diyor banada kız dedi. Erken dönemde değişen olabiliyor ama az bi ihtimal sanirimKızlar merhaba.14. Haftadayım.bugün doktor bebeğimin cinsiyetinin kız oldugunu söyledi.ama erken olduğu için doğruluğu konusunda endişeliyim.sizce erken mi? Aranızda erken ogrenen var mi acaba?
arkadaşlar bebeişimin hareketlerini hissediyorum artık :)
evet canım benim dr da öyle dedi doğumu etkilemiyormuş.2 hafta önde gidiyor bebeğim erken gelecek sanmıştım ama değilmiş...gerçi zaten artık tam 40 haftayı dolduran pek bebek yok aceleciler erken geliyolarBenimde bebeğin gelişimi tam bir hafta önde. Dr'a özellikle sordum bende. Ama doğumumuz yine kendi takvimimize göre olacakmış..Örneğin ben sezeryan olacağım ama kendi takvimime göre bebeğin önde olmasına göre değil yani. Mesela ben 38. haftadan sonra doğum yapacağım bebek 39 olmuş olacak..bende de doğum 40. hafta 8 kasım olarak duruyor ama her şey yolunda giderse 25 ekimden sonra ben sezeryan olacağım.
O nedenle sende kendi haftanı takip etmeliymişsin yani :) Ben şu an 14+3 'üm ama bebek 15+3 mesela :)
Çerçeve çok güzelmiiişBende yavaş yavaş bakıyorum. Ben Yurtdışında doğum yapıcam ve Hastanede veremicem. Eve gelenlere Çikolata ve Kokulu çerçeve düşünüyorum. Aşağıda beğendiklerimi ekledim
Âmin hayatım...Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin...ama iki kızdan sonra pipiyi görmek pek sevindirdi beni :)hayırlı olsun canım benim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşşşş
tsh:0,05
serbest t4:1,33
anti tsh 0,3
tsh değerlerim çok düşük napıcam ben böyle bilmiyorum yaa labarotuardaki doktorda düşük yaparsın diyor.
Çünkü vazelinin ham maddesi petrol tatlım...hamile Kadınlara o yüzden tavsiye edilmez...hiç krem yoksa da zeytin yağı kullan...Nedenwczaneye söyledim vazelin diye hamileyim diyince katkısız vazelin vereyim dedi. Ne zararı olabilirki
sağlıklı olsun daKızlar dr dan geldim,hemen çıkmam gerekiyo mesajdan sonra dışarı çıkıcam. Bizim içimize kız doğuyodu ama pipikli gördükher açıdan pipi gösterdi dr bize :) 15+3 te... Sağlıklı olsunda pipikli olsun napalım foto atayım size,bacak arasına dikkat gelicem yine öpüyorum hepinizi...
bende çok sade mobilya istiyorum, oymalı ya da bebekli ayıcıklı bir mobilya istemiyorum..eğer bir yerlerde görürsek haberleşelim :))
Kızlar dr dan geldim,hemen çıkmam gerekiyo mesajdan sonra dışarı çıkıcam. Bizim içimize kız doğuyodu ama pipikli gördükher açıdan pipi gösterdi dr bize :) 15+3 te... Sağlıklı olsunda pipikli olsun napalım foto atayım size,bacak arasına dikkat gelicem yine öpüyorum hepinizi...
Ayyy ne kadarda belli masaallah findiga bizim ne cikicak haftaya bakalim son 6 gunKızlar dr dan geldim,hemen çıkmam gerekiyo mesajdan sonra dışarı çıkıcam. Bizim içimize kız doğuyodu ama pipikli gördükher açıdan pipi gösterdi dr bize :) 15+3 te... Sağlıklı olsunda pipikli olsun napalım foto atayım size,bacak arasına dikkat gelicem yine öpüyorum hepinizi...
Miktarı nedir? Koyu kırmızı mı açık kırmızı mı?Kızlar afedersiniz ama kusarken kan geldi kan kustum yani. Ne yapsam sizce. Eşimde çok telaş yapan biri bişey diyemedim ona
Hahah bildiğin pipi yapmış adamKızlar dr dan geldim,hemen çıkmam gerekiyo mesajdan sonra dışarı çıkıcam. Bizim içimize kız doğuyodu ama pipikli gördükher açıdan pipi gösterdi dr bize :) 15+3 te... Sağlıklı olsunda pipikli olsun napalım foto atayım size,bacak arasına dikkat gelicem yine öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?