2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba çok geçmiş olsun.
Aşırı kustuysanız (ard arda) boğazınızda tahriş olabilir, bu da kanamaya neden olur.
Eğer koyu renkli, balgamlı ise mideden yada akciğerlerden geliyordur.
Aynı anda burnunuzdan da kan geldi mi? O zaman KBB doktoru bakıyor ilk.
Benim eltimde de olmuştu aynısı hamileyken, acile götürdük. Sonuçta bir şey çıkmadı ama doktor gelmekle çok iyi yapmışsınız demişti.
Bence telaş etmeyin ama vakit geçirmeden bir acil birimine gidin, içiniz rahatlar. Hem sebebinin ne olduğunu bulmaları iyi olur, ona göre önlem alınır.
Tekrar geçmiş olsun.

Bildiğin pipi yaaaaa
MaşAllah oğlusuna

Çok teşekkür ederim. Aslında arka arkaya kusmadim ama bugün hastane için çok yol gittim ve yoruldum. Bi de aç karınla yeşil erik yedim belki tahriş olmuştur

ittiriyor içerden dokunup geçiyor sanki arada bi gıdıklanıorum alışanakadar böyle olcak sanırım ben kasığımın biraz üstünde göbek deliğinin oldu yerde yanlarda :) seninki bağırsak yada kas seğirmesi olabilir dediğin gibi

ben çikolata yerine magnet. ikram etmek içinde bonbon badem düşünüyorum. çümkü o biblolu çikalotaları süsü bozulmasın diye kimse yemiyor ziyan oluyor.

ay canım çok sevindimunun totosunu ısırırım :) maşallahhhhh

İyi akşamlar kızlar biz oğlumun odasını koçtaşdan almıştık çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_20150513_194626.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20150513_194602.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20150513_194524.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 94
Saat 7 olsa da çıksam hatta 7.15
püf

içinizde hareket yapan var mı?
yürüyüş
Ben hamile kalmadan once haftada 4 gun, 2 ser saat spor yapiyordum yuruyos kosu falan. Hamile kaldigimi ogrendigim an biraktim. 9.haftakontrolde ebe spor yapabilirsin dedi ama ben guvenemedim burdakilere gore hersey serbest zaten , haftaya 2li test icin gittigimde bir sorun yoksa basliycam artik spora yavas yavas yurur biseyler yaparim diyorum

Maşallah pipişliye nasılda açmış sergiliyor. Sağsalim doğsun küçük oğlun bide biz görseydik pipiş yada kukuş

Anneler cinsiyetler hızla belli peki isim konusunda fikirleriniz var mı?
Bana daha işte bu diyebileceğim hiç bi isim olmadı

Endokrine gidiyorum canim serbest t4 dum cok yuksekti o normal seviyeye gelmis ama tshim ayni duruyo hala.uygulanan tedavi normalmi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…