- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.881
Yani kusma nin sonunda geldi. Kırmızı renk yarım çay bardağı en fazla yoktur bileMiktarı nedir? Koyu kırmızı mı açık kırmızı mı?
Ona göre cevap yazacağım.
Bildiğin pipi yaaaaaKızlar dr dan geldim,hemen çıkmam gerekiyo mesajdan sonra dışarı çıkıcam. Bizim içimize kız doğuyodu ama pipikli gördükher açıdan pipi gösterdi dr bize :) 15+3 te... Sağlıklı olsunda pipikli olsun napalım foto atayım size,bacak arasına dikkat gelicem yine öpüyorum hepinizi...
Kızlar afedersiniz ama kusarken kan geldi kan kustum yani. Ne yapsam sizce. Eşimde çok telaş yapan biri bişey diyemedim ona
Çok teşekkür ederim. Aslında arka arkaya kusmadim ama bugün hastane için çok yol gittim ve yoruldum. Bi de aç karınla yeşil erik yedim belki tahriş olmuşturMerhaba çok geçmiş olsun.
Aşırı kustuysanız (ard arda) boğazınızda tahriş olabilir, bu da kanamaya neden olur.
Eğer koyu renkli, balgamlı ise mideden yada akciğerlerden geliyordur.
Aynı anda burnunuzdan da kan geldi mi? O zaman KBB doktoru bakıyor ilk.
Benim eltimde de olmuştu aynısı hamileyken, acile götürdük. Sonuçta bir şey çıkmadı ama doktor gelmekle çok iyi yapmışsınız demişti.
Bence telaş etmeyin ama vakit geçirmeden bir acil birimine gidin, içiniz rahatlar. Hem sebebinin ne olduğunu bulmaları iyi olur, ona göre önlem alınır.
Tekrar geçmiş olsun.
ittiriyor içerden dokunup geçiyor sanki arada bi gıdıklanıorum alışanakadar böyle olcak sanırım ben kasığımın biraz üstünde göbek deliğinin oldu yerde yanlarda :) seninki bağırsak yada kas seğirmesi olabilir dediğin gibiNasıl bir his?? 4 keredir üst üste sanki kasıklarımda bir şey hissediyorum..ama o kadar aşağıdan hissetmem normal değil sanırım? Kas seğirmesi mi anlamadım açıkcası biraz da tedirgin oldum...
Bu arada hayırlı olsun :)
Haha evet hamileylen oyle oluo insan benim kutuk esim de cocugu biz yaptik sen doguruosn hastaneye gelenleri niye odullendirioruz bu kadar anlamiorm diodu kizimda haha bu kez kendisi dogum parasyla birlikte cikolata parasnida ayirio kenarao yaptrdigim cikolatalarida zaten seyidoğlunda yaptrmstk cikolatasi guzel olsn diye oyle ugrastirmio beklemiosn gunlerce
benim annem bana hamileyken 4 ay kan kusmuş. tahris oluyor miden zayıflıyor kusmaktan.. stres yapma ben 3600gr doğdumÇok teşekkür ederim. Aslında arka arkaya kusmadim ama bugün hastane için çok yol gittim ve yoruldum. Bi de aç karınla yeşil erik yedim belki tahriş olmuştur
ay canım çok sevindimunun totosunu ısırırım :) maşallahhhhhKızlar dr dan geldim,hemen çıkmam gerekiyo mesajdan sonra dışarı çıkıcam. Bizim içimize kız doğuyodu ama pipikli gördükher açıdan pipi gösterdi dr bize :) 15+3 te... Sağlıklı olsunda pipikli olsun napalım foto atayım size,bacak arasına dikkat gelicem yine öpüyorum hepinizi...
Ben hamile kalmadan once haftada 4 gun, 2 ser saat spor yapiyordum yuruyos kosu falan. Hamile kaldigimi ogrendigim an biraktim. 9.haftakontrolde ebe spor yapabilirsin dedi ama ben guvenemedim burdakilere gore hersey serbest zatenSaat 7 olsa da çıksam hatta 7.15
püf
içinizde hareket yapan var mı?
yürüyüş
Benim parça değilde bildiğin kanama şeklinde. Aslında daha öncede oldu az az ama bu defa miktar biraz daha fazla olunca tedirgin oldum. Zaten boğazım fena yanıyor tahristenDün bende kanlı kustum cnm. Böyle ince damarlı gibi 2küçük parça. Tahriş mi oldu acaba boğazlar
Önemli bişey yoktur herhalde. Maşallah sana bu arada. Inşallah bizim kızda tombik dogar :)benim annem bana hamileyken 4 ay kan kusmuş. tahris oluyor miden zayıflıyor kusmaktan.. stres yapma ben 3600gr doğdum
Yok yaaSaat 7 olsa da çıksam hatta 7.15
püf
yürüyüş
Kızlar dr dan geldim,hemen çıkmam gerekiyo mesajdan sonra dışarı çıkıcam. Bizim içimize kız doğuyodu ama pipikli gördükher açıdan pipi gösterdi dr bize :) 15+3 te... Sağlıklı olsunda pipikli olsun napalım foto atayım size,bacak arasına dikkat gelicem yine öpüyorum hepinizi...
14+1 deyim canım.ultrasonda 14+3 görünüyor.14.hafta cok da erken deil aslnda canm 14+ misin yoksa 13+ olduugu icinmi 14 diosn
İnşallah değişmez canım.hayırlısı artıkBenimde bugün son adet tarihine göre 13+6 ultrason 14+5 diyor banada kız dedi. Erken dönemde değişen olabiliyor ama az bi ihtimal sanirim
Endokrine gidiyorum canim serbest t4 dum cok yuksekti o normal seviyeye gelmis ama tshim ayni duruyo hala.uygulanan tedavi normalmi bilemiyorum.düşük yapmazsın tatlım korkma ben ilk 3 ayı böyle geçirdim ilaçla düzeltene kadar uğraştı emin ol tsh değerinin düşük olması yüksek olmasından çok daha iyi bebeğe çok bir zararı yok bnim 7,67 çıktı bugün asıl korkması gerekn benim ama en yakın zamanda bi endokrin yoksa dahiliye doktoruna görünmelisin ilaca başlatıp değerleini yükseltecek korkulacak bişey yok panik yapma yani
Saat 7 olsa da çıksam hatta 7.15
püf
yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?