- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.901
Canim masallah oglusun iyi yayilmisKızlar dr dan geldim,hemen çıkmam gerekiyo mesajdan sonra dışarı çıkıcam. Bizim içimize kız doğuyodu ama pipikli gördükher açıdan pipi gösterdi dr bize :) 15+3 te... Sağlıklı olsunda pipikli olsun napalım foto atayım size,bacak arasına dikkat gelicem yine öpüyorum hepinizi...
Boğazinda tahris varsa belki oradan gelmiştir tatlım ya.Ama yine de Dr'a gitmelisin bence.Cok Cok gecmis olsun.ciddi birsey degildir diye umuyorum.Kızlar afedersiniz ama kusarken kan geldi kan kustum yani. Ne yapsam sizce. Eşimde çok telaş yapan biri bişey diyemedim ona
Benimde geçenlerde kan gelmişti fazla zorladığım için tahriş olmuştur diye üstünde durmadım bi dahada gelmediBoğazinda tahris varsa belki oradan gelmiştir tatlım ya.Ama yine de Dr'a gitmelisin bence.Cok Cok gecmis olsun.ciddi birsey degildir diye umuyorum.
Masallah iyiymis dogum ağırlığın canim :) sonradan zayıfladın sanırım,42 olduğunu duyunca bir süre nasil olunur ki 42 kg diye düşünmüştümbenim annem bana hamileyken 4 ay kan kusmuş. tahris oluyor miden zayıflıyor kusmaktan.. stres yapma ben 3600gr doğdum
Tekrarı olmadıysa sorun yoktur herhalde.Cok gecmis olsunBenimde geçenlerde kan gelmişti fazla zorladığım için tahriş olmuştur diye üstünde durmadım bi dahada gelmedi
Benim de düşüktü ilaç vermedi doktor. Düşük tehlikesi oluyor düşük tsh de ancak biz o dönemi atlatmışız. Öyle dedi endokrin doktoruNe dusugu ya ne sacmalamis o.benim degerimde 0,05 ti 12 gun ilac kullandim 0,17 olmus.hemen endekronolojiye gidip ilaca baslaman lazim.benim hamilelikle dustu degerim
Yok cnm cok erken deil ya deismez buyuk ihtimal bnm 12+ 0 da kiz demsti degsmedi kizim oldu :))14+1 deyim canım.ultrasonda 14+3 görünüyor.
Bnmki o bebekli yerleri cikinca magnet oluodu canm o yuzden yemalerdr muhtemelen cikolqtalari :)benim annem bana hamileyken 4 ay kan kusmuş. tahris oluyor miden zayıflıyor kusmaktan.. stres yapma ben 3600gr doğdum
Teşekkür ederim canım çok şükür tekrarı olmadı kimbilir daha neler görücezTekrarı olmadıysa sorun yoktur herhalde.Cok gecmis olsun
Ama ben ilk hamileliğimde kullandım göğüslere karnımaÇünkü vazelinin ham maddesi petrol tatlım...hamile Kadınlara o yüzden tavsiye edilmez...hiç krem yoksa da zeytin yağı kullan...
Birde dün bişey öğrendim doğruluk payını söyleyemem,ama dikkat edilmesi gerek birşey bence bu Ramazan döneminde...Hurma hamile Kadınlara asla tavsiye edilmez,çünkü doğum başlatabilirmiş...erken zamanlarında da fazla tüketilen hurma düşüklere sebep oluyormuş...bilgi aldığım kadın eskiden ebe idi...
Canım hiç bişey bilmiyosan bi doğum hastanesinin acilini ara sor.ben kızımda sıkıntı olduğunda acili arayıp soruyodum yönlendiriyolar.çünkü önemli kan diyosunya.Kızlar afedersiniz ama kusarken kan geldi kan kustum yani. Ne yapsam sizce. Eşimde çok telaş yapan biri bişey diyemedim ona
A ha bir ben daha ben de 5 kilo aldim. Haftaya kontrol var. Yusuf yusufum doktor cok kizacakYok yaaTek aktivitem okula gidip cocuklara ders anlatmak.Okula da arabamla gidiyorum(ufak bir ayrıntı) Ve 6 kilo aldım daha şimdiden.Hatta 7
Doktor bana gecen hafta " yavaşşş " dediA ha bir ben daha ben de 5 kilo aldim. Haftaya kontrol var. Yusuf yusufum doktor cok kizacak
Benimde hamile kaldigimda degerim iyiydi biray sonra olcturdm 0,1 e dusmus 2 aylikti o zaman.3 . aydan sonra daha iyi olur insallah.peki simdi kac senin degerin takip ettir yine deBenim de düşüktü ilaç vermedi doktor. Düşük tehlikesi oluyor düşük tsh de ancak biz o dönemi atlatmışız. Öyle dedi endokrin doktoru
Banda tam 12 haftalikken kiz dedi ama baska birine daha kiz deyip erkek ciktigini duydum bakalim nolcakYok cnm cok erken deil ya deismez buyuk ihtimal bnm 12+ 0 da kiz demsti degsmedi kizim oldu :))
Gözün aydın canım.inşallah değişmez :)Yok cnm cok erken deil ya deismez buyuk ihtimal bnm 12+ 0 da kiz demsti degsmedi kizim oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?