2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim masallah oglusun iyi yayilmis gorulmicek gibi degil ki Hayırlı ve saglikli olsun oglusun canim

Boğazinda tahris varsa belki oradan gelmiştir tatlım ya.Ama yine de Dr'a gitmelisin bence.Cok Cok gecmis olsun.ciddi birsey degildir diye umuyorum.
Benimde geçenlerde kan gelmişti fazla zorladığım için tahriş olmuştur diye üstünde durmadım bi dahada gelmedi

benim annem bana hamileyken 4 ay kan kusmuş. tahris oluyor miden zayıflıyor kusmaktan.. stres yapma ben 3600gr doğdum
Masallah iyiymis dogum ağırlığın canim :) sonradan zayıfladın sanırım,42 olduğunu duyunca bir süre nasil olunur ki 42 kg diye düşünmüştüm

Ne dusugu ya ne sacmalamis o.benim degerimde 0,05 ti 12 gun ilac kullandim 0,17 olmus.hemen endekronolojiye gidip ilaca baslaman lazim.benim hamilelikle dustu degerim
Benim de düşüktü ilaç vermedi doktor. Düşük tehlikesi oluyor düşük tsh de ancak biz o dönemi atlatmışız. Öyle dedi endokrin doktoru

Ama ben ilk hamileliğimde kullandım göğüslere karnımaama bilmiyodum zararlı olduğunu.arkadaşlarım vazelin sür çatlamazsın dediler.ama gerçektende 16 kilo aldım bir tane çatlak yok

Kızlar afedersiniz ama kusarken kan geldi kan kustum yani. Ne yapsam sizce. Eşimde çok telaş yapan biri bişey diyemedim ona
Canım hiç bişey bilmiyosan bi doğum hastanesinin acilini ara sor.ben kızımda sıkıntı olduğunda acili arayıp soruyodum yönlendiriyolar.çünkü önemli kan diyosunya.

Benim de düşüktü ilaç vermedi doktor. Düşük tehlikesi oluyor düşük tsh de ancak biz o dönemi atlatmışız. Öyle dedi endokrin doktoru
Benimde hamile kaldigimda degerim iyiydi biray sonra olcturdm 0,1 e dusmus 2 aylikti o zaman.3 . aydan sonra daha iyi olur insallah.peki simdi kac senin degerin takip ettir yine de

Kızlar selam bende aranıza yeni katıldım
Dun kontrolum vardı 12+4 teyim nasipse. İlk haberimi aldım eğer kordonla karışmıyorda oğluşum geliyor.
Benim size sormak istediğim bişey var. Doktor bana devit d vitamini verdi ikinci çocuğu olanlar bilir bebekler kullanır bu vitamini 1 yaşına kadar.
İlk hamileliğinde böyle bişey kullanmadım internetten araştırdığım kadarıyla birçok site çok faydalı diyor gerekliymiş.
Ama bazı sitelerdede bebeğe çok zararlı diyor.
Onumuzdeki ay doktorumu değiştiricem ama şimdi napayım bilemedim. D vitamini kullanan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…