- 6 Kasım 2012
- 592
- 102
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.921
ben doktorumdan diş etlerim için ilaç istedim devit verdi daha alacak kocam....Kızlar selam bende aranıza yeni katıldım
Dun kontrolum vardı 12+4 teyim nasipse. İlk haberimi aldım eğer kordonla karışmıyorda oğluşum geliyor.
Benim size sormak istediğim bişey var. Doktor bana devit d vitamini verdi ikinci çocuğu olanlar bilir bebekler kullanır bu vitamini 1 yaşına kadar.
İlk hamileliğinde böyle bişey kullanmadım internetten araştırdığım kadarıyla birçok site çok faydalı diyor gerekliymiş.
Ama bazı sitelerdede bebeğe çok zararlı diyor.
Onumuzdeki ay doktorumu değiştiricem ama şimdi napayım bilemedim. D vitamini kullanan varmı aranızda
Teşekkürler. Gitmedim dün doktora tahristendir diye. Şimdi sorun yok tekrarlarsa giderim artikBoğazinda tahris varsa belki oradan gelmiştir tatlım ya.Ama yine de Dr'a gitmelisin bence.Cok Cok gecmis olsun.ciddi birsey degildir diye umuyorum.
Öyle yorgundum ki dün uyuyakalmisim :) Simdilik sorun yok bakalimCanım hiç bişey bilmiyosan bi doğum hastanesinin acilini ara sor.ben kızımda sıkıntı olduğunda acili arayıp soruyodum yönlendiriyolar.çünkü önemli kan diyosunya.
Bir şeyciği yoktur canım , doktora giderken hepimizde aynı endişe oluyor, ben de sonuçları Pazartesi alacağımGunaydin kizlar birazdan ikili testimizi yaptirmaya gidicez.icimee bir supe dustu sanki bebegime bisi olmus gibi kendimi dinler oldum kusmalarim sabah ogurmeleri ile devam ediyo yatarken kramp girmiyo istahim gayet acildi acaba bebegime bisimi oldu.
Çalışıyor musun bilmiyorum canım ; ama çalışıyorsan gidip rapor al , evdeysen iş yapma ,uzat bacaklarını dinlen , muhtemelen rahim büyüdüğü için oluyordur ,için rahat etmeyecekse doktoruna görün derim , düşük riskin neden kaynaklanıyor canım ?Gunaydin kizlar bnm dusuk riskim var ve 2 gundur kasiklarim agriyor korkuyorum acaba buyudugunden mi yoksa kotu giden biseyler mi var ayaga kalktigimda sanki cikacakmis gibi baski var aşağı dogru
Bana da verdi iki ilişki haftadır kullanıyorum.iki farklı doktora sordum biri decavitin içinde var zaten bu vitamin ekstra Alman'a gerek yok dedi diğeri de kullan ben de veriyorum hastalara dedi.yalnız benim ki damla şeklinde kapsül değil o da istifa ettirdi beni.bi bardak suya 6 damla damlarım öyle içiyorumben doktorumdan diş etlerim için ilaç istedim devit verdi daha alacak kocam....
Bravo canımGünaydın hayırlı sabahlar
dün işten eve git yemek ye derken saat 9 oldu
yürüyüşü kafama koymuştum. eşim yorgunum yarın çıkalım dedi. bende sen dinlen ben çıkcam dedimbaktım arkamdan geliyor
40 dakika yürüdük. mahallede tur attık
işten çıkışımız çok geç . artık hafta içi evde leslie yapcam en kötü. h.sonu da dışarıda yürürüm.hareket etmem lazım.
diyet +spor yaparken gebe kalmıştım.
birden diyeti de sporu da bırakınca vücut saldı kendini.
ben hiç rüyamda bebek falan görmüyorum yayeterli dua etmiyorum mu ki diyorum sonra
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar
dün işten eve git yemek ye derken saat 9 oldu
yürüyüşü kafama koymuştum. eşim yorgunum yarın çıkalım dedi. bende sen dinlen ben çıkcam dedimbaktım arkamdan geliyor
40 dakika yürüdük. mahallede tur attık
işten çıkışımız çok geç . artık hafta içi evde leslie yapcam en kötü. h.sonu da dışarıda yürürüm.hareket etmem lazım.
diyet +spor yaparken gebe kalmıştım.
birden diyeti de sporu da bırakınca vücut saldı kendini.
ben hiç rüyamda bebek falan görmüyorum yayeterli dua etmiyorum mu ki diyorum sonra
İnşallah herşey yolundadır merak etme annesiGünaydın hanımlar benim spora gerek kalmıyor iş yerinde bir aşağı bir yukarı merdiven inip çıkmaktan...
Bugün 10:00da kontrolüm var gene stres bastı beni.
Gerçek gibi oluyorGünaydın
Ben çok görüyorum hatta bu gece yine gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?