2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben doktorumdan diş etlerim için ilaç istedim devit verdi daha alacak kocam....

Gunaydin kizlar birazdan ikili testimizi yaptirmaya gidicez.icimee bir supe dustu sanki bebegime bisi olmus gibi kendimi dinler oldum kusmalarim sabah ogurmeleri ile devam ediyo yatarken kramp girmiyo istahim gayet acildi acaba bebegime bisimi oldu.

Gunaydin kizlar birazdan ikili testimizi yaptirmaya gidicez.icimee bir supe dustu sanki bebegime bisi olmus gibi kendimi dinler oldum kusmalarim sabah ogurmeleri ile devam ediyo yatarken kramp girmiyo istahim gayet acildi acaba bebegime bisimi oldu.
Bir şeyciği yoktur canım , doktora giderken hepimizde aynı endişe oluyor, ben de sonuçları Pazartesi alacağım
Bugün ilk trimester ımız sona eriyormuş

Bu arada dün ilk defa rüyamda emzirdiğimi gördüm

Gunaydin kizlar bnm dusuk riskim var ve 2 gundur kasiklarim agriyor korkuyorum acaba buyudugunden mi yoksa kotu giden biseyler mi var ayaga kalktigimda sanki cikacakmis gibi baski var aşağı dogru

Günaydın hayırlı sabahlar
dün işten eve git yemek ye derken saat 9 oldu
yürüyüşü kafama koymuştum. eşim yorgunum yarın çıkalım dedi. bende sen dinlen ben çıkcam dedim baktım arkamdan geliyor
40 dakika yürüdük. mahallede tur attık

işten çıkışımız çok geç . artık hafta içi evde leslie yapcam en kötü. h.sonu da dışarıda yürürüm.hareket etmem lazım.
diyet +spor yaparken gebe kalmıştım.
birden diyeti de sporu da bırakınca vücut saldı kendini.

ben hiç rüyamda bebek falan görmüyorum ya yeterli dua etmiyorum mu ki diyorum sonra

Gunaydin kizlar bnm dusuk riskim var ve 2 gundur kasiklarim agriyor korkuyorum acaba buyudugunden mi yoksa kotu giden biseyler mi var ayaga kalktigimda sanki cikacakmis gibi baski var aşağı dogru
Çalışıyor musun bilmiyorum canım ; ama çalışıyorsan gidip rapor al , evdeysen iş yapma ,uzat bacaklarını dinlen , muhtemelen rahim büyüdüğü için oluyordur ,için rahat etmeyecekse doktoruna görün derim , düşük riskin neden kaynaklanıyor canım ?

ben doktorumdan diş etlerim için ilaç istedim devit verdi daha alacak kocam....
Bana da verdi iki ilişki haftadır kullanıyorum.iki farklı doktora sordum biri decavitin içinde var zaten bu vitamin ekstra Alman'a gerek yok dedi diğeri de kullan ben de veriyorum hastalara dedi.yalnız benim ki damla şeklinde kapsül değil o da istifa ettirdi beni.bi bardak suya 6 damla damlarım öyle içiyorum

Bravo canım

Ben de bir anda gördüm , normalde evhamdan hep kanama görüyordum , ilk defa böyle güzel bir rüya gördüm,siyah düz saçlı,güzel bir erkekti , dudaklarını büzüp buruşturuyordu vs , çok etkisinde kaldım sanırım :)

Günaydın
Ben çok görüyorum hatta bu gece yine gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…