- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.941
günaydın canım 19-20 haftalarda hissediliyorGunaydin herkes mutlu bir gun gecirsin insallah16.haftamizdayiz bebisimle ne zaman hissedicemki kuzucumu teyzoslari
Gunaydin herkes mutlu bir gun gecirsin insallah16.haftamizdayiz bebisimle ne zaman hissedicemki kuzucumu teyzoslari
Evet canım etkisinden cıkamıyorum bütün gün gözümde canlandırıyorumGerçek gibi oluyorSen şansşıymışsın canım , ben ilk kez gördüm
Bir şeyciği yoktur canım , doktora giderken hepimizde aynı endişe oluyor, ben de sonuçları Pazartesi alacağım
Bugün ilk trimester ımız sona eriyormuş
Bu arada dün ilk defa rüyamda emzirdiğimi gördüm
normal canım bende öyleyim reflüm var midemden çok çekiyorum ilaçlarda çok dokunuyor daha başlamadık gerçi vitaminlere başlayınca yandım benDoğru düzgün uyuyamadım gece midem agzımdaydı sanki,acı su geldi ağzıma
Bacaklarım agrıdı ne mızmız oldum ben böyle
Bazen bende de kıpırtılar oluyor ama bebisimi hissediyorum bilmemGünaydın canım 16-20 hafta arası diyolar bu yakınlarda hissetmen muhtemel. Ben ufak ufak başladım hissetmeye
Vitamini ben 8 haftadan beri kullanıyorum,folik asitide 10.haftada bıraktımnormal canım bende öyleyim reflüm var midemden çok çekiyorum ilaçlarda çok dokunuyor daha başlamadık gerçi vitaminlere başlayınca yandım benama bebişi kucağına alınca hepsini unutuyorsun emin ol
Bazen bende de kıpırtılar oluyor ama bebisimi hissediyorum bilmem
Ne guzell belki benimde haber veriyo ama ben anlamiyorumdur ayy kizdim kendimeGünaydın canım 16-20 hafta arası diyolar bu yakınlarda hissetmen muhtemel. Ben ufak ufak başladım hissetmeye
Bende de hep sağda oluyorİlk olduğunda bende acaba bebek mi dedim ama aynı hareketlenme hep aynı noktada ve sola ilk yattığımda olunca tamam işte bu dedim.çok güzel bi his mucize gibi
Valla ben hem cinsiyet ogrenemedim henuz hemde bi kiprasma yok coook derdim var cooookBazen bende de kıpırtılar oluyor ama bebisimi hissediyorum bilmem
Ben hem kıpraşıyorum hem cinsiyetini ögrendimValla ben hem cinsiyet ogrenemedim henuz hemde bi kiprasma yok coook derdim var cooook
Ne guzell belki benimde haber veriyo ama ben anlamiyorumdur ayy kizdim kendimePeki sen kac haftaliksin da hissediyosun canim
iyi bari içim rahatladı biraz :)ben doktorumdan diş etlerim için ilaç istedim devit verdi daha alacak kocam....
Calisiyordum gecen hafta kanamam oldu 4 gun hastanede yattim simdi raporluyum kanamam durdu pazartesi gunu dr. Randevum var cnm. aşağı dogru baski beni cok korkutuyorÇalışıyor musun bilmiyorum canım ; ama çalışıyorsan gidip rapor al , evdeysen iş yapma ,uzat bacaklarını dinlen , muhtemelen rahim büyüdüğü için oluyordur ,için rahat etmeyecekse doktoruna görün derim , düşük riskin neden kaynaklanıyor canım ?
önemli bişey deildir umarım canım sen yinede dinlen istirahat et yorma kendini kanaman yoksa korkmaCalisiyordum gecen hafta kanamam oldu 4 gun hastanede yattim simdi raporluyum kanamam durdu pazartesi gunu dr. Randevum var cnm. aşağı dogru baski beni cok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?