2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın güzel anneler ve minik bebiş leri
Ben kötü bi gece geçirdim grip mahvetti beni nefes alamamak ve hapşuruk çok kötüydü... Ama bebeğim gayet hareketliydi anne ben iyiyim der gibi

Insallah canim.ne guzel ben daha hic bebegimi goremedim.

Doğru düzgün uyuyamadım gece midem agzımdaydı sanki,acı su geldi ağzıma
Bacaklarım agrıdı ne mızmız oldum ben böyle
normal canım bende öyleyim reflüm var midemden çok çekiyorum ilaçlarda çok dokunuyor daha başlamadık gerçi vitaminlere başlayınca yandım ben ama bebişi kucağına alınca hepsini unutuyorsun emin ol

normal canım bende öyleyim reflüm var midemden çok çekiyorum ilaçlarda çok dokunuyor daha başlamadık gerçi vitaminlere başlayınca yandım ben ama bebişi kucağına alınca hepsini unutuyorsun emin ol
Vitamini ben 8 haftadan beri kullanıyorum,folik asitide 10.haftada bıraktım
Normalde midemden pek şikayetim olmaz ama hamilelikte oluyor iste
Bebeğim iyi olsun da razıyım napalım katlanırız onun icin

Ne guzell belki benimde haber veriyo ama ben anlamiyorumdur ayy kizdim kendimePeki sen kac haftaliksin da hissediyosun canim

16 haftadayım. 20 haftada bile hissedilebilirmiş o yüzden neden diye kendine kızacak bişi yok üzmez annesini minişin merak etme

Calisiyordum gecen hafta kanamam oldu 4 gun hastanede yattim simdi raporluyum kanamam durdu pazartesi gunu dr. Randevum var cnm. aşağı dogru baski beni cok korkutuyor

Gunaydin guzel hamisler bugun doktor kontrolum vardi ama gidemiycemcok sinirliyim.Yarina kaldi gorus gunumuz.

Calisiyordum gecen hafta kanamam oldu 4 gun hastanede yattim simdi raporluyum kanamam durdu pazartesi gunu dr. Randevum var cnm. aşağı dogru baski beni cok korkutuyor
önemli bişey deildir umarım canım sen yinede dinlen istirahat et yorma kendini kanaman yoksa korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…