- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.961
Kanamamin oldugu gunden beri hep yatiyorum cnm sadece zorunlu ihtiyaclara kalkiyorum o kalktigimda da baski hissediyorum inan pazartesiyi iple cekiyorumönemli bişey deildir umarım canım sen yinede dinlen istirahat et yorma kendini kanaman yoksa korkma
Çünkü vazelinin ham maddesi petrol tatlım...hamile Kadınlara o yüzden tavsiye edilmez...hiç krem yoksa da zeytin yağı kullan...
Birde dün bişey öğrendim doğruluk payını söyleyemem,ama dikkat edilmesi gerek birşey bence bu Ramazan döneminde...Hurma hamile Kadınlara asla tavsiye edilmez,çünkü doğum başlatabilirmiş...erken zamanlarında da fazla tüketilen hurma düşüklere sebep oluyormuş...bilgi aldığım kadın eskiden ebe idi...
aklına kötü bişey getirme canım belki normaldir rahim büyüdüğü için olabilirKanamamin oldugu gunden beri hep yatiyorum cnm sadece zorunlu ihtiyaclara kalkiyorum o kalktigimda da baski hissediyorum inan pazartesiyi iple cekiyorum
ittiriyor içerden dokunup geçiyor sanki arada bi gıdıklanıorum alışanakadar böyle olcak sanırım ben kasığımın biraz üstünde göbek deliğinin oldu yerde yanlarda :) seninki bağırsak yada kas seğirmesi olabilir dediğin gibi
Bende o ilacı içiyorum ama portakal suyuyla değil...ama doktor açıkca söyledi ara öğün zamanı c vitaminli birşey ile birlikte alırsan emilimi artar dedi..yani iyi yapıyorsun ama bana şuan yanma ve gaz yapıyor portakal suyu o yüzden içemiyorum..Kızlar aranızda ferro sanol duodenal demir ilacını portakal suyuyla içen varmı ?
kızlarrrr günaydın.bu bulantılar ne zaman geçecekk ne zamannnn
Darisi basima o zamanBen hem kıpraşıyorum hem cinsiyetini ögrendim
Ben onlarla yaşamayı ogrenmeye çalışıyorum çünkü bende kalıcı oldular sanırım :)kızlarrrr günaydın.bu bulantılar ne zaman geçecekk ne zamannnn
burda yazdım wc ye koştum çalışınca çok zor oluyor.tansiyonum düştü adım atsam düşerdimBen onlarla yaşamayı ogrenmeye çalışıyorum çünkü bende kalıcı oldular sanırım :)
çokkkkk zor ya hiç bitmicek gibi geliyorAaaahhhh Aaaaahhhhhhhh....
kızlar günaydınn bişey paylaşmak istiyorum ama bunu kendime bile ifade etmekte zorlanıyorum sanırım ben eşimden tiksindim bu gece ilişki istedi bende bağırdım çağırdım yıktım ortalığı sarılmak bile gelmiyo içimden sanki kötü kokuyomuş gibi hissediyorum napıcam ben yaaaa
Geçmiş olsun canım , korkma kanaman durduysa sıkıntı yoktur , o baskılarda rahimdendir merak etmeCalisiyordum gecen hafta kanamam oldu 4 gun hastanede yattim simdi raporluyum kanamam durdu pazartesi gunu dr. Randevum var cnm. aşağı dogru baski beni cok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?