2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Kızlar belki de bu olağan bir şey ben yaşamadığım için anlamıyorum. Fakat bence bayanlarımız bu hamilelik olayını çok abartıyorlar. Benim eşim sigara içiyor ve bazen gerçekten bana çok kötü geliyor. Ama ne var ki bunda? Bu günlerin ilerside var. Ağırlaştığınızda duş belki herzaman alamayacaksınız, emziriceksiniz, belki heryeriniz kusmuk olucak:)
Bence kadınlarımız ilk önce bebeğe bakış açılarını değiştirmeli. Benim eşim en az karnımdaki kadar değerli benim için..

Bir de bağırmak çağırmak ne demek? Size aynı şey yapılsa? Bence çok üzücü. Ben olsam yıkılırdım...

dün ablam ile konuştum arada pıt pıt oluyor dedim sanki kuş kanat çırpıyor dedim o işte dedi senin bebeğinin hareketleri dedi ama dedim doktor damar seyirmesi demiş hayır tatlım o bebeğinin hareketleri işte dedi normalde oluyormuydu dedi yoo dedim tamam işte dedi

Leslie agir gelmez mi temposu artiyor ya. Yoksa sadece hafif bolumleri mi yapacaksin?

herkeste farklıdır tabi bilmiyorum
ben normalde sinirli biriydim hemen parlardım
hamileliğimden beri sadece süt dökmüş kedi gibiyim sanki sinirlerim alındı.
sadece bazen gereksiz alınganlık yapıyorum tek izlediğim etki bu bende hormonel değişim olarak.

bilmiyorum o an arkadaşın yaşadığı durum psikoloji ya da kocası ısrar mı etti çok bilemeyiz ama bence de kırıcı konuşup bağırmak kötü olmuş.
Reddedilmek herkesin kalbini kırar.
güzelce izah etmek varken.

Leslie agir gelmez mi temposu artiyor ya. Yoksa sadece hafif bolumleri mi yapacaksin?

tempomu artırmadan yapacağım yoksa ona yetişemem zaten.
ama hiç yoktan iyidir hareket olsun bana.
şimdiden hantallaşırsak son zamanları düşünemiyorum bile.
ebru şallının hamile platesi var mesela video indirdim cesaret edemedim onda da kesip kesip yapabildiklerimi kolayları yapacağım.

Kizlar biz doktordan ciktik bebegimin usg degerleri normal cikti 13 haftalik gorunuyor hatta doktorumuz boyu uzundur o yuzden oyle cikmistir dedi.kanimizi verdik p.tesi alicaz insallah bisi cikmaz.usg mizi baska doktor cekti ben tekrar kadin dogumcuda bakicak sandim cinsiyette sormadim saglikli olsunda cinsiyeti onemli degil.fotomuzu yukledim sizce cinsiyetimiz nedir??

Eklentiler

• 20150514_102505.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 110

neden üzgün bir havada yazdın?
tam anlayamadım ama nub yukarda gibi o teoriye göre erkek mi ki diyorum
daha 12. haftandasın zaten net olmazdı doktor deseydi de

ben gittiğimde 17. haftada olucamda o tarihlerde yapılıyormuş sanırım panikledim :)

detaylı ultrason 20-24 haftalar arası yapılıyor.

Ben 9. haftadan beri kullanıyorum. D vitaminim çok diplerde çıkmıştı doktorun istediği testte. Ve kullanmak zorunda kaldım. Her kimyasalın zararı var ama bu vitaminin eksikliğinin bebeğine daha çok zararı var. kemik gelişimini diş gelişimini zihin gelişimini bile etkiliyor. O yüzden kullan bence. ben günde 10 damla kullanıyorum. Bir de haftada 2 gün balık dedi ama bir gün yiyebiliyorum.

canın istemeyebilir ama bunu nezaketle söyleyebilirsin. Rahatsız hissediyorum dediğinde zaten ısrar etmez. Gebeliğin ilk üç ayında istek azalır, sonraki üç ayında ise artarmış.

maşallah canım pipiyi dikmiş gibi geldi bana :)

Süpersin ya.. Bana ilham verdin
Ben gece gördüm biliyormusun. Okadar tuhaftıkii. Bebeğimi görmedim ama göbeğimi açıyodum ve sürekli tekmeleyen ayaklarını görüyordum. Şekilden şekile giriyordu göbeyim. Sonra eşime gösterdim oda ayy kapat bu nasıl birşey dedi Hayırlısı..

Ben hiç anlamam cinsiyet tahmininden ve ilk kez yapıcam ama bana erkek gibi geldi :) USG değerleri normalde kanda sıkıntı çıkmaz bence. Benimde USG normal çıkmıştı kan sonuçlarıda dün çıktı normal. Zaten ölçüm yapan Dr hersey normal demisti

kızlar günaydın

ben bişey soracaktım akşam yemeklerinde yemek sonunda çarpıntım oluyor sanki nefesim daralıyor gibi oluyor normalmidir

Kabız olma yolundasın bağırsakların tembelleşmiş kan ilacı kullanıyormusun ondan olabilir ?

evet haklısın demir kullanıyorum. ama bir iki gündür daha iyiyim. sabahları yada yatmadan önce çörek otu yağı yada zeytin yağı içiyorum 1 tatlı kaşığı kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…