- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.981
kızlar günaydınn bişey paylaşmak istiyorum ama bunu kendime bile ifade etmekte zorlanıyorum sanırım ben eşimden tiksindim bu gece ilişki istedi bende bağırdım çağırdım yıktım ortalığı sarılmak bile gelmiyo içimden sanki kötü kokuyomuş gibi hissediyorum napıcam ben yaaaa
Bu hamilelikte olabilen birşey.
benimde eskisi gibi isteğim kalmadı mesela.
dönem dönem değişiyor sanırım ama bağırıp çağırman hiç hoş olmamış. güzelce hormonlardan ve isteksizliğinden bahsedebilirdin.
sonuçta reddedilmek herkes için kırıcı birşey. öfkeni -hormonlarını kontrol altına al bence.
Günaydın arkadaşlar bugün de benim randevum var ikili testimiz de yapılacak hayırlısıyla İnş güzel haberlerle dönerim
Leslie agir gelmez mi temposu artiyor ya. Yoksa sadece hafif bolumleri mi yapacaksin?Günaydın hayırlı sabahlar
dün işten eve git yemek ye derken saat 9 oldu
yürüyüşü kafama koymuştum. eşim yorgunum yarın çıkalım dedi. bende sen dinlen ben çıkcam dedimbaktım arkamdan geliyor
40 dakika yürüdük. mahallede tur attık
işten çıkışımız çok geç . artık hafta içi evde leslie yapcam en kötü. h.sonu da dışarıda yürürüm.hareket etmem lazım.
diyet +spor yaparken gebe kalmıştım.
birden diyeti de sporu da bırakınca vücut saldı kendini.
ben hiç rüyamda bebek falan görmüyorum yayeterli dua etmiyorum mu ki diyorum sonra
Kızlar belki de bu olağan bir şey ben yaşamadığım için anlamıyorum. Fakat bence bayanlarımız bu hamilelik olayını çok abartıyorlar. Benim eşim sigara içiyor ve bazen gerçekten bana çok kötü geliyor. Ama ne var ki bunda? Bu günlerin ilerside var. Ağırlaştığınızda duş belki herzaman alamayacaksınız, emziriceksiniz, belki heryeriniz kusmuk olucak:)
Bence kadınlarımız ilk önce bebeğe bakış açılarını değiştirmeli. Benim eşim en az karnımdaki kadar değerli benim için..
Bir de bağırmak çağırmak ne demek? Size aynı şey yapılsa? Bence çok üzücü. Ben olsam yıkılırdım...
Gecmis olsun. Ben de airi hapsuruyorum. Hasta mi olacagim alerji mi cozemedimGünaydın güzel anneler ve minik bebiş leri
Ben kötü bi gece geçirdim grip mahvetti beni nefes alamamak ve hapşuruk çok kötüydü... Ama bebeğim gayet hareketliydi anne ben iyiyim der gibi
Leslie agir gelmez mi temposu artiyor ya. Yoksa sadece hafif bolumleri mi yapacaksin?
Kizlar biz doktordan ciktik bebegimin usg degerleri normal cikti 13 haftalik gorunuyor hatta doktorumuz boyu uzundur o yuzden oyle cikmistir dedi.kanimizi verdik p.tesi alicaz insallah bisi cikmaz.usg mizi baska doktor cekti ben tekrar kadin dogumcuda bakicak sandim cinsiyette sormadimsaglikli olsunda cinsiyeti onemli degil.fotomuzu yukledim sizce cinsiyetimiz nedir??
ben gittiğimde 17. haftada olucamda o tarihlerde yapılıyormuş sanırım panikledim :)
Kızlar selam bende aranıza yeni katıldım
Dun kontrolum vardı 12+4 teyim nasipse. İlk haberimi aldım eğer kordonla karışmıyorda oğluşum geliyor.
Benim size sormak istediğim bişey var. Doktor bana devit d vitamini verdi ikinci çocuğu olanlar bilir bebekler kullanır bu vitamini 1 yaşına kadar.
İlk hamileliğinde böyle bişey kullanmadım internetten araştırdığım kadarıyla birçok site çok faydalı diyor gerekliymiş.
Ama bazı sitelerdede bebeğe çok zararlı diyor.
Onumuzdeki ay doktorumu değiştiricem ama şimdi napayım bilemedim. D vitamini kullanan varmı aranızda
kızlar günaydınn bişey paylaşmak istiyorum ama bunu kendime bile ifade etmekte zorlanıyorum sanırım ben eşimden tiksindim bu gece ilişki istedi bende bağırdım çağırdım yıktım ortalığı sarılmak bile gelmiyo içimden sanki kötü kokuyomuş gibi hissediyorum napıcam ben yaaaa
Insallah geçer kısa zamanda bende çok bunaldimburda yazdım wc ye koştum çalışınca çok zor oluyor.tansiyonum düştü adım atsam düşerdimüstüne mide yanması geçsin ama yaaaaa
maşallah canım pipiyi dikmiş gibi geldi bana :)Kizlar biz doktordan ciktik bebegimin usg degerleri normal cikti 13 haftalik gorunuyor hatta doktorumuz boyu uzundur o yuzden oyle cikmistir dedi.kanimizi verdik p.tesi alicaz insallah bisi cikmaz.usg mizi baska doktor cekti ben tekrar kadin dogumcuda bakicak sandim cinsiyette sormadimsaglikli olsunda cinsiyeti onemli degil.fotomuzu yukledim sizce cinsiyetimiz nedir??
Günaydın hayırlı sabahlar
dün işten eve git yemek ye derken saat 9 oldu
yürüyüşü kafama koymuştum. eşim yorgunum yarın çıkalım dedi. bende sen dinlen ben çıkcam dedimbaktım arkamdan geliyor
40 dakika yürüdük. mahallede tur attık
işten çıkışımız çok geç . artık hafta içi evde leslie yapcam en kötü. h.sonu da dışarıda yürürüm.hareket etmem lazım.
diyet +spor yaparken gebe kalmıştım.
birden diyeti de sporu da bırakınca vücut saldı kendini.
ben hiç rüyamda bebek falan görmüyorum yayeterli dua etmiyorum mu ki diyorum sonra
Ben hiç anlamam cinsiyet tahmininden ve ilk kez yapıcam ama bana erkek gibi geldi :) USG değerleri normalde kanda sıkıntı çıkmaz bence. Benimde USG normal çıkmıştı kan sonuçlarıda dün çıktı normal. Zaten ölçüm yapan Dr hersey normal demistiKizlar biz doktordan ciktik bebegimin usg degerleri normal cikti 13 haftalik gorunuyor hatta doktorumuz boyu uzundur o yuzden oyle cikmistir dedi.kanimizi verdik p.tesi alicaz insallah bisi cikmaz.usg mizi baska doktor cekti ben tekrar kadin dogumcuda bakicak sandim cinsiyette sormadimsaglikli olsunda cinsiyeti onemli degil.fotomuzu yukledim sizce cinsiyetimiz nedir??
Benim tutmadı canım :)Kızlar cinsiyeti belli olanlar nub teorisi tutyor mu:)
Ben şimdi ultrason resmine baktım ilk kez dikkat ettim de kemik baya baya paralel.Bana da bir kukulu mu geliyor yoksa
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 12+3 günlük hamileyim
Kabız olma yolundasın bağırsakların tembelleşmiş kan ilacı kullanıyormusun ondan olabilir ?
kızlar günaydın
ben bişey soracaktım akşam yemeklerinde yemek sonunda çarpıntım oluyor sanki nefesim daralıyor gibi oluyor normalmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?