2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benim de bugün kafam yerinde değil
başım hem çatlıyor hem dönüyor sanki şuan evde olmayı o kadar çok istedim ki

İnşallah herşey yolundadır merak etme annesi
Eveeeeet hanımlar biz kontrolden geldik gelişimimiz güzel sıpam 88gram olmuş kıza benziyo dedi ama kesin olarak 16-18 haftada söyleyebilirim dedi ikili testi sordum gerek yok çoğu yanlış çıkıyo zaten direkt üçlü yaparız dedi 3-3,5 hafta sonra o da ..kbb ye gittim burun atkası etlerim aşırı şişmiş kuçuk bir operasyon radyofrekans hamile için hafif dozaj narkozla yapıyoruz kolay bir işlem dedi kadın doğumcum doğumdan sonra , yaptırma dedi..nasonex alerji spreyi verdi birde hamilelerin kullanabildiği zyrtec diye bir hap verdi

Günaydın anneler :)) sabah kalktığımda birde baktım burnum akıyor yanıyor başım çatlıyor hayıııır grip olmak istemiyorum

Gözünaydın canım

benim de bugün kafam yerinde değil
başım hem çatlıyor hem dönüyor sanki şuan evde olmayı o kadar çok istedim ki
bende evde olmak istiyorum ya çok yoruldum artık. İş eve git evdede iş inan evde oturamıyorum yemek çamaşır bilmem ne
dün ben dede wardı iki tarafta bıçak saplanır gibi keskin ağrılar endişelendim ama bugün geçti neyden olduğunu bilmiyorum ama inş önemli bişi değildir

inşallah canım ya zaten doktor kanama yoksa yat dinlen filan diyor bir şey sorunca bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Canım bende de arada oluyor gaz sıkıştırıyor sanırım bir müddet sonra geçiyor inşallah kötü bişi yoktur

Günaydın anneler :)) sabah kalktığımda birde baktım burnum akıyor yanıyor başım çatlıyor hayıııır grip olmak istemiyorum

Olabilir canım inşallah. önlemini al bol bol c vitaminli meyveler sıcak şeyler iç :)

aynen ya şimdiden zor gelmeye başladı bana da
ev zaten Allahlık olmak üzere
enerjim çekiliyor.
zaten eve gitmem 20.30 oluyor. yemek varsa ne ala yoksa yap ye derken 21,30 hiç birşey anlamıyorum.
Allah yardımcımız olsun.

Gozun aydin canim masallah kizçene. Bende 4 lu test yaptiricam 16. Haftada. Sende mide bulantisi oluyor muydu?

annişler merhabalar herkese tünaydın ben bir şey sormak istiyorum ama nasıl anlatılır bu bilmiyorum anlatmaya çalışıcam ama rahim azında bir sızı acı gibi ama acı değil hani tanpon takarsınız da bi rahatsızlık hissedersiniz onun gibi bi durum bu durum normalmidir sizce...

ilişki yaşadınız da mı oldu yoksa normal durup dururken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…