- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.001
Evet sanki nefesim kesiliyor uzanıyorum yarım saate geçiyorbana da çok oluyor çok rahatsız ediyor
Günaydın arkadaşlar bugün de benim randevum var ikili testimiz de yapılacak hayırlısıyla İnş güzel haberlerle dönerim
Benim tutmadı canım :)
dün ben dede wardı iki tarafta bıçak saplanır gibi keskin ağrılar endişelendim ama bugün geçti neyden olduğunu bilmiyorum ama inş önemli bişi değildirKızlar benim kasıklarımda sağlı sollu batma oluyor ya dünden beri normalmi bu
Eveeeeet hanımlar biz kontrolden geldik gelişimimiz güzel sıpam 88gram olmuş kıza benziyo dedi ama kesin olarak 16-18 haftada söyleyebilirim dedi ikili testi sordum gerek yok çoğu yanlış çıkıyo zaten direkt üçlü yaparız dedi 3-3,5 hafta sonra o da ..kbb ye gittim burun atkası etlerim aşırı şişmiş kuçuk bir operasyon radyofrekans hamile için hafif dozaj narkozla yapıyoruz kolay bir işlem dedi kadın doğumcum doğumdan sonra , yaptırma dedi..nasonex alerji spreyi verdi birde hamilelerin kullanabildiği zyrtec diye bir hap verdiİnşallah herşey yolundadır merak etme annesi
Canım bende de arada oluyor gaz sıkıştırıyor sanırım bir müddet sonra geçiyor inşallah kötü bişi yokturKızlar benim kasıklarımda sağlı sollu batma oluyor ya dünden beri normalmi bu
Aynen ya bende de öyle korktum hatta,büyüyo mus ya ondanmis, Rahimde büyüyo tabi basinc yapıyo ..Kızlar benim kasıklarımda sağlı sollu batma oluyor ya dünden beri normalmi bu
Gözünaydın canımEveeeeet hanımlar biz kontrolden geldik gelişimimiz güzel sıpam 88gram olmuş kıza benziyo dedi ama kesin olarak 16-18 haftada söyleyebilirim dedi ikili testi sordum gerek yok çoğu yanlış çıkıyo zaten direkt üçlü yaparız dedi 3-3,5 hafta sonra o da ..kbb ye gittim burun atkası etlerim aşırı şişmiş kuçuk bir operasyon radyofrekans hamile için hafif dozaj narkozla yapıyoruz kolay bir işlem dedi kadın doğumcum doğumdan sonra , yaptırma dedi..nasonex alerji spreyi verdi birde hamilelerin kullanabildiği zyrtec diye bir hap verdi
bende evde olmak istiyorum ya çok yoruldum artık. İş eve git evdede iş inan evde oturamıyorum yemek çamaşır bilmem nebenim de bugün kafam yerinde değil
başım hem çatlıyor hem dönüyor sankişuan evde olmayı o kadar çok istedim ki
dün ben dede wardı iki tarafta bıçak saplanır gibi keskin ağrılar endişelendim ama bugün geçti neyden olduğunu bilmiyorum ama inş önemli bişi değildir
Canım bende de arada oluyor gaz sıkıştırıyor sanırım bir müddet sonra geçiyor inşallah kötü bişi yoktur
Günaydın anneler :)) sabah kalktığımda birde baktım burnum akıyor yanıyor başım çatlıyor hayıııır grip olmak istemiyorum
aman öyle olsun korkutmasın bizi bebişler :)Aynen ya bende de öyle korktum hatta,büyüyo mus ya ondanmis, Rahimde büyüyo tabi basinc yapıyo ..
Eveeeeet hanımlar biz kontrolden geldik gelişimimiz güzel sıpam 88gram olmuş kıza benziyo dedi ama kesin olarak 16-18 haftada söyleyebilirim dedi ikili testi sordum gerek yok çoğu yanlış çıkıyo zaten direkt üçlü yaparız dedi 3-3,5 hafta sonra o da ..kbb ye gittim burun atkası etlerim aşırı şişmiş kuçuk bir operasyon radyofrekans hamile için hafif dozaj narkozla yapıyoruz kolay bir işlem dedi kadın doğumcum doğumdan sonra , yaptırma dedi..nasonex alerji spreyi verdi birde hamilelerin kullanabildiği zyrtec diye bir hap verdi
ilişki yaşadınız da mı oldu yoksa normal durup dururken miannişler merhabalar herkese tünaydın ben bir şey sormak istiyorum ama nasıl anlatılır bu bilmiyorum anlatmaya çalışıcam ama rahim azında bir sızı acı gibi ama acı değil hani tanpon takarsınız da bi rahatsızlık hissedersiniz onun gibi bi durum bu durum normalmidir sizce...
Var bulantı oğurme var oğurme geçmedi hergun oluyor.Gozun aydin canim masallah kizçene. Bende 4 lu test yaptiricam 16. Haftada. Sende mide bulantisi oluyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?