- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.021
Var bulantı oğurme var oğurme geçmedi hergun oluyor.
Canim sen kac haftalik hamissin cinsiyetine kesin dememisya o yuzden ..bende merak ediyorumVar bulantı oğurme var oğurme geçmedi hergun oluyor.
kizlar çok hastayim sesim boğazim burnum mahvoldum.Ne icebilirim nane limon, içmek serbest mi?
yok hayır İlişkimizde de olmadı acaba diyorum bebek büyüyorda ondan mı diye düşünüyorum rahim şekil değiştiriyor sonuçta...ilişki yaşadınız da mı oldu yoksa normal durup dururken mi
Demek sana da birşeyler dediler cinsiyet için,hayırlısı olsunEveeeeet hanımlar biz kontrolden geldik gelişimimiz güzel sıpam 88gram olmuş kıza benziyo dedi ama kesin olarak 16-18 haftada söyleyebilirim dedi ikili testi sordum gerek yok çoğu yanlış çıkıyo zaten direkt üçlü yaparız dedi 3-3,5 hafta sonra o da ..kbb ye gittim burun atkası etlerim aşırı şişmiş kuçuk bir operasyon radyofrekans hamile için hafif dozaj narkozla yapıyoruz kolay bir işlem dedi kadın doğumcum doğumdan sonra , yaptırma dedi..nasonex alerji spreyi verdi birde hamilelerin kullanabildiği zyrtec diye bir hap verdi
Demek sana da birşeyler dediler cinsiyet için,hayırlısı olsunEveeeeet hanımlar biz kontrolden geldik gelişimimiz güzel sıpam 88gram olmuş kıza benziyo dedi ama kesin olarak 16-18 haftada söyleyebilirim dedi ikili testi sordum gerek yok çoğu yanlış çıkıyo zaten direkt üçlü yaparız dedi 3-3,5 hafta sonra o da ..kbb ye gittim burun atkası etlerim aşırı şişmiş kuçuk bir operasyon radyofrekans hamile için hafif dozaj narkozla yapıyoruz kolay bir işlem dedi kadın doğumcum doğumdan sonra , yaptırma dedi..nasonex alerji spreyi verdi birde hamilelerin kullanabildiği zyrtec diye bir hap verdi
Kizlar biz doktordan ciktik bebegimin usg degerleri normal cikti 13 haftalik gorunuyor hatta doktorumuz boyu uzundur o yuzden oyle cikmistir dedi.kanimizi verdik p.tesi alicaz insallah bisi cikmaz.usg mizi baska doktor cekti ben tekrar kadin dogumcuda bakicak sandim cinsiyette sormadimsaglikli olsunda cinsiyeti onemli degil.fotomuzu yukledim sizce cinsiyetimiz nedir??
Arkadaşlar bir sorum var. Cleaxene iğne kullananlar, aranızda D vitamin damlası da kullananlarınız var mı acaba ? Şu bebekler için olan damladan.
Demek sana da birşeyler dediler cinsiyet için,hayırlısı olsun, haftası benden küçük olanlar da öğrendi bi ben kaldım
geçmiş olsun canım gözünüzaydınEveeeeet hanımlar biz kontrolden geldik gelişimimiz güzel sıpam 88gram olmuş kıza benziyo dedi ama kesin olarak 16-18 haftada söyleyebilirim dedi ikili testi sordum gerek yok çoğu yanlış çıkıyo zaten direkt üçlü yaparız dedi 3-3,5 hafta sonra o da ..kbb ye gittim burun atkası etlerim aşırı şişmiş kuçuk bir operasyon radyofrekans hamile için hafif dozaj narkozla yapıyoruz kolay bir işlem dedi kadın doğumcum doğumdan sonra , yaptırma dedi..nasonex alerji spreyi verdi birde hamilelerin kullanabildiği zyrtec diye bir hap verdi
Canım ben çok anlamıyordum o teoriyi. Şimdi sen söyleyince iyice bi inceledim ve benimki tutyor galiba :) Sanirim ben Bebisin minicik ayağını genital nub çıkıştım sanmisimHadi ya :) Hayırlısı olsun. Nasıldı senin nub kemiği? Cinsiyet ne?
İlk kez dün gece rüyamda bebeğimi gördüm. Kucağımda emziriyordum.Annemde sütün geliyormu acaba dedi? bebeği çekiince göğsümde bembeyaz süt akıyordu ohh çok şükür geliyormuş dedik. Sonra anneme yaa bu bebek kızmı erkek mi dyorum ( DR'um kız olduğunu söyledi bu arada) Annem erkek diyor. Ama olmaz ya herşeyi pembe aldık kız gelecek diye nasıl değişecek o kadar eşya diyorum. İnanmak istemiyorum. Annemde altını ben bezledim aa erkek o diyor. bende açıp altını bakacağım diyorum ama öyle bir kaka yapmışki bezin kenarlarından sızmış sapsarı...oFff felaket yapmış nasıl temizlenecek aneee derken uyandım birden :)
İlk çocuğum kız olduğu için ailede bi erkek bu beklentisi vardı .Demek ondan etkilendim diye düşünüyorum. Allah hayırlara yol açsın :)
evet hastayım sanırım..gideceğim doktoraTedavi olmayı düşündünüz mü peki?
Çünkü şu düşünce tarzınız pek normal değil kusura bakmayın sizi üzmek için söylemiyorum.
Psikologa gitmeyi bir düşünün isterseniz.
BEN İĞNEYİ KULLANIYORUM PIHTILAŞMAM VAR AMA D VİTAMİNİM İYİYMİŞ TÜP BEBEK OLDUĞU İÇİN BAKILMIŞTI ONUN İÇİN BİŞEY VARMEDİ DR.Arkadaşlar bir sorum var. Cleaxene iğne kullananlar, aranızda D vitamin damlası da kullananlarınız var mı acaba ? Şu bebekler için olan damladan.
Canim Cok gecmis olsun.Daha once de kanaman olduğu icin bence randevunu bekleme,hem boyle huzursuzsun da doktoruna git istersen.Calisiyordum gecen hafta kanamam oldu 4 gun hastanede yattim simdi raporluyum kanamam durdu pazartesi gunu dr. Randevum var cnm. aşağı dogru baski beni cok korkutuyor
İlk kez dün gece rüyamda bebeğimi gördüm. Kucağımda emziriyordum.Annemde sütün geliyormu acaba dedi? bebeği çekiince göğsümde bembeyaz süt akıyordu ohh çok şükür geliyormuş dedik. Sonra anneme yaa bu bebek kızmı erkek mi dyorum ( DR'um kız olduğunu söyledi bu arada) Annem erkek diyor. Ama olmaz ya herşeyi pembe aldık kız gelecek diye nasıl değişecek o kadar eşya diyorum. İnanmak istemiyorum. Annemde altını ben bezledim aa erkek o diyor. bende açıp altını bakacağım diyorum ama öyle bir kaka yapmışki bezin kenarlarından sızmış sapsarı...oFff felaket yapmış nasıl temizlenecek aneee derken uyandım birden :)
İlk çocuğum kız olduğu için ailede bi erkek bu beklentisi vardı .Demek ondan etkilendim diye düşünüyorum. Allah hayırlara yol açsın :)
Hoşgeldin canim :) Saglikla kucağına al inşallahmrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 12+3 günlük hamileyim
HAYIRA ÇIKSINİlk kez dün gece rüyamda bebeğimi gördüm. Kucağımda emziriyordum.Annemde sütün geliyormu acaba dedi? bebeği çekiince göğsümde bembeyaz süt akıyordu ohh çok şükür geliyormuş dedik. Sonra anneme yaa bu bebek kızmı erkek mi dyorum ( DR'um kız olduğunu söyledi bu arada) Annem erkek diyor. Ama olmaz ya herşeyi pembe aldık kız gelecek diye nasıl değişecek o kadar eşya diyorum. İnanmak istemiyorum. Annemde altını ben bezledim aa erkek o diyor. bende açıp altını bakacağım diyorum ama öyle bir kaka yapmışki bezin kenarlarından sızmış sapsarı...oFff felaket yapmış nasıl temizlenecek aneee derken uyandım birden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?