2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kizlar çok hastayim sesim boğazim burnum mahvoldum.Ne icebilirim nane limon, içmek serbest mi?

nane limon ihlamur ve papatya günde 3 er fincandan fazla da içme yine...adaçayı biberiye özellikle uzak dur çok geçmiş olsun.dinlenir yatarsan çabuk atlatırsın

Arkadaşlar bir sorum var. Cleaxene iğne kullananlar, aranızda D vitamin damlası da kullananlarınız var mı acaba ? Şu bebekler için olan damladan.

Demek sana da birşeyler dediler cinsiyet için,hayırlısı olsun, haftası benden küçük olanlar da öğrendi bi ben kaldım

Demek sana da birşeyler dediler cinsiyet için,hayırlısı olsun, haftası benden küçük olanlar da öğrendi bi ben kaldım

Erkek :)

geçmiş olsun canım gözünüzaydın

İlk kez dün gece rüyamda bebeğimi gördüm. Kucağımda emziriyordum.Annemde sütün geliyormu acaba dedi? bebeği çekiince göğsümde bembeyaz süt akıyordu ohh çok şükür geliyormuş dedik. Sonra anneme yaa bu bebek kızmı erkek mi dyorum ( DR'um kız olduğunu söyledi bu arada) Annem erkek diyor. Ama olmaz ya herşeyi pembe aldık kız gelecek diye nasıl değişecek o kadar eşya diyorum. İnanmak istemiyorum. Annemde altını ben bezledim aa erkek o diyor. bende açıp altını bakacağım diyorum ama öyle bir kaka yapmışki bezin kenarlarından sızmış sapsarı...oFff felaket yapmış nasıl temizlenecek aneee derken uyandım birden :)

İlk çocuğum kız olduğu için ailede bi erkek bu beklentisi vardı .Demek ondan etkilendim diye düşünüyorum. Allah hayırlara yol açsın :)

Hadi ya :) Hayırlısı olsun. Nasıldı senin nub kemiği? Cinsiyet ne?
Canım ben çok anlamıyordum o teoriyi. Şimdi sen söyleyince iyice bi inceledim ve benimki tutyor galiba :) Sanirim ben Bebisin minicik ayağını genital nub çıkıştım sanmisim Şimdi bakınca nub çıkıntisinin farklı yerde olduğunu anladım ve benimki baya baya ben kızım diyor zaten kızım olacak :)

hayır olsun canım bilinçaltına yerleşmiş ondan görmüşsündür sağlıklı olsunlarda varsın kızlarımız olsun napalım benimde bir kızım var 4 yaşında eminimki eşim ve aileler erkek bekliyordur ben çokta önemsemiyorum cinsiyeti yeterki evladımın bir kardeşi sırdaşı dert ortağı olsun ve bizlere hayırlı evlat olsunlar gerisi boş...

Tedavi olmayı düşündünüz mü peki?
Çünkü şu düşünce tarzınız pek normal değil kusura bakmayın sizi üzmek için söylemiyorum.
Psikologa gitmeyi bir düşünün isterseniz.
evet hastayım sanırım..gideceğim doktora
erkek, eşi varken başka kızların orasına burasına bakmalı.bunun normal olduğunu kabulleneceğim
teşekkürler cevabınız için

Arkadaşlar bir sorum var. Cleaxene iğne kullananlar, aranızda D vitamin damlası da kullananlarınız var mı acaba ? Şu bebekler için olan damladan.
BEN İĞNEYİ KULLANIYORUM PIHTILAŞMAM VAR AMA D VİTAMİNİM İYİYMİŞ TÜP BEBEK OLDUĞU İÇİN BAKILMIŞTI ONUN İÇİN BİŞEY VARMEDİ DR.

Calisiyordum gecen hafta kanamam oldu 4 gun hastanede yattim simdi raporluyum kanamam durdu pazartesi gunu dr. Randevum var cnm. aşağı dogru baski beni cok korkutuyor
Canim Cok gecmis olsun.Daha once de kanaman olduğu icin bence randevunu bekleme,hem boyle huzursuzsun da doktoruna git istersen.

Merhaba hanımlar maşallah herkesler iyi çok şükür ben bazen hamile olduğumu unutuyorum. 23 ünde ikili tarama yapılacak temiz çıkanların gözüaydın.. darısı başıma kıza benziyor dedi doktor ama Zıplayıp duruyordu ne mümkün görebilmek...sağlıklı olsunlarda sevgiler.....

Hayir olsun canim zaten ruyada erkek bebek sahibi oldugunu gormek kiz bebegin olacagina kizin oldugunu gormek oglun olacagina delalet eder derler:)

HAYIRA ÇIKSIN

BENDE HEP KARMA KARIŞIK RÜYALAR GÖRÜYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…