2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ayni beklenti benimkilerde de var:) benim icin hic farketmez hatta bir kizim daha olsa cok memnun olurum kanka gibi takiliriz kiz kiza:) ama eslerde yanlarina arkadas ariyor sanirim onlarla ayni ortamlari paylasabilecek ortak noktalari daha fazla olabilecek birini istiyorlar. Benimki ozellikle is konusunda erkek istiyor ilerde yanina adam yetistirmek icin:) kiz olsa da erkek olsa da hayirli saglikli olsun gerisi boş istekler:))

Ve zaten Oyle de derler.Normalde neysen tersi olurmussun genelde.Ben de duruldum biraz

ben eşimin ağzını yokladım ama hiç belli etmiyor farketmez diyor sağlıklı olsun yeterki diyor ama içinden erkek geçtiğini düşünüyorum herşeyin hayırlısı.. benimde bir kız kardeşim var gayet mutlu mesut anlaşıyoruz iki kız olmakta çok güzel bi duygu

Aynen benimde bir kizkardesim var armizda 1 yas fark var arkadas gibi buyuduk hep. O yuzden kizkardes her kiz cocuguna sart diye dusunuyorum:)

Elbette aynı fikirdeyim.Eşimde kızlarım nasıl diyor mesela :) Öyle bir düşüncemiz yok ama sanırım dediğin gibi bilinçaltı işte. Zaten iki kız daha sıkı bağlanırlar birbirlerine.

adanadan olan arkadaşlarrrr aranızda avrupa hospital' e giden vardı tavsiyede bulunmuştu şuan hatırlayamadım acaba ordamısınızzz

benim eşimde ilk başta erkek olacak bu diyordu. Çünkü ilk hamileliğimde hiç bulantım falan olmamıştı. Bunda çok fazla olunca belirtiler farklı erkek galiba diyordu. O'da aynı dediğin gibi yanında bir arkadaş , iş için yetiştireceği bir oğlu olsun istedi ama kısmetinde iki kız babası olup damatları ile yaşamak varmış )

Damatlarini yetistirirler yanlarina artik napak ölek mi

Bizimkilerde damatlarini yetistirirler artık

evet haklısın demir kullanıyorum. ama bir iki gündür daha iyiyim. sabahları yada yatmadan önce çörek otu yağı yada zeytin yağı içiyorum 1 tatlı kaşığı kadar.
Çörek otu yağı ve zeytinyağını neden iciyorsun canim? Kabizliga iyi geldigi icin mi,yoksa bebeğe mı? Bir de çörek otu düşüğe sebep olur diye okumuştum gebe kalmadan once.Cok sifaliymis ama yumoşlar oluştuktan sonra bırakın kullanmayı,gebelik oluşursa düşüğe sebep olur diyorlardı.Tabii yağı başka bir sey midir bilemiyorum

erkek adamın erkek damadı olur :))

kızlar merhaba , yazamadım uzun zamandır geçen hafta ikili testimiz oldu çok iyi sonuçlar şükür . bizimki çok yaramaz vallahi hep değişik şekillerde duruyor ikili test günü 4 kere ultrasona girdim ama sadece önemli olanları ölçebildi doktor. genelde baş aşağı . cinsiyetimiz de belli oldu. erkkkeeekiiimmm olacak

Gözün aydin tatlım guzel bir Kiz daha geliyor galiba
2'li testi korkarak yaptırdım,sonuc iyi çıktı ama Simdi bunu duyunca yine icime bir kurt düştü.Genelde yanlış mı çıkıyormuş sonuclar yanii

Kızlar benim kasıklarımda sağlı sollu batma oluyor ya dünden beri normalmi bu
Haftamiz ani degil ama benim de 11.haftamda birden yok olan o arada batma hissi daha güçlü bir sekilde 12.haftamin baslarinda hortladı,korkmustum ama Simdi yine yok.Takvime baktığımda 3.adet dönemime denk geldigini farkettim.Belki ondandir.

oooff biliyorumm çok üzüldüm sonrasında pişman oldum özürde diledim ama ne bilim insanın tahammülsüz bi anı olur ya buda onlardan birisiydi sanırım ilk hamileliğimde bu konuda hiç sorun yaşamamıştık ben kesinlikle eşim ve çocuklarım arasındaki orantıyı koruyabildiğimi düşünüyorum ama bu gece çok farklıydı aşırı mide bulantısı ve karın kasık ağrım vardı gece işten gelince direk bana yapıştı bende o hırsla dayanamadım kızdım canım azdı zaten neyseki anlayış gösterdi de sorunsuz hallettik özrümü diledim hiç konuyu bile açmadan kapattı ama umarım çabuk geçer bu dönem

ben kontrol altında tutmaya çalışıyorum da onlar durmamakta ısrarcıı neyseki hallettik sorunu saolsun anlayışlı davrandı bidaha olmaz inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…