- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.041
hayır olsun canım bilinçaltına yerleşmiş ondan görmüşsündürsağlıklı olsunlarda varsın kızlarımız olsun napalım benimde bir kızım var 4 yaşında eminimki eşim ve aileler erkek bekliyordur ben çokta önemsemiyorum cinsiyeti yeterki evladımın bir kardeşi sırdaşı dert ortağı olsun ve bizlere hayırlı evlat olsunlar gerisi boş...
tontnyyyy :))) cinsiyet konusunda bir daha bir şey dedi mi doktor??Ben cumartesi gidiyorum.Söyler herhalde artık çok heyecanlıyım..hoş geldin aramıza hayırlı olsun
Ve zaten Oyle de derler.Normalde neysen tersi olurmussun genelde.Ben de duruldum birazherkeste farklıdır tabi bilmiyorum
ben normalde sinirli biriydim hemen parlardım
hamileliğimden beri sadece süt dökmüş kedi gibiyim sanki sinirlerim alındı.
sadece bazen gereksiz alınganlık yapıyorum tek izlediğim etki bu bende hormonel değişim olarak.
bilmiyorum o an arkadaşın yaşadığı durum psikoloji ya da kocası ısrar mı etti çok bilemeyiz ama bence de kırıcı konuşup bağırmak kötü olmuş.
Reddedilmek herkesin kalbini kırar.
güzelce izah etmek varken.
ben eşimin ağzını yokladım ama hiç belli etmiyor farketmez diyor sağlıklı olsun yeterki diyor ama içinden erkek geçtiğini düşünüyorum herşeyin hayırlısı.. benimde bir kız kardeşim var gayet mutlu mesut anlaşıyoruz iki kız olmakta çok güzel bi duyguAyni beklenti benimkilerde de var:) benim icin hic farketmez hatta bir kizim daha olsa cok memnun olurum kanka gibi takiliriz kiz kiza:) ama eslerde yanlarina arkadas ariyor sanirim onlarla ayni ortamlari paylasabilecek ortak noktalari daha fazla olabilecek birini istiyorlar. Benimki ozellikle is konusunda erkek istiyor ilerde yanina adam yetistirmek icin:) kiz olsa da erkek olsa da hayirli saglikli olsun gerisi boş istekler:))
Aaa siz benden 2hafta öndesiniz hem hiç yorum yapmadı mı, tahminen flnYanlız değilsin ben varım sıranın başında
ben eşimin ağzını yokladım ama hiç belli etmiyor farketmez diyor sağlıklı olsun yeterki diyor ama içinden erkek geçtiğini düşünüyorum herşeyin hayırlısı.. benimde bir kız kardeşim var gayet mutlu mesut anlaşıyoruz iki kız olmakta çok güzel bi duygu
hayır olsun canım bilinçaltına yerleşmiş ondan görmüşsündürsağlıklı olsunlarda varsın kızlarımız olsun napalım benimde bir kızım var 4 yaşında eminimki eşim ve aileler erkek bekliyordur ben çokta önemsemiyorum cinsiyeti yeterki evladımın bir kardeşi sırdaşı dert ortağı olsun ve bizlere hayırlı evlat olsunlar gerisi boş...
Ayni beklenti benimkilerde de var:) benim icin hic farketmez hatta bir kizim daha olsa cok memnun olurum kanka gibi takiliriz kiz kiza:) ama eslerde yanlarina arkadas ariyor sanirim onlarla ayni ortamlari paylasabilecek ortak noktalari daha fazla olabilecek birini istiyorlar. Benimki ozellikle is konusunda erkek istiyor ilerde yanina adam yetistirmek icin:) kiz olsa da erkek olsa da hayirli saglikli olsun gerisi boş istekler:))
benim eşimde ilk başta erkek olacak bu diyordu. Çünkü ilk hamileliğimde hiç bulantım falan olmamıştı. Bunda çok fazla olunca belirtiler farklı erkek galiba diyordu. O'da aynı dediğin gibi yanında bir arkadaş , iş için yetiştireceği bir oğlu olsun istedi ama kısmetinde iki kız babası olup damatları ile yaşamak varmış )
Bizimkilerde damatlarini yetistirirler artıkbenim eşimde ilk başta erkek olacak bu diyordu. Çünkü ilk hamileliğimde hiç bulantım falan olmamıştı. Bunda çok fazla olunca belirtiler farklı erkek galiba diyordu. O'da aynı dediğin gibi yanında bir arkadaş , iş için yetiştireceği bir oğlu olsun istedi ama kısmetinde iki kız babası olup damatları ile yaşamak varmış )
nane limon ihlamur ve papatya günde 3 er fincandan fazla da içme yine...adaçayı biberiye özellikle uzak dur çok geçmiş olsun.dinlenir yatarsan çabuk atlatırsın
Çörek otu yağı ve zeytinyağını neden iciyorsun canim? Kabizliga iyi geldigi icin mi,yoksa bebeğe mı? Bir de çörek otu düşüğe sebep olur diye okumuştum gebe kalmadan once.Cok sifaliymis ama yumoşlar oluştuktan sonra bırakın kullanmayı,gebelik oluşursa düşüğe sebep olur diyorlardı.Tabii yağı başka bir sey midir bilemiyorumevet haklısın demir kullanıyorum. ama bir iki gündür daha iyiyim. sabahları yada yatmadan önce çörek otu yağı yada zeytin yağı içiyorum 1 tatlı kaşığı kadar.
erkek adamın erkek damadı olur :))benim eşimde ilk başta erkek olacak bu diyordu. Çünkü ilk hamileliğimde hiç bulantım falan olmamıştı. Bunda çok fazla olunca belirtiler farklı erkek galiba diyordu. O'da aynı dediğin gibi yanında bir arkadaş , iş için yetiştireceği bir oğlu olsun istedi ama kısmetinde iki kız babası olup damatları ile yaşamak varmış )
Gözün aydin tatlım guzel bir Kiz daha geliyor galibaEveeeeet hanımlar biz kontrolden geldik gelişimimiz güzel sıpam 88gram olmuş kıza benziyo dedi ama kesin olarak 16-18 haftada söyleyebilirim dedi ikili testi sordum gerek yok çoğu yanlış çıkıyo zaten direkt üçlü yaparız dedi 3-3,5 hafta sonra o da ..kbb ye gittim burun atkası etlerim aşırı şişmiş kuçuk bir operasyon radyofrekans hamile için hafif dozaj narkozla yapıyoruz kolay bir işlem dedi kadın doğumcum doğumdan sonra , yaptırma dedi..nasonex alerji spreyi verdi birde hamilelerin kullanabildiği zyrtec diye bir hap verdi
Haftamiz ani degil ama benim de 11.haftamda birden yok olan o arada batma hissi daha güçlü bir sekilde 12.haftamin baslarinda hortladı,korkmustum ama Simdi yine yok.Takvime baktığımda 3.adet dönemime denk geldigini farkettim.Belki ondandir.Kızlar benim kasıklarımda sağlı sollu batma oluyor ya dünden beri normalmi bu
Kızlar belki de bu olağan bir şey ben yaşamadığım için anlamıyorum. Fakat bence bayanlarımız bu hamilelik olayını çok abartıyorlar. Benim eşim sigara içiyor ve bazen gerçekten bana çok kötü geliyor. Ama ne var ki bunda? Bu günlerin ilerside var. Ağırlaştığınızda duş belki herzaman alamayacaksınız, emziriceksiniz, belki heryeriniz kusmuk olucak:)
Bence kadınlarımız ilk önce bebeğe bakış açılarını değiştirmeli. Benim eşim en az karnımdaki kadar değerli benim için..
Bir de bağırmak çağırmak ne demek? Size aynı şey yapılsa? Bence çok üzücü. Ben olsam yıkılırdım...
Bu hamilelikte olabilen birşey.
benimde eskisi gibi isteğim kalmadı mesela.
dönem dönem değişiyor sanırım ama bağırıp çağırman hiç hoş olmamış. güzelce hormonlardan ve isteksizliğinden bahsedebilirdin.
sonuçta reddedilmek herkes için kırıcı birşey. öfkeni -hormonlarını kontrol altına al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?