- 26 Şubat 2015
- 399
- 448
- 303
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.061
Eveeeeet hanımlar biz kontrolden geldik gelişimimiz güzel sıpam 88gram olmuş kıza benziyo dedi ama kesin olarak 16-18 haftada söyleyebilirim dedi ikili testi sordum gerek yok çoğu yanlış çıkıyo zaten direkt üçlü yaparız dedi 3-3,5 hafta sonra o da ..kbb ye gittim burun atkası etlerim aşırı şişmiş kuçuk bir operasyon radyofrekans hamile için hafif dozaj narkozla yapıyoruz kolay bir işlem dedi kadın doğumcum doğumdan sonra , yaptırma dedi..nasonex alerji spreyi verdi birde hamilelerin kullanabildiği zyrtec diye bir hap verdi
kızlar merhaba , yazamadım uzun zamandır geçen hafta ikili testimiz oldu çok iyi sonuçlar şükür . bizimki çok yaramaz vallahi hep değişik şekillerde duruyor ikili test günü 4 kere ultrasona girdim ama sadece önemli olanları ölçebildi doktor. genelde baş aşağı . cinsiyetimiz de belli oldu. erkkkeeekiiimmm olacak
oooff biliyorumm çok üzüldüm sonrasında pişman oldum özürde diledim ama ne bilim insanın tahammülsüz bi anı olur ya buda onlardan birisiydi sanırım ilk hamileliğimde bu konuda hiç sorun yaşamamıştık ben kesinlikle eşim ve çocuklarım arasındaki orantıyı koruyabildiğimi düşünüyorum ama bu gece çok farklıydı aşırı mide bulantısı ve karın kasık ağrım vardı gece işten gelince direk bana yapıştı bende o hırsla dayanamadım kızdım canım azdı zaten neyseki anlayış gösterdi de sorunsuz hallettik özrümü diledim hiç konuyu bile açmadan kapattı ama umarım çabuk geçer bu dönem
aynen ya şimdiden zor gelmeye başladı bana da
ev zaten Allahlık olmak üzere
enerjim çekiliyor.
zaten eve gitmem 20.30 oluyor. yemek varsa ne ala yoksa yap ye derken 21,30 hiç birşey anlamıyorum.
Allah yardımcımız olsun.
Haftamiz ani degil ama benim de 11.haftamda birden yok olan o arada batma hissi daha güçlü bir sekilde 12.haftamin baslarinda hortladı,korkmustum ama Simdi yine yok.Takvime baktığımda 3.adet dönemime denk geldigini farkettim.Belki ondandir.
Canim sen kac haftalik hamissin cinsiyetine kesin dememisya o yuzden ..bende merak ediyorum
Gözün aydin tatlım guzel bir Kiz daha geliyor galiba
2'li testi korkarak yaptırdım,sonuc iyi çıktı ama Simdi bunu duyunca yine icime bir kurt düştü.Genelde yanlış mı çıkıyormuş sonuclar yanii
gözün aydın canım:) benim doktor da üçlü test için pek güvenilir değil dedi ikili ve dörtlü iyi sonuç veriyormuş.. neden böyle taban tabana zıt şeyler diyor ki bunlar anlayamadım
hayır canım tahmin yapmadıAaa siz benden 2hafta öndesiniz hem hiç yorum yapmadı mı, tahminen fln
Kızlar benim canım hep mevsim meyveleri yemek istiyor ve çok sık yiyorum, sabahtan akşama kadar her öğünde meyve yiyebilirim,o kadar canım çekiyor,sizde de var mı böyle bir durum ?
Fazla meyve de şekerden dolayı zararlı olur mu acaba ? Yarın hamilelikle ilgili kitap siparişi vereceğim.
Bir de hamileliği artık Instagram,Facebook 'ta müjde olarak paylaşmak istiyorum, internetten araştırdım, çok güzel seçenekler var duyurmak için,yarın 13 haftaya giriyorum, 14 .haftada duyursam erken olur mu,eşimin kızının eline abla oluyorum diye bir yazı hazırlayıp yayınlamak istiyorum,benim gerçi riskli hamilelik bir yandan da emin olamıyorum ; ama o heyacanı duyurmak istiyorum artık sanki, siz neler yapmayı planlıyorsunuz, gerçi eşim erken diyor ama benim risk miyomdan dolayı hiç bitmeyecek,doğuma kadar böyle,ben de şaştım kaldım.
Çok şanslı olduğunu unutma canım. Bak çocuğun varmış ve eşin hala seni bu denli istiyor. Bence çok hoş bir durum. Umarım bizde seneler sonra şimdiki gibş kalabiliriz. Boşver ozamann olur böyle şeyler. Eşinde hamileliğine vermiştir zaten.
Eveeeettt bende oğlum olduğunu görmüştüm kızım oluyor; )Hayir olsun canim zaten ruyada erkek bebek sahibi oldugunu gormek kiz bebegin olacagina kizin oldugunu gormek oglun olacagina delalet eder derler:)
kızlar bileniniz varsa bi yardım eli atıverin bana
ikili test sonuçlarım bugün eşim telf görüşmüş doktorla şükür herşey iyi güzel buraya kadar herşey normal.gelelim asıl soruya
ikili test sonuçlarına göre bi değer varmış bhcgfree diye ona göre yaklaşıkta olsa bi cinsiyet tahmini yapılıyomuş ama benim sonuçlarda bhcg(t1) olarak bi değer var ve ne anlama geliyo anlamadım.okadar araştırdım nette böyle bi değer yokherşey benim cinsiyeti öğrenmeyipte çatlamam için ayarlanmış sanki
ama senin eşine (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)çiğ köfte dükkanından ötürü içten içe bir sinirinde vardı sanırım hormonla birleşince tavan bir trip olmuş :)evet 6 sene oldu ama hala maşallh :) duygu karışıklığı mide bulantısı hazımsızlık hepsi bi araya gelince oluyo napalım artık nazımız geçsin o kadarcık gerçi bu bodozlama bi naz oldu ama
benimki 70100.0hiç duymadım ama şöyle yapabiliriz cinsiyet öğrenenler yazar ona göre bir bağlanı kurulabilir :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tahminleri-tutuyor-mu-kontrol-edelim.213849/
50 den az ise erkek deniyor burda :)
hiç bilmiyorumki canım sonucumda evde yanımda değil bakmadan bir şey diyemiyeceğim :)benimki 70100.0bunu 70 olarak mı değerlendircez acaba??? ahh doktor ahh beni nasılda uğraştırıyosun
Teşekkürler bilgi için. Hurma zaten sevmem o konuda sıkıntı yok :)Çünkü vazelinin ham maddesi petrol tatlım...hamile Kadınlara o yüzden tavsiye edilmez...hiç krem yoksa da zeytin yağı kullan...
Birde dün bişey öğrendim doğruluk payını söyleyemem,ama dikkat edilmesi gerek birşey bence bu Ramazan döneminde...Hurma hamile Kadınlara asla tavsiye edilmez,çünkü doğum başlatabilirmiş...erken zamanlarında da fazla tüketilen hurma düşüklere sebep oluyormuş...bilgi aldığım kadın eskiden ebe idi...
Bende çok gaz olduğu için gazmı bebekmi nasıl ayırt edicem bilmiyorumSelammm yetişmek zor uçuyoruz biz sürekli :)
ilk bebeklerde daha geç hissedilirmiş ama ikinci ve daha sonrakilerde daha çabuk hissedilebilirmiş
ama senin eşine (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)çiğ köfte dükkanından ötürü içten içe bir sinirinde vardı sanırım hormonla birleşince tavan bir trip olmuş :)
Canım bende çılgınlarcasına meyve yiyorum bildiğin kovayla koyacam önümeKızlar benim canım hep mevsim meyveleri yemek istiyor ve çok sık yiyorum, sabahtan akşama kadar her öğünde meyve yiyebilirim,o kadar canım çekiyor,sizde de var mı böyle bir durum ?
Fazla meyve de şekerden dolayı zararlı olur mu acaba ? Yarın hamilelikle ilgili kitap siparişi vereceğim.
Bir de hamileliği artık Instagram,Facebook 'ta müjde olarak paylaşmak istiyorum, internetten araştırdım, çok güzel seçenekler var duyurmak için,yarın 13 haftaya giriyorum, 14 .haftada duyursam erken olur mu,eşimin kızının eline abla oluyorum diye bir yazı hazırlayıp yayınlamak istiyorum,benim gerçi riskli hamilelik bir yandan da emin olamıyorum ; ama o heyacanı duyurmak istiyorum artık sanki, siz neler yapmayı planlıyorsunuz, gerçi eşim erken diyor ama benim risk miyomdan dolayı hiç bitmeyecek,doğuma kadar böyle,ben de şaştım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?