2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

gözün aydın canım:) benim doktor da üçlü test için pek güvenilir değil dedi ikili ve dörtlü iyi sonuç veriyormuş.. neden böyle taban tabana zıt şeyler diyor ki bunlar anlayamadım

Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ALLAH ım.

Çok şanslı olduğunu unutma canım. Bak çocuğun varmış ve eşin hala seni bu denli istiyor. Bence çok hoş bir durum. Umarım bizde seneler sonra şimdiki gibş kalabiliriz. Boşver ozamann olur böyle şeyler. Eşinde hamileliğine vermiştir zaten.

Ben de eve gidip yemek yapmak istemiyorum tansiyonum düşüyor sanırım sıcakta eve zor atıyorum kendimi, bebişlerimiz doğduğunda ne yaparız düşünemiyorum..

olabilir canım normalde sat 30 ama adetlerim düzensizdi ondandır belkide

Canim sen kac haftalik hamissin cinsiyetine kesin dememisya o yuzden ..bende merak ediyorum

13+3 canım
Gözün aydin tatlım guzel bir Kiz daha geliyor galiba
2'li testi korkarak yaptırdım,sonuc iyi çıktı ama Simdi bunu duyunca yine icime bir kurt düştü.Genelde yanlış mı çıkıyormuş sonuclar yanii

vallahi bu da benim doktorun görüşü hepsinin olayı farklı demek ki Allaha emanet sıpalarımız

gözün aydın canım:) benim doktor da üçlü test için pek güvenilir değil dedi ikili ve dörtlü iyi sonuç veriyormuş.. neden böyle taban tabana zıt şeyler diyor ki bunlar anlayamadım

herkesin adeti farklı demekki KBB ye gittim alerji dedi daha önce test istedim kanda çıkmadı diye yapmadı doktor dedim o doktora geri kafalı dedi

Kızlar benim canım hep mevsim meyveleri yemek istiyor ve çok sık yiyorum, sabahtan akşama kadar her öğünde meyve yiyebilirim,o kadar canım çekiyor,sizde de var mı böyle bir durum ?
Fazla meyve de şekerden dolayı zararlı olur mu acaba ? Yarın hamilelikle ilgili kitap siparişi vereceğim.
Bir de hamileliği artık Instagram,Facebook 'ta müjde olarak paylaşmak istiyorum, internetten araştırdım, çok güzel seçenekler var duyurmak için,yarın 13 haftaya giriyorum, 14 .haftada duyursam erken olur mu,eşimin kızının eline abla oluyorum diye bir yazı hazırlayıp yayınlamak istiyorum,benim gerçi riskli hamilelik bir yandan da emin olamıyorum ; ama o heyacanı duyurmak istiyorum artık sanki, siz neler yapmayı planlıyorsunuz, gerçi eşim erken diyor ama benim risk miyomdan dolayı hiç bitmeyecek,doğuma kadar böyle,ben de şaştım kaldım.

kızlar bileniniz varsa bi yardım eli atıverin bana
ikili test sonuçlarım bugün eşim telf görüşmüş doktorla şükür herşey iyi güzel buraya kadar herşey normal.gelelim asıl soruya
ikili test sonuçlarına göre bi değer varmış bhcgfree diye ona göre yaklaşıkta olsa bi cinsiyet tahmini yapılıyomuş ama benim sonuçlarda bhcg(t1) olarak bi değer var ve ne anlama geliyo anlamadım.okadar araştırdım nette böyle bi değer yok herşey benim cinsiyeti öğrenmeyipte çatlamam için ayarlanmış sanki

evet 6 sene oldu ama hala maşallh :) duygu karışıklığı mide bulantısı hazımsızlık hepsi bi araya gelince oluyo napalım artık nazımız geçsin o kadarcık gerçi bu bodozlama bi naz oldu ama

hiç duymadım ama şöyle yapabiliriz cinsiyet öğrenenler yazar ona göre bir bağlanı kurulabilir :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tahminleri-tutuyor-mu-kontrol-edelim.213849/

50 den az ise erkek deniyor burda :)

evet 6 sene oldu ama hala maşallh :) duygu karışıklığı mide bulantısı hazımsızlık hepsi bi araya gelince oluyo napalım artık nazımız geçsin o kadarcık gerçi bu bodozlama bi naz oldu ama
ama senin eşine (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)çiğ köfte dükkanından ötürü içten içe bir sinirinde vardı sanırım hormonla birleşince tavan bir trip olmuş :)

Teşekkürler bilgi için. Hurma zaten sevmem o konuda sıkıntı yok :)

ama senin eşine (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)çiğ köfte dükkanından ötürü içten içe bir sinirinde vardı sanırım hormonla birleşince tavan bir trip olmuş :)

aynen öylee doğru hatırladın bi nevi iyi yapmışım diyorum sonra kızıyorum kendime :) sacma sapan duygular içine girdim bide gece oturdum sessiz sessiz ağladım bu hormonlar bende tavan yaptı

Canım bende çılgınlarcasına meyve yiyorum bildiğin kovayla koyacam önüme kilo kilo alıyorz 2 gün zor yetiyo inşallah şeker yönünden sıkıntı olmaz bende onu düşünüyorum
Bende sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak istiyorum ama içimde hep bi korku var ya bişey olursa korkusu ama sanırım ikili testimin sonucu iyi çıkarsa paylaşıcam artık
Senin fikrinde çok hoş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…