2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aynen öylee doğru hatırladın bi nevi iyi yapmışım diyorum sonra kızıyorum kendime :) sacma sapan duygular içine girdim bide gece oturdum sessiz sessiz ağladım bu hormonlar bende tavan yaptı
bir iki haftaya hcg düşmeye başlayacak hormonların normalleşecek korkma

bu arada ufakta olsa tansiyon sıkıntısı çeken arkadaşlar doktorum tansiyonun son 3 ayda eski normal haline döndüğünü bu süreçte anlık iniş çıkışları olabileceğini başımında dönebileceğini dikkatimin de dağılabileceğini yerin ayağımın altınbdan da kayabileceğini hepsinin normal olduğunu söyledi bilgilerinize

bana da günde kaç kilo erik ve kayısı yediğimi soruyorlar

Sanki bunu ben yazmışım o denlı yanı
Deliler gıbı meyve yıyorum dedıgın gıbı korkuyorum bı yandan
Sabah ac karnıma ya da gece uyanıyorum ya hemen bı kaç meyve sımdı soylemeyım Can'ın ıster falan sonra hemen su su su
Ama bu aralar bı meyveden almıyoruz bıraz ara verelım dedım zaten esım çok kızıyo adam akıllı yemek yemoyorum varsa yoksa meyve salata yoğurt Galeta oh mıs

Hamıle olduğumu bılmıyordum ılk zamanlar delıler gıbı yesıl zeytın yerdim Belkı o gün 1 kılo yemısındır su aralar durdu o da

Normalleşsin artık yaa valla kendimi tanıyamaz oldum

bu mide bulantıları yanmalar ekşimeler ne zaman geçecek bide yetmezmiş gibi hazımsızlık çıktııı başıma oooofff oofffff

kızlar merhaba bana da doktorum kız dedi ama bıraz erken bı tahmın oldugunu soyledi :) 4 yaşında bi oğlum var bu da kız olursa ballı kaymaklı olur valla :) 12 + olupta ogrenen varmı cınsıyetını? ınanmalıyım acaba dıye dusunmeye başladım :)

Merhaba arkadaslar :)
Benım doktorum dun ıkılı tarama testı sonucama baktı normal dedı degerlerın ıkısınındede negatıve falan yazıyordu ama ben anlamadım pek. :)
Yanı bu test ten sonra baska test yapacak mı ? bırde benım sureklı sarı akıntım oluyo ıdrarımda enf. var dedı doktorum sol bobregımde tas cıktı 6 mm falan doktor normal dıyo ama bır yerde cocugun suyu azalır yazıyo cok korkuyorum arkadaslar ya bu haftala da boyle seyler yasayan varmı ? ( dusuk tehlıkemde vardı suan ıyı dedı doktor. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…