- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.081
bir iki haftaya hcg düşmeye başlayacak hormonların normalleşecek korkmaaynen öylee doğru hatırladınbi nevi iyi yapmışım diyorum sonra kızıyorum kendime :) sacma sapan duygular içine girdim bide gece oturdum sessiz sessiz ağladım bu hormonlar bende tavan yaptı
sağol tatlım yinede... sıkıntıdan merak işte sorayım dedimhiç bilmiyorumki canım sonucumda evde yanımda değil bakmadan bir şey diyemiyeceğim :)
bana da günde kaç kilo erik ve kayısı yediğimi soruyorlarCanım bende çılgınlarcasına meyve yiyorum bildiğin kovayla koyacam önümekilo kilo alıyorz 2 gün zor yetiyo inşallah şeker yönünden sıkıntı olmaz bende onu düşünüyorum
Bende sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak istiyorum ama içimde hep bi korku var ya bişey olursa korkusuama sanırım ikili testimin sonucu iyi çıkarsa paylaşıcam artık
Senin fikrinde çok hoş bu arada
Sağol canım :)) çok farklı bi duyguymuş ama,aslında heyecan vs yoktu ama öğrenince bi tuhaf oldumsağlıklı olsun da
hayırlı olsun oğluşun
Sağol canım benim,,,sorma çok edepsizHahaha ay bune pozdur yarabbimm. Yerim ben bunu. Hayırlı olsun canım. Darısı bana inşallahh bende yakın zamanda öğrenirimm.
Sağol canım :) ddarısı başınıza, benim pipikli gibi edepsizse seninki öğrenirsin kesinAyyy ne kadarda belli masaallah findiga bizim ne cikicak haftaya bakalim son 6 gun
Kızlar benim canım hep mevsim meyveleri yemek istiyor ve çok sık yiyorum, sabahtan akşama kadar her öğünde meyve yiyebilirim,o kadar canım çekiyor,sizde de var mı böyle bir durum ?
Fazla meyve de şekerden dolayı zararlı olur mu acaba ? Yarın hamilelikle ilgili kitap siparişi vereceğim.
Bir de hamileliği artık Instagram,Facebook 'ta müjde olarak paylaşmak istiyorum, internetten araştırdım, çok güzel seçenekler var duyurmak için,yarın 13 haftaya giriyorum, 14 .haftada duyursam erken olur mu,eşimin kızının eline abla oluyorum diye bir yazı hazırlayıp yayınlamak istiyorum,benim gerçi riskli hamilelik bir yandan da emin olamıyorum ; ama o heyacanı duyurmak istiyorum artık sanki, siz neler yapmayı planlıyorsunuz, gerçi eşim erken diyor ama benim risk miyomdan dolayı hiç bitmeyecek,doğuma kadar böyle,ben de şaştım kaldım.
Sağol canım :)) bol kusmuklu haftalardan sonra cinsiyet öğrenmek ilaç gibi geliyoHahah bildiğin pipi yapmış adammaşallah canım oglusuna
Sağol canımm :) bebi her açıdan pipik gösterdi ben erkekim diyeBildiğin pipi yaaaaa
MaşAllah oğlusuna
Sağol canım:) seninkide pipikli olacak dimiay canım çok sevindimunun totosunu ısırırım :) maşallahhhhh
bir iki haftaya hcg düşmeye başlayacak hormonların normalleşecek korkma
bu arada ufakta olsa tansiyon sıkıntısı çeken arkadaşlar doktorum tansiyonun son 3 ayda eski normal haline döndüğünü bu süreçte anlık iniş çıkışları olabileceğini başımında dönebileceğini dikkatimin de dağılabileceğini yerin ayağımın altınbdan da kayabileceğini hepsinin normal olduğunu söyledi bilgilerinize
Sağol canımm :) senle aramızda 3 gün var şimdik senin bebinin de cinsiyeti bellidir artıkMaşallah pipişliye nasılda açmış sergiliyor. Sağsalim doğsun küçük oğlunbide biz görseydik pipiş yada kukuş
Sağol canım :) pehlivan gibi yaymışCanim masallah oglusun iyi yayilmisgorulmicek gibi degil ki Hayırlı ve saglikli olsun oglusun canim
Bende 4 kilo aldım şimdiden çok değilmi ne yapıcaz bu gidişeYok yaaTek aktivitem okula gidip cocuklara ders anlatmak.Okula da arabamla gidiyorum(ufak bir ayrıntı) Ve 6 kilo aldım daha şimdiden.Hatta 7
bellidir büyük ihtimalle ama doktorcuğumz daha erken diyip söylemiyo ki ben çatlıyım istiyo heraldeSağol canımm :) senle aramızda 3 gün var şimdik senin bebinin de cinsiyeti bellidir artık
Kız ismi Arya favorim şuan erkekte de Arın ismini beğeniyorum. Ama ben çok kararsızımdır değişebilirAnneler cinsiyetler hızla belli peki isim konusunda fikirleriniz var mı?
Bana daha işte bu diyebileceğim hiç bi isim olmadı
güzel isimler özelliklerde arya hoş geliyo kulağa hayırlısı olsun bakalımKız ismi Arya favorim şuan erkekte de Arın ismini beğeniyorum. Ama ben çok kararsızımdır değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?