- 23 Mayıs 2013
- 379
- 322
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.101
İlk kez dün gece rüyamda bebeğimi gördüm. Kucağımda emziriyordum.Annemde sütün geliyormu acaba dedi? bebeği çekiince göğsümde bembeyaz süt akıyordu ohh çok şükür geliyormuş dedik. Sonra anneme yaa bu bebek kızmı erkek mi dyorum ( DR'um kız olduğunu söyledi bu arada) Annem erkek diyor. Ama olmaz ya herşeyi pembe aldık kız gelecek diye nasıl değişecek o kadar eşya diyorum. İnanmak istemiyorum. Annemde altını ben bezledim aa erkek o diyor. bende açıp altını bakacağım diyorum ama öyle bir kaka yapmışki bezin kenarlarından sızmış sapsarı...oFff felaket yapmış nasıl temizlenecek aneee derken uyandım birden :)
İlk çocuğum kız olduğu için ailede bi erkek bu beklentisi vardı .Demek ondan etkilendim diye düşünüyorum. Allah hayırlara yol açsın :)
Bende sürekli yeyve yiyorum. Yemek olmasa aramam o derece. Durduramiyorum kendimiSanki bunu ben yazmışım o denlı yanı
Deliler gıbı meyve yıyorum dedıgın gıbı korkuyorum bı yandan
Sabah ac karnıma ya da gece uyanıyorum ya hemen bı kaç meyve sımdı soylemeyım Can'ın ıster falan sonra hemen su su su
Ama bu aralar bı meyveden almıyoruz bıraz ara verelım dedım zaten esım çok kızıyo adam akıllı yemek yemoyorum varsa yoksa meyve salata yoğurt Galeta oh mıs
Hamıle olduğumu bılmıyordum ılk zamanlar delıler gıbı yesıl zeytın yerdim Belkı o gün 1 kılo yemısındır su aralar durdu o da
doktorunuz normal dediyse hiç gerek yok boşuna telaş yapmanıza.Merhaba;
Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün doktor cevap yazmış, sorun yok diye. CMV Igm 0,3 çıkmış ama benim kafama takıldı yine de. 1'in altı normal diyor referans aralığında ama bana da sanki avidite testi yapılmalı gibi geliyor. Kafam karışık
Canım dün dr.um bebeği hissediyo musın diye sordu bana. Sen farketmiyosundur dedi. İlk bebek olmasına rağmen. Çok hateketliydi zaten :) 16-20 arası hareketler hissedilmeye başlanıyomuşGunaydin herkes mutlu bir gun gecirsin insallah16.haftamizdayiz bebisimle ne zaman hissedicemki kuzucumu teyzoslari
Eşime söyledim , bekleyelim diyor Haziran sonuna kadar o zaman da 20 haftalık olacak inşallahCanım bende çılgınlarcasına meyve yiyorum bildiğin kovayla koyacam önümekilo kilo alıyorz 2 gün zor yetiyo inşallah şeker yönünden sıkıntı olmaz bende onu düşünüyorum
Bende sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak istiyorum ama içimde hep bi korku var ya bişey olursa korkusuama sanırım ikili testimin sonucu iyi çıkarsa paylaşıcam artık
Senin fikrinde çok hoş bu arada
tontnyyyy :))) cinsiyet konusunda bir daha bir şey dedi mi doktor??Ben cumartesi gidiyorum.Söyler herhalde artık çok heyecanlıyım..
Hosgeldın canım hayırlı olsun mınnosmrb kızlar bende aranıza katılmak istiyorum neler yaşıyoruz hepimiz beraber paylasalım
Hosgeldın canım hayırlı olsun mınnos
Bende sürekli yeyve yiyorum. Yemek olmasa aramam o derece. Durduramiyorum kendimi
kızlar merhaba bana da doktorum kız dedi ama bıraz erken bı tahmın oldugunu soyledi :) 4 yaşında bi oğlum var bu da kız olursa ballı kaymaklı olur valla :) 12 + olupta ogrenen varmı cınsıyetını? ınanmalıyım acaba dıye dusunmeye başladım :)
bana günde 5 damla olarak verdi. kullanıyorum zaten sadece tereddüt ettim.detaylı ultrason 20-24 haftalar arası yapılıyor.
Ben 9. haftadan beri kullanıyorum. D vitaminim çok diplerde çıkmıştı doktorun istediği testte. Ve kullanmak zorunda kaldım. Her kimyasalın zararı var ama bu vitaminin eksikliğinin bebeğine daha çok zararı var. kemik gelişimini diş gelişimini zihin gelişimini bile etkiliyor. O yüzden kullan bence. ben günde 10 damla kullanıyorum. Bir de haftada 2 gün balık dedi ama bir gün yiyebiliyorum.
Canım bende çılgınlarcasına meyve yiyorum bildiğin kovayla koyacam önümekilo kilo alıyorz 2 gün zor yetiyo inşallah şeker yönünden sıkıntı olmaz bende onu düşünüyorum
Bende sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak istiyorum ama içimde hep bi korku var ya bişey olursa korkusuama sanırım ikili testimin sonucu iyi çıkarsa paylaşıcam artık
Senin fikrinde çok hoş bu arada
Benim 50 den fazlaydı :)) ama erkekkhiç duymadım ama şöyle yapabiliriz cinsiyet öğrenenler yazar ona göre bir bağlanı kurulabilir :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tahminleri-tutuyor-mu-kontrol-edelim.213849/
50 den az ise erkek deniyor burda :)
d vitamini (devit) kullanıyorum ben :)Arkadaşlar bir sorum var. Cleaxene iğne kullananlar, aranızda D vitamin damlası da kullananlarınız var mı acaba ? Şu bebekler için olan damladan.
Nezaman randevun peki? Ben yerinde olsam bi bahane bulur giderdim :))bellidir büyük ihtimalle ama doktorcuğumz daha erken diyip söylemiyo ki ben çatlıyım istiyo heraldedaha öğrenemedik ihtimalde bile bulunmadı
mrb kızlar bende aranıza katılmak istiyorum neler yaşıyoruz hepimiz beraber paylasalım
net değil demekki bu da :)Benim 50 den fazlaydı :)) ama erkekk
Ben de aynı durumdayım. Canım hiç bir şey yemek istemiyor meyve haricinde.Kızlar benim canım hep mevsim meyveleri yemek istiyor ve çok sık yiyorum, sabahtan akşama kadar her öğünde meyve yiyebilirim,o kadar canım çekiyor,sizde de var mı böyle bir durum ?
Fazla meyve de şekerden dolayı zararlı olur mu acaba ? Yarın hamilelikle ilgili kitap siparişi vereceğim.
Bir de hamileliği artık Instagram,Facebook 'ta müjde olarak paylaşmak istiyorum, internetten araştırdım, çok güzel seçenekler var duyurmak için,yarın 13 haftaya giriyorum, 14 .haftada duyursam erken olur mu,eşimin kızının eline abla oluyorum diye bir yazı hazırlayıp yayınlamak istiyorum,benim gerçi riskli hamilelik bir yandan da emin olamıyorum ; ama o heyacanı duyurmak istiyorum artık sanki, siz neler yapmayı planlıyorsunuz, gerçi eşim erken diyor ama benim risk miyomdan dolayı hiç bitmeyecek,doğuma kadar böyle,ben de şaştım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?