2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

yaa bende buna benzer bi rüya gördüm doğum yapmışım hastanedeyim bebek kucağımda emziriyorum emzirirken bırakıp bana bakıyo gülüyo bidaha emiyo böyle 1 kaç sefer yaptı sonra cinsiyeti ne diye soruyorum biri kız diyo biri erkek diyo ama doktor erkek demişti falan diyorum bebek yine suratıma bakıp gülüyo çok tatlıydı üzerindekiler falan maviydi ama cinsiyeti belli değildi

Bende sürekli yeyve yiyorum. Yemek olmasa aramam o derece. Durduramiyorum kendimi

doktorunuz normal dediyse hiç gerek yok boşuna telaş yapmanıza.
gerekli görseydi kesinlikle avidite testi isterdi çünkü riske atılacak bi enfeksiyon değil.
zaten düşük çıkmış değeriniz.hamileliğin keyfine bakın.

Gunaydin herkes mutlu bir gun gecirsin insallah16.haftamizdayiz bebisimle ne zaman hissedicemki kuzucumu teyzoslari
Canım dün dr.um bebeği hissediyo musın diye sordu bana. Sen farketmiyosundur dedi. İlk bebek olmasına rağmen. Çok hateketliydi zaten :) 16-20 arası hareketler hissedilmeye başlanıyomuş

Eşime söyledim , bekleyelim diyor Haziran sonuna kadar o zaman da 20 haftalık olacak inşallah

Sen de yap canım , google da Cute Pregnancy Pictures yazıp görsellerden aratınca çok hoş fotoğraflar çıkıyor

tontnyyyy :))) cinsiyet konusunda bir daha bir şey dedi mi doktor??Ben cumartesi gidiyorum.Söyler herhalde artık çok heyecanlıyım..

bir daha gitmedim ki doktora 1 ay olacak neredeyse cumartesi 12 de gideceğim inşallah benim de bi kesinleşse allah derim ötesini bırakırım ayy rabbim sağlıklı olsunlarda

Bana da 11+4'de söyledi kız diye:) İnanabilirisin yani..Gerçi ihtimal oluyor ama çok sık değişmiyor durum.

bana günde 5 damla olarak verdi. kullanıyorum zaten sadece tereddüt ettim.

bende bazen paylaşmak istiyorum ama hep geri duruyorum.. Hani böyle bağıra bağıa ilan eder gibi olması hoşuma gitmiyor. Bir arkadaşım benim sayfamda bir şey paylaşmıştı çiçeği burnunda anne diye..Hadi ordan öğrensinler dedim.Kimsenin dikkatini çekmemiş. Bi pembe patik falan öyle bir şey paylaşayım bende artık diyorum yavaş yavaş :)

Arkadaşlar bir sorum var. Cleaxene iğne kullananlar, aranızda D vitamin damlası da kullananlarınız var mı acaba ? Şu bebekler için olan damladan.
d vitamini (devit) kullanıyorum ben :)
hatta senden önce tereddütle bende sordum bi zararı varmıdırki diye birkaç kişi kullanıyormuş rahatladım :)

Ben de aynı durumdayım. Canım hiç bir şey yemek istemiyor meyve haricinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…