2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ben küçük çerçeveye ultrason resmını koydum arkaya da bebeğı kucağında Willow tree biblomu koydum yazısını falan da yazdım ama aynen korkuyorum bende cınsıyetını ögrenelım haftaya belkı o zaman hem 4 aylık olmuş oluyor

bana da günde kaç kilo erik ve kayısı yediğimi soruyorlar
Ahaha o zaman normaliz sıkıntı yok kilo kilo meyveye devam

Eşime söyledim , bekleyelim diyor Haziran sonuna kadar o zaman da 20 haftalık olacak inşallah

Sen de yap canım , google da Cute Pregnancy Pictures yazıp görsellerden aratınca çok hoş fotoğraflar çıkıyor
20 haftalık güzel canım bencede söylemek için ama ben dayanamam heralde ya en azından 4. Aydan sonra çaktırırım allah bebişlerimizi korusun

Mantıklı canım pembe patik anlayan anlar
Benimde bi arkadaşım yoruma yazmıştı geçen haftalarda ama ondan özür dileyerek sildim çok erken diye

net değil demekki bu da :)
:) aynen.. Bence böyle şeylerle olmuyo,bekleyip ultrasonda görmek daha mantıklı :)) bana diyolardı sen kusuyosun vs vs kız,yok şu şöyle kız,yok bu böyle kız... Kız olacak diyodu herkes,bizimde içimizden öyle geçiyodu eşimle amaaaa erkek oluyo işte :)

aşırı meyve bence iyi değil kızlar iki açıdan.
1.si meyvelerde çokça şeker var hamilelik şekerine neden olur bebek obez doğabilir.
2. günümüzde o meyvelere dünyanın hormonunu böcek ilacını sıkıyorlar onu arıtmak içinde tonlarca suda yıkamak gerek.

bende doktordan geldim..
bana çikolata ye dediler 1 parça bitter yedim. bebek yerinde durmadı boyunu bile ölçemedi kadıncağız.
ama çok tatlıydı..
cinsiyet için erken dedi daha

Canım dün de bende çok bel ağrısı vardı hatta kahverengi leke de oldu Dr sordum çok yorulma dinlen dedi yorgunluktan olabilir seninki de

olabilir canım çok şükür leke filan yok ama dinlenmekte mümkün olmuyor malesef :/

aman o yok kustuğu yok yeediği pek alakalı değil ama böyle şeylerde bilimsel yanı olabilir diye düşünüyorum :) hatta yurtdışına gönderilen bir test varmış anneden kan alınarak bakılıyor eğer bebek erkekse anne kanında bir şekilde belli oluyordu falan %99 doğruluk payıyla :)

bende doktordan geldim..
bana çikolata ye dediler 1 parça bitter yedim. bebek yerinde durmadı boyunu bile ölçemedi kadıncağız.
ama çok tatlıydı..
cinsiyet için erken dedi daha
demek ki neymiş çikolata yemeyecekmişiz geçen ki randevumda bende yedim o haltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…