- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.121
bende bazen paylaşmak istiyorum ama hep geri duruyorum.. Hani böyle bağıra bağıa ilan eder gibi olması hoşuma gitmiyor. Bir arkadaşım benim sayfamda bir şey paylaşmıştı çiçeği burnunda anne diye..Hadi ordan öğrensinler dedim.Kimsenin dikkatini çekmemiş. Bi pembe patik falan öyle bir şey paylaşayım bende artık diyorum yavaş yavaş :)
Kızlar benim canım hep mevsim meyveleri yemek istiyor ve çok sık yiyorum, sabahtan akşama kadar her öğünde meyve yiyebilirim,o kadar canım çekiyor,sizde de var mı böyle bir durum ?
Fazla meyve de şekerden dolayı zararlı olur mu acaba ? Yarın hamilelikle ilgili kitap siparişi vereceğim.
Bir de hamileliği artık Instagram,Facebook 'ta müjde olarak paylaşmak istiyorum, internetten araştırdım, çok güzel seçenekler var duyurmak için,yarın 13 haftaya giriyorum, 14 .haftada duyursam erken olur mu,eşimin kızının eline abla oluyorum diye bir yazı hazırlayıp yayınlamak istiyorum,benim gerçi riskli hamilelik bir yandan da emin olamıyorum ; ama o heyacanı duyurmak istiyorum artık sanki, siz neler yapmayı planlıyorsunuz, gerçi eşim erken diyor ama benim risk miyomdan dolayı hiç bitmeyecek,doğuma kadar böyle,ben de şaştım kaldım.
hoşgeldin :)
2 hafta sonra canım aslında öyle bi cinlik düşünmedim değilNezaman randevun peki? Ben yerinde olsam bi bahane bulur giderdim :))
Ahaha o zaman normaliz sıkıntı yokbana da günde kaç kilo erik ve kayısı yediğimi soruyorlar
20 haftalık güzel canım bencede söylemek için ama ben dayanamam heralde ya en azından 4. Aydan sonra çaktırırımEşime söyledim , bekleyelim diyor Haziran sonuna kadar o zaman da 20 haftalık olacak inşallah
Sen de yap canım , google da Cute Pregnancy Pictures yazıp görsellerden aratınca çok hoş fotoğraflar çıkıyor
bende bazen paylaşmak istiyorum ama hep geri duruyorum.. Hani böyle bağıra bağıa ilan eder gibi olması hoşuma gitmiyor. Bir arkadaşım benim sayfamda bir şey paylaşmıştı çiçeği burnunda anne diye..Hadi ordan öğrensinler dedim.Kimsenin dikkatini çekmemiş. Bi pembe patik falan öyle bir şey paylaşayım bende artık diyorum yavaş yavaş :)
Kız ismi Arya favorim şuan erkekte de Arın ismini beğeniyorum. Ama ben çok kararsızımdır değişebilir
Valla iştahım oldukça benim yapabilecegim pek bir sey yokBende 4 kilo aldım şimdiden çok değilmi ne yapıcaz bu gidişe
Süpeerr kızlarımız olursa adaş olurlaraha ARYA yı ikizleriz belki beni %70 kız dedi 1 ay önce cumartesi kesinleşecek o zaman adını yayınlarım ARYA DİYE
Hamileyken keyfini çıkaralım veririz illaki ama dimiiValla iştahım oldukça benim yapabilecegim pek bir sey yokOkullar kapandıktan sonra yürüyüşe başlama planim var
Canım dün de bende çok bel ağrısı vardı hatta kahverengi leke de oldu Dr sordum çok yorulma dinlen dedi yorgunluktan olabilir seninki deKızlar benim kasıklarımda sağlı sollu batma oluyor ya dünden beri normalmi bu
:) aynen.. Bence böyle şeylerle olmuyo,bekleyip ultrasonda görmek daha mantıklı :)) bana diyolardı sen kusuyosun vs vs kız,yok şu şöyle kız,yok bu böyle kız... Kız olacak diyodu herkes,bizimde içimizden öyle geçiyodu eşimle amaaaa erkek oluyo işte :)net değil demekki bu da :)
Aaa sen abartmissin benim rekorum 4ben yemek yiyorm valla..Birde üzerine meyve..Ama meyvede bende de sınır yok. Ağzıma bir süreyim sonunu getiriyorum resmen..6 tane nektari yenir mi?? Yuhh yani bana !!!
Canım dün de bende çok bel ağrısı vardı hatta kahverengi leke de oldu Dr sordum çok yorulma dinlen dedi yorgunluktan olabilir seninki de
aman o yok kustuğu yok yeediği pek alakalı değil ama böyle şeylerde bilimsel yanı olabilir diye düşünüyorum :) hatta yurtdışına gönderilen bir test varmış anneden kan alınarak bakılıyor eğer bebek erkekse anne kanında bir şekilde belli oluyordu falan %99 doğruluk payıyla :):) aynen.. Bence böyle şeylerle olmuyo,bekleyip ultrasonda görmek daha mantıklı :)) bana diyolardı sen kusuyosun vs vs kız,yok şu şöyle kız,yok bu böyle kız... Kız olacak diyodu herkes,bizimde içimizden öyle geçiyodu eşimle amaaaa erkek oluyo işte :)
Ben gidiyorum canım Berrin hanımaadanadan olan arkadaşlarrrr aranızda avrupa hospital' e giden vardı tavsiyede bulunmuştu şuan hatırlayamadım acaba ordamısınızzz
Kesinlikle,hem stres ne kadar etkiliyormuş bebisi,Simdi canin isticek ama kilo almayim diye yemiceksin...al sana stresHamileyken keyfini çıkaralım veririz illaki ama dimii
demek ki neymiş çikolata yemeyecekmişiz geçen ki randevumda bende yedim o haltıbende doktordan geldim..
bana çikolata ye dediler 1 parça bitter yedim. bebek yerinde durmadı boyunu bile ölçemedi kadıncağız.
ama çok tatlıydı..
cinsiyet için erken dedi daha
aynen canım bende bir daha yemeyeceğim. resmini çekemedi kadın. bol bol izledik sadecedemek ki neymiş çikolata yemeyecekmişiz geçen ki randevumda bende yedim o haltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?