2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar facebookta bir grup var hamilelik ile ilgili orda herkes kendisi baby nest yapmış çok güzel ve çok düşük maliyet bende bir blog sayfası buldum yapılışı anlatılıyor ilgilenen olursa göndereyim :)

Teyzeleri bakın bu da benim kuzum çok şükür herşey yolunda ama yorulma ayakta durma dedi Dr cinsiyetimiz belli değil daha testimizin sonucunu da haftaya göstereceğiz

Eklentiler

• 20150514_173241.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 110
  • 20150514_173232.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 116
bu arada bugün gittiğim doktor kesinlikle balık yeme süt içme dedi.
Marmara çok pis ağır metaller var.
sadece norveçte paketlenmiş Norveç somonu bulursan ye dedi. onun harici balık yeme dedi.
süt de diğer gıdalar ile etkileşimi kötü süt içme süt türevlerinden tüket dedi.

ideal doktor bende yemiyim dedikçe ye diyor

gönderdim canım link paylaşmak yasak diye hatırlıyorum ondan burda paylaşmadım ama doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum :)
yok serbest

teşekkür ederim geldi mesajın da çok sağol...

ben epeydir balık süt tüketmiyorum zaten. sütü içim almıyor.
onun yerine ayranları götürüyorum

valla bende bayıldım kadına ve dedikleri çok anlamlı mantıklı geldi.
maksimum 12 kilo almanı bekliyorum dedi çok sevindim zira daha hiç alamadım

Bence çok abartılıyor ya ne insanlar var yokluk içinde hamilelik geçiren hepsi haftada en az 2 balık ve hergün süt ve süt ürünümü tüketiyor. Tamam öyle fast food filan da değilde yani nebilim elimizden geldiğince dikkatli yiyip içiyoruz zaten.

yok serbest

teşekkür ederim geldi mesajın da çok sağol...

ben epeydir balık süt tüketmiyorum zaten. sütü içim almıyor.
onun yerine ayranları götürüyorum
hadi ya o zaman direkt paylaşim :) Rica ediyorum bu arada :)

http://filizinevi.blogspot.com.tr/2015/02/baby-nest-bebek-yuvasi-nedirnasil.html

Süper:) bende berrin hanımı soracaktım bi öneride bulundular onun için randevu almaya niyetlendim. Bahsedebilir misin canım

Berrin hanım çok tatllı güleryüzlü bazen bir anne gibi kızar filan :) Ben öneririm kendisini hamile kalmak içinde kendisine tedavi olmuştum hamileliğimi öğrendiğimde izinliydi döndüğünde benden güzel haber beklemiştiniz diyip ultrason kağıdını uzattım benden çok sevinip çığlık attı :)
Gidin görün ama ben memnun kalmayacağınızı düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…