- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.141
Benim 29 ve kızım oluyor :) Tutmadı bendehiç duymadım ama şöyle yapabiliriz cinsiyet öğrenenler yazar ona göre bir bağlanı kurulabilir :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tahminleri-tutuyor-mu-kontrol-edelim.213849/
50 den az ise erkek deniyor burda :)
sorman hataKızlar facebookta bir grup var hamilelik ile ilgili orda herkes kendisi baby nest yapmış çok güzel ve çok düşük maliyet bende bir blog sayfası buldum yapılışı anlatılıyor ilgilenen olursa göndereyim :)
Cogu kisi cinsiyet tahmini aldigi icin bende sorsaydim belki bisi derdi diye.neden üzgün bir havada yazdın?
tam anlayamadım ama nub yukarda gibi o teoriye göre erkek mi ki diyorum
daha 12. haftandasın zaten net olmazdı doktor deseydi de
Alın benden de o kadar :))) hiç yemek yemiyim verin meyve o bana yeter :)))))Ben de aynı durumdayım. Canım hiç bir şey yemek istemiyor meyve haricinde.
Hoşgeldin Kasım annesi :) benim adım da Seda bu aradateşekkür ederim canm senn bebişde hayırlı olsun
maşallahTeyzeleri bakın bu da benim kuzum çok şükür herşey yolunda ama yorulma ayakta durma dedi Dr cinsiyetimiz belli değil daha testimizin sonucunu da haftaya göstereceğiz
Aaa sen abartmissin benim rekorum 4
bu arada bugün gittiğim doktor kesinlikle balık yeme süt içme dedi.
Marmara çok pis ağır metaller var.
sadece norveçte paketlenmiş Norveç somonu bulursan ye dedi. onun harici balık yeme dedi.
süt de diğer gıdalar ile etkileşimi kötü süt içme süt türevlerinden tüket dedi.
gönderdim canım link paylaşmak yasak diye hatırlıyorum ondan burda paylaşmadım ama doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum :)sorman hataben istiyorum
valla bende bayıldım kadına ve dedikleri çok anlamlı mantıklı geldi.ideal doktorbende yemiyim dedikçe ye diyor
yok serbestgönderdim canım link paylaşmak yasak diye hatırlıyorum ondan burda paylaşmadım ama doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum :)
valla bende bayıldım kadına ve dedikleri çok anlamlı mantıklı geldi.
maksimum 12 kilo almanı bekliyorum dedi çok sevindim zira daha hiç alamadım
hadi ya o zaman direkt paylaşim :) Rica ediyorum bu arada :)yok serbest
teşekkür ederim geldi mesajın da çok sağol...
ben epeydir balık süt tüketmiyorum zaten. sütü içim almıyor.
onun yerine ayranları götürüyorum
Evet ya aynen.Ama mevsimi degil tam diye yiyemiyom daben size neye aşerdiğimi söyleyeyim
salata
günde 1 kilo yesem yerim
Süper:) bende berrin hanımı soracaktım bi öneride bulundular onun için randevu almaya niyetlendim. Bahsedebilir misin canımBen gidiyorum canım Berrin hanıma
bunu watsapp profilime koymustum
Süper:) bende berrin hanımı soracaktım bi öneride bulundular onun için randevu almaya niyetlendim. Bahsedebilir misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?