2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ağizlarını arayınca farketmez kız olsun daha iyi olur diyo amma ki geçen arkadaşlar geldi oturmaya 3 yaşında oğlu var arkadaşımın.eşimin gizli gizli bakışlarını yakaladım öyle bi süzüyoki çocuğu inceliyodu hemen anladım kesin bizim oğlan olsa nasıl olsa diye düşünüyodu.

bende erik ve bademama hala yiyemedim esim internetten bakiyo nerde bulabilirz diye ben ruyamda yiyorum artik annecim dolaba attmis bnm icin gelince ye diye nasil sabirsizim
Ahh ahhh bende erik diye delircem. Turkiyeden gelende yok ki yarim kilo getirtsem ben temmuzda izmire gidene kadarda kalmaz zaten offf yaa

gözün aydın canım:) benim doktor da üçlü test için pek güvenilir değil dedi ikili ve dörtlü iyi sonuç veriyormuş.. neden böyle taban tabana zıt şeyler diyor ki bunlar anlayamadım
Benim doktrda 2 li testte bak bu çook önemli rahat ol karnını kasma falan dedi.aman her doktor farklı

Ben deee, meyve kadar kalsiyum abilsem keşkeyumurta süt yoğurt mecburiyetten yemeye çalışıyorum o da düzenl değil! Bence daha erken bizim sadece iki taraf anne,baba,kardeşler biliyor onlara da 11.haftada söyledik

Ahh ahhh bende erik diye delircem. Turkiyeden gelende yok ki yarim kilo getirtsem ben temmuzda izmire gidene kadarda kalmaz zaten offf yaa
Konuyu açmışsınız da ondan söylüyorum, ben hergün en az yarım kilo düzenli tüketiyorum keşke süt yoğurt da canım istese

Teşekkür ederim paylaşımın için peki şuan nereye gidiyorsun berrin hanıma gitmiyor musun

bi garip bunlar valla her biri ayrı bir dünya

ebe dun geldi ama ben tatlile gitcegimi soylemedim ozaman 18 haftalik falan olucam galiba pazartesi randevum var soylerim doktora ama inan burdaki doktorlar cook umursamaz ya izmirde aile kadin dogum uzmani var ona gitcem kontrole ve ultrasyon icin burda hersey sorun yok 9 haftamda gece kanama ve sanciyla gittim acile sadece agri kesici verdi ultrasyon icin en acil 2 sonra deli olmustum 2.kanamamda doktoru aradi esim eger kanama coksa dusuk olabilir diyoonu bizde biliyoruz dedi esim napalim kanama cogalirsa gelin esime gidersem stresten dusururm dedm neyse canm kusura bakma uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…