- 28 Nisan 2015
- 119
- 107
- 103
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.161
bende erik ve bademben size neye aşerdiğimi söyleyeyim
salata
günde 1 kilo yesem yerim
nerede yaşıyorsunuz ki burda nerdeyse yumuşadı erikler :)bende erik ve bademama hala yiyemedim esim internetten bakiyo nerde bulabilirz diye ben ruyamda yiyorum artik annecim dolaba attmis bnm icin gelince ye diye nasil sabirsizim
kor olasi yurtdisinda yumusadi demeeeenerede yaşıyorsunuz ki burda nerdeyse yumuşadı erikler :)
Ben bir şeye asermiyorum arada rüyamda görüyorum o zaman canım istiyorben size neye aşerdiğimi söyleyeyim
salata
günde 1 kilo yesem yerim
Ağizlarını arayınca farketmez kız olsun daha iyi olur diyo amma ki geçen arkadaşlar geldi oturmaya 3 yaşında oğlu var arkadaşımın.eşimin gizli gizli bakışlarını yakaladım öyle bi süzüyoki çocuğu inceliyodu hemen anladım kesin bizim oğlan olsa nasıl olsa diye düşünüyodu.ben eşimin ağzını yokladım ama hiç belli etmiyor farketmez diyor sağlıklı olsun yeterki diyor ama içinden erkek geçtiğini düşünüyorum herşeyin hayırlısı.. benimde bir kız kardeşim var gayet mutlu mesut anlaşıyoruz iki kız olmakta çok güzel bi duygu
Ahh ahhh bende erik diye delircem. Turkiyeden gelende yok ki yarim kilo getirtsembende erik ve bademama hala yiyemedim esim internetten bakiyo nerde bulabilirz diye ben ruyamda yiyorum artik annecim dolaba attmis bnm icin gelince ye diye nasil sabirsizim
Benim doktrda 2 li testte bak bu çook önemli rahat ol karnını kasma falan dedi.aman her doktor farklıgözün aydın canım:) benim doktor da üçlü test için pek güvenilir değil dedi ikili ve dörtlü iyi sonuç veriyormuş.. neden böyle taban tabana zıt şeyler diyor ki bunlar anlayamadım
Ben deee, meyve kadar kalsiyum abilsem keşkeKızlar benim canım hep mevsim meyveleri yemek istiyor ve çok sık yiyorum, sabahtan akşama kadar her öğünde meyve yiyebilirim,o kadar canım çekiyor,sizde de var mı böyle bir durum ?
Fazla meyve de şekerden dolayı zararlı olur mu acaba ? Yarın hamilelikle ilgili kitap siparişi vereceğim.
Bir de hamileliği artık Instagram,Facebook 'ta müjde olarak paylaşmak istiyorum, internetten araştırdım, çok güzel seçenekler var duyurmak için,yarın 13 haftaya giriyorum, 14 .haftada duyursam erken olur mu,eşimin kızının eline abla oluyorum diye bir yazı hazırlayıp yayınlamak istiyorum,benim gerçi riskli hamilelik bir yandan da emin olamıyorum ; ama o heyacanı duyurmak istiyorum artık sanki, siz neler yapmayı planlıyorsunuz, gerçi eşim erken diyor ama benim risk miyomdan dolayı hiç bitmeyecek,doğuma kadar böyle,ben de şaştım kaldım.
Konuyu açmışsınız da ondan söylüyorum, ben hergün en az yarım kilo düzenli tüketiyorum keşke süt yoğurt da canım isteseAhh ahhh bende erik diye delircem. Turkiyeden gelende yok ki yarim kilo getirtsemben temmuzda izmire gidene kadarda kalmaz zaten offf yaa
Gayet güzel ilgileniyor güler yüzlü beğeniyorum bir kere git benceSüper:) bende berrin hanımı soracaktım bi öneride bulundular onun için randevu almaya niyetlendim. Bahsedebilir misin canım
bende haziran da izmirdeyim ahhhh hemde ne ahhhAhh ahhh bende erik diye delircem. Turkiyeden gelende yok ki yarim kilo getirtsemben temmuzda izmire gidene kadarda kalmaz zaten offf yaa
Teşekkür ederim paylaşımın için peki şuan nereye gidiyorsun berrin hanıma gitmiyor musunBerrin hanım çok tatllı güleryüzlü bazen bir anne gibi kızar filan :) Ben öneririm kendisini hamile kalmak içinde kendisine tedavi olmuştum hamileliğimi öğrendiğimde izinliydi döndüğünde benden güzel haber beklemiştiniz diyip ultrason kağıdını uzattım benden çok sevinip çığlık attı :)
Gidin görün ama ben memnun kalmayacağınızı düşünmüyorum.
Doğumu orda mı planlıyırsun peki canımGayet güzel ilgileniyor güler yüzlü beğeniyorum bir kere git bence
her biri ayrı bir branş okumuş sanki.. her cümlelerinden sonra sormak lazım aslında bilimsel gerçekten mi bahsediyorsun yoksa senin yorumun mu diyeBenim doktrda 2 li testte bak bu çook önemli rahat ol karnını kasma falan dedi.aman her doktor farklı
bi garip bunlar valla her biri ayrı bir dünya13+3 canım
vallahi bu da benim doktorun görüşü hepsinin olayı farklı demek ki Allaha emanet sıpalarımız
herkesin adeti farklı demekki KBB ye gittim alerji dedi daha önce test istedim kanda çıkmadı diye yapmadı doktor dedim o doktora geri kafalı dedi
Afiyet olsun canim. Peynir,yogurt falan denesen iyi olur amaKonuyu açmışsınız da ondan söylüyorum, ben hergün en az yarım kilo düzenli tüketiyorum keşke süt yoğurt da canım istese
Aynen ya bi gelse su tarihlerimizde gitsek yesek bol bol simit, erikbende haziran da izmirdeyim ahhhh hemde ne ahhhesime iner inmez karsiyaka simit sarayinda kahvalti diyip tatili sadece yemek uzerine kurdugm geliyor aklimaaa
Ayy sende sagol canim hayirlisiyla once saglikli olsunlar sonrada gostersinlerr cicikleriniSağol canım :) ddarısı başınıza, benim pipikli gibi edepsizse seninki öğrenirsin kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?