2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım dün dr.um bebeği hissediyo musın diye sordu bana. Sen farketmiyosundur dedi. İlk bebek olmasına rağmen. Çok hateketliydi zaten :) 16-20 arası hareketler hissedilmeye başlanıyomuş
Sagol canim ben su andan itibaren daha dikkatli oliyim bakalim gece dinliyim diyorum babamizin horlamasindan da bisey duyamiyorumki

Canim inanki burdakilerde ayni hic önemsemiyorlar ne olursa olsun gibi davraniyorlar. Zaten hamilelik boyunca sadece 3 kez ultrasona aliyorlar. Ama hayrettirki 20.hafta onemli burda olmalisin dedi dinliycem bende artik kontrollerini yapsinlar. Bende izmirdeki doktoruma gidicem. Sende bi soyle bakalim sanada burda ol diyebilir.

tamam canim soylerim biz buarada biletleri dahi aldik insaalh aksilik cikmaz resmen gitmek icin saat sayiyorum bilgilendirdigin cok saol canm

İzmirdeki doktorunuz kim?

Ultrason yapılırken bir miktar ısınma olabiliyormuş,bunun bebek üzerindeki olumsuz etkileri kanıtlanmış olmasa da önlem olarak fazla yapılmaması tavsiye ediliyormuş canim.O yüzden ultrasona az çağırması anlaşılabilir birsey,ama gittiğinde bir ilgisizlik hissediyorsan orda bir sorun var iste.Acaba yabancı olduğunuz icin mi umursamiyorlar?irkcilik mı yapıyorlar?Bi de nerdeydiniz tatlım?

Gunaydin kizlar bnm dusuk riskim var ve 2 gundur kasiklarim agriyor korkuyorum acaba buyudugunden mi yoksa kotu giden biseyler mi var ayaga kalktigimda sanki cikacakmis gibi baski var aşağı dogru
büyüdüğündendir inş.canım.içini ferah tut.inş.bişeycik olmaz

Merhabalar,
Kizlar bsy sorcam, saglikli beslene biliyomusunuz? Ben saglikli beslenemiorum, herseyden duzenli olarak yiyemiorum bazen calisirken oglen yemek bile yemiorum aksama ellerim titriyo basim donuyo

Merhabalar,
Kizlar bsy sorcam, saglikli beslene biliyomusunuz? Ben saglikli beslenemiorum, herseyden duzenli olarak yiyemiorum bazen calisirken oglen yemek bile yemiorum aksama ellerim titriyo basim donuyo
İse yoğurt,meyve ve biraz da yemek gibi atistirmaliklar taşısana canim,ben Oyle yapıyorum.Dışardan yememiş olursun hem.Bir de bol su iç,Can'ın istemese de iç

kor olasi yurtdisinda yumusadi demeeeeannem kaynanamlar hepsini soyliyim dolaba falan atsinlarben gelesiye kadar
cnm ya üzme kendini yazında erik oluyor heleki gelmene az kalmış sanırım fiyatlarda düştü geçen haftalarda 15 tl di kg şimdi 10 lira olmuş..dahauyguna da var ama biz ekşi seviyrz =) bende heyecanla goruk bekliyorum olsunda yiyeyim diye =)

bende süt içmiyrm küçük kızıma da içirmyrm...yoğurt ayran tercih ediyrm...balık mevsimi geçti sayılır...yemem artık kolay kolay....RABBİM bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı sağlar ,nşallah

bende doktordan geldim..
bana çikolata ye dediler 1 parça bitter yedim. bebek yerinde durmadı boyunu bile ölçemedi kadıncağız.
ama çok tatlıydı..
cinsiyet için erken dedi daha
cinsiyeti için erken miymiş =( benimkini 14 te söyledi doktor...sonraki gittiğimizde yine söyledi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…