- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.181
Evet evime de yakın sayılır bir aksilik olmazsa İnş doğum ücretleri de uygunmuş sanırımDoğumu orda mı planlıyırsun peki canım
Sagol canim ben su andan itibaren daha dikkatli oliyim bakalim gece dinliyim diyorum babamizin horlamasindan da bisey duyamiyorumkiCanım dün dr.um bebeği hissediyo musın diye sordu bana. Sen farketmiyosundur dedi. İlk bebek olmasına rağmen. Çok hateketliydi zaten :) 16-20 arası hareketler hissedilmeye başlanıyomuş
Canim inanki burdakilerde ayni hic önemsemiyorlar ne olursa olsun gibi davraniyorlar. Zaten hamilelik boyunca sadece 3 kez ultrasona aliyorlar. Ama hayrettirki 20.hafta onemli burda olmalisin dedi dinliycem bende artik kontrollerini yapsinlar. Bende izmirdeki doktoruma gidicem. Sende bi soyle bakalim sanada burda ol diyebilir.ebe dun geldi ama ben tatlile gitcegimi soylemedim ozaman 18 haftalik falan olucam galibapazartesi randevum var soylerim doktora ama inan burdaki doktorlar cook umursamaz ya izmirde aile kadin dogum uzmani var ona gitcem kontrole ve ultrasyon icin burda hersey sorun yok 9 haftamda gece kanama ve sanciyla gittim acile sadece agri kesici verdi ultrasyon icin en acil 2 sonra deli olmustum 2.kanamamda doktoru aradi esim eger kanama coksa dusuk olabilir diyo onu bizde biliyoruz dedi esim napalim kanama cogalirsa gelin esime gidersem stresten dusururm dedm neyse canm kusura bakma uzun oldu
tamam canim soylerim biz buarada biletleri dahi aldik insaalh aksilik cikmaz resmen gitmek icin saat sayiyorum bilgilendirdigin cok saol canmCanim inanki burdakilerde ayni hic önemsemiyorlar ne olursa olsun gibi davraniyorlar. Zaten hamilelik boyunca sadece 3 kez ultrasona aliyorlar. Ama hayrettirki 20.hafta onemli burda olmalisin dedi dinliycem bende artik kontrollerini yapsinlar. Bende izmirdeki doktoruma gidicem. Sende bi soyle bakalim sanada burda ol diyebilir.
Maşallah canım hayırlı olsun darısı bize inşallahSelam guzel anneler bu gun kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolundaymis benimde oglum olack rabbim izin verirse
İzmirdeki doktorunuz kim?Canim inanki burdakilerde ayni hic önemsemiyorlar ne olursa olsun gibi davraniyorlar. Zaten hamilelik boyunca sadece 3 kez ultrasona aliyorlar. Ama hayrettirki 20.hafta onemli burda olmalisin dedi dinliycem bende artik kontrollerini yapsinlar. Bende izmirdeki doktoruma gidicem. Sende bi soyle bakalim sanada burda ol diyebilir.
Kiz mı acaba
Ultrason yapılırken bir miktar ısınma olabiliyormuş,bunun bebek üzerindeki olumsuz etkileri kanıtlanmış olmasa da önlem olarak fazla yapılmaması tavsiye ediliyormuş canim.O yüzden ultrasona az çağırması anlaşılabilir birsey,ama gittiğinde bir ilgisizlik hissediyorsan orda bir sorun var iste.Acaba yabancı olduğunuz icin mi umursamiyorlar?irkcilik mı yapıyorlar?Bi de nerdeydiniz tatlım?Canim inanki burdakilerde ayni hic önemsemiyorlar ne olursa olsun gibi davraniyorlar. Zaten hamilelik boyunca sadece 3 kez ultrasona aliyorlar. Ama hayrettirki 20.hafta onemli burda olmalisin dedi dinliycem bende artik kontrollerini yapsinlar. Bende izmirdeki doktoruma gidicem. Sende bi soyle bakalim sanada burda ol diyebilir.
büyüdüğündendir inş.canım.içini ferah tut.inş.bişeycik olmazGunaydin kizlar bnm dusuk riskim var ve 2 gundur kasiklarim agriyor korkuyorum acaba buyudugunden mi yoksa kotu giden biseyler mi var ayaga kalktigimda sanki cikacakmis gibi baski var aşağı dogru
ben pek seçemedimmm
İnşallah hayırlısıyla canım.ne kadar muayene ücreti ben c.tesi yee yarın randevu almayı planlıyorum alabilir miyim sence 1 gün öncedenEvet evime de yakın sayılır bir aksilik olmazsa İnş doğum ücretleri de uygunmuş sanırım
İse yoğurt,meyve ve biraz da yemek gibi atistirmaliklar taşısana canim,ben Oyle yapıyorum.Dışardan yememiş olursun hem.Bir de bol su iç,Can'ın istemese de içMerhabalar,
Kizlar bsy sorcam, saglikli beslene biliyomusunuz? Ben saglikli beslenemiorum, herseyden duzenli olarak yiyemiorum bazen calisirken oglen yemek bile yemiorum aksama ellerim titriyo basim donuyo
cnm ya üzme kendini yazında erik oluyor heleki gelmene az kalmış sanırım fiyatlarda düştü geçen haftalarda 15 tl di kg şimdi 10 lira olmuş..dahauyguna da var ama biz ekşi seviyrz =) bende heyecanla goruk bekliyorum olsunda yiyeyim diye =)kor olasi yurtdisinda yumusadi demeeeeannem kaynanamlar hepsini soyliyim dolaba falan atsinlar ben gelesiye kadar
bende süt içmiyrm küçük kızıma da içirmyrm...yoğurt ayran tercih ediyrm...balık mevsimi geçti sayılır...yemem artık kolay kolay....RABBİM bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı sağlar ,nşallahbu arada bugün gittiğim doktor kesinlikle balık yeme süt içme dedi.
Marmara çok pis ağır metaller var.
sadece norveçte paketlenmiş Norveç somonu bulursan ye dedi. onun harici balık yeme dedi.
süt de diğer gıdalar ile etkileşimi kötü süt içme süt türevlerinden tüket dedi.
cinsiyeti için erken miymiş =( benimkini 14 te söyledi doktor...sonraki gittiğimizde yine söyledi...bende doktordan geldim..
bana çikolata ye dediler 1 parça bitter yedim. bebek yerinde durmadı boyunu bile ölçemedi kadıncağız.
ama çok tatlıydı..
cinsiyet için erken dedi daha
Muayene 30 TL ama randevu bulamayabilirsin birkaç gün önceden alman lazım çok yoğun oluyor çünküİnşallah hayırlısıyla canım.ne kadar muayene ücreti ben c.tesi yee yarın randevu almayı planlıyorum alabilir miyim sence 1 gün önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?