2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İse yoğurt,meyve ve biraz da yemek gibi atistirmaliklar taşısana canim,ben Oyle yapıyorum.Dışardan yememiş olursun hem.Bir de bol su iç,Can'ın istemese de iç

Canim hic istemiyo ki sadece cok aciktigimda yiyorum,bulantim demanda yok cok istahsizlik var :-/ halbuki doktorumda dedi ogunlerini 5 6 ya böl diye ama olmuyo canim istemiyo

Ilk gebeligi olanlar cok kilo almak istemiyosaniz ilk 6 ay cok kilo almamaya dikkat edin kizlar cunku en cok kilo son zamanlar aliniyo, ben ilk gebeligimde 6. Ay a kadar hic kilo almamistim sonrada nasilsa almiyorum diye herseyden yedim vé 17 kilo aldim, 55 kilo île hamile kalmistim Allahtan geri cabuk verdim ama popomda vé bacaklarimda catlaklar oldu Birden kilo aldigim icin

Merhabalar,
Kizlar bsy sorcam, saglikli beslene biliyomusunuz? Ben saglikli beslenemiorum, herseyden duzenli olarak yiyemiorum bazen calisirken oglen yemek bile yemiorum aksama ellerim titriyo basim donuyo
Açlıktandır canım tansiyonun düşüyodur bide çalışıyomuşsun. yemeye çalış.bende acayip kokulardan tiksiniyorum.bir şişe parfüm 1 ay giderdi şimdi görmeye bile dayanamıyorum.kokulara karşı çok hassas oldum zor ya su bile kokuyo ama maşallah iyi yiyorum 2 kilo aldım bile

Arkadaslar bende bisey sorucam sizlere simdi biz doguma kadar saclarimizi kestiremiycek miyiz
Eskiler ömrü kısa olur derler kimiside aklı kısa olur derler ama ben inanmıyorum 9 ay boyunca boyatmıyoruz ama kestirmeden de olur mu pasaklımı olcaz yaaaa dipler geldide geçti bilee

Canim hic istemiyo ki sadece cok aciktigimda yiyorum,bulantim demanda yok cok istahsizlik var :-/ halbuki doktorumda dedi ogunlerini 5 6 ya böl diye ama olmuyo canim istemiyo
Ama doktorlar gebelikte beslenmeyi biraz da gorev gibi duşunun diyor.Stres yapma hemen canim istemiyor,neden istemiyor diye,zaten ihtiyacın olsa sana çamur da yedirtir minigin :) Ama sen yine de yanına küçük saklama kaplarına biraz yemek,yoğurt,,biraz meyve,biraz badem,ceviz gibi birşeyler ekle.Cikar dursun önünde,farkında olmadan da ara ara yersin.Azcik zorla kendini

Slmmmm annislerr acilll cevaplarinizi beklioreee ....
Yuzum icin babe gunes kremi kullaniyordum simdi yine ondan mi alsam .. ne kullansam siz hangi koruyucuyu kullaniyorsunuz..
bide ben basindan beri ishalim diyebilirim sık cikmiorum ama benim gibi olan var mii??

Benim leke sorunum var,açık tenliyim.Hamile oldugumu da belirtip hangi gunes kremini kullanmalıyım diye sormuştum dermotolog'a.Solante pregna kullan dedi.Yeni aldım ben de.Daha once La roche kullanıyordum.

Eskiler ömrü kısa olur derler kimiside aklı kısa olur derler ama ben inanmıyorum 9 ay boyunca boyatmıyoruz ama kestirmeden de olur mu pasaklımı olcaz yaaaa dipler geldide geçti bilee
Saçlarım çok uzadı rahatsız olmaya başladım ben yahu, havalarda sıcakladı , dahada sıcak olacak, önce ki hamileliğimde de böyle olmuştu yaz boyu çok bunalmıştım saçlarımla şimdi yine aynı senaryoya girdim beeeen :)

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri (4+6) en geç 2hafta sonra bebeğimi gördüm bu sefer doktor 21gün sonraya yani önmüzdeki çarşambaya randevu verdi ama ben dayanamıycam sanırım yarın 16.günümde özelde başka bir doktora gideyim diyorum, belki cinsiyet hakkında yorum yapar, kan hapı, vitamine fln başlatır ne bileyim farklı bi doktor olsun diyorum bide 3hafta bitmek bilmiyo eşim dünden hazır, forumda ki cinsiyetleri öğrenen anneler de tahrik unsurum belirteyim

Evet canim zararli oldugunu dusundukleri icin fazla yapmiyorlarmis. Ama turkiyedekileri duyunca ayda bir gidiyoruz diye insan özeniyor iste. Hollandadayim ben, irkcilik yapmiyorlar burada hastanelerdeki calisanlar inanilmaz iyi davraniyorlar. Ilk geldigimde cok sasirmistim hatta. Ama mesela bizim doktora gore yuksek olan tsh bunlara gore normal yada kanaman falan varsa yat dinlen diyorlar oyle progestan falan vermiyorlar, sagliksizsa duser diyorlar herhalde. Yani saglik anlayislari farkli. Hollandali arkadaslarim var onlarada ayni sekilde davraniyorlar. Biraz uzun oldu

afiyet olsun sna ve bebisine evet az kaldi ahtim var bir kova yiycem :)

Aynen canim yaa valla hem korkuyorum biraz hemde boylede nasil olucakki doguma kadar pirasa gibi kahkullerimm ıyyyy kocisimede yazik ortaliklarda zebani gbi dolasmak istemiyorumm

Anladığım kadarıyla doğallıktan yanalar , bir başlıkta daha okumuştum doğal akışına bırakıyorlarmış.
Atatürk boşuna dememiş , " Beni Türk Hekimlerine emanet edin." diye

Bu arada günaydın :)

Günaydın hanımlar güneşli guzel bir gün. Birazdan okula gidicem, evde zaman geçirmek çok zor yada ben sabırsızim zaman geçmiyormuş gibi geliyor herkes icin guzel bir gün diliyorum

Günadın hanımlar
hayırlı cumalar hayırlı kandiller
bugün miniklerimize birbirimize dua edelim Sağsağlim kucaklarımıza almamız nasip olsun inşallah.

dün rüyamda bebek görmüyorum diye diye gördüm gece kontrole gidiyoruz doktor ultrasonda gösteriyor yüzü saçı kız gibi diyor aşağılara indikçe pipiyi görüyoruz ne güldüm ya sabah kalkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…