- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.201
İse yoğurt,meyve ve biraz da yemek gibi atistirmaliklar taşısana canim,ben Oyle yapıyorum.Dışardan yememiş olursun hem.Bir de bol su iç,Can'ın istemese de iç
Açlıktandır canım tansiyonun düşüyodur bide çalışıyomuşsun. yemeye çalış.bende acayip kokulardan tiksiniyorum.bir şişe parfüm 1 ay giderdi şimdi görmeye bile dayanamıyorum.kokulara karşı çok hassas oldum zor ya su bile kokuyo ama maşallah iyi yiyorum 2 kilo aldım bileMerhabalar,
Kizlar bsy sorcam, saglikli beslene biliyomusunuz? Ben saglikli beslenemiorum, herseyden duzenli olarak yiyemiorum bazen calisirken oglen yemek bile yemiorum aksama ellerim titriyo basim donuyo
Eskiler ömrü kısa olur derler kimiside aklı kısa olur derler ama ben inanmıyorum 9 ay boyunca boyatmıyoruz ama kestirmeden de olur mu pasaklımı olcaz yaaaa dipler geldide geçti bileeArkadaslar bende bisey sorucam sizlere simdi biz doguma kadar saclarimizi kestiremiycek miyiz
Ama doktorlar gebelikte beslenmeyi biraz da gorev gibi duşunun diyor.Stres yapma hemen canim istemiyor,neden istemiyor diye,zaten ihtiyacın olsa sana çamur da yedirtir minigin :) Ama sen yine de yanına küçük saklama kaplarına biraz yemek,yoğurt,,biraz meyve,biraz badem,ceviz gibi birşeyler ekle.Cikar dursun önünde,farkında olmadan da ara ara yersin.Azcik zorla kendiniCanim hic istemiyo kisadece cok aciktigimda yiyorum,bulantim demanda yok cok istahsizlik var :-/ halbuki doktorumda dedi ogunlerini 5 6 ya böl diye ama olmuyo canim istemiyo
Benim leke sorunum var,açık tenliyim.Hamile oldugumu da belirtip hangi gunes kremini kullanmalıyım diye sormuştum dermotolog'a.Solante pregna kullan dedi.Yeni aldım ben de.Daha once La roche kullanıyordum.Slmmmm annislerr acilll cevaplarinizi beklioreee ....
Yuzum icin babe gunes kremi kullaniyordum simdi yine ondan mi alsam .. ne kullansam siz hangi koruyucuyu kullaniyorsunuz..
bide ben basindan beri ishalim diyebilirim sık cikmiorum ama benim gibi olan var mii??
Saçlarım çok uzadı rahatsız olmaya başladım ben yahu, havalarda sıcakladı , dahada sıcak olacak, önce ki hamileliğimde de böyle olmuştu yaz boyu çok bunalmıştım saçlarımla şimdi yine aynı senaryoya girdim beeeen :)Eskiler ömrü kısa olur derler kimiside aklı kısa olur derler ama ben inanmıyorum 9 ay boyunca boyatmıyoruz ama kestirmeden de olur mu pasaklımı olcaz yaaaa dipler geldide geçti bilee
Buca da Tahir Özgüder harika bir insan cok ilgili, burada bile bir sorunum oldugunda yardimci oluyor sagolsunİzmirdeki doktorunuz kim?
Evet canim zararli oldugunu dusundukleri icin fazla yapmiyorlarmis. Ama turkiyedekileri duyunca ayda bir gidiyoruz diye insan özeniyor iste. Hollandadayim ben, irkcilik yapmiyorlar burada hastanelerdeki calisanlar inanilmaz iyi davraniyorlar. Ilk geldigimde cok sasirmistim hatta. Ama mesela bizim doktora gore yuksek olan tsh bunlara gore normal yada kanaman falan varsa yat dinlen diyorlar oyle progestan falan vermiyorlar, sagliksizsa duser diyorlar herhalde. Yani saglik anlayislari farkli. Hollandali arkadaslarim var onlarada ayni sekilde davraniyorlar. Biraz uzun olduUltrason yapılırken bir miktar ısınma olabiliyormuş,bunun bebek üzerindeki olumsuz etkileri kanıtlanmış olmasa da önlem olarak fazla yapılmaması tavsiye ediliyormuş canim.O yüzden ultrasona az çağırması anlaşılabilir birsey,ama gittiğinde bir ilgisizlik hissediyorsan orda bir sorun var iste.Acaba yabancı olduğunuz icin mi umursamiyorlar?irkcilik mı yapıyorlar?Bi de nerdeydiniz tatlım?
İzmirdeki doktorunuz kim?
nuran hanim soyadini hatirlamiuorum bati anadolu tipta suan dediler eskiden karsiyakada muanesi vardi siimdi hastanedeymisİzmirdeki doktorunuz kim?
cnm ya üzme kendini yazında erik oluyor heleki gelmene az kalmış sanırım fiyatlarda düştü geçen haftalarda 15 tl di kg şimdi 10 lira olmuş..dahauyguna da var ama biz ekşi seviyrz =) bende heyecanla goruk bekliyorum olsunda yiyeyim diye =)
afiyet olsun sna ve bebisine evet az kaldi ahtim var bir kova yiycem :)cnm ya üzme kendini yazında erik oluyor heleki gelmene az kalmış sanırım fiyatlarda düştü geçen haftalarda 15 tl di kg şimdi 10 lira olmuş..dahauyguna da var ama biz ekşi seviyrz =) bende heyecanla goruk bekliyorum olsunda yiyeyim diye =)
Aynen canim yaa valla hem korkuyorum biraz hemde boylede nasil olucakki doguma kadar pirasa gibi kahkullerimm ıyyyy kocisimede yazik ortaliklarda zebani gbi dolasmak istemiyorummEskiler ömrü kısa olur derler kimiside aklı kısa olur derler ama ben inanmıyorum 9 ay boyunca boyatmıyoruz ama kestirmeden de olur mu pasaklımı olcaz yaaaa dipler geldide geçti bilee
Anladığım kadarıyla doğallıktan yanalar , bir başlıkta daha okumuştum doğal akışına bırakıyorlarmış.Evet canim zararli oldugunu dusundukleri icin fazla yapmiyorlarmis. Ama turkiyedekileri duyunca ayda bir gidiyoruz diye insan özeniyor iste. Hollandadayim ben, irkcilik yapmiyorlar burada hastanelerdeki calisanlar inanilmaz iyi davraniyorlar. Ilk geldigimde cok sasirmistim hatta. Ama mesela bizim doktora gore yuksek olan tsh bunlara gore normal yada kanaman falan varsa yat dinlen diyorlar oyle progestan falan vermiyorlar, sagliksizsa duser diyorlar herhalde. Yani saglik anlayislari farkli. Hollandali arkadaslarim var onlarada ayni sekilde davraniyorlar. Biraz uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?