2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben neden bebişimi görmüyorum yaa rüyamda görsem bari zaten daha cinsiyetide öğrenemedik merak ediyorum çokkk

arkadaşlar meyve konusuna değinmiş ben meyve hiç yemiyorum canım çekmiyor normaldede sevmezdim zaten zar zor arada yiyorum ama hergün düzenli yemem lazım dimi?

Arkadaslar bende bisey sorucam sizlere simdi biz doguma kadar saclarimizi kestiremiycek miyiz
batıl inanç bunlar
ben 2 kere kestirdim.

ben neden bebişimi görmüyorum yaa rüyamda görsem bari zaten daha cinsiyetide öğrenemedik merak ediyorum çokkk
benimki de zorlama oldu

arkadaşlar meyve konusuna değinmiş ben meyve hiç yemiyorum canım çekmiyor normaldede sevmezdim zaten zar zor arada yiyorum ama hergün düzenli yemem lazım dimi?
günde 1-2 tane ye gene canım.

yemek yemekten meyveye yer kalmıyorki :) yemeği fazla kaçırıyorum galiba ekmeksizde hayatta doymam bu sefer meyve hiç canım istemiyor tabi
ben ekmek yemekten şiştim
şimdi ekmeği azaltıyorm akşamları hele en aza hatta hiç yememeye çalışıyorum.
bulantılar varken ekmek kraker yemekten kilo aldım.
meyve ara öğünlerde tüket.

aynen bende zaten meyve yemesdim hiç yine yemiyorum erik manyağıyım normalde onu bile canım çekmio zorla yiyorum k bağırsaklarımı bozsun diye başka bişey yok grip 3 hafta oldu bi türlü geçmedi dün akşam yine kötüleşmeye başladı ve bugün ağzım burnum dağılmış halde uyandım bana ilaç lazım bi kaç tane penisilin katarin ağrı kesici içsem bişeyim kalmaz ama ahhh ahhh ilaca aşeriyorum hapkolik ben

geçmiş olsun canım

saol tatlım kimse hasta olasın ya bi ters döngü vardı akşam yatakta komedi, gece uyanıyorum ağzım kurumuş burnumdan nefes alamıyorum diye tuvalete gittim geldim su içtim yattım 1 saat sonra uyandım yine ağzım kurumuş bu sefer donlara işiyeceğim fırladım tuvalete gittim geldim su içtim yattım 1 saat sonra yine uyandım yanıyorum boğazlarımın kuruluğundan tabi tuvalet yine koşa koşa amannnn böylece gece 3 lt içilen su 6 defa gidilen tuvalet en az 10 defa nefes alamadığım için uyanmalarım offff gülsem mi ağlasam mı

günaydın hanımlar..
doktor dün bana vinalacimmunitum diye bir multivitamin verdi. gebeliğin sonuna kadar buna devam etmemi söyledi.
Aranızda bunu kullanan var mı acaba ?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı kandıller
Pazartesı çok sevdıgım bır dostumun transferı var çok dua edın ne olur ona da evlat nasıp etsın rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın âmin

Ben her sabah aynı sorunu yasıyorum bır turlu kahvaltı yapmak ıstemıyorum bıktım süt yumurta peynır her cesıdını yapıyorum yıne olmuyor gıdıp gelıp erık yıyorum sabahtan Beri sonra geç saate kalıyor yıyorum bu sefer öğle yemegı yemıyorum geç kahvaltı Yaptım dıye aksam 6 buçuk gıbı yıyorum o saatten sonrada hıc bısı yemıyorum artık bılıyorum hıc ıyı degıl ama ne yapmalıyım

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…