- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.221
ben neden bebişimi görmüyorum yaaGünadın hanımlar
hayırlı cumalar hayırlı kandiller
bugün miniklerimize birbirimize dua edelimSağsağlim kucaklarımıza almamız nasip olsun inşallah.
dün rüyamda bebek görmüyorum diye diye gördüm gecekontrole gidiyoruz doktor ultrasonda gösteriyor yüzü saçı kız gibi diyor aşağılara indikçe pipiyi görüyoruz ne güldüm ya sabah kalkınca
batıl inanç bunlarArkadaslar bende bisey sorucam sizlere simdi biz doguma kadar saclarimizi kestiremiycek miyiz
benimki de zorlama olduben neden bebişimi görmüyorum yaarüyamda görsem bari zaten daha cinsiyetide öğrenemedik merak ediyorum çokkk
günde 1-2 tane ye gene canım.arkadaşlar meyve konusuna değinmiş ben meyve hiç yemiyorum canım çekmiyor normaldede sevmezdim zaten zar zor arada yiyorum ama hergün düzenli yemem lazım dimi?
yemek yemekten meyveye yer kalmıyorki :) yemeği fazla kaçırıyorum galiba ekmeksizde hayatta doymam bu sefer meyve hiç canım istemiyor tabibatıl inanç bunlar
ben 2 kere kestirdim.
benimki de zorlama oldu
günde 1-2 tane ye gene canım.
ben ekmek yemekten şiştimyemek yemekten meyveye yer kalmıyorki :) yemeği fazla kaçırıyorum galiba ekmeksizde hayatta doymam bu sefer meyve hiç canım istemiyor tabi
geçmiş olsun canımgünaydın kasım anneleri günüzün hayırlı bol dualı bir miraç gecesi diliyorum ALLAH tan, yine grip oldum yaa bi atlatamadım
arkadaşlar meyve konusuna değinmiş ben meyve hiç yemiyorum canım çekmiyor normaldede sevmezdim zaten zar zor arada yiyorum ama hergün düzenli yemem lazım dimi?
geçmiş olsun canım
saol tatlım kimse hasta olasın ya bi ters döngü vardı akşam yatakta komedi, gece uyanıyorum ağzım kurumuş burnumdan nefes alamıyorum diye tuvalete gittim geldim su içtim yattım 1 saat sonra uyandım yine ağzım kurumuş bu sefer donlara işiyeceğim fırladım tuvalete gittim geldim su içtim yattım 1 saat sonra yine uyandım yanıyorum boğazlarımın kuruluğundan tabi tuvalet yine koşa koşa amannnn böylece gece 3 lt içilen su 6 defa gidilen tuvalet en az 10 defa nefes alamadığım için uyanmalarım offff gülsem mi ağlasam mı
günaydın kasım anneleri günüzün hayırlı bol dualı bir miraç gecesi diliyorum ALLAH tan, yine grip oldum yaa bi atlatamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?