2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba Guzel annelerr gunaydiinnn beni hatirlarsaniz kasim annesi olmaya adaydim ama Rabbim nasip etmedi hayirlisi boyleymis.cok sukur iyiyim,genetik arastirmaya gittik pihtilasma testlerimizi verdik.siz guzel annelerin hem cumasini hem de dualarin reddedilmeyecegi bu guzel kandil gununu kutlarim.sizin gibi hamislerin guzel duasina inaniyorum hayirli dualarinizi beklerim benim icin ayetel kursi okur musunuz? unutulmadiniz,hep takipteyim..masaallah cogunuzun cinsiyetibelli olmus.opuldunuzz

bırakmadı yakamı bir türlü yaa 3 haftadır
ananas ye ananas hamileliğin başında tomarla yedim sanırım bu geçişte gribe yakalanmadım yoksa anam ağlardı..birde sen demiştin bana sanki alerji ilacını zyrtec miydi bana onu verdi birde nasonex sprey ...hele beni bi aydınlat gözünü sevem

Canım benimde çok hoşuma giden bazı paylaşımlar olmuştu ama açıkcası ben biraz çekiniyorum..her insanın içi bir olmuyor..Bilen arkadaşlarım aa niye bir şey paylaşmıyorsun hamileliğinle ilgili diye kızıyorlar..Ama ben korkuyorum biraz nazardan..Ama yinede çok hoşuma giden bir paylaşımı göndereyim..instagramdan takip ettiğim biri, o da Kasım annesi oluyormuş üstelik :)

Canım rabbım yenıden nasıp etsın ınsallah bu güzel mucıze yenıden bulsun sızı ve tüm bebek bekleyenleri

cetryn di tatlım iyi gelmiştir umarım ben sprey kullanmıyorum ölene kadar cetryn kullanıcam çünkü

Kizlar hayirli kandiller olsun size bir sorum olcak 3 gundur sol taragima yatamiyorum agri saplaniyor yuzustu yatan birim normalde oda karnimi agritiyor sagimada yatamiyorum kolum agriyor sizde boyle sikayetler varmi uykusuzluktan asabi cekilmez biri oldum ya uyuyan ben simdi uyuyamayan birine donustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…