- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.241
Tüh gribe tutulman kötü olmuş canım dikkat et kendine..
günaydın canlarım miraç kandiliniz mübarek olsun bişey sorcam bebeğinizi hissediyo musunuz
geçmiş olsun
meyve yemediğimiz için gribe yakalanma riskimiz yüksek malesef33 yaşındayım hayatımda 5 kere grip olmadım ama şimdi griple akraba oldum bende bademcik şişer ateş çıkardı normalde
gidiyorum onunla devam edeceğim inşallah :)Teşekkür ederim paylaşımın için peki şuan nereye gidiyorsun berrin hanıma gitmiyor musun
evet canım haklısın alamadım yarın için önümüzdeki hafta cumartesi için bi randevu aldım hayırlısı bakalımMuayene 30 TL ama randevu bulamayabilirsin birkaç gün önceden alman lazım çok yoğun oluyor çünkü
bende haftaya cumartesi için randevu aldım inşaallah :)gidiyorum onunla devam edeceğim inşallah :)
ananas ye ananas hamileliğin başında tomarla yedim sanırım bu geçişte gribe yakalanmadım yoksa anam ağlardı..birde sen demiştin bana sanki alerji ilacını zyrtec miydi bana onu verdi birde nasonex sprey ...hele beni bi aydınlat gözünü sevembırakmadı yakamı bir türlü yaa 3 haftadır
Kızlar benim canım hep mevsim meyveleri yemek istiyor ve çok sık yiyorum, sabahtan akşama kadar her öğünde meyve yiyebilirim,o kadar canım çekiyor,sizde de var mı böyle bir durum ?
Fazla meyve de şekerden dolayı zararlı olur mu acaba ? Yarın hamilelikle ilgili kitap siparişi vereceğim.
Bir de hamileliği artık Instagram,Facebook 'ta müjde olarak paylaşmak istiyorum, internetten araştırdım, çok güzel seçenekler var duyurmak için,yarın 13 haftaya giriyorum, 14 .haftada duyursam erken olur mu,eşimin kızının eline abla oluyorum diye bir yazı hazırlayıp yayınlamak istiyorum,benim gerçi riskli hamilelik bir yandan da emin olamıyorum ; ama o heyacanı duyurmak istiyorum artık sanki, siz neler yapmayı planlıyorsunuz, gerçi eşim erken diyor ama benim risk miyomdan dolayı hiç bitmeyecek,doğuma kadar böyle,ben de şaştım kaldım.
valla tatlım ben başladı salı akşamından beri kelebek çırpınışlarını hissediyorum içimde akşam puding yedim kudurdu çocuk tatlıdan sonra hahahaha
Canım rabbım yenıden nasıp etsın ınsallah bu güzel mucıze yenıden bulsun sızı ve tüm bebek bekleyenleriMerhaba Guzel annelerrgunaydiinnn beni hatirlarsaniz kasim annesi olmaya adaydim ama Rabbim nasip etmedi hayirlisi boyleymis.cok sukur iyiyim ,genetik arastirmaya gittik pihtilasma testlerimizi verdik.siz guzel annelerin hem cumasini hem de dualarin reddedilmeyecegi bu guzel kandil gununu kutlarim .sizin gibi hamislerin guzel duasina inaniyorum hayirli dualarinizi beklerim benim icin ayetel kursi okur musunuz? unutulmadiniz,hep takipteyim..masaallah cogunuzun cinsiyetibelli olmus. opuldunuzz
daha erken canım senin hissetmeeneayyy ne güzel canm bende sadece kasıklarımda sertleşme var başka türlü hissetmiyorum
ben 7. haftamdan beri kullanıyorum canımgünaydın hanımlar..
doktor dün bana vinalacimmunitum diye bir multivitamin verdi. gebeliğin sonuna kadar buna devam etmemi söyledi.
Aranızda bunu kullanan var mı acaba ?
bende haftaya cumartesi için randevu aldım inşaallah :)
ananas ye ananas hamileliğin başında tomarla yedim sanırım bu geçişte gribe yakalanmadım yoksa anam ağlardı..birde sen demiştin bana sanki alerji ilacını zyrtec miydi bana onu verdi birde nasonex sprey ...hele beni bi aydınlat gözünü sevem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?