2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

ben yarın bebeğimi bi göreyim bi cinsiyetini kesinleştireyim yarın haberi duyururum artık

günaydın güzel hamişlerrr :) biz dün ikili tarama sonuçlarımızı aldık çok şükür temiz çıktı :) darısı haber bekleyenlere .
3 hafta sonrada cinsiyet öğrenecez inşallahh :)

Ben de bakayım , çok hoş paylaşımlar var gerçekten,biz kendimize çekeceğiz ama yayınlamayacağız , bence siz de öyle yapın,en son böyle bir karar aldık eşimle
Fikir vermesi açısından ben de birkaç tane ekliyorum

Kızlar bana acil bir cevap verin nolur baş dönmesi değil ayaktayken aşağı yukarı yer kayıyo sallanıyor gibi oluyorum ..buda mı baş donmesine girer.

saol canm benim insan heycanlanıyo işte bi an önce vakit geçsede bebişlerimize kavuşsak

amin inşallah da benim pek acelem yok içeride keyfi yerinde valla saçma sapan şeyler istiyor gecenin bir yarısı anlam veremiyorum bilmio ki doğduktan sonra sadece süt içecek bi süre heyecan güzeldir en güzel tarafıda hissetmeye başladığın zaman orada olduğunu biliyorsun hep içimde bi his oluyor acaba öldümü kalbi durdu diye şimdi kıpırdayınca hee tamam sorun yok diyorum artık bence hamimeliğinde bir tadı var onu yaşamak azı acelem yok valla çok işim var temmuz da işi bırakıcam odasını yapıcam bi sürü kıyafet alınacak perdesi halısı ooooo rabbim ecele ettirmesin zamanında sağlıkla gelsin yeter bana

inşallah canm Allahım sağlıklı bi sekilde kucağına almayı nasip etsin

Günaydın herkese hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günde birbirimiz için dua edelim sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almak için Rabbim hasta olanlara da tez şifa versin

Bence nazardan ziyade, okadar çocuğu olmayan insan var ki. Ben şahsen onlarda özenirmi üzülür mü acaba diye birşey paylaşmıyorum. Geçen sadece bir bebek elbisesi gördüm çok beğendim; çok tatlısın sen diye paylaştım. Hamile olmasam da paylaşırdım.

Ben sadece Instagram profiline Sweet Nowember yazdım ,ondan da bir şey anlaşılmıyor zaten , gizli saklı,öyle bir yazı ekledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…