- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.261
Canım benimde çok hoşuma giden bazı paylaşımlar olmuştu ama açıkcası ben biraz çekiniyorum..her insanın içi bir olmuyor..Bilen arkadaşlarım aa niye bir şey paylaşmıyorsun hamileliğinle ilgili diye kızıyorlar..Ama ben korkuyorum biraz nazardan..Ama yinede çok hoşuma giden bir paylaşımı göndereyim..instagramdan takip ettiğim biri, o da Kasım annesi oluyormuş üstelik :) Eki Görüntüle 1527866
daha erken canım senin hissetmeene
16-20 hafta arası oluyormuş.
ayyy ne güzel canm bende sadece kasıklarımda sertleşme var başka türlü hissetmiyorum
Günaydın kızlarrrr
ne zaman geçicek bu bulantılarım
Ben de bakayım , çok hoş paylaşımlar var gerçekten,biz kendimize çekeceğiz ama yayınlamayacağız , bence siz de öyle yapın,en son böyle bir karar aldık eşimleCanım benimde çok hoşuma giden bazı paylaşımlar olmuştu ama açıkcası ben biraz çekiniyorum..her insanın içi bir olmuyor..Bilen arkadaşlarım aa niye bir şey paylaşmıyorsun hamileliğinle ilgili diye kızıyorlar..Ama ben korkuyorum biraz nazardan..Ama yinede çok hoşuma giden bir paylaşımı göndereyim..instagramdan takip ettiğim biri, o da Kasım annesi oluyormuş üstelik :) Eki Görüntüle 1527866
hangi doktora gidiyorsun ?ben 7. haftamdan beri kullanıyorum canım
daha çok erken senin için bi kaç haftan var daha merak etme
saol canm benim insan heycanlanıyo işte bi an önce vakit geçsede bebişlerimize kavuşsak
Kızlar bana acil bir cevap verin nolur baş dönmesi değil ayaktayken aşağı yukarı yer kayıyo sallanıyor gibi oluyorum ..buda mı baş donmesine girer.
amin inşallah da benim pek acelem yok içeride keyfi yerinde valla saçma sapan şeyler istiyor gecenin bir yarısı anlam veremiyorum bilmio ki doğduktan sonra sadece süt içecek bi süre heyecan güzeldir en güzel tarafıda hissetmeye başladığın zaman orada olduğunu biliyorsun hep içimde bi his oluyor acaba öldümü kalbi durdu diye şimdi kıpırdayınca hee tamam sorun yok diyorum artık bence hamimeliğinde bir tadı var onu yaşamak azı acelem yok valla çok işim var temmuz da işi bırakıcam odasını yapıcam bi sürü kıyafet alınacak perdesi halısı ooooo rabbim ecele ettirmesin zamanında sağlıkla gelsin yeter bana
Canım benimde çok hoşuma giden bazı paylaşımlar olmuştu ama açıkcası ben biraz çekiniyorum..her insanın içi bir olmuyor..Bilen arkadaşlarım aa niye bir şey paylaşmıyorsun hamileliğinle ilgili diye kızıyorlar..Ama ben korkuyorum biraz nazardan..Ama yinede çok hoşuma giden bir paylaşımı göndereyim..instagramdan takip ettiğim biri, o da Kasım annesi oluyormuş üstelik :) Eki Görüntüle 1527866
Son 1 haftadır iyice tavan yaptı. bişey yiyemiyorum. yediklerimde gidiyo.Canım benim 3 gündür çok azaldı, sanırım bir haftaya biter.
16. haftada geçecek yani üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?