2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Aynı fikirdeyim. Bizim eşimle ortak kararimiz ne hamileliği ne de bebeği sosyal medyada paylaşacağız. Dediğin gibi olmayan o kadar çok insan var ki nizim sevincimiz onlarin üzüntüsünü tetiklemesin diye düşünüyoruz.

Ben ultrason fotoğraflarını falan sadece mesajla kardeslerime gönderip onlarla paylaşıyorum.

Arkadaşlar ben sosya paylaşımda cok aktıf bır ınsan ıken cocuk oldugunu ogrendıgımden berı elımı ayagımı etegımı cektım :) Takıpcılerım olsun samımı ark olsun merak edıyorlar herkes mesaj atıyor arıyor kımselere soyleyemıyorum ama artık duramayorum soylemek ıstıyorum :)
Cınsıyetı bellı olsun oylemı soylesem dıye gecırmıyor degılım :)) ay cok heyecanlı gercekten .

Seninle tahmini doğum tarihimiz aynı canım , 3 kişi olduk böylece

Seninle tahmini doğum tarihimiz aynı canım , 3 kişi olduk böylece

:)) Ayy ne guzel ..
Bensoyle dusundum kızlar..
2 tane tulum alsam bırı mavı bırsı pembe .. Onumuzde asılı durun esım arkamdan sarılsın kalp yapalım gobegımızde oyle fotograf cekınsek altınada '' Acaba hangısıne ıhtıyacımız olacak '' yazsam dıyorum :)

Aynen öyle canım. Şimdi çok abartıyolar ya. Ahh bacak attı, ah dişi çıktı, kızım kızım oğlum oğlum. Tabiki ailece fotoğraf çekersin paylaşırsın, yada bir iki tane eklersin ama çocuklar zaten çok korunmasız ve bin bir türlü insan var. Çocuğun çıplak fotosunu koyanlar bile var. Biraz dikkatli olmak lazım.

Bende acaba karnım çıkınca bi fotoğraf çekip "DR BU NE" !! edasıyla bi bakış atıp koysammı diye düşündüm :)
Ama var hepimizde bir çekingenlik işte.

Oo hem de nasıl abartiyolar bazıları sanirsin sosyal medyada paylaşmak için yapmışlar bebeği :)

Bir gün senelerdir çocuğu olmayan bir arkadaşımla kinusuyorduk biz ve kiz dedi ki facebooku açıyorum anasayfam bebek habeleriyle hamilelelik haberleriyle dolu ben bu paylasimlari görünce o kadar çok üzülüyorum ki neden benim olmuyor diye düşünüyorum ondan sonra sürekli demişti. O zaman ben de hamile değildim ama daha paylasmama fikri yoktu ben de arkadaşım bunu soyledikten sonra o kadar üzüldüm ki ona karar verdim sosyal medyada paylasmamaya o an.

Çok üzücü O insanlar kıskanmıyor aslında. Kendini suçluyor neden benim olmuyor diye. Ben de çok dikkatli olucam..

ben ikinci kez anne oluyorum ve ikiside tüpbebek. Bu tedavi sürecinde benim gibi tedavi olan bir çok arkadaşım oldu. Hatta ilk kızımın tedavisi zamanında tanışıp senelerin arkadaşlığı olanlar var. Bazıları benim gibi anne oldu ama olamayanlarda bu sayfayı kapatanlarda var. Elbette Kızımın fotoğraflarını paylaştım , güzel günlerimizi paylaştık ama şimdi hamileyimm diye bağırmak bu nedenle bana biraz zor geliyor. Ama bu sevincimi paylaşmak da istiyorum. Böylee arada kalıyorum işte.

vallahi bu tarz durumlar göreceli tabi kimisi beğenir bayılır kimisi sevmez bana çok gereksiz ve itici geliyor bir arkadaşım facede dediğin fotoğrafı çekip paylaştı iki renk balon soru işaretleri göbekte birleşen kalpler sonra supriiiiz kızzzz ama inan kendimce tabi yadırgadım..çünkü sayfasında ortak paydada 6 yıldır bebeği olmayan kendini kahreden bir arkadaşımız da ekli..Bir de bazı şeylerin mahrem kalması taraftarıyım bebeğe çok nazar değer...inanmayanlar tartışmasın benle bu benim inancım gerçi fakat burda iş arkadaşımın kızı maşallah çok güzel bir çocuk ,çocuğun nazardan gözleri açılmıyor hep yara bere içinde.

dipnot:bunu facebookta paylaşacaksan geçerli söylediklerim yok resim çekip whatsuptan aileme dostlarıma gönderip sevincimi paylaşacam diyorsan da bence daha orijinal bir fikir bul yapan çok bunu

Benimde tansiyonum 5/3 hayalet gibi geziyorum ve de gezemiyorum kafam yastık istiyo hep.bide hep tuzlu yemeye çalışıyorum ona rağmen

Benimde tansiyonum 5/3 hayalet gibi geziyorum ve de gezemiyorum kafam yastık istiyo hep.bide hep tuzlu yemeye çalışıyorum ona rağmen
5-3 mü yaşıyor musun sen o tansiyonla emin misin kronik bir rahatsızlığın var mı yoksa tansiyonun hep mi diplerde böyle..bana çok ta organik bir tansiyon gibi gelmedi bu değer?

Neden tartısayım kı herkesın kendı kararı bu konuda cok haklısınız :)
Ben asırı derece sosyal paylasım canavarı bırsııyım hemen hemen herseyımı paylastım :)
Bu sayede cok olumlu olumsuz yorumlarda aldıgım oldu..
alt komsumun cocugu olmuyordu 7 yıldır sonra hamıle oldugunu ogrendım 2 ay sonra surprız bır bebegım oldugunu ogredık ve ona soylemedım ılk basta sonra surprız degıl ısteyerek yaptık dedım .. Dıkkat lı oldum hemen tutmadı falan dedım hatta canı sıkılmasın dıye ...
Ozenle ınt ten uzaklastım ıng cok yaygın bır hesabım olmasına ragmen koptum...En ufak paylasım veya bırsey de bulunmadım...
Ama bu benım yapım karakterım degılkı ben hava atmak ıcın degıl kendım paylastıgımda zaman gectıkce o paylasımlara gerı donen bır ınsanım vayybe dedıgım oluyor hatta bazen eskıden ne kadr enerjık mısım dıyıorum son zamanlarda :))
Kendı eskı halıme ozenıyorum :)
Fakat bebek cok hassas bır konu bunun ıdrakındayım .. o nedenden beklyorum hem bebegım ve '' Nazar ''olayına bende cok ınanırım onun ıcın hemde gormemısın olmus desınler ıstemıyorum...
Ama kendımıde motıve eden paylasımlardan daha fazla uzak duramıcak hıssedıyorum abartmadan ozel ve guzel seyler bana herzaman hos guzel gelıyor :))))
Dusuncelerınızın hepsıne saygım sonsuz sız daha dogru belkı daha ınce dusunuyorsunuz haklısınızda :)
Ama ben pek basaramıcam sanırım su haftaya kadar zor sabredıyom

samimisin ve çok tatlısın
bir arkadaşım da var böyle tutmasak tuvalette selfi çekçek ama tutuyoz işte
çaktırma eskiden bende her şeyimi paylaşırdım ama sonra zararlarını yaşayınca caydım..sen paylaş gene paylaş ama bebeğini çat diye atma sosyal medyaya..bir de gürbüz tatlı bir bebek olursa deme nazarlara Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…