2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok üzücü O insanlar kıskanmıyor aslında. Kendini suçluyor neden benim olmuyor diye. Ben de çok dikkatli olucam..

Zaten o da kiskandigimdan değil demişti insan imreniyor falan diye söylemişti. Üzücü gerçekten. Allah herkese nasip etsin kimseyi bu yoklukla sinamasin inşallah.

Alemsin ya

Sende oylesın .. Ne guzel uyarıorsun NAZar dıyorsun bılmeyen ınsanın kulagına kupe edıyorsun :)
Ayy bende oyleydım valla ...
Aslında cok net ve acıkcası bır sey ıtıraf edeyım ozgecan Aslan kardesımızın olayından sonra fılm koptu bende 14 şubattı ...
kanım dondu benım kız ark hıc bırsey olmamıs gıbı bırsey ler paylastı agır bır yazı gonderdım sogudum ıntten bu kadr duyarsız olamayız dedımmm...
Hatta hala fac. kapak fotografım bılerek kardesımın adı yazılı cok etkılendım o olaydı...
Yoksa kolay kolay kopmazzdım he esım tam tersım bır ınsan cok kızardı bu olaydan sonra paylasmadıgımı gorunce baktım daha cook ıyı davranıyor daha ozel anılarımız oluyor baktım kı bu onun hosuna gdııyor bende etegımı cektrım....

Allahhhım korusun tum tum tum tum kardeslerımızı bebeklerımızı aılelerımızı ınsallahh

Tatlım ne demek ederiz tabi ki dua. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah. Bence genetikten bişey çıkmayacak içini ferah tut.

Arkadaşlar bu arada

Allah'm
Bu özel ve mübarek günde hastalara şifa ,vefat eden yakınlarımıza rahmet,dua edipte beklediğimiz hayırlı haberler için hayırlı sonuçlar, işlediğimiz günahlarımız için af , bilip bilmeden kırdığımız kalpler için helallik,daha nice güzel ve özel günler görmemiz için hayırlı ömürler nasip et..
Miraç Kandilimiz ve Cumamız Mübarek olsun her günümüz böyle anlamlı olsun...

ne yaptın tatlım düzeldin mi biraz tansiyonuna bakacaktın?
bir şeyler yedim daha iyiyim canım işler de yoğun onun da etkisi aşağı in çık in çık hava da malum yanıyor ...bugünki mesaiyi de bitirirsem daha süper oliciğim

Ben bu gün yavaş yavaş iş yerine duyuruyorum hamile olduğu.yerime birini alamaları lazım sonra bu zamana kadar niye söylemedin demesinler.

Güzel bir fikirmiş :)
Benimkisi normal bir hamilelik olsa paylaşım yapardım ; ama riskli hamilelik olunca biraz uzak duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…