- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.301
Kızlar bana acil bir cevap verin nolur baş dönmesi değil ayaktayken aşağı yukarı yer kayıyo sallanıyor gibi oluyorum ..buda mı baş donmesine girer.
Çok üzücüO insanlar kıskanmıyor aslında. Kendini suçluyor neden benim olmuyor diye. Ben de çok dikkatli olucam..
Neden tartısayım kı herkesın kendı kararı bu konuda cok haklısınız :)
Ben asırı derece sosyal paylasım canavarı bırsııyım hemen hemen herseyımı paylastım :)
Bu sayede cok olumlu olumsuz yorumlarda aldıgım oldu..
alt komsumun cocugu olmuyordu 7 yıldır sonra hamıle oldugunu ogrendım 2 ay sonra surprız bır bebegım oldugunu ogredık ve ona soylemedım ılk basta sonra surprız degıl ısteyerek yaptık dedım .. Dıkkat lı oldum hemen tutmadı falan dedım hatta canı sıkılmasın dıye ...
Ozenle ınt ten uzaklastım ıng cok yaygın bır hesabım olmasına ragmen koptum...En ufak paylasım veya bırsey de bulunmadım...
Ama bu benım yapım karakterım degılkı ben hava atmak ıcın degıl kendım paylastıgımda zaman gectıkce o paylasımlara gerı donen bır ınsanım vayybe dedıgım oluyor hatta bazen eskıden ne kadr enerjık mısım dıyıorum son zamanlarda :))
Kendı eskı halıme ozenıyorum :)
Fakat bebek cok hassas bır konu bunun ıdrakındayım .. o nedenden beklyorum hem bebegım ve '' Nazar ''olayına bende cok ınanırım onun ıcın hemde gormemısın olmus desınler ıstemıyorum...
Ama kendımıde motıve eden paylasımlardan daha fazla uzak duramıcak hıssedıyorum abartmadan ozel ve guzel seyler bana herzaman hos guzel gelıyor :))))
Dusuncelerınızın hepsıne saygım sonsuz sız daha dogru belkı daha ınce dusunuyorsunuz haklısınızda :)
Ama ben pek basaramıcam sanırım su haftaya kadar zor sabredıyom
samimisin ve çok tatlısın
bir arkadaşım da var böyle tutmasak tuvalette selfi çekçek ama tutuyoz işte
çaktırma eskiden bende her şeyimi paylaşırdım ama sonra zararlarını yaşayınca caydım..sen paylaş gene paylaş ama bebeğini çat diye atma sosyal medyaya..bir de gürbüz tatlı bir bebek olursa deme nazarlara Allah muhafaza
Tatlım ne demek ederiz tabi ki dua. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah. Bence genetikten bişey çıkmayacak içini ferah tut.Merhaba Guzel annelerrgunaydiinnn beni hatirlarsaniz kasim annesi olmaya adaydim ama Rabbim nasip etmedi hayirlisi boyleymis.cok sukur iyiyim ,genetik arastirmaya gittik pihtilasma testlerimizi verdik.siz guzel annelerin hem cumasini hem de dualarin reddedilmeyecegi bu guzel kandil gununu kutlarim .sizin gibi hamislerin guzel duasina inaniyorum hayirli dualarinizi beklerim benim icin ayetel kursi okur musunuz? unutulmadiniz,hep takipteyim..masaallah cogunuzun cinsiyetibelli olmus. opuldunuzz
Alemsin ya
Tatlım ne demek ederiz tabi ki dua. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah. Bence genetikten bişey çıkmayacak içini ferah tut.
Senin bebegin benim aklımda kız diye kalmış. Net degilmiydiben yarın bebeğimi bi göreyim bi cinsiyetini kesinleştireyim yarın haberi duyururum artık
Benim tansiyonum duser arada bir. Aynı dediğin belirtileri yaşıyorum dusunceKızlar bana acil bir cevap verin nolur baş dönmesi değil ayaktayken aşağı yukarı yer kayıyo sallanıyor gibi oluyorum ..buda mı baş donmesine girer.
bir şeyler yedim daha iyiyim canım işler de yoğun onun da etkisi aşağı in çık in çık hava da malum yanıyor ...bugünki mesaiyi de bitirirsem daha süper oliciğimne yaptın tatlım düzeldin mi biraz tansiyonuna bakacaktın?
Isyerindekiler biliyorlar mi hamile olduğunu. Biraz daha is yükünü azaltsalarbir şeyler yedim daha iyiyim canım işler de yoğun onun da etkisi aşağı in çık in çık hava da malum yanıyor ...bugünki mesaiyi de bitirirsem daha süper oliciğim
Ben kullanıyorum, diğer vitaminlere göre daha geniş kapsamlı ve güzel. İçimi de kolay ayrıca.günaydın hanımlar..
doktor dün bana vinalacimmunitum diye bir multivitamin verdi. gebeliğin sonuna kadar buna devam etmemi söyledi.
Aranızda bunu kullanan var mı acaba ?
Güzel bir fikirmiş :):)) Ayy ne guzel ..
Bensoyle dusundum kızlar..
2 tane tulum alsam bırı mavı bırsı pembe .. Onumuzde asılı durun esım arkamdan sarılsın kalp yapalım gobegımızde oyle fotograf cekınsek altınada '' Acaba hangısıne ıhtıyacımız olacak '' yazsam dıyorum :)
biliyolar o yüzden arttırdılarIsyerindekiler biliyorlar mi hamile olduğunu. Biraz daha is yükünü azaltsalar
Ne kadar da anlayışlılarmış :/biliyolar o yüzden arttırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?