2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
5-3 mü yaşıyor musun sen o tansiyonla emin misin kronik bir rahatsızlığın var mı yoksa tansiyonun hep mi diplerde böyle..bana çok ta organik bir tansiyon gibi gelmedi bu değer?
Normalde 9/6 yada 10/7 dir.hamilelikde bu durumdayım. Dr.normal hamilelik de ilk zamanlar düşer dedi de benimki çakıldı mı ne

Normalde 9/6 yada 10/7 dir.hamilelikde bu durumdayım. Dr.normal hamilelik de ilk zamanlar düşer dedi de benimki çakıldı mı ne
orjinalin 9-6 ise doğrudur çünkü benim orjinalim 12-8 /13-9 ama gebelikte 10-6 oldu o da beni arada sallıyor 9 a inince..

konyalı var yetme mi akademi hastanesinde bir kadın var suratsız biri ama alanında çok iyi diye biliyorum adını unuttum..kızenlerimde anıtta doğurdu sen neresindesin .

canm bende konyanın içindeyim ama simdilik beyhekim devlet hastanesine gidiom tabi devlet hastanesinde benm doktorum die bişey yok o yüzden dek gelene gidioz ama son zamanlara yakın iyi bi doktor bulmam lazım

canm bende konyanın içindeyim ama simdilik beyhekim devlet hastanesine gidiom tabi devlet hastanesinde benm doktorum die bişey yok o yüzden dek gelene gidioz ama son zamanlara yakın iyi bi doktor bulmam lazım
içteysen beyhekim baya uzak kalıyor olmalı..yanlış hatırlamıyorsan bosnada otogarda cumhuriyette otursan git derdim..hospitak ,akademi ve anıtın doktorlarını araştır netten derim..

içteysen beyhekim baya uzak kalıyor olmalı..yanlış hatırlamıyorsan bosnada otogarda cumhuriyette otursan git derdim..hospitak ,akademi ve anıtın doktorlarını araştır netten derim..

canm uzak değil evim tokide tam karşısı hastanenin araştırıyorum canm farabi hastanesi var kafama biraz uyan

%70 dedi diye muallaktaydık daha o yüzden bi netleşirse gözterirse bebiş ondan sonra başlasın hazırlıklar
Bana direkt kız dedi 2 gün önce ihtimal falan vermedi. Çok çok erken tarihte de başka Dr önce erkeğe benziyor sonra erkek demişti. Genital nub da kizinki gibi ama ben yinede bir Dr dan daha duymadan pembeleri almak istemiyorum :)

Canım ya inşallah Rabbim arkadaşına bi an önce çocuğunu nasip etsin.farkında olmadan ne kadar kırıcı oluyo insanlar.benimde var bi arkadaş ikimizde aynı hamile kaldık.faceye yazmış canım çilek reçeli istiyoooooo kocasıda hemen getiriyorum yazmış.ayıptır ya çok ayıp buda kul hakkı.yokmu telefon deden şey ara iste sinir oldum yaa

Arkadaşlar 1 saat bır sey yemeyegım ellerım tıtrıyo basım donuyo benım gıbı olan varmı ?
Aclıga tahammulum yok gıbı halbukı 2 hafta ya kadar bırsey yıyemezdım ıcemezdım...ılk 3 ayımda 3kılo verdım
bu hafta ıse cok hafıf cok hafıf gobısım cıktı :)
Sanırım artık almaya basladım sızde durumlar nedır ?

benımde rısklı canım :/ ınsallah duzelırız ve saglıkla dunyaya gelırler
Inşallah canım , geçmiş olsun sana da , benim miyomum var , Bebeğin arkasındaki rahim duvarında duruyor , benim doğuma kadar böyle maalesef ,sürekli bir risk söz konusu olacak, bir de progestandan büyüdüğünü düşünüyorum , yakın zamanda keseceğim bu hapı,neyse böyle işte
Evlatlarımız sağlıkla dünyaya gelsin de gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…