- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.321
ooooooovvvv hiç sorma paçalarından anlayış akıyor harikalar çok seviyorum hepsiniNe kadar da anlayışlılarmış :/
konyalı var yetme mikızlar aranızda konyada olan var mı hangi doktora gidiyosunuz
biliyolar o yüzden arttırdılar
Normalde 9/6 yada 10/7 dir.hamilelikde bu durumdayım. Dr.normal hamilelik de ilk zamanlar düşer dedi de benimki çakıldı mı ne5-3 mü yaşıyor musun sen o tansiyonla emin misin kronik bir rahatsızlığın var mı yoksa tansiyonun hep mi diplerde böyle..bana çok ta organik bir tansiyon gibi gelmedi bu değer?
orjinalin 9-6 ise doğrudur çünkü benim orjinalim 12-8 /13-9 ama gebelikte 10-6 oldu o da beni arada sallıyor 9 a inince..Normalde 9/6 yada 10/7 dir.hamilelikde bu durumdayım. Dr.normal hamilelik de ilk zamanlar düşer dedi de benimki çakıldı mı ne
biliyolar o yüzden arttırdılar
ben bir de devletteyim düşünsene bir derdim varda kadının kocası ben memurum sen nesin diye karısını eziyormuş,ne lan bu bende memurum ama performans ortada neyin cakasını satamseninki de benim patron gibi desene
konyalı var yetme miakademi hastanesinde bir kadın var suratsız biri ama alanında çok iyi diye biliyorum adını unuttum..kızenlerimde anıtta doğurdu sen neresindesin .
ben bir de devletteyim düşünsene bir derdim varda kadının kocası ben memurum sen nesin diye karısını eziyormuş,ne lan bu bende memurum ama performans ortada neyin cakasını satam
içteysen beyhekim baya uzak kalıyor olmalı..yanlış hatırlamıyorsan bosnada otogarda cumhuriyette otursan git derdim..hospitak ,akademi ve anıtın doktorlarını araştır netten derim..canm bende konyanın içindeyim ama simdilik beyhekim devlet hastanesine gidiom tabi devlet hastanesinde benm doktorum die bişey yok o yüzden dek gelene gidioz ama son zamanlara yakın iyi bi doktor bulmam lazım
Senin bebegin benim aklımda kız diye kalmış. Net degilmiydi
içteysen beyhekim baya uzak kalıyor olmalı..yanlış hatırlamıyorsan bosnada otogarda cumhuriyette otursan git derdim..hospitak ,akademi ve anıtın doktorlarını araştır netten derim..
Is yavaşlat ayil bayıl görsünler arttırmayıbiliyolar o yüzden arttırdılar
Bana direkt kız dedi 2 gün önce ihtimal falan vermedi. Çok çok erken tarihte de başka Dr önce erkeğe benziyor sonra erkek demişti. Genital nub da kizinki gibi ama ben yinede bir Dr dan daha duymadan pembeleri almak istemiyorum :)%70 dedi diye muallaktaydık daha o yüzden bi netleşirse gözterirse bebiş ondan sonra başlasın hazırlıklar
Güzel bir fikirmiş :)
Benimkisi normal bir hamilelik olsa paylaşım yapardım ; ama riskli hamilelik olunca biraz uzak duruyorum
Canım ya inşallah Rabbim arkadaşına bi an önce çocuğunu nasip etsin.farkında olmadan ne kadar kırıcı oluyo insanlar.benimde var bi arkadaş ikimizde aynı hamile kaldık.faceye yazmış canım çilek reçeli istiyoooooo kocasıda hemen getiriyorum yazmış.ayıptır ya çok ayıp buda kul hakkı.yokmu telefon deden şey ara iste sinir oldum yaaOo hem de nasıl abartiyolar bazıları sanirsin sosyal medyada paylaşmak için yapmışlar bebeği :)
Bir gün senelerdir çocuğu olmayan bir arkadaşımla kinusuyorduk biz ve kiz dedi ki facebooku açıyorum anasayfam bebek habeleriyle hamilelelik haberleriyle dolu ben bu paylasimlari görünce o kadar çok üzülüyorum ki neden benim olmuyor diye düşünüyorum ondan sonra sürekli demişti. O zaman ben de hamile değildim ama daha paylasmama fikri yoktu ben de arkadaşım bunu soyledikten sonra o kadar üzüldüm ki ona karar verdim sosyal medyada paylasmamaya o an.
Inşallah canım , geçmiş olsun sana da , benim miyomum var , Bebeğin arkasındaki rahim duvarında duruyor , benim doğuma kadar böyle maalesef ,sürekli bir risk söz konusu olacak, bir de progestandan büyüdüğünü düşünüyorum , yakın zamanda keseceğim bu hapı,neyse böyle iştebenımde rısklı canım :/ınsallah duzelırız ve saglıkla dunyaya gelırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?