2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Cidden böyle görgüsüzlere sinir oluyorum. sanki bir tek onlara has gebe kalma durumu
akıl fikir ve vicdan versin böylelerine Rabbim.
bir de instagram gibi yerlerde sürekli yemek fotoları paylaşan hamileler de sinir bozucu. bir sen mi gebesin belki diğer gebelerin de canı çekiyor.

evlat hasretiyle tutuşan ne insanlar var. ben sırf bu yüzden o karikatürsüz bebekli hamile tişörtlerinden almadım .almayacağım da .giyersem de evde giyerim.

Ben 10 kilo verdim 400 gr aldim ustune .mide bulantilarim devm ediyor midemde de sorun var hemen sisiyorum.bu ara dondurmaya sardim

Normalde 9/6 yada 10/7 dir.hamilelikde bu durumdayım. Dr.normal hamilelik de ilk zamanlar düşer dedi de benimki çakıldı mı ne
Benim 10 a 5 cikiyordu bazende 9a 6 cikiyor.hamilekikte normal dediler ama sabah gozlerim oyle karardi ki heryer karincalandi hemen kaya tuzuna sarildim yarim saatte duzeldi

Hele en büyük gorgusuzluk yemek fotosu paylaşmak bence. Hiç mi düşünmuyorlar başkasının hakkına girebileceklerini. Zaten paylaşım yapılan o siteleri çok sık kullanmıyorum. Açıkçası her bişeyini paylaşma gereği duyan insanlarda tuhafima gidiyor :)

Slm hayırlı kandiller hepinize doktor cinsiyetini erkek dedi ama % 80 diyor bende ikilemde kaldım baya pipisini gördük aslında bak siZede gösteriyorum apış Arasında baya çıkıntı var ama haşa neden doktor % 100 demiyor ki

Eklentiler

• image.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 196

kordon ihtimaline karşı mı erkek dedi ki
ama pipi gibi cidden de
hayırlı sağlıklı olsun inşallah

Burda okumustum hormonlardan dolayı vajinada şişlik mi ne ola biliyormuş ilk zamanlar. Sanırım o ihtimali düşündü

Kızlarrrr bende karnimin dibine hafif bastırarak elimi koydum ritimli olmayan atma hissettim damar vs olsa bir ritmi olurdu diye düşünüyorum çok heycanlandim sizce de hareket değilmi bu

doktorlar erken diyor ya
damar diye diye
şiddetli tekme yesek de damar dicez bu gisişle
dokdor damar diyorda ben de 14 deyim bazen göbeğin hemen altında sert vuruş oluyor bir kez onun nesi damar ..tık tık tık kalp gibi atan yer damarlar tamam anladık hatta yatıp göbeğine baktığında göbeğinin titrediğini bile görüyorsun ama o sürtünüş o vuruş ne bende onu anlamıyorum nerdeyse 4 gündür her gün günde bir kez bu vuruşu hissediyorum ben..

iki gündür bendede var ama daha çok erken diye bebek deildir diyorum ama gerçekten bebek gibi ya resmen içimde yer değiştirir gibi kıpırdama oldu

bence bizim bebeler çok hareketli
seyirmeler tamam damar da
dediğin gibi vuruşlar da oluyor

kızlar benim bir arkadaşım bebeğinin kusmuğunu koydu. Hemde böyle bildiğin kolaj yaparak bir karede bebiş bir karede arkadaşın kusmuklu omzu bir karede kusmuklu mendili..o an gerçekten yuh dedim..O zamandan beri dalga geçiyorum bende çocuğum olsun poklu bezini ve poposunu kolaj yapıp koyacağım diye Allah rızası için hamilelikte ve özellikle doğduktan sonra çok abartmayın emi

o kişi de hamilelik heyecanıyla böyle bir şey yazmıştır kızmayın kızlar ...ilk gebelikte böyle şeyler olur...ben daha doğru düzgün arkadaşlarıma dahi söylemedim hamileliğimi çalıştığım yerde kimse bilmyr ..herkes farklı bu hayatta..boşverin..o hamileymiş paylaşmış kimisi de hergün kebap resmi koyuyr ona da bens sinir olşuyorum...

Her doktor ne kadar farklı konuşuyor yahu hangisine inanacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…