- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.341
Canım ya inşallah Rabbim arkadaşına bi an önce çocuğunu nasip etsin.farkında olmadan ne kadar kırıcı oluyo insanlar.benimde var bi arkadaş ikimizde aynı hamile kaldık.faceye yazmış canım çilek reçeli istiyoooooo kocasıda hemen getiriyorum yazmış.ayıptır ya çok ayıp buda kul hakkı.yokmu telefon deden şey ara iste sinir oldum yaa
Ben 10 kilo verdim 400 gr aldim ustune .mide bulantilarim devm ediyor midemde de sorun var hemen sisiyorum.bu ara dondurmaya sardimArkadaşlar 1 saat bır sey yemeyegım ellerım tıtrıyo basım donuyo benım gıbı olan varmı ?
Aclıga tahammulum yok gıbıhalbukı 2 hafta ya kadar bırsey yıyemezdım ıcemezdım...ılk 3 ayımda 3kılo verdım
bu hafta ıse cok hafıf cok hafıf gobısım cıktı :)
Sanırım artık almaya basladım sızde durumlar nedır ?
Benim 10 a 5 cikiyordu bazende 9a 6 cikiyor.hamilekikte normal dediler ama sabah gozlerim oyle karardi ki heryer karincalandi hemen kaya tuzuna sarildim yarim saatte duzeldiNormalde 9/6 yada 10/7 dir.hamilelikde bu durumdayım. Dr.normal hamilelik de ilk zamanlar düşer dedi de benimki çakıldı mı ne
Hele en büyük gorgusuzluk yemek fotosu paylaşmak bence. Hiç mi düşünmuyorlar başkasının hakkına girebileceklerini. Zaten paylaşım yapılan o siteleri çok sık kullanmıyorum. Açıkçası her bişeyini paylaşma gereği duyan insanlarda tuhafima gidiyor :)Cidden böyle görgüsüzlere sinir oluyorum. sanki bir tek onlara has gebe kalma durumu
akıl fikir ve vicdan versin böylelerine Rabbim.
bir de instagram gibi yerlerde sürekli yemek fotoları paylaşan hamileler de sinir bozucu. bir sen mi gebesin belki diğer gebelerin de canı çekiyor.
evlat hasretiyle tutuşan ne insanlar var. ben sırf bu yüzden o karikatürsüz bebekli hamile tişörtlerinden almadım .almayacağım da .giyersem de evde giyerim.
Benim bu sabah gozlerim karardi hemen kaya tuzuna sarildim yarim saate duzeldim dene istersenBenimde tansiyonum 5/3 hayalet gibi geziyorum ve de gezemiyorum kafam yastık istiyo hep.bide hep tuzlu yemeye çalışıyorum ona rağmen
Slm hayırlı kandiller hepinize doktor cinsiyetini erkek dedi ama % 80 diyor bende ikilemde kaldım baya pipisini gördük aslında bak siZede gösteriyorum apış Arasında baya çıkıntı var ama haşa neden doktor % 100 demiyor ki
Yok kordonu da ayrı gördük valla bilemiyorum ki sağlıklı olsun da baska bir şey istemem ama gene de merak ediyor insan iste ona göre alışverişe başlıcam:))kordon ihtimaline karşı mı erkek dedi ki
ama pipi gibi cidden de
hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Burda okumustum hormonlardan dolayı vajinada şişlik mi ne ola biliyormuş ilk zamanlar. Sanırım o ihtimali düşündüSlm hayırlı kandiller hepinize doktor cinsiyetini erkek dedi ama % 80 diyor bende ikilemde kaldım baya pipisini gördük aslında bak siZede gösteriyorum apış Arasında baya çıkıntı var ama haşa neden doktor % 100 demiyor ki
e bi zahmet sıpan olsun 16. haftadasınelimi karnıma koyup konusuyodm bişiler kımıldadı
bence damar falan değil bu bebeğim ya
e bi zahmet sıpan olsun 16. haftadasın
dokdor damar diyorda ben de 14 deyim bazen göbeğin hemen altında sert vuruş oluyor bir kez onun nesi damar ..tık tık tık kalp gibi atan yer damarlar tamam anladık hatta yatıp göbeğine baktığında göbeğinin titrediğini bile görüyorsun ama o sürtünüş o vuruş ne bende onu anlamıyorum nerdeyse 4 gündür her gün günde bir kez bu vuruşu hissediyorum ben..doktorlar erken diyor ya
damar diye diye
şiddetli tekme yesek de damar dicez bu gisişle
iki gündür bendede var ama daha çok erken diye bebek deildir diyorum ama gerçekten bebek gibi ya resmen içimde yer değiştirir gibi kıpırdama oldudokdor damar diyorda ben de 14 deyim bazen göbeğin hemen altında sert vuruş oluyor bir kez onun nesi damar ..tık tık tık kalp gibi atan yer damarlar tamam anladık hatta yatıp göbeğine baktığında göbeğinin titrediğini bile görüyorsun ama o sürtünüş o vuruş ne bende onu anlamıyorum nerdeyse 4 gündür her gün günde bir kez bu vuruşu hissediyorum ben..
bence bizim bebeler çok hareketlidokdor damar diyorda ben de 14 deyim bazen göbeğin hemen altında sert vuruş oluyor bir kez onun nesi damar ..tık tık tık kalp gibi atan yer damarlar tamam anladık hatta yatıp göbeğine baktığında göbeğinin titrediğini bile görüyorsun ama o sürtünüş o vuruş ne bende onu anlamıyorum nerdeyse 4 gündür her gün günde bir kez bu vuruşu hissediyorum ben..
kızlar artık erik yemekten dişlerim hassaslaştı =) sizlerin canı neler istyr ?
o kişi de hamilelik heyecanıyla böyle bir şey yazmıştır kızmayın kızlar ...ilk gebelikte böyle şeyler olur...ben daha doğru düzgün arkadaşlarıma dahi söylemedim hamileliğimi çalıştığım yerde kimse bilmyr ..herkes farklı bu hayatta..boşverin..o hamileymiş paylaşmış kimisi de hergün kebap resmi koyuyr ona da bens sinir olşuyorum...Cidden böyle görgüsüzlere sinir oluyorum. sanki bir tek onlara has gebe kalma durumu
akıl fikir ve vicdan versin böylelerine Rabbim.
bir de instagram gibi yerlerde sürekli yemek fotoları paylaşan hamileler de sinir bozucu. bir sen mi gebesin belki diğer gebelerin de canı çekiyor.
evlat hasretiyle tutuşan ne insanlar var. ben sırf bu yüzden o karikatürsüz bebekli hamile tişörtlerinden almadım .almayacağım da .giyersem de evde giyerim.
Her doktor ne kadar farklı konuşuyor yahu hangisine inanacağızbu arada bugün gittiğim doktor kesinlikle balık yeme süt içme dedi.
Marmara çok pis ağır metaller var.
sadece norveçte paketlenmiş Norveç somonu bulursan ye dedi. onun harici balık yeme dedi.
süt de diğer gıdalar ile etkileşimi kötü süt içme süt türevlerinden tüket dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?