2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hahaha bu benim esimin fantazisi Bebek dogsun pacasindan akan boku paylascam tek paylaşım yapılmayan o kaldı farkımız olsun diyo deli

Arkadaşlar bişi sorcam, bebekleri hayvanlara benzeterek sevmek doğru bir yaklaşımmı sizce? Mesela benim kızımı kopek diye seviyorlardı. Bir de kültürel olarak bizde eşşoğlueşşek falan çok meşhurdur. Bir söz var ya bi adama kırk kere deli dersen deli olur diye, şimdi nerden geldi aklıma bilmiyorumda o dönem çok takmıştım bu duruma :)

ya yaramazlık ya da sevimlilik yaptığında eşek seni vs denir ama sürekli denmemeli bence
çocuklara aşkım, bitanem bile denmemeliymiş. o sözlerin yetişkin birbirlerini seven insanlara has oldugunu bilmeleri gerekiyormuş çocukların.

e tamam işte senin zamanında söylemiş benim 11. haftamda demişti kız diye ben o teorilere inanmıyorum doktor ne derse o bende yarın ak koyun kara koyun çıkacak meydana

:) dogrusu hangisi bilemiyorum ama vardır bir bildikleri onların da.Mantikli da geldi bir taraftan

eşşoğlueşşek terimini (nerden terim olduysa ) bende çok kullanırım

e benim annem direk küfürlü seviyor ben ne yapacağımm bende çok küfür ederim

e tamam işte senin zamanında söylemiş benim 11. haftamda demişti kız diye ben o teorilere inanmıyorum doktor ne derse o bende yarın ak koyun kara koyun çıkacak meydana
Iste ilk Dr un erkek demesi karıştırdı işi zaten :) Ama benim içime hep kız doğuyodu. Yani 14 hafta daha garantidir zaten o nedenle kız diyoruz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…