- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #18.361
Normal hayatta erik yemezdim simdi de canim cekmiyor eksi seyler yiyemiyorm hic.esim de bizim ki nasil kiz hic eksi yemiyorsun diyor ☺dondurma canim cekiyor bu arakızlar artık erik yemekten dişlerim hassaslaştı =nasik zlerin canı neler istyr ?
Hahaha bu benim esimin fantazisikızlar benim bir arkadaşım bebeğinin kusmuğunu koydu. Hemde böyle bildiğin kolaj yaparak bir karede bebiş bir karede arkadaşın kusmuklu omzu bir karede kusmuklu mendili..o an gerçekten yuh dedim..O zamandan beri dalga geçiyorum bende çocuğum olsun poklu bezini ve poposunu kolaj yapıp koyacağım diyeAllah rızası için hamilelikte ve özellikle doğduktan sonra çok abartmayın emi
erkek olma ihtimali var o zaman ..inan tatlı şeyler istiyorsa bence erkek....Normal hayatta erik yemezdim simdi de canim cekmiyor eksi seyler yiyemiyorm hic.esim de bizim ki nasil kiz hic eksi yemiyorsun diyor ☺dondurma canim cekiyor bu ara
ama ben gördüm farklısını çocuk ayakta altına çiş yapmış pijamalar ıslak yine altına yaptı yazıyordu bir arkadaşta =)Hahaha bu benim esimin fantazisiBebek dogsun pacasindan akan boku paylascam tek paylaşım yapılmayan o kaldı farkımız olsun diyo deli
Ben eksi ya da tatliya gore erkek kiz olma ihtimaline inanmiyorum.doktor %90 kiz dedi birde yarin bakacak bakalim ama erkek olsa hemen belli olurduerkek olma ihtimali var o zaman ..inan tatlı şeyler istiyorsa bence erkek....
kızlar bugün miraç kandili lütfen bebeği olmayan ve çok isteyen annelere dua edelim...ben inanıyorum ki hamilelerin duaları kabul oluyor ....
Arkadaşlar bişi sorcam, bebekleri hayvanlara benzeterek sevmek doğru bir yaklaşımmı sizce? Mesela benim kızımı kopek diye seviyorlardı. Bir de kültürel olarak bizde eşşoğlueşşek falan çok meşhurdur. Bir söz var ya bi adama kırk kere deli dersen deli olur diye, şimdi nerden geldi aklıma bilmiyorumda o dönem çok takmıştım bu duruma :)
Bana direkt kız dedi 2 gün önce ihtimal falan vermedi. Çok çok erken tarihte de başka Dr önce erkeğe benziyor sonra erkek demişti. Genital nub da kizinki gibi ama ben yinede bir Dr dan daha duymadan pembeleri almak istemiyorum :)
:) dogrusu hangisi bilemiyorum ama vardır bir bildikleri onların da.Mantikli da geldi bir taraftanEvet canim zararli oldugunu dusundukleri icin fazla yapmiyorlarmis. Ama turkiyedekileri duyunca ayda bir gidiyoruz diye insan özeniyor iste. Hollandadayim ben, irkcilik yapmiyorlar burada hastanelerdeki calisanlar inanilmaz iyi davraniyorlar. Ilk geldigimde cok sasirmistim hatta. Ama mesela bizim doktora gore yuksek olan tsh bunlara gore normal yada kanaman falan varsa yat dinlen diyorlar oyle progestan falan vermiyorlar, sagliksizsa duser diyorlar herhalde. Yani saglik anlayislari farkli. Hollandali arkadaslarim var onlarada ayni sekilde davraniyorlar. Biraz uzun oldu
doktorlar erken diyor ya
damar diye diye
şiddetli tekme yesek de damar dicez bu gisişle
eşşoğlueşşek terimini (nerden terim olduysaArkadaşlar bişi sorcam, bebekleri hayvanlara benzeterek sevmek doğru bir yaklaşımmı sizce? Mesela benim kızımı kopek diye seviyorlardı. Bir de kültürel olarak bizde eşşoğlueşşek falan çok meşhurdur. Bir söz var ya bi adama kırk kere deli dersen deli olur diye, şimdi nerden geldi aklıma bilmiyorumda o dönem çok takmıştım bu duruma :)
ya yaramazlık ya da sevimlilik yaptığında eşek seni vs denir ama sürekli denmemeli bence
çocuklara aşkım, bitanem bile denmemeliymiş. o sözlerin yetişkin birbirlerini seven insanlara has oldugunu bilmeleri gerekiyormuş çocukların.
Ooo fff ya bu da paylasilmaz kimse kusura bakmasinda gormemisin çocuğu olmuş hesabiama ben gördüm farklısını çocuk ayakta altına çiş yapmış pijamalar ıslak yine altına yaptı yazıyordu bir arkadaşta =)
Iste ilk Dr un erkek demesi karıştırdı işi zaten :) Ama benim içime hep kız doğuyodu. Yani 14 hafta daha garantidir zaten o nedenle kız diyoruz artık :)e tamam işte senin zamanında söylemiş benim 11. haftamda demişti kız diye ben o teorilere inanmıyorum doktor ne derse o bende yarın ak koyun kara koyun çıkacak meydana
Aynen. Bebe gelmeden eşimle benim agiz a ayar çekmek şart. Edepsiz ağzı bozuk olacak yoksa bizim kız :)e benim annem direk küfürlü seviyor ben ne yapacağımm bende çok küfür ederim
Aynen. Bebe gelmeden eşimle benim agiz a ayar çekmek şart. Edepsiz ağzı bozuk olacak yoksa bizim kız :)
Aynen. Bebe gelmeden eşimle benim agiz a ayar çekmek şart. Edepsiz ağzı bozuk olacak yoksa bizim kız :)
Yok benimki edelim olsa beni boşardı o derece durum vahim bendebenim kocam aşırı edeplidir bizim evin ağzı bozuğu benim salak desem kızar o derece nasıl denk geldik hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?