2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bence doğru değil.köpek diye nasıl seviliyor anlamadım.canım tatlım demek varken ama bide şu var çocuk bu kelimelere alışıp ilerde seni rezil edebiliyokızımın öğretmeni direk isim verdi bunlar bunlar evde küfürlümü konuşuyosunuz dedi ve veliler yerle bir oldu bozuldular.ben bi kere eşşoğlu eşşek dedimde eşim kendine gellll diye bi bağırdı hemen unuttum

benim kocam aşırı edeplidir bizim evin ağzı bozuğu benim salak desem kızar o derece nasıl denk geldik hayret

Bende kocamın daha küfür ettiğini 6 senede bir iki kere duymuşumdur o da trafikte adam arabasıyla üzerimize çıkacaktı filan..Ben en ufak küfür etsem bana acayip ters bakar ayıplar..

Ben de buna katılıyorum , eşim kızına hep aşkım ,aşkımcım ,tatlım vs gibi hitap ediyor söylemiştim ama canı ne isterse onu diyor,bu sözler söylenince çocuk eş psikolojisine giriyormuş , annelerin de annem vs diye sevmemeleri gerekiyormuş , o zaman da sen benim annemsin vs gibi yetki vermiş oluyormuşuz.

Bugün hamilelik ilgili iki kitap sipariş ettik,hemen gelsin,okumak için sabırsızlanıyorum. :) Benim ilk çocuğum olacağı için çok tecrübesizim,kitaplar en azından endişemi hafifletecek biraz :)

Yarın tekrar kontrole gidiyorum, kasıklarımda ani batmalar var..oturduğumda ve yattığımda 4-5 kere peş peşe oluyor..Normalde 30'unda gidecektim,doktoruma mesaj attım; çok korkmayın ama yine de bir bakalım dedi... Hatırlarsanız bize erkeği andırıyor demişti, 1 ay nasıl sabredicem bir bahane bulmalıyım diyordum..Al sana bahane O yüzden Allah iyilik sağlık versin de ben ayda bir bebişimi görmeye razıyım..

Umarım çok güzel sonuçlanır benimde arkadaşım vitaminlere başladı bidahaki regl zamanında başlanacak. desteğimi esirgemiyorum insallah hepsi için iyi olur

Aynen canim.Ben de hic bir hesabımda paylaşmadım paylasmayacagim da.Sevincimizi cok yakinlarimizla uygun yollarla paylasabiliriz zaten,bunun icin tek ortam sosyal medya degil.Ben Korunmayi bıraktığım ay hayatımda ilk kez ara kanama yasamıştım.Cok korktum.Neyse gelmesi gereken adetim gelmedi,getirici kullandım sonra prolactin biraz yüksek diye de başka bir İlac derken ruh halim dip yaptı,hic hamilelik düşünmeyen bir arkadasım ben bunlarla bogusurken geldi ben hamileyim diye okulda sevinç çığlıkları attı hem de "ilkinde" diye vurguladı.Ben Cok sevindim tabii habere ama ilkinde'yi vurgulaması Cok ağrıma gitmişti,bir de bir kac haftalık bebek icin okulda kutlama yaptı pastalar börekler.Ben bu arkadaşımın kötü niyetli olduğunu düşünmedim.Ama insanlar kendileri icin bekledikleri hassasiyeti baskalarına da gosterebilmeliler.Bazen insanların hassas olabildiklerini dusenebilmeliler.Hele bu hassasiyetlerini sizinle paylasmislarsa ,haberimiz de varsa daha dikkatli olmaliyiz bence.Egolarini baskalarını ezerek tatmin etmemeliler.Neyse...
Rabbim dileyen herkese hayirlisiyla saglikli evlatlar ;Hastasi,hastaligi olanlara acil sifalar ; kaybı olanlara da sabırlar versin inşallah. Mirac kandilimiz mübarek ,dualarimiz kabul olsun inşallah.

gönlünü ferah tut .birşeyi yoktur bebeğinin

Bir şey yoktur canım , merak etme

Bende rahmin büyümesinden dolayıdır diye düşünüyorum ama anne yüreği işte tedirgin oluyor :)
Haklisin canim insan korkuyor,ama yoktur bir sorun.Benim de oldu,bu haftanın basında,öncekilerden biraz daha siddetliydi,ama sorun yokmuş Cok şükür.Hareketlerini biz de hissetsek de artık boyle tedirginliklerimiz olmasa :)

kizceler bu da benim melegim bana da bir cinsiyet tahmini yapin, doktora sali gunu gidiyorum cok sabirsizlaniyorum bebisimi gormek icin, insallah hersey yolundadir, zaman gecmiyo sanki

Eklentiler

• WIN_20150506_113736.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 145

dualarımız seninle canım Allahım sana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat verecek inşallah.Rabbimin bildiği bir zaman vardır o güzel müjdeni en kısa zamanda duymak üzere

Güzel anneler tatlı anneler bugün bol bol dualar edelim ve bütün Hamiş anneler için ve anne olmak isteyenler için de dualar edelim.Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın hepimizi korusun inşallah bol bol dua ile

kizceler bu da benim melegim bana da bir cinsiyet tahmini yapin, doktora sali gunu gidiyorum cok sabirsizlaniyorum bebisimi gormek icin, insallah hersey yolundadir, zaman gecmiyo sanki
Çok tatlı,bütün ultrason fotoğraflarına bayılıyorum,altta bize bakıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…